JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

H εκτός έδρας εμφάνιση της Γιουβέντους για τη σεζόν 2014-2015.




Σας παρουσιάζουμε την εκτός έδρας εμφάνιση της Γιουβέντους για την ποδοσφαιρική σεζόν 2014-2015.

Η εκτός έδρας εμφάνιση είναι χρώματος μπλε με κίτρινες αποχρώσεις στα τελειώματα του γιακά και στα μανίκια,στα εσωτερικό της φανέλας υπάρχει το λογότυπο που επιλέχθηκε φέτος το <<fino alla fine>>,στην αριστερή πλευρά και στο σήμα της ομάδας διακρίνονται τρία αστέρια το ένα μέσα στο άλλο θυμίζοντας την ροζ φανέλα στο πρώτο πρωτάθλημα με τον Κόντε στον πάγκο.

Τα μάτια της στον Ραμπιό έχει στραμμένα η Γιούβε.



Μετά τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, η Γιουβέντους ετοιμάζεται να επιτεθεί σε ένα ακόμη… περιουσιακό στοιχείο της Παρί Σεν Ζερμέν. Το ενδιαφέρον της «Κυρίας» για τον κεντρικό μέσο Αντριάν Ραμπιό χρονολογείται πάνω από ένα χρόνο, αλλά σύμφωνα με διαρροές από Γαλλία μεριά οι τορινέζοι αποφάσισαν να αυξήσουν την πίεση.

Τη στρατηγική τους ενισχύει το γεγονός ότι ο 19χρονος, ο οποίος δια χειρός Κάρλο Αντσελότι και Λεονάρντο προωθήθηκε το 2012 από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα του γαλλικού συλλόγου, ενώ στην σεζόν που μας πέρασε 2013-14 είχε 25 συμμετοχές και 2 γκολ με τον Λοράν Μπλαν στον πάγκο, δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους.

Η μητέρα του που είναι και η μάνατζέρ του -η κυρία Βερονίκ- επιμένει στην αντιπαράθεση με την διοίκηση των εμίρηδων. Η κυρία Ραμπιό απέρριψε νέα πρόταση των τελευταίων για επέκταση της συνεργασίας του γιου της με την ομάδα του Παρισιού (τριετές συμβόλαιο με αύξηση στις αποδοχές), αποφασισμένη να βρει μια ομάδα που θα ποντάρει δυνατά στον γιο της.
«Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πιστεύει στους νέους που έχουν μεγαλώσει στο φυτώριό της. Αναζητώ ένα πρότζεκτ, στο οποίο ο Αντριάν θα είναι στο κέντρο του. Στο Παρίσι ή οπουδήποτε αλλού», έχει επαναλάβει η μαντάμ Βερονίκ αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες. Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να ευχαριστήσει την μητέρα-ατζέντη, αλλά δεν είναι η μόνη που έχει… κλείσει το μάτι προς την διεύθυνση του 19χρονου.

Ο Ραμπιό έχει τραβήξει την προσοχή πάρα πολλών συλλόγων της Ευρώπης, με τον σημαντικότερο ανταγωνισμό για τους «μπιανκονέρι» να έρχεται από την Αγγλία εκεί όπου ΆρσεναλΛίβερπουλΤσέλσιΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜάντσεστερ Σίτι έχουν όλες τους κινηθεί για την απόκτησή του. Τι είναι αυτό που σύμφωνα με τα ΜΜΕ από τη Γαλλία δίνει στους Γιουβεντίνους το προβάδισμα έναντι των άλλων συλλόγων; 

Η κυρία Βερονίκ έχει εκτιμήσει τη στάση τηςΓιούβε και του Αντόνιο Κόντε με τον Πολ Πογκμπά, στον οποίο πόνταρε παρά το νεαρό της ηλικίας του και επιβεβαιώθηκε εκ νέου ότι ο ιταλικός σύλλογος επενδύει στα ταλέντα με την απόκτηση του 18χρονου Κομάν.
Το παράδειγμα δε, του Πογκμπά, ο οποίος μέσα σε δύο σεζόν κέρδισε φανέλα βασικού στην εθνική ανδρών της Γαλλίας είναι ζηλευτό για τον Ραμπιό, το συμβόλαιο του οποίου στην Παρί λήγει το 2015, με τον Μαρότα να επιχειρεί με πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ να τον αποκτήσει από τώρα χωρίς να χρειαστεί να περιμένει μέχρι του χρόνου. Αν και μετά από ότι της συνέβη με τον Κομάν, δύσκολα η γαλλική ομάδα θα στρώσει το κόκκινο χαλί στους Τορινέζους.

