JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Caliendo: "Γιουβέντους θέλει να πάρει τον Danilo"


Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Τρεζεγκέ, η Γιουβέντους είναι στον αγώνα για την αποκτήσει του νεαρού Βραζιλιάνου μέσου Danilo της Santos.

Όπως υπόθηκε από τον μάνατζερ Antonio Caliendo στο «Sportitalia" Η Γιουβέντους θέλει να ενισχυθεί πιο πάνω από τη Μίλαν. Η Γιουβέντους, στην πραγματικότητα, έχει κάνει σημαντικά βήματα προς την απόκτηση του 20χρονού μέσου της Σάντος και της εθνικής Βραζιλίας Under21. Ο Caliendo, μάνατζερ του Τρεζεγκέ, δήλωσε: « Η επόμενη βολή στη Serie A θα είναι η αγορά από την Γιουβέντους του Danilo, ένος νεαρού μέσου από την Σάντος . "

Silvano Martina: "O Μπουφόν θυσίασε μέρος της σταδιοδρομίας του για τη Γιουβέντους, τώρα θέλει να κερδίσει"

Το Mediaset φιλοξένησε τον πρώην τερματοφύλακας της Τορίνο και Γένοβα και τώρα μάνατζερ του Gigi Buffon, Silvano Martina, μίλησε για τον πελάτη του τερματοφύλακα στην Γιουβέντους. Μια επιλογή της καρδιάς, ωστόσο, αρχίζει να ζυγίζει τις πρόσφατες επιτυχίες:

"Ένα και ενάμιση χρόνο πριν μιλήσαμε με την Μάντσεστερ Σίτι, υπήρχαν δύο ή τρεις συναντήσεις, αλλά ο Gigi δεν πείστηκε από αυτή την επιλογή για να αφήσει το Τορίνο και άλλες περιπτώσεις έχουν υπάρξει, ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006, προσφορά δύο ομάδων έφτασαν στο τραπέζι για τη Γιουβέντους, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν θέλει να φύγει για τον εαυτό του και από ευγνωμοσύνη και αγάπη για τον σύλλογο ο οποίος σούσε μια μεγάλη στιγμή με τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Δεν ήταν μια εύκολη επιλογή επειδή όταν ήταν 28 χρονών και δύο μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Βερολίνο, παίζοντας στο Ρίμινι την πρώτη αγωνιστική για τη serie B, με όλο το σεβασμό, δεν είναι ένα μεγάλο άλμα. Ήδη εκείνη την εποχή ήταν ξεκάθαρο ότι η Γιουβέντους χρειάζονταν χρόνο για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Ο Gigi θυσίασε σίγουρα μέρος της σταδιοδρομίας του για χάρη της Γιουβέντους, ωστόσο, αυτό δεν τον ενοχλεί και θα ήθελε να κερδίσει και άλλους τίτλους με την Γιουβέντους .

Υπήρξε διαμάχη με την ομάδα; Στην πραγματικότητα ποτέ δεν υπήρξε διαμάχη με την ομάδα, το μόνο που έχω να πω είναι μια δύο φορές ότι έχω μια μικρή δυσφορία για τα λόγια του Delneri πριν από τα ματς Γιουβέντους-Λάτσιο, τον Δεκέμβριο και το Ρόμα-Γιουβέντους, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης είπε κάποια πράγματα για τον Gigi που ίσως δεν έπρεπε να πει και γι 'αυτό έπρεπε να απαντήσει ίσως πάρα πολύ σκληρά και ο Buffon. Μην ξεχνάτε ότι ο Gigi χρειάζονταν χρόνο για να ανακάμψει από την «ζημία που υπέστη στο Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν είναι ένα αστείο, επτά ή οκτώ παιχνίδια για να επιταχύνει το ρυθμό του σε τέτοιο βαθμό που ήταν αναγκαίο και στο τέλος έκανε νομίζω μια καλή σεζόν, με πολύ καλά τα τελευταία παιχνίδια. Τώρα είναι απόλυτα έτοιμος και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, θα είναι ο Buffon που όλοι ξέρουμε."

Τον Νάνι θέλει ο Κόντε.


Να πάρει τον Νάνι στη Γιουβέντους επιθυμεί ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός μαζί με τη διοίκηση ετοιμάζουν μία αρκετά καλή πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ευελπιστούν πως ο αγγλικός σύλλογος θα συναινέσει στη μετακίνηση του παίκτη.

Όπως υποστηρίζουν οι Άγγλοι, οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζουν το ποσό των 26 εκατ. λιρών για να… πείσουν τους «κόκκινους διαβόλους» και να φέρουν τον Πορτογάλο άσο στο Τορίνο. Άλλωστε, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τους ανθρώπους της ιταλική ομάδας.

Αξίζει να αναφερθεί πως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν βλέπει με… θετικό μάτι ενδεχόμενη αποχώρησή του από το Νησί, ωστόσο η προσθήκη του Άσλεϊ Γιάνγκ στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις επιλογές του νεαρού παίκτη.

Πάει Ιταλία, αλλά σε ποία ομάδα;


Στο καμπιονάτο θα συνεχίσει -όπως όλα δείχνουν- την καριέρα του ο Μάρκο Μαρίν. Ο 22χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός, που έκανε πολύ καλή χρονιά με τα «χρώματα» της Βέρντερ Βρέμης, βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Γιουβέντους, της Νάπολι και της Ρόμα, οι οποίες αναμένεται να δώσουν «μάχη» για την απόκτησή του.

Ο 22χρονος Μαρίν έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Βρέμης μέχρι το 2013, ωστόσο με μία καλή οικονομικά πρόταση, οι διοικούντες την Βέρντερ αναμένεται να δώσουν την συγκατάθεση τους.

Δεν βιάζεται για Βούτσινιτς η «Γιούβε»


Την τακτική της υπομονής έχει αποφασίσει να ακολουθήσει η Γιουβέντους αναφορικά με την υπόθεση του Μίρκο Βούτσινιτς. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός αποτελεί στόχο των «μπιανκονέρι» για την επιθετική τους γραμμή, αφού είναι επιλογή τόσο του προέδρου, Αντρέα Ανιέλι, όσο και του προπονητή, Αντόνιο Κόντε.

Ο 27χρονος φορ έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από τη Ρόμα, με σκοπό να πάει σε έναν σύλλογο που θα «χτυπήσει» το πρωτάθλημα, αλλά οι απαιτήσεις των «τζιαλορόσι» κρίνονται υπέρογκες από τους Τορινέζους και για το λόγο αυτό προσπαθούν να πιέσουν την τιμή του προς τα κάτω, ενώ από την άλλη έχουν και ως πρώτη τους προτεραιότητα την απόκτηση του Σέρχιο Αγκουέρο.

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Pavel Nedved.

Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Σήμερα είναι η σειρά ενός από τους παίκτες που αγαπήθηκε από τους φιλάθλους της Γιουβέντους όσο λίγοι : ο Πάβελ Νέντβεντ. Ο Τσέχος έχει σημαδέψει την ιστορία του συλλόγου τα τελευταία δέκα χρόνια. Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο ξεκίνησε σχεδόν πριν από δέκα χρόνια αυτήν την ημέρα. Το καλοκαίρι του 2001, η Γιουβέντους χαρακτηρίζεται από την επιστροφή του Μαρτσέλο Λίπι ως προπονητής και από μια μεγάλη κίνηση της αγοράς: την πώληση των Ζιντάν, Inzaghi και Van der Sar και τις αφίξεις των Μπουφόν, Τουράμ, Salas και δεξιά αγοράστηκε από την Λάτσιο ο Πάβελ Νέντβεντ, η Λάτσιο τον έχει πάρει στην Ιταλία μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 1996, τερμάτισε δεύτερος με την Τσεχία και η συμβολή του στην τύχη της ομάδας είναι ο καθοριστική. Η Biancocelesti ζουν την καλύτερη στιγμή της ιστορίας τους, κερδίζοντας ένα Scudetto, δύο ιταλικά Κύπελλα, δύο ιταλικά Σούπερ Καπ, το Κύπελλο κυπελλούχων στον πρώτο τελικό στην ιστορία και ένα Ευρωπαϊκό Supercup.