Αποχωρεί ο Βούτσινιτς.




Βαλίτσες για Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ετοιμάζει ο Μίρκο Βούτσινιτς που είναι μια ανάσα απ’ την μεταγραφή του στην Αλ Τζαζίρα!

Απ’ την Ιταλία, έτοιμος για Άμπου Ντάμπι είναι ο Μίρκο Βούτσινιτς! Η Αλ Τζαζίρα θέλει διακαώς τον παίκτη, του προσφέρει καλά χρήματα για να υπογράψει συμβόλαιο και η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» σε πρόταση 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μαυροβούνιου φορ! 

Την περσινή χρονιά ο 30χρονος επιθετικός είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής με μόλις 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (2 γκολ) και φαίνεται πως το τριετές συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ικανοποιητικό για να μετακομίσει!

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Την τελική της πρόταση έκανε η Γιουβέντους στην Βερόνα για τον Ιτούρμπε.




Την τελική της πρόταση έκανε η Γιουβέντους στην Βερόνα για τον Ιτούρμπε.

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους βλέποντας ότι η μεταγραφή του Χουάν Ιτούρμπε τείνει να γίνει σίριαλ μετά και το έντονο ενδιαφέρον της Μίλαν που προσφέρει μεν 25 εκατ. ευρώ δεν τα έχει δε διότι πρέπει να πουλήσει τον Κακά,πρόταση έκανε και η Ρόμα με 20 εκατ. ευρώ μετρητά και έναν εκ των Βαλέριο Βέρε, Φεντερίκο Βιβιάνι ή  Μαρκίνιος σαν αντάλλαγμα.

Πάμε τώρα στην πρόταση της Μεγάλης Κυρίας που περιλαμβάνει 21 εκατ. ευρώ μετρητά και τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα σαν αντάλλαγμα,ενώ έχει ρίξει και στο τραπέζι και τους Φεντερίκο Πελούζο, Λούκα Μαρόνε και Τζέφερσον Μοντέρο,στα συν της Γιουβέντους η συμφωνία με τον ίδιο των παίκτη για ένα πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 1,5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους.

Έκανε μια πρώτη κρούση στην Κάλιαρι για τον Ibarbo η Γιούβε.




Η Γιουβέντους έκανε μια πρώτη κρούση για Victor Ibarbo της Κάλιαρι.

Ο Fabio Paratici χθες συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της  Κάλιαρι Marroccu και τον παράγοντα του παίκτη Calleri,για να μιλήσουν για τον Κολομβιανό διεθνή ποδοσφαιριστή ο οποίος κάνει πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλίας,και ο σύλλογος της Σαρδηνίας ζητά για να τον παραχωρήσει όχι κάτι λιγότερο από 20 εκατομμύρια ευρώ,κοιτάζοντας το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον παίκτη από τις  Ίντερ και Νάπολι.

Η πρώτη πρόταση που έγινε από τη Γιουβέντους είναι 12 εκατομμύρια ευρώ και τον Fausto Rossi σαν έμψυχο αντάλλαγμα.

75 εκατ. ευρώ ετοιμάζεται να προσφέρει η Τσέλσι για τον Pogba.




Οι Αγγλικές εφημερίδες γράφουν ότι στην Τσέλσι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 75 εκατ.€  για τον μέσο της Γιουβέντους Paul Pogba.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star ο Jose Μουρίνιο πιστεύει ότι ο 21χρονός Γάλλος διεθνής είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Frank Lampard.

Αυτό θα ήταν μια νέα μεταγραφή ρεκόρ για την Τσέλσι, ξεπερνώντας τα 65 εκατ. ευρώ που είχαν δώσει για τον Fernando Torres το 2011.

Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι ακόμα κάτω από τα 100 εκατ. που ζητά η Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους πήρε τον Pogba επάνω σε μια ελεύθερη μεταφορά όταν απέτυχε να συμφωνήσει ένα νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και είναι πλέον στο επίκεντρο ενός πολέμου προσφορών μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι, Άρσεναλ και της παλιάς του ομάδας της Manchester United.