Ο Νέντβεντ φτάνοντας στο Τορίνο, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος. Δείχνει την επιθυμία του να κερδίσει και δεν τα παρατάει ποτέ, υπερβαίνει τον εαυτό του με το πρώτο (και μόνο!) και στις δύσκολε στιγμές παρασύρει το σύνολο της Γιουβέντους για οκτώ σεζόν. Η πρώτη του σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει με το Scudetto. Γιορτάζεται στο Ούντινε στις 5 Μαΐου, αλλά στα παιχνίδια τέλος αξίζει μια ιδιαίτερη θέση μόνο για ένα γκολ από τον Pavel στην Piacenza, το τρίτο από το τέλος ματς στο πρωτάθλημα, όταν το Σκουντέτο φαίνεται ποιο κοντά στην επικεφαλής Ίντερ. Είναι μόνο ο πρώτος από τους πολλούς τίτλους που κέρδισε .

Στα επόμενα χρόνια θα έρθουν άλλα τρία πρωταθλήματα και δύο ιταλικά Σούπερ καπ . Το 2003 είναι το έτος του, τελείωσε με τη νίκη του και πήρε πανάξια τη Χρυσή Μπάλα «Golden Ball», το άξιζε για τα πολλά επιτεύγματα του στην Ευρώπη - όλα αυτά με την Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης -. Τη Γιουβέντους που την οδηγούν στον τελικό του Champions League, αλλά μια κίτρινη κάρτα στον ημιτελικό θα του στερήσει τη χαρά να πάρει μέρος στον τελικό με αντίπαλο τη Μίλαν στο Ολντ Τράφορντ , όμως η καλύτερη νίκη στα μάτια των οπαδών της Γιουβέντους, ο Νέντβεντ την δίνει το 2006, όταν δέχεται να παίζει στη Serie B. Προσφέρει την μεγάλη εμπειρία του για τρεις αγωνιστικές περιόδους. Μέχρι τις 31 Μαίου 2009 όταν παίζει το 327 παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Είναι το γύρισμα της μοίρας, η τελευταία του εμφάνιση σε ένα αγώνα Γιουβέντους-Λάτσιο. Το Ολυμπιακό στάδιο του Τορίνο αποχαιρετά αυτόν με μια μόνιμη επευφημία που γίνεται με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση. Στη Γιουβέντους δεν θα τον ξεχάσουμε, και με την άφιξη του Andrea Agnelli ως πρόεδρος, διορίζεται στο Διοικητικό Συμβούλιο, όπου και έχει το πόστο αυτό ακόμα και σήμερα.

Στη Μαδρίτη ο Μαρότα για τον Αγουέρο.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει εάν ο Σέρχιο Αγουέρο θα γίνει παίκτης της Γιουβέντους. Και αυτό γιατί οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζουν την τελική τους αντεπίθεση, με την Ατλέτικο να πέφτει στα 40 εκατ. ευρώ. Μέχρι την Τετάρτη ο Μαρότα στη Μαδρίτη για τις τελικές επαφές.


Όσο περνάνε οι ημέρες, αυξάνονται οι πιθανότητες ο Σέρχιο Αγουέρο να γίνει παίκτης της Γιουβέντους. Και αυτό γιατί ο σύλλογος του Τορίνου ετοιμάζει αποστολή στη Μαδρίτη, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αργεντινού αστέρα. Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μπέπε Μαρότα, θα βρευθεί την Τρίτη ή την Τετάρτη στην ισπανική πρωτεύουσα, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ατλέτικο.

Ήδη ο Μαρότα έχει θέσει τις βάσεις για τη συμφωνία, αφού η Ατλέτικο έχει μειώσει τις απαιτήσεις της κατά 5 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι η Γιουβέντους δεν χρειάζεται να καλύψει τη ρήτρα των 45 εκατ. ευρώ. Το θέμα είναι ότι η πρόταση της ιταλικής ομάδας φτάνει τα 35 εκατ. ευρώ και κανείς δεν γνωρίζει εάν θα αυξηθεί.

Ο ίδιος ο Αγουέρο, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε για πενταετές συμβόλαιο ύψους 7,5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Πλέον λίγες ημέρες απομένουν για να φανεί εάν ο «Κουν» θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Ιταλών, ξεπερνώντας αυτήν του Μπουφόν, ο οποίος είχε μετακομίσει από την Πάρμα έναντι του ποσού των 38,7 εκατ ευρώ.

Επίσης σήμερα βγαίνοντας από τα γραφεία της Football League, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Giuseppe Marotta, απάντησε με ένα απλό «σύντομα» σε δημοσιογράφους, «σε ερωτήσεις σχετικά με τη συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την αγορά του» Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Enrique Cerezo έχει στριμώξει τον Kun σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα θεωρηθεί προδότης αν πάει στη Ρεάλ λέγοντας. " Θα είναι προδότης αν πηγαίνει στη Ρεάλ; Ρωτήστε τον », είπε σε μια συνέντευξη στην Telemadrid. « Από σήμερα - πρόσθεσε - το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι ο Kun είναι στην Αργεντινή για το Κόπα Αμέρικα, και είναι ακόμα παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες στον κόσμο . "

Cabrini : Κάνει τη διαφορά ένα πρωτάθλημα λιγότερο ή περισσότερο για τη Γιουβέντους. "

Μιλώντας ο πρώην αριστερός μπακ της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας «Ράδιο Σπορ» ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 1982, Antonio Cabrini . Η «Bell'Antonio» όπως τον αποκαλούν , δήλωσε για τη Γιουβέντους και το Calciopoli , επιδίδεται σε ένα αστείο που, αφενός, θα ικανοποιήσει τους υποστηρικτές της Γιουβέντους.

ΑΝΑΓΚΗ για τρεις πρωταθλητές.
"Ο Conte έχει γράψει ιστορία ως προπονητής της Γιουβέντους και κατέκτησε δύο προσφορές. Η Γιουβέντους είναι οικείο περιβάλλον, είναι η σωστή επιλογή. Φυσικά, στην αγορά θα είναι επίσης δίκαιος. Ο Aguero είναι ένας σημαντικός παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να κατανοήσουμε την επιλογή της εταιρείας. Μέχρι στιγμής, ο ίδιος αισθάνεται καλά με τις 4 πρώτες αγορές που έκανε η Γιουβέντους, αλλά τώρα θέλει και παίκτες με διεθνές επίπεδο ".

ΑΜΥΝΑ μεγάλη πληγή πέρυσι.
"Την περασμένη σεζόν δεν είχε η ομάδα την ειρήνη του μυαλού στην άμυνα. Ziegler; Είναι καλός για αρκετά χρόνια, γνωρίζει το ιταλικό πρωτάθλημα. Αν τοποθετηθεί στο δεξί άκρο, μπορεί να καταστεί σημαντικός παίκτης για την Γιουβέντους. "

Αρκετά με Calciopoli!
"Πρέπει να θάψουμε τους παλιούς αμαρτήσαντες. Ανακλήθηκε το Scudetto; Κάνει τη διαφορά ένα πρωτάθλημα λιγότερο ή περισσότερο για τη Γιουβέντους;. "

Conte: «Πρέπει φέτος να δούμε την πραγματική Γιουβέντους».

Ο Antonio Conte έχει στο Vinovo χθες την ευκαιρία στην πρώτη ημέρα προπόνησης, που προορίζονταν για να δουν τους τραυματίες ( De Ceglie , Quagliarella και Martinez ) αν είναι πλέον έτοιμοι. Ήταν μια ευκαιρία για τον νέο προπονητή της Γιουβέντους να ελέγξει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τρεις αυτοί παίκτες μετά την μακρά περίοδο αποθεραπείας τους, και έκανε μια σύντομη δήλωση στα μικρόφωνα του «Juventus Channel»:

"Υπάρχει μεγάλη θέληση να ξαναξεκινήσουμε, όχι μόνο από τη μεριά μου και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Χρειάζεται ενθουσιασμός, πρέπει να ξαναβρούμε το πνεύμα της Γιουβέντους. Μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με όλους τους ποδοσφαιριστές, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τους βρήκα όλους διαθέσιμους και νευριασμένους για την εξέλιξη του περασμένου campionato. Αυτή είναι μία καλή βάση, αλλά τώρα πρέπει να περάσουμε από τα λόγια, στην πράξη".

Για την ώρα έχει αρχίσει να ασχολείται με τους De Ceglie, Martinez και Quagliarella. Σύντομα όμως θα αγγίξει και τους άλλους, ειδικά τους νεοφερμένους:

"Αυτοί οι παίκτες αποκτήθηκαν σε συμφωνία με τη διοίκηση. Για τον Πίρλο, είναι λίγα που να πρέπει να παρουσιάσω, έχει σημαντική τεχνική ποιότητα, έχει τη θέληση να επιστρέψει μετά από μία χρονιά γεμάτη ατυχίες, ξέρει τι σημαίνει να κερδίζεις και κυρίως ξέρει πως να το κάνει. Ο Πασίεντζα, με είχε εντυπωσιάσει από τη Νάπολι, με τον τρόπο που κάλυπτε τη μεσαία γραμμή μαζί με το Γκαργκάνο. Είναι αποφασιστικός, συγκεντρωμένος, θα βοηθήσει πάρα πολύ. Και ο Ζίεγκλερ, προέρχεται από μία άσχημη χρονιά. Έχει καλό πόδι και είναι πολύ γρήγορος. Θα δουλέψω με όλους σε επίπεδο τακτικής, πρέπει να βρούμε ένα πρόγραμμα για όλους".

Μίλησε επίσης και για τον ενθουσιασμό των οπαδών και την αποδοχή που έχει στις τάξεις τους :

"Μου αρέσει η αγάπη των οπαδών, εύχομαι αυτός ο ενθουσιασμός να είναι συνεχής και να κρατήσει όλη τη χρονιά. Είναι ανάγκη να επιστρέψουμε και να είμαστε η Γιούβε που όλοι ξέρουν και αγαπάνε, ηΓιούβε που πρέπει να είναι, ανταγωνιστική και να πολεμάμε μέχρι το τέλος. Για να κερδίζεις πολλές φορές, χρειάζεται κάτι πολύ μικρό. Οι πράξεις θα μιλήσουνε για εμένα, όπως κάνω πάντα στην καριέρα μου".

Quagliarella: "Ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ στο νέο γήπεδο"


O Fabio ήδη άρχισε τις προπονήσεις μετά την μακροχρόνια φροντίδα που είχε στο τραυματισμένο του πόδι, ο Fabio Quagliarella έχει κάνει κάποιες δηλώσεις στο «Juventus Channel».


"Έχω πολλή όρεξη να αρχίσω να εργάζομαι με τους συμπαίκτες μου και να επιστρέψω στη φυσιολογική κατάσταση για να κάνω αυτά τα πράγματα που έχω κάνει πάντα καλά μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκα την 6η Ιανουαρίου. Στις διακοπές ήμουν σε θέση να συνεχίσω να προπονούμαι με τρέξιμο και ασκήσεις δύναμης στο πόδι μου. Στη συνέχεια, βέβαια, είχα χρόνο για μια μικρή χαλάρωση στη θάλασσα. "

Μίλησα με τον Conte.
"Τι μου ζήτησε; Αρχικά με ρώτησε πως είμαι και αν ξεπέρασα την ατυχία, αν είμαι έτοιμος, αλλά δεν είναι ανάγκη να απαντήσω σε κάτι τέτοιο..".

Για την εξαγορά του από την Γιουβέντους είπε :
"Αυτό με τιμά ιδιαίτερα. Δεν ήταν εύκολο να πάρουν αυτή την απόφαση, στην τελική έπαιξα μόνο 6 μήνες. Αλλά η διοίκηση πίστεψε σε εμένα και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Θέλω να ξεπληρώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Ελπίζω σε μία μεγάλη χρονιά, δική μου και της ομάδας. Θα μου άρεσε να βάλω πολλά γκολ, ειδικά στο νέο γήπεδο".

Με τον Πίρλο, οι ευκαιρίες στην επίθεση θα είναι πολλές..

"Είναι ένα φαινόμενο και αυτό το λέω πάντα σε αυτόν. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δημιουργήσει το γκολ σε κάθε λεπτό, ειδικά για εμάς τους επιθετικούς".


Martinez, De Ceglie και Quagliarella ήδη εργάζονται.

Ενώ η παίκτες της Γιουβέντους είναι ακόμα σε διακοπές, περιμένοντας τη νέα σεζόν, υπάρχουν τρεις οι οποίοι έχουν ήδη επιστρέψει στην εργασία: Paolo De Ceglie , Jorge Martinez και Fabio Quagliarella έχουν ήδη αρχίσει την προετοιμασία, βρίσκοντας τον εαυτό τους στο Vinovo.
Όλα υπό το άγρυπνο βλέμμα του ιατρικού προσωπικού, αλλά και του Antonio Conte . Ο προπονητής της Γιουβέντους γνώρισε προσωπικά το έργο που επιτελέστηκε από τους τρεις, στο γυμναστήριο. Η σημαντική ευκαιρία να δοκιμάσουν σε κανονικές συνθήκες είναι πολύ συμαντική, εν αναμονή της έναρξης της προετοιμασίας. Όπως επιβεβαιώνεται από τις Αγώνων: «Αυτό που ξεκίνησε σήμερα είναι περίοδος παρακολούθησης σε όποιον είχε μακρύ χρόνο αποθεραπείας, όπως οι Quagliarella, De Ceglie, αλλά και ο Martinez, ο οποίος είχε κάποια σωματικά προβλήματα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων σεζόν. Ο Sissoko θα συμμετάσχει αύριο επίσης. Είναι σημαντικό να ξεκινήσει, καθώς και να ελέγχουν την κατάστασή τους. "

8 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια του νέου γηπέδου Γιουβέντους. Αντίπαλος; Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Υπάρχουν λίγες αμφιβολίες ακόμα : φαίνεται όμως όπως όλα δείχνουν πως την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει επίσημα το νέο γήπεδο της Γιουβέντους . Ο αντίπαλος θα είναι πιθανώς η Manchester United ομάδα με την οποία η Γιουβέντους έχει δώσει επικές μάχες στην Ευρώπη, και με τον Andrea Agnelli να θέλει να ανταποδώσει την επίσκεψη της Γιουβέντους στις 24 Μαΐου, όταν το παιχνίδι για το αντίο στο ποδόσφαιρο του Γκάρι Νέβιλ. Μια γιορτή που θα φροντίσει να μείνει αξέχαστη στους φιλάθλους: θα υπάρχουν πυροτεχνήματα, η φιλαρμονική των Άλπεων, και πολλά ακόμη χαπενίγκ.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Luis Del Sol.


Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Υπάρχουν έθνη, που έχουν μεγάλη παράδοση στο ποδόσφαιρο, και έστειλαν λίγους παίκτες στην Γιουβέντους κατά καιρούς. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή της Ισπανίας, η σημερινή Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια . Μόνο ένα προϊόν της Ιβηρικής χερσονήσου έχει αφήσει το σημάδι του με τα χρώματα της Γιουβέντους.