Ο Roman Abramovich ξόδεψε μέχρι τώρα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό παίρνοντας τους Cesc Fabregas από την Μπαρτσελόνα και Ντιέγκο Κόστα Ατλέτικο Μαδρίτης για 40 εκατ. ευρώ τον καθένα.




Δώρο θέλει να κάνει ο Ραϊόλα τον Μπαλοτέλι στη Γιούβε.




Είναι το σημερινό πρώτο θέμα στο πρωτοσέλιδο της Tuttosport, σύμφωνα με το οποίο ο μάνατζερ του Μάριο ΜπαλοτέλιΜίνο Ραϊόλα πρότεινε τον παίκτη του Γιουβέντους

Εκείνο που δίνει ιδιαιτερότητα στην είδηση είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω ατζέντης προσφέρει τον Ιταλό επιθετικό στην «Κυρία» δωρεάν, χωρίς αυτή να ξοδέψει ούτε ένα Ευρώ για την απόκτησή του. Πώς θα γίνει αυτό;

Η εφημερίδα του Τορίνου μεταφέρει το τηλεφώνημα του Ραϊόλα στον Τζουζέπε Μαρότα, το περιεχόμενο του οποίου φέρεται να ήταν πάνω κάτω το εξής: «Μπέπε έχω την σωστή ιδέα για σένα» ήταν η πρώτη ατάκα του μάνατζερ με τον διοικούντα των Τορινέζων να απαντάει: «Μα θέλεις να μου μιλήσεις για τον Πογκμπά (είναι ατζέντης και του Γάλλου μέσου) ή για κάτι άλλο;».

«Πάρτε τον Μάριό μου. Είναι ιδανικός για σας. Είναι ο πρωταθλητής που σας λείπει εκεί μπροστά» η πρόταση του Ιταλού εκπροσώπου και η ανταπάντηση του Μαρότα: «Μα έχουμε μιλήσει για αυτό πολλές φορές» για να ακολουθήσει η ασίστ του 46χρονου: «Άκουσέ με Μπέπε. Εγώ τον Μπαλοτέλι μπορώ να στον φέρω στη Γιουβέντους και δωρεάν. Θα τον πάρω εγώ από τη Μίλαν, θα τον αγοράσω μέσω ενός επενδυτικού fund που συνδέεται με ξένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

 Όλα νόμιμα, όλα επιτρεπτά σε κάποιες χώρες».
Όντως πρόκειται για μορφή μεταγραφής που είθισται στη Νότιο Αμερική και είναι συμβατή με τους κανόνες του ποδοσφαίρου και με τους νόμους ανά εκεί κράτος ξεχωριστά. Είναι κάτι που γίνεται, είναι εφικτό αυτό που προτείνει ο Ραϊόλα, ο οποίος, όμως, θα πρέπει να πείσει τον Μαρότα και πρωτίστως τον Κόντε και τους «παλιούς» των «μπιανκονέρι», με τους οποίους ο ίδιος ο Μπαλοτέλι κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας,δεν τα πήγαινε και ιδιαίτερα καλά.

Ξανά στο προσκήνιο ο Εβρά για την Γιουβέντους.




Η Γιουβέντους επανέρχεται για τον Πατρίς Εβρά, γύρω από το συμβόλαιο του οποίου επικρατούσε τελικά ένας μύλος.

Τον Ιανουάριο όλοι πίστευαν ότι ο Γάλλος αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι καθώς το συμβόλαιο του έληγε.

 Η Γιουβέντους είχε κάνει τότε μια κίνηση αλλά το θέμα δεν επέμεινε, παρά το γεγονός ότι θέλει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο λόγος για τον οποίο δεν επέμεινε τότε, αποκαλύπτεται τώρα. Οπως λένε σε Αγγλία και Ιταλία, παρά τα όσα έλεγαν οι μάνατζερ του Εβρά, ο παίκτης ουσιαστικά δεν ήταν ποτέ ελεύθερος.

Στο συμβόλαιο του με τη Γιουνάιτεντ υπήρχε όρος, σύμφωνα με τον οποίο η ομάδα του Μάντσεστερ θα μπορούσε πριν τελειώσει η σεζόν και συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου να ενεργοποιήσει αυτό τον όρο και να ανανεώσει αυτομάτως για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιο του παίκτη.