Αυτό είναι ο Luis Del Sol, γεννημένος το 1935 ο ισπανός μέσος, που έχει συνδέσει το όνομά του με εκείνο της Γιουβέντους για το σύνολο σχεδόν της δεκαετίας του 60. Για οκτώ συνολικά χρόνια, 1962 - 1970. Μεγάλωσε στη Σεβίλλη, στην ποδοσφαιρική Μπέτις, έγινε διάσημος χάρη στην μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τους "Merengues" έπαιξε τρία χρόνια (από το 1959 το 1962), αρκετός χρόνος για να κερδίσει δύο Παγκόσμια Κύπελλα, ένα Copa del Rey, ένα ευρωπαϊκό κύπελλο και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο. Όταν φτάνει στο Τορίνο έχει αποκτήσει σημαντική φήμη, και επιβεβαιώνει πλήρως την Γιουβέντους που τον επέλεξε.

Με την ασπρόμαυρη φανέλα έπαιξε σχεδόν 300 επίσημα παιχνίδια (294 για την ακρίβεια) και σημείωσε 29 γκολ. Μπορεί να κέρδισε μόνο ένα Scudetto, αλλά η γλυκιά γεύση: εκείνη της σεζόν του 1966-1967, χάρη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σε βάρος της Ίντερ την τελευταία ημέρα. Εκείνη τη χρονιά η Γιουβέντους, με προπονητή τον Heriberto Herrera κέρδισε την Λάτσιο με 2-1, ενώ η Ίντερ έχασε από την Μάντοβα την τελευταία αγωνιστική. Το 1963 σηματοδοτεί ένα από τα γκολ που πέτυχε στη νίκη του Κυπέλλου των Άλπεων ( βλ. ειδήσεις ).

Το 1964 αναλαμβάνει επίσης την ικανοποίησή του με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας και κερδίζει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίζοντας στο σπίτι της . Αφήσε την Γιουβέντους το 1970. Πριν κλείσει την καριέρα του, έπαιξε ακόμα στη Ρώμα και έκλεισε την καριέρα του στην Μπέτις την ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Agnelli: "Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.


Agnelli: "Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα πρέπει να λαμβάνει κανείς υπόψη την ιστορία των συλλόγων Έχουμε 29 πρωταθλήματα, 18 η Μίλαν και η Ίντερ δεν ξέρω ...."

Είναι μια τεταμένη και ζοφερή η παραμονή πριν από τη συνέλευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην έδρα της Serie A. Αύριο, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι μια μέρα φωτιά, αποφασιστική κίνηση στην αγορά για το ήμισυ της Serie A. Δύο αντίπαλες φατρίες θα αγωνιστούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο: από τη μία πλευρά τα "μεγάλα" club, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους από το προβάδισμα έναντι άλλων εταιρειών, καθώς και άλλοι σύλλογοι "μικρομεσαίοι", αλλά ισχυρίζονται ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα με τις πιο καταξιωμένες εταιρίες του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το νόμο Melandri, από 2010-2011 το συνολικό ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων (σαφείς και κρυπτογραφημένα) πωλείται και το προϊόν με τη μορφή συλλογικής τριμερούς επικρατούν εκεί (το οποίο διαιρείται σε είκοσι ίσες μερίδες), υπάρχει το μερίδιο για τις εταιρείες που βασίζονται σε αθλητικά αποτελέσματα, επίσης συνδέεται με το πολυσυζητημένο θέμα, δηλαδή ο αριθμός των οπαδών που έχει η κάθε ομάδα, για ένα μερίδιο των 200 εκατ. ευρώ.

Ο Andrea Angell , από το BBC , επιβεβαίωσε το casus belli στην εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει στη Λίγκα «κατά την κατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, σύμφωνα με τον αριθμό των οπαδών που έχει η κάθε ομάδα ». Παλέρμο και Ουντινέζε, για το 2012, ζητώντας περισσότερη αξιοκρατία και την ισότητα των δικαιωμάτων. Της Γιουβέντους ο πρόεδρος υποστηρίζει την πρόταση αυτή, αλλά στη συνέχεια υποστηρίζει ότι η ιστορία του συλλόγου πρέπει να θεωρηθεί ένας πολύ καθοριστικός παράγοντας στην απόφαση : « .. Στην συνέλευση του Συνδέσμου μίλησα για τους οπαδούς. Αν θέλουμε να πριμοδοτείται η αξία, συμφωνώ, όμως, αν θέλουμε αναδιανομή των πόρων με βάση την αξιοκρατία , τότε πρέπει κανείς να εξετάσει επίσης την ιστορία του συλλόγου μας, έχουμε κερδίσει 29 πρωταθλήματα, 18 η Μίλαν και η Ίντερ δεν ξέρω .... (Πέταξε την μπηχτή του για το χάρτινο πρωτάθλημα της Ίντερ) - Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο αυτές τις τρεις ομάδες που συνδυάζουν το 70 % των οπαδών πρέπει να τις δούμε διαφορετικά. Εμείς προβλεπόμενου προϋπολογισμού, δεν μπορείτε να αλλάξετε τα χαρτιά στο τραπέζι . "

Για τον πρόεδρο Agnelli, η δίκαιη κατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα ήταν επιζήμιο για τις μεγάλες ιταλικές ομάδες και το ιταλικό ποδόσφαιρο, δεν επιτρέπει τις μεγάλες εταιρείες να ανταγωνιστούν τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους με οικονομικούς όρους: « Πρέπει να αποφασίσουμε πού να πάμε, ποιος είναι ο στόχος του ιταλικού ποδοσφαίρου; Να κυνηγούν την διάκριση στην Ευρώπη ή να παραμείνουν περισσότερο στις εγχώριες διοργανώσεις; Αν θέλετε διακρίσεις, πρέπει να επιτρέψετε στις ομάδες που συνήθως κάνουν στα κύπελλα Ευρώπης την διαφορά και έχουν τα μέσα για να κερδίσουν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εκπέμπει το ενδιαφέρον της σε άλλες αγορές. Αφού έχετε επιλέξει το δρόμο της διακρίσεις, δημιουργήστε ένα πρωτάθλημα με προοπτικές ανταγωνιστικό και να είναι περισσότερο διοικητικό. Ποια είναι, για παράδειγμα, η πολιτική μας στις αγορές του εξωτερικού; Θέλουμε την κινεζική αγορά και, στη συνέχεια, δεν πηγαίνουμε να παίξουμε εκεί ή πηγαίνουμε το ιταλικό Σούπερ Καπ, καθώς αυτό το έτος, με τη βία θα το φέρουμε πίσω στην Ιταλία. Καταλαβαίνω ότι σε μια δεδομένη στιγμή της σεζόν είναι και υλικοτεχνικά δύσκολο να σχεδιάσουν ένα ταξίδι στο Πεκίνο, αλλά ... ».

Αύριο Τετάρτη στις 16:00 ζωντανά το Juve-ntinos Radio. Συντονιστείτε.!!!


Αύριο Τετάρτη και ώρα 16:00 θα βγει και πάλι ζωντανά το Juve-ntinos Radio. Συντονιστείτε.!!!

Θα σας περιμένω να τα πούμε όπως και στις προηγούμενες εκπομπές μου και να μάθουμε τα νέα της ομάδας.

Ελπίζω να είμαστε και πάλι όλοι συντονισμένοι έτσι ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις και νέα της Γιούβε μας.

To link του ραδιοφώνου βρίσκεται στα δεξιά της οθόνης πατήστε πάνω στην εικόνα του Juve-ntinos Radio και αμέσως σας μεταφέρει στη σελίδα του ραδιοφώνου.