Αυτό σημαίνει πως οι «μπιανκονέρι» θα κινδύνευαν με τιμωρία από ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ αν ανακοίνωναν ότι έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη, από την στιγμή που αυτός δεν έμεινε ελεύθερος.

Τώρα, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει ανακοινώσει την απόκτηση του αριστερού μπακ Λουκ Σο, οι Τορινέζοι επανέρχονται για τον Εβρά και του έκαναν πρόταση για διετές συμβόλαιο, με την ελπίδα ότι η Γιουνάιτεντ θα δεχθεί να συζητήσει για πωληση του Γάλλοι σε λογική τιμή.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Στις 14 Ιουλίου η πρώτη για τη σεζόν 2014-2015.




Η Γιουβέντους ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της πρώτης συνάντησης για τη σεζόν
2014-2015. 

Η Vecchia Signora επικοινωνεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ότι η 14 Ιουλίου είναι η ημερομηνία την οποία η ομάδα θα βρεθεί στο Vinovo για να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη σεζόν 2014-2015. 

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, η Γιουβέντους θα εκπαιδεύσει απευθείας στις εγκαταστάσεις της με τον Antonio Conte και το προσωπικό του να είναι σε θέση να υπολογίζει στη συμβολή των παικτών που βρίσκονται στο Μουντιάλ πολύ σύντομα.

Λόγω της έγκαιρης κατάργησης της Ιταλίας,οι Μπουφόν, Πίρλο, Marchisio, Barzagli, Bonucci και Chiellini θα είναι διαθέσιμοι μετά τις 20 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ έχει παρουσιαστεί επίσημα το φιλικό που προγραμματισμένο για της 6  Αυγούστου στην Τζακάρτα της Ινδονησίας,με την τοπική ομάδα,το παιχνίδι θα γίνει  στο Gelora Bung Karno Stadium,το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 88.000 θεατές. 

Η Γιουβέντους στη συνέχεια θα μεταβεί στο Σίδνεϊ,όπου τη 10 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την FOXTEL A-League All Star Team,μια ομάδα διάφορων παικτών του πρωταθλήματος της Αυστραλίας,αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Alessandro Del Piero,ακόμη και αν το επόμενο έτος δεν θα παίξει και πάλι στην Αυστραλία.

Τον Matija Nastasic για την άμυνα της θέλει η Γιουβέντους.



Για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής τρέχουν οι άνθρωποι της Γιουβέντους μετά και τους συνεχόμενους τραυματισμούς του Αντρέα Μπαρτζάλι,οι οποίοι μετά την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε συνεχίστηκαν και στο Μουντιάλ.

Έτσι έχουν κάνει μια έρευνα και έχουν καταλήξει στον 21χρονό Σέρβο Matija Nastasic που αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι η οποία τον απέκτησε το 2012 έναντι 30 εκατ. ευρώ από την Φιορεντίνα.

Συνεπώς ο Nastasic είναι γνώστης της Serie A και δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί,από τη Γιούβε είναι έτοιμοι να προσφέρουν 12 εκατ. ευρώ στους Άραβες της Σίτι για να τον αποκτήσουν,από τη μεριά του παίκτη γίνεται λόγος πως καλοβλέπει την μετακίνηση του στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Κλείνει τις επόμενες μέρες ο Iturbe σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης.



Σύμφωνα με τις εκθέσεις των  Gazzetta dello Sport καιTuttosport,η Γιουβέντους έχει στα χέρια της το στολίδι της Βερόνα Juan Iturbe,κερδίζοντας τον ανταγωνισμό από τη Ρόμα και τη Μίλαν.

Ο Marotta τα βρήκε με τον Αργεντινό προσφέροντάς του ένα πενταετές συμβόλαιο με 1.500.000 συν το μπόνους ετήσιες αποδοχές. 

Το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι ο ορισμός των έμψυχων ανταλλαγμάτων που θα μειώσει τα 25 εκατ. μετρητά που ζητάνε οι Ενετοί.

 Οι Padoin και Πελούζο είναι δύο καλά ονόματα,ενώ ο Quagliarella δεν είναι ακόμα πεπεισμένος για τον προορισμό.

Φήμες ότι η Γιούβε ετοιμάζει πρόταση για τον επιθετικό Λουάν της Γκρέμιο.