Daily Mail: Ακόμα και η Γιουβέντους για Εσιέν.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις από την «Daily Mail» θα μπορούσε να είναι η Γιουβέντους ανάμεσα στους διεκδικητές του μέσου της Τσέλσι, Michael Essien (29), ο οποίος δεν θα είναι στα σχέδια του Villas Boas για την επόμενη σεζόν ο οποίος σκέφτεται να φέρει στο Λονδίνο τον πρώην πλέον παίκτη του στην Πόρτο τον Fernando (ένα άλλο όνομα για το οποίο έχει ακουστεί και για τη Γιουβέντους ). Σε περίπτωση άφιξης του Πορτογάλου, ο Εσιέν, σύμφωνα με τα ταμπλόιντ θα μπορούσε να διατεθεί στην αγορά για πώληση και σε αυτό το σημείο θα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι σύλλογοι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης , Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου . Η τιμή εκκίνησης είναι υψηλή, ωστόσο: ξεκινώντας από τα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Quagliarella: "Aguero; Θα είναι ευπρόσδεκτος "

Μιλώντας στην «Resport.it» ιστοσελίδα της Καμπανίας, ο επιθετικός της Γιουβέντους, Fabio Quagliarella , φρέσκο ​​απόκτημα με κανονική μεταγραφή από την Γιουβέντους , δήλωσε για την πιθανή άφιξή του Κουν Αγκουέρο στο Τορίνο :"Agüero; «Οι μεγάλοι πρωταθλητές είναι πάντα ευπρόσδεκτοι. Η δουλειά μου είναι μόνο να παίζω καλά και να σκοράρω» - είπε ο πρώην επιθετικός της Νάπολης – « η αγορά είναι μια συμφωνία που εγώ δε συμμετείχα. Ο Agüero εμπίπτει στην κατηγορία των μεγάλων πρωταθλητών και ως τέτοιον θα τον ήθελε η κάθε ομάδα και ο κάθε ποδοσφαιριστής να τον έχει συμπαίκτη και φίλο . "

Ορισμένοι μάλιστα άρχισαν να κάνουν λόγο ότι μια επίθεση που θα αποτελείται από τους Quagliarella-Matri-Aguero θα προκαλεί πραγματικά "φόβος" για τους αντιπάλων της Γιουβέντους, το θέτουν πολλοί, έτσι δεν είναι;

Honda στην μηχανή της Κυρίας?

Η Γιουβέντους θα αρχίσει διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Ιάπωνα playmaker Keisuke Honda (26).

Σύμφωνα με μια έκθεση στο «Sports Nippon» καθημερινή εφημερίδα της Ιαπωνίας, οι δύο ομάδες έχουν συζητήσει το θέμα του κατά πόσο η οικονομική προσφορά που θα κάνει η Γιουβέντους θα ικανοποιήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έτσι ώστε να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα ο Honda.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τα Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη και αρκετών αγγλικών συλλόγων όπως οι Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Άστον Βίλα.

Ο Kees Ploegsma, εκπρόσωπος του Ιάπωνα παίκτη της Εθνικής ομάδας και της ΤΣΣΚΑ, δήλωσε για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους ότι δεν έχει ιδέα:

«Γιουβέντους, Το ακούω από σας αυτή τη στιγμή εγώ, αν ο ιταλικός σύλλογος ενδιαφέρεται για τον πελάτη μου, είναι πολύ καλό, αλλά δεν έχω λάβει καμία κλήση μέχρι τώρα από κανέναν».

Για το αν υπάρχει άμεση επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων; «Δεν νομίζω και δεν γνωρίζω αν έγινε κάποια επαφή ανάμεσα των δυο συλλόγων σήμερα».

Εάν είναι αλήθεια ότι η παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει; «Καλά, εξαρτάται από το είδος της προσφοράς και από τον προορισμό που θα έχει μπροστά του. Ο Keisuke είναι καλά στην ΤΣΣΚΑ, η οποία έχει κάτι από την αίγλη στο πρωτάθλημα, και τον Σεπτέμβριο θα λάβει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα, αν είναι κάτι πραγματικά ενδιαφέρον τότε θα το σκεφτούμε .. "

Pastorello : «Ναι μίλησα με Juve για Rossi. Δεν υπάρχει όμως καμία βιασύνη»

Ο μάνατζερ του Giuseppe Rossi , Federico Pastorello έχει γίνει το σημείο αναφοράς για τις κινήσεις της αγοράς που συνεπάγεται μεταγραφή του πελάτη του:

" Ο Rossi στη Βαρκελώνη; Πριν φάνηκε ότι όλα γίνονται, είκοσι μέρες τώρα όμως οι ηγέτες της Μπαρτσελόνα δεν μας έχουν ενοχλήσει.

Αν έχω μιλήσει με τη Γιουβέντους για τον παίκτη; Ναι το έκανα, αλλά ξέρουν ότι χρειάζεται χρόνος για ένα κορυφαίο παίκτη. Ο Marotta είναι σωστός, δεν υπάρχει βιασύνη αυτή τη στιγμή, έχουν παγώσει σχεδόν όλες οι μεγάλες κινήσεις. "

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο σημερινό «Tuttosport», με Aguero στην κορυφή της λίστας, ο Giuseppe Rossi είναι η πρώτη εναλλακτική λύση αν ναυαγήσει του Aguero, παρόλο που παραμένει ανοιχτό και το θέμα του Gonzalo Higuain , που βλέπει όλο και περισσότερο μείωση του χώρου του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Γιουβέντους φανέλα 2011-2012,: εδώ είναι οι τελευταίες φωτογραφίες

Έχει εγκαταλειφθεί οριστικά (τουλάχιστον έτσι φαίνεται) το πρώτο δείγμα που είδε το φως της δημοσιότητας η φανέλα με το στυλ πιάνο stastiera (το ίδιο πρότυπο που χρησιμοποιείται για την πρώτη φανέλα και της Μπαρτσελόνα για φέτος), η Μεγάλη Κυρία ετοιμάζεται να παρουσιάσει τις νέες φανέλες για την επόμενη σεζόν με ένα στυλ που χαρακτηρίζει την ομάδα. Με τη σωστή αναλογία και της αλλαγές που πρέπει να γίνουν.
Η πρώτη εμφάνισε πρέπει, επομένως, να είναι αυτή που βρίσκεται στην παραπάνω φωτογραφία με κάθετες γραμμές και φολιδωτό στην άκρες της κάθε ρίγας και το λογότυπο της Betclick για άλλη μια χρονιά, όπως και η φανέλα της σεζόν που μόλις πέρασε. Στο πίσω μέρος είναι γραμμένη η λέξη «Γιουβέντους» και κάποιες φήμες λένε για την πιθανή παρουσία ενός μαύρου τετραγώνου για την εφαρμογή του αριθμού που θα είναι και πάλι με κίτρινο χρώμα.
Η πρώτη εμφάνιση θα έχει κάλτσες με δύο οριζόντιες γραμμές, το μπροστά μέρος θα έχουν το λογότυπο της Nike και ένα J στο πίσω μέρος.
Όσον αφορά τη δεύτερη φανέλα, αν και δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί κατά πόσο το πρότυπο που χρησιμοποιείται (το ύφος του σακακιού, το είδος από τα μανίκια, κλπ..) προφανώς επιβεβαιώνεται η ροζ εκδοχή με το μαύρο αστέρι μπροστά και το λογότυπο της Balocco.
Ως τρίτη λύση, σε περίπτωση μη εφαρμογής της φανέλα ροζ χρώματος, ανάλογα με τα χρώματα του εχθρού, θα εγκριθεί το δεύτερο μπλουζάκι της σεζόν 2010-2011 (λευκό σημαία στο στήθος με ένα κεραυνό).