Από τη Βραζιλία έρχονται οι φήμες ότι η Γιουβέντους ενδιαφέρεται έντονα για τον 20χρονό επιθετικό Luan Guilherme de Jesus Vieira,πιο γνωστό και ως Λουάν,και αγωνίζεται στην  Γκρέμιο.

 Η Βραζιλιάνικη ομάδα κοστολογεί τον νεαρό επιθετικό στα 12 εκατομμύρια ευρώ,η Βαλένθια έχει κάνει μια προσφορά των 9 εκατ. ευρώ,αλλά σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει καλύτερη προσφορά.

Κλεισμένος είναι ο Shkodran Mustafi από τη Γιουβέντους.




Από την  Γένοβα έρχονται επίσης οι φήμες πως βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τον Shkodran Mustafi,τον 22χρονό Γερμανό αμυντικό του αγωνίζεται αυτό τον στη Βραζιλία με τη Εθνική ομάδα της Γερμανίας. 

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport,η απόκτηση του παίκτη θα κλείσει μέσα σε λίγες ώρες. 

Η Γιούβε απέκτησε τον Stefano Sturaro.




 Η Γιουβέντους απέκτησε τον Stefano Sturaro από τη Τζένοα χθες το βράδυ.

 Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σαν μέσος και γεννήθηκε το 1993,θα παραμείνει για άλλη μια χρονιά στη Λιγουρία σαν δανεικός. 

 Η είδηση ​​ανακοινώθηκε χθες από το Sky Sports και αναφέρεται σήμερα από όλες τις αθλητικές εφημερίδες,το μόνο που μένει να καθοριστεί είναι οι λεπτομέρειες,αλλά από ότι έχει αποκαλυφθεί η συμφωνία θα είναι από περίπου στα 8 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Για να πάρει μια έκπτωση στη Μεγάλη Κυρία είναι έτοιμοι να βάλουν στο πιάτο τους Marco Motta και Richmond Boakye,και αργότερα θα συζητήσουν επίσης και το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κροάτη αριστερού αμυντικού Vrsaljko,που άρεσε στους ανθρώπους της Γιούβε με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Μουντιάλ.

Τα βρήκε η Γιουβέντους με την Σασουόλο για το ποσό του Μπεράρντι για το Καλοκαίρι του 2015.




Οι Γιουβέντους και Σασουόλο συναντήθηκαν και συμφώνησαν στην τιμή του Ντομένικο Μπεράρντι, που παραμένει και φέτος στους «νεροβέρντι».

Οι «μπιανκονέρι» ήθελαν φέτος τον παίκτη αλλά δεν μπόρεσε να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές αφού ο ποδοσφαιριστής θεώρησε ότι ήταν καλύτερο για τον ίδιο να μείνει ακόμη ένα χρόνο στη Σασουόλο.

Η επιθυμία του γίνεται πράξη αλλά Γιουβέντους και Σασουόλο συμφώνησαν ήδη από φέτος για το πόσο που αξίζει το 50%: 15 εκατ. ευρώ.

 Σε αυτό το ποσό έδωσαν τα χέρια οι δύο ομάδες, με τους Τορινέζους να ξέρουν πλέον πως αυτό είναι το ποσό που θα δώσουν για να κάνουν 100% δικό τους τον 19χρονο επιθετικό που πέτυχε 16 γκολ στην πρώτη του σεζόν στη Σέριε Α.

Το ποσό των 15 εκατ. ευρώ έχει οριστεί ως ρήτρα απόκτησης και του Σιμόνε Τζάτζα για την Γιουβέντους αλλά το ξέρει όλη η Ιταλία ότι οι «μπιανκονέρι» έχουν επιλέξει (μόνο) τον Μπεράρντι.

Νέα πρόταση της Γιούβε για τον Μοράτα.




Στα μέσα Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν και τότε ο Αντόνιο Κόντε θέλει να έχει ξεκάθαρες ιδέες για το ρόστερ της «Κυρίας». 

Ένα πρώτο σπριντάρισμα αναμένεται άμεσα στην υπόθεση του Άλβαρο Μοράτα. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport για τον 21χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει… πατήσει πόδι δηλώνοντας ξεκάθαρα την προτίμησή του για την ομάδα των «μπιανκονέρι», είναι έτοιμη η τελευταία πραγματική ρελάνς των τορινέζων.

Οι γιουβεντίνοι ανεβάζουν την προσφορά τους στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υποδεικνύεται ότι θα είναι η εξής: Δύο ή τρία εκατομμύρια τώρα δανεισμός και οψιόν αγοράς στο σύνολο 20 εκατομμύρια Ευρώ (στην ενεργοποίησή της δηλαδή θα αφαιρεθεί το ποσό που θα δοθεί αρχικά για τον δανεισμό), συν την οψιόν που ήθελε από την αρχή η «βασίλισσα», της επαναγοράς δηλαδή του ποδοσφαιριστή, η οποία προσδιορίζεται γύρω στα 25 εκατομμύρια Ευρώ.

Ο δικηγόρος Τζουζέπε Μπότσο, που εκπροσωπεί τον παίκτη στην Ιταλία και έχει αναλάβει την διαπραγμάτευση με τους μαδριλένους κατ’ εντολή της Γιουβέντους αναμένεται εκ νέου στα γραφεία των Ισπανών συνοδεία και πάλι του ατζέντη του Μοράτα, Χουάνμα Λόπεθ για να μεταφέρει την καινούργια προσφορά των Ιταλών. Ο ίδιος ο Μπότσο είχε τοποθετηθεί τις προηγούμενες ημέρες ότι στην εν λόγω υπόθεση Μοράτα-Γιουβέντους τα πράγματα είχαν ακινητοποιηθεί.

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Τον Marcos Rojo της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει στο στόχαστρο της η Γιουβέντους.



Μετά και την διαφαινόμενη αποχώρηση των Paolo De Ceglie και Federico Peluso η Γιουβέντους θα χρειαστεί ενίσχυση στην αριστερή της πτέρυγα,και σύμφωνα με τα τελευταία νέα από την Ιταλία,οι άνθρωποι της έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Αργεντινό Marcos Rojo της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο οποίος αγωνίζεται στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο,ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται στα 10 εκατ. ευρώ.

Σενάρια ανταλλαγής Βιντάλ-Ντι Μαρία,ακούγονται σε Ιταλία και Ισπανία.



Ο Κάρλο Αντσελότι από το περασμένο καλοκαίρι κιόλας ζήτησε από τον πρόεδρο της Ρεάλ ΜαδρίτηςΦλορεντίνο Πέρεθ, την απόκτηση του Αρτούρο Βιντάλ από τη Γιουβέντους μιας και σύμφωνα με τη λογική του μονάχα ο Χιλιανός μπορεί να προσφέρει την ισορροπία που αναζητά ο Ιταλός τεχνικός στη μεσαία γραμμή και γενικότερα στο παιχνίδι της «βασίλισσας».

Σε μια από τις πολλές συζητήσεις που είχαν οι «μπιανκονέρι» με τους ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο πλαίσιο της μεταγραφής του Αλβαρο Μοράτα, εμφανίστηκε και το όνομα του Βιντάλ με πρόταση από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης ο νεαρός Ισπανός στράικερ να δοθεί ως αντάλλαγμα για τον Χιλιανό. Η Γιουβέντους αρνήθηκε.


Αφενός υπάρχει το βέτο του Αντόνιο Κόντε στην διοίκηση για την περίπτωση του, αφετέρου στην ομάδα του Τορίνο δε θα μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων παραχώρησης ενός εκ των πιο «καυτών» ονομάτων της μεταγραφικής περιόδου μ’ έναν ποδοσφαιριστή που ήταν η τρίτη επιλογή στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εξ’ ου και ο Μπέπε Μαρότα πρώτα θέλησε να διαχωρίσει τις δύο υποθέσεις και έπειτα πέταξε τη δική του πρόταση στο τραπέζι: «Για να πάρετε τον Βιντάλ πρέπει να μας δώσετε τον Ντι Μαρία»

Η κίνηση έχει δύο ερμηνείες. Την πρακτική: Ο Ανχελ Ντι Μαρία έπαιξε τον ρόλο που προόριζε ο Αντσελότι για τον Βιντάλ στη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αφού προηγουμένως είχε δοκιμαστεί εκεί στην εθνική Αργεντινής. Αν και δεν είναι το ίδιο, σ’ αυτή την περίπτωση μοιάζει με μια αλλαγή προσώπων.