Όλο και πιο κοντά στη Γιουβέντους ο Αγκουέρο.


Ολοένα και πιο κοντά στην πόρτα της Γιουβέντους βρίσκεται ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Η εταιρεία IMG που εκπροσωπεί τον Αργεντινό είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με την Γιούβε. «Οι επαφές με τη Γιουβέντους είναι συνεχείς. Ο Αγκουέρο έχει δηλώσει την επιθυμία του να παίξει σε έναν μεγάλο σύλλογο. Οι πιθανότητες να παίξει στη Γιούβε είναι πολλές», τόνισε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή και της εταιρείας IMG, Μπρούνο Σάτιν, με δηλώσεις του στην Tuttosport.

Από την άλλη οι διοικούντες την ομάδα με επικεφαλής τον Πέπε Μαρότα ψάχνουν να βρουν ένα τρόπο για να μειώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, τα 45 δηλαδή εκατομμύρια ευρώ. Αν πετύχουν μια συμφωνία με 35 εκατομμύρια, η μετακίνηση του παίκτη στο Τορίνο, θεωρείται τελειωμένη.

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Carlo Parola.

Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

O Carlo Parola έχει σήμερα την τιμητική του, παίκτης και προπονητής. Με ένα εμπορικό σήμα που θα σηματοδοτήσει για πάντα τα περίφημα ανάποδα ψαλίδια του, που έγινε διάσημος από μια φωτογραφία του 1950 και ειδικά από την Panini που το έκανε λογότυπο για τη συλλογή των ειδώλων του ποδοσφαίρου. Αλλά ο Carlo Parola δεν συνδέεται μόνο με αυτό το άψογο από πλευράς ύφους του. Υπάρχουν τόσα πολλά στη ζωή του. Πρώτα από όλα στο φυτώριο σαν παιδί, στα τέλη της δεκαετίας του '30. Στη συνέχεια, καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις στην ομάδα για 14 συνεχή χρόνια 1939 - 1954.

Ένα πραγματικό σύμβολο. Ένα προπύργιο της άμυνας, φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα για πάνω από 338 φορές, 332 στο πρωτάθλημα και έξι στο Κύπελλο Ιταλίας, αλλά αρκετά για να βοηθήσει την τελευταία για να κερδίσει το τρόπαιο trofeo targato 1941/42 ( βλ. ειδήσεις ). Επίσης, κατέκτησε δύο τίτλους πρωταθλήματος, τις σεζόν 1949-1950 και 1950-1951.

Άφησε τη Γιουβέντους για να κλείσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής παίζοντας στη Λάτσιο, μετά από χρόνια ο Carlo Parola επιστρέφει στο Τορίνο ως προπονητής αυτή τη φορά σε δύο διαφορετικές περιόδους. Η πρώτη ήταν το 1961-1962, σε μια ομάδα που ήταν στερημένοι από τους Boniperti και Charles απλά δεν μπορεί να θέσει τα πάντα στον Sivori. Πολύ πιο σημαντική είναι όμως η δεύτερη φόρα που θα βρεθεί στο πάγκο της Κυρίας στα μέσα της δεκαετίας του '70. Ενεργεί ως σύνδεσμος μεταξύ της εποχής στον πάγκο του Vycpalek και του Trapattoni και καταφέρνει να κερδίσει το Scudetto το 1974-1975. Ο Carlo Parola μας άφησε πριν από 11 χρόνια, στις 22 Μαρτίου 2000. Αλλά η μνήμη του ζει για πάντα στη Γιουβέντους.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μετάνιωσε ο Ντεσάμπ που έφυγε το 2007.


Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ εμφανίστηκε μετανιωμένος σχετικά με την φυγή του από την Γιουβέντους το 2007.

Ο τωρινός προπονητής της Ολιμπίκ Μαρσέιγ σχολίασε στην «L’Equipe» το διάστημα παρουσίας του στον πάγκο της Γιούβε:

«Έχω μετανιώσει για την φυγή μου από την Γιουβέντους. Έκανα λάθος, αλλά διδάχθηκα πως δεν πρέπει να αποφασίζω εν θερμό στο τέλος της σεζόν, όταν όλα είναι «ζεστά». Την πλήρωσα αυτήν την εμπειρία».

Τότε, ο Γάλλος είχε οδηγήσει την ομάδα του Τορίνο στην επιστροφή στην Serie A έπειτα από τον υποβιβασμό της λόγω του σκανδάλου Calciopoli. Ύστερα από την παραίτηση του έμεινε για δύο έτη χωρίς δουλειά.

Αναφορικά με την πρόσφατη προσέγγιση της Ρόμα στο πρόσωπο του δήλωσε στην γαλλική εφημερίδα:

«Η Μαρσέιγ ήταν προτεραιότητα. Ο ιδιοκτήτης, ο Μαργκαρίτα Λούις Ντρεϊφούς μου έχει συμπεριφερθεί καταπληκτικά και ο πρόεδρος Βινσέντ Λαμπρούν με διευκόλυνε συνεχώς. Το 2013 ο σύλλογος θα συμπληρώσει είκοσι χρόνια από τον θρίαμβο του Τσάμπιονς Λιγκ και εγώ θέλω να είμαι εκεί. Αν όλα πάνε καλά, θα είμαι στην Μαρσέιγ στο νέο στάδιο Velodrome».

Διάψευση σεναρίων για αποχώρηση του Ιακουίντα.


Τα σενάρια αποχώρησης του Βιντσέντσο Ιακουίντα από τη Γιουβέντους διέψευσε με δηλώσεις του ο ατζέντης του Ιταλού παίκτη, Αντρέα Ντ’ Αμίκο.


Ο Ντ’ Αμίκο μίλησε στην ιστοσελίδαcalcionews24.com και υπογράμμισε για τον πελάτη του και το μέλλον του: «Είναι ευτυχισμένος στο Τορίνο. Είναι άψογος επαγγελματίας και πάντα δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Κανείς από τους ανθρώπους της Γιουβέντους δεν μπορεί να το αρνηθεί. Αν δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στα πλάνα της ομάδας, τότε θα πρέπει ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μπέπε Μαρότα, να μας ενημερώσει σχετικά, ώστε να εξετάσουμε τις επιλογές που υπάρχουν και να αναζητήσουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ποδοσφαιριστή.

Προς το παρόν είναι πρόωρο να αναφερόμαστε σε διαπραγματεύσεις για μεταγραφή σε άλλο σύλλογο, εφόσον από την πλευρά της Γιουβέντους δεν υπάρχει ενημέρωση για το θέμα».

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Fabrizio Ravanelli.

Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Οπαδός πριν, με αγάπη για την ομάδα. Δεν συμβαίνει σε όλους να παίξουν και να κατακτήσουν τίτλους με την αγαπημένη τους ομάδα. Ένα προνόμιο που έχει συμβεί στον Fabrizio Ravanelli, την Γιουβέντους έχει πάντα στην καρδιά του. Μια όμορφη ιστορία, αυτή του "White Feather". Αποκτήθηκε από το Ρέτζιο, στην Serie B στην αρχή της σεζόν 1992/93. Έρχεται σε μια ομάδα που καθοδηγείται από τον Trapattoni, ο οποίος μετράει τους ομοίους του πρωταθλητή Gianluca Vialli και Roberto Baggio και, με τους στόχους του, χαράζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όλο και πιο σημαντικές επιτυχίες. Έχουν συχνά την υπογραφή του στο ότι η Γιουβέντους κέρδισε τρόπαια στο τέσσερα χρόνια που είναι στο Τορίνο. Σκόραρε τρία γκολ στο δρόμο που οδηγεί προς τη νίκη στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ 1992/93. Τέσσερις φορές σε δύο παιχνίδια ενάντια στην Πάρμα που αξίζει το σκουντέτο 1994-1995 (τον πρώτο στον κύκλο του Λίπι) και επαναλαμβάνεται και στον ιταλικό τελικό του Κυπέλλου, και πάλι με την Πάρμα.