Διαφορετικά ερμηνεύεται ως μια καλή μανούβρα του Μαρότα για να κρατήσει μακριά τη Ρεάλ από τον Βιντάλ καθώς ο Ντι Μαρία πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, ήταν ένας από τους παίκτες-κλειδιά των «μπλάνκος» στην πορεία τους προς την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής και ένας εκ των καλύτερων συνεργατών του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετά και την απομάκρυνση του Μεσούτ Εζίλ πέρυσι δεν θέλει να χάσει κι άλλον πολύτιμο τροφοδότη.

Ο Αντσελότι δε θα συναινούσε εύκολα σε μια τέτοια κίνηση δεδομένου πως μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Ντι Μαρία τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην επίθεση. Βέβαια μια παράμετρος που μπορεί να αλλάξει την εξίσωση είναι η τάση για ανανέωση και γενναία αύξηση που μπορεί να παρουσιάσει ο Ντι Μαρία μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ειδικά αν πραγματοποιήσει καλό τουρνουά.

Ο Αργεντινός δε, από το Μπέλο Οριζόντε όπου βρίσκεται η αποστολή της Αργεντινής σημείωσε: «Εγώ στη Γιουβέντους; Δεν γνωρίζω τίποτα, αυτή τη στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο και το έχω μεταφέρει στον ατζέντη μου. Ασχολείται εκείνος με τέτοια ζητήματα».


Ρέκορντμαν ο Μπουφόν.



Στο ματς με την Κόστα Ρίκα ο Τζανλουίτζι Μπουφόν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πέμπτος Ιταλός ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα.

Είχαν προηγηθεί οι Τζιάνι ΡιβέραΤζουζέπε ΜπέργκομιΠάολο Μαλντίνι και Φάμπιο Καναβάρο.Ο 36χρονός αρχηγός της «σκουάντρα ατζούρα» έχει υπερασπιστεί την εστία της Εθνικής Ιταλίας στα Μουντιάλ του 2002, του 2006, του 2010 και σε αυτό που διεξάγεται φέτος στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως αυτό είναι το πέμπτο Μουντιάλ για τον Μπουφόν, καθώς είχε βρεθεί ως μέλος της αποστολής των «ατζούρι» και στα γήπεδα της Γαλλίας, χωρίς ωστόσο να πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο ματς.

Αρχικά κλήθηκε ως τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας, πίσω από τον Άντζελο Περούτσι και τον βασικό Τζανλούκα Παλιούκα. Ο τραυματισμός του Περούτσι είχε ως συνέπεια να γίνει ο Μπουφόν το Νο2 της ομάδας, πίσω από τον Παλιούκα, με τον Φραντσέσκο Τόλντο να έχει ρόλο τρίτου γκολκίπερ.

H Γιουβέντους θέλει να «αρπάξει» και τον Αντριάν Ραμπιό από την Παρί.




Η Γιουβέντους έκλεισε τον 18χρονο Κίνγκσλεϊ Κομάν της Παρί Σεν Ζερμέν και στοχεύει να κάνει το ίδιο και με τον Αντριάν Ραμπιό.

Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να κάνουν δικό τους οι «μπιανκονέρι» και τον Ραμπιό αλλά του χρόνου. 

Ο 19χρονος μέσος έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι στο στόχαστρο και της Ρόμα αλλά και αγγλικών ομάδων όπως έγινε και με τον Κομάν,με τον Μπέπε Μαρότα να είναι σε συνεχείς επαφές με την μητέρα του ποδοσφαιριστή, η οποία είναι ουσιαστικά και μάνατζερ του.

 Στόχος των Τορινέζων είναι να συμφωνήσουν οριστικά με τον Ραμπιό από τώρα και να πάει στο Τορίνο σε ένα χρόνο.

Τόνι«Ο Ιτούρμπε με ρωτάει συνέχεια για τη Γιουβέντους»




Η συζήτηση της Tuttosport με τον Λούκα Τόνι έβγαλε το αποκαλούμενο στους δημοσιογραφικούς κύκλους… λαβράκι. Ο Χουάν Ιτούρμπε ζήτησε από τον Ιταλό επιθετικό και συμπαίκτη του στην Ελλάς Βερόνα πληροφορίες για τη Γιουβέντους.

«Με ρωτάει συνέχεια για τη Γιουβέντους, για το περιβάλλον στην ομάδα, για τον Κόντε. Εγώ του απάντησα ότι η Ελλάς Βερόνα είναι ένας οργανωμένος