Αλλά πάνω απ 'όλα, συμβάλλει σημαντικά στη νίκη στο τελικό του Champions League το 1996 εναντίον του Ajax στον τελικό στη Ρώμη πετυχαίνοντας και το γκολ της Κυρίας ανοίγοντας το σκορ. Ένας άθλος που, ακόμη και σήμερα, ο Ravanelli θεωρεί το πιο σημαντικό της καριέρας του. Σε 160 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 68 γκολ. Πέντε από αυτά σε ένα και μόνο παιχνίδι, το 1994 στο Delle Alpi κατά της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Κύπελλο UEFA:. Ακόμα ένα ρεκόρ για την ευρωπαϊκή ιστορία της Γιουβέντους αυτό είναι που κάνει την ιστορία ακόμα πιο όμορφη. Το 1995 κλήθηκε από τον Arrigo Sacchi και έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα εναντίον της Εσθονίας.

Ανακοινώθηκε το πρώτο φιλικό της Γιουβέντους

Τα Καλοκαίρι για την Γιουβέντους θα είναι γεμάτο από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για τους οπαδούς για να δουν το έργο της ομάδας της Γιουβέντους του Αντόνιο Κόντε. Η αμερικανική περιοδεία θα ξεκινήσει 19η Ιουλίου και θα τελειώσει 1 Αυγούστου. Το πρώτο παιχνίδι στο έδαφος της Αμερικής, η Γιουβέντους θα παίξει το Σάββατο, 23 Ιουλίου στο Τορόντο (Καναδάς), κατά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μετά τον αγώνα με την Σπόρτινγκ, είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 26 Ιουλίου στο Φλάσινγκ (Νέα Υόρκη) κατά της Club America. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Αμερική, η ομάδα θα έχει ως βάση την πόλη της Φιλαδέλφεια. Σύντομα θα ανακοινωθεί και ο τρίτος και τελευταίος αγώνας της Γιουβέντους επί Αμερικάνικου εδάφουν.

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον μικρό του Μπάρι Grandolfo.

Η Γιουβέντους , σύμφωνα με φήμες από την πρωτεύουσα του Πιεμόντε, ενδιαφέρεται για το νέο ταλέντο του Μπάρι Francesco Grandolfo (19), ο οποίος είναι πιθανό να έρθει στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους. Δεν συμφωνεί με αυτές τις φήμες, ο DS Angelozzi της Απουλίας, ο οποίος επισημαίνει: «Δεν είναι αλήθεια, δεν είναι πρόθεσή μας να δώσουμε το παιδί αυτή τη στιγμή, να εγκαταλείψει την ομάδα μας για ένα κλαμπ στη Serie A. Ο παίκτης θέλει όχι μόνο την Γιουβέντους, αλλά και της Φιορεντίνα και Ουντινέζε, επίσης ".
Η πιο πιθανή λύση είναι ότι ο νεαρός επιθετικός παραμένει στο Μπάρι με το χρόνο να αποκτήσουν εμπειρία στη Serie B, προτού να εγκατασταθούν σε μια μεγάλη εμπειρία με μια μικρή "στους ώμους τους.

O Stephan Lichtsteiner περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

O Stephan Lichtsteiner βρίσκεται ήδη στο Τορίνο. Το πρωί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στην Clinica Fornaca di Sessant, στο κέντρο Isokinetic και στο Istituto di Medicina dello Sport και πλέον αναμένεται η υπογραφή του συμβολαίου.
Ο Tuttosport έγραψε πως η συμφωνία με τη Lazio έκλεισε με λιγότερα από 10 εκ. και ότι η συμφωνία είναι κάτω από τη ρήτρα των 12 εκ. που ζητούσε ο Lotito και επιτεύχθηκε καθώς ο 27χρονος Ελβετός διεθνής αμυντικός παραιτήθηκε, προκειμένου να φτάσει στη Juventus, των 2 εκ. που θα μπορούσε να πάρει από την προηγούμενη μεταγραφή του με το άρθρο 17.
Με τη Lazio ο Lichsteiner έχει κατακτήσει το Ιταλικό Super Cup επικρατώντας επί της Inter του Μourinho με 2-1. Έχει κατακτήσει επίσης ένα πρωτάθλημα Ελβετίας με τη Grasshoppers.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

"Aguero στην Μπάρτσα ?». Αλλά η Juve δεν θα το αφήσει να πάει έτσι.


Στον ισπανικό Τύπο γράφονται αρκετά για την περίπτωση του Kun Aguero, ένα πραγματικό όνειρο για την αγορά κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, η Γιουβέντους φαίνεται να είναι στην πρώτη θέση για την απόκτηση του. Δεν είναι είδηση ​​ότι ο επιθετικός της Αργεντινής έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για την μεταγραφή του στην Γιουβέντους. Φαίνεται επίσης πως δεν τον πειράζει που φέτος δεν θα παίζει στο Champions League, αλλά έχει πειστεί για τη σωστή διαχείριση που γίνεται πλέον στη Γιουβέντους για να αντισταθμίσει την έλλειψη διεθνούς παρουσίας για την επόμενη σεζόν. Από την Ισπανία, όμως, έρχεται μια ενδιαφέρουσα φωνή: εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης (τώρα φαίνεται ότι παραιτήθηκε για λόγους ανταγωνισμού με την συμπολίτισσα), θα υπάρξει επίσης ενδιαφέρων για το Kun και από την Μπαρτσελόνα. Θα ήθελαν να έχουν την ευκαιρία για ένα ντουέτο του Μέσι με τον Aguero, στη La Liga. Οι διαπραγματεύσεις θα απογειωθούν όταν και αν ο Alexis Sanchez αποφάσισει να πάει στην City του Mancini, αντί να πάει στην Μπαρτσελόνα του Guardiola. Προφανώς είναι απλά μια φήμη, αλλά η φήμη της «del Mundo Deportivo» θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα πρόσθετο εμπόδιο στην κούρσα για την απόκτηση του Αργεντίνου παίκτη από την Γιουβέντους. Σύμφωνα με μια άλλη ισπανική εφημερίδα την As, " στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ παραγόντων που εκπροσωπούν τον Κουν με τον Marotta να χαράξει μια στρατηγική που θα πείσει τον αθλητή να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του (45 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπεται στη ρήτρα ). " Στελέχος χθες της Ατλέτικο πρόσθεσε: " Αν μέσα σε δύο εβδομάδες το ζήτημα δεν επιλυθεί, ο Kun θα παραμένει μαζί μας . " Τελεσίγραφο. Και όχι μόνο για την Γιουβέντους.

Παγώνει του Beck για την Γιουβε.


O Αντρέας Μπεκ, δεξί μπακ της Hoffenheim και της εθνικής Γερμανίας, φαίνεται να απομακρύνεται από την Γιουβέντους για την ερχόμενη σεζόν. Η Juve στην πραγματικότητα έχει σχεδόν έρθει σε συμφωνία με τον Lichtsteiner για αυτόν τον ρόλο, και επομένως η συμφωνία με τον 24χρονό αμυντικός σίγουρα έχει παγώσει στο Τορίνο, όπως επιβεβαιώθηκε και από τον Ernst Tanner, αθλητικός διευθυντής της Hoffenheim, ο οποίος είπε: "Τίποτα νεότερο στο θέμα που ακούγεται σχετικά με την μεταγραφή του παίκτη στην Γιουβέντους. Ο Ανδρέα εξακολουθεί να έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με εμάς. " Στο σημείο αυτό φαίνεται πολύ απίθανο ότι ο Beck θα μπορούσε να γίνει ένας νέος παίκτης της Γιουβέντους, ακόμη κι αν συνεχίσετε να μιλάμε για μια προσπάθεια της Γιουβέντους για την απόκτηση του με το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για τον παίκτη.

Ogbonna είναι ο άνθρωπος για την άμυνα που ζήτησε ο Conte.


Καθώς περνούν οι μέρες των διαπραγματεύσεων για τη νέα Γιουβέντους γυρίζω αμείλικτα προς τις επιθυμίες του τεχνικού. Μετά το πάγωμα των υποθέσεων των Inler και Bastos η Γιουβέντους κοιτάει να βρει έναν παίκτη για την θωράκιση της άμυνας. Επειδή η Γιουβέντους την περασμένη σεζόν είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα της, θέλει να ενισχύσει και να αλλάξει αυτήν την κατάσταση που πέρυσι στοίχισε στην ομάδα ... Bonucci, Κιελίνι, Γκρόσο, και Motta.

Ο κ. Κόντε θέλει να πάρει έναν νεαρό αμυντικό, δυνατό και ταλαντούχο : βλέπει στο πρόσωπο του Angelo Ogbonna (Ιταλονιγηριανός) της Τορίνο όλα αυτά που ψάχνει καθώς μπορεί να παίξει τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και αριστερά. Είναι στο χέρι του Marotta πλέον να καταλάβει αν και πώς η συμφωνία θα περάσει. Μεταξύ των έντεκα ημερών που ο Antonio Conte με την Γιουβέντους θα αρχίσει την προετοιμασία στη Bardonecchia και ποιος ξέρει μπορεί μέχρι τότε να είναι στη Γιουβέντους και ο νεαρός αμυντικός Angelo Ogbonna. Ο 23χρονος αμυντικός και ισχυρό στόπερ αλλά και αριστερός μπακ, ένα από τα καλύτερα στο Τορίνο στη Serie B φέτος όπου με το σύλλογο του αγγίζετε τα πλέι-οφ, ενδιαφέρει πολύ την Γιουβέντους. Οι καλά πληροφορημένοι έχουν μάθει ότι το αγόρι είναι ένα από τα αγαπημένα του Αντόνιο Κόντε. Ο προπονητής της Γιουβέντους στην πρώτη τεχνική συνάντηση του με τον Beppe Marotta έχει εκφράσει την επιθυμία-την ανάγκη να ενισχυθεί η αμυντική γραμμή της ομάδας, που αυτή τη στιγμή σχηματίζεται από το τρίο των Bonucci Barzagli και Chiellini.

26 Ιουν, 1963, Πρόκληση Τιτάνων.

Βάλτε στο ίδιο πεδίο δύο φαινόμενα, όπως τους Omar Sivori και Πελέ, και είναι πάντα εντυπωσιακοί! Στις 26 Ιουνίου 1963, πριν από 48 χρόνια, στο γήπεδο γίνεται ένας αγώνας που προορίζεται να μείνει στην ιστορία. Αυτό είναι μόνο ένα φιλικό, που βρίσκει αντιμέτωπες της Γιουβέντους και Santos. Η πόλη του Τορίνο δεν ανταποκρίνεται όσο καλύτερα μπορούσαν και οι κερκίδες του σταδίου είναι γεμάτες από 50 χιλιάδες θεατές. Η Γιουβέντους έρχεται στο γήπεδο με μαύρη φανέλα, και η Σάντος με λευκή. Έγινε ένα πολύ όμορφο ματς. Το παιχνίδι τελειώνει με ένα εντυπωσιακό 5-3 υπέρ της Γιουβέντους και το "Cabezón" παίρνει την ικανοποίηση της νίκης η πρόκληση στην πρόκληση με το "O Rei». Τρία γκολ από τον Sivori εναντίον ενός του Pele. Στη γιορτή των γκολ και της νίκης της Γιουβέντους συμμετείχαν επίσης ο Βραζιλιάνος Γκόρι και Menichelli Couthino και Πέπε. Μια αξέχαστη βραδιά για τον Sivori και την Γιουβέντους, αλλά κυρίως για όλους τους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο.

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Omar Sivori.


Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Όταν συντάσσει κάποιος κατάλογο του παγκόσμιου πρωταθλητή όλων των εποχών, πρέπει να εισάγετε και το όνομα του Omar Sivori . Εκείνος που, στην εποχή του, είχε αποδειχθεί ότι δεν είναι λιγότερο από ό,τι ο Πελέ (μεταξύ άλλων σε ένα φιλικό είχε νικήσει η Γιουβέντους τη Santos που έπαιξε στο Τορίνο, δείτε ειδήσεις ). Ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα της ιστορίας του ποδοσφαίρου και, φυσικά, της ιστορίας της Γιουβέντους. Ήταν μια από τις μεγάλες επιτυχίες της αγοράς από την πλευρά της Γιουβέντους. Η πρώτη αγορά της εποχής του προέδρου Umberto Agnelli που τον παίρνει, 21 ετών από την Ρίβερ Πλέιτ με πρόταση του Renato Cesarini. μια ακριβή αγορά (εκείνη την εποχή, το 1957, αποτελούσε ρεκόρ), αλλά απόλυτα κερδοφόρα. Μαζί με τον Τζον Τσαρλς, ο οποίος έφτασε μαζί του αυτό το καλοκαίρι από το Leeds, και τον Giampiero Boniperti σχηματίζεται ένα τρίο εξαιρετικό, είναι σε θέση να επαναλάβει τα κατορθώματα της Γιουβέντους που πήρε για πέντε σερί χρόνια το πρωτάθλημα.

Με το τεντωμένο σχοινί του για να παίξει, ντρίμπλα - μερικές φορές χλευάζοντας εναντίον υπερασπιστών αντιπάλους - και ο στόχος ( 167 γκολ σε 253 παιχνίδια) βοηθά να κερδίσει τρία πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ιταλίας. Όμως, στις οκτώ σεζόν που είναι στο Τορίνο, ο Sivori έχει το μεγάλο πλεονέκτημα του να καταστεί η επωνυμία της Γιουβέντους, ακόμη και εκτός εθνικών συνόρων. Τον πρώτο στόχο του την ιστορική νίκη για την Γιουβέντους στην Ρεάλ Μαδρίτης το 1962. Επίσης, της πρώτης Χρυσής Μπάλας που κέρδισε παίκτης της Γιουβέντους το 1961.

Άφησε τη Γιουβέντους το 1965, να κλείσει τη σταδιοδρομία του ποδοσφαίρου στη Νάπολη, αλλά εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένη με την Γιουβέντους και τα χρώματα της. Για μια θέση ως παρατηρητής της αγοράς της Νότιας Αμερικής, αλλά κυρίως για την αγάπη που γίνονται αισθητά τα χρώματα της Γιουβέντους. Τον πρόωρο θάνατό του, έλαβε χώρα στις 17 Φεβρουαρίου 2005, έχει αφήσει ένα κενό σε όλους τους οπαδούς της Juventus. Ακόμα και οι νεότεροι που έχουν δει το παιχνίδι της μόνο μέσα από τις εικόνες της εποχής.

Σήμερα Κυριακή και ώρα 16:00 ζωντανά το Juve-ntinos Radio. Συντονιστείτε.!!!


Σήμερα Κυριακή και ώρα 16:00 θα βγει και πάλι ζωντανά το Juve-ntinos Radio. Συντονιστείτε.!!!

Θα σας περιμένω να τα πούμε όπως και την Τετάρτη και να μάθουμε τα νέα της ομάδας.

To link του ραδιοφώνου βρίσκεται στα δεξιά της οθόνης πατήστε πάνω στην εικόνα του Juve-ntinos Radio και αμέσως σας μεταφέρει στη σελίδα τουραδιοφώνου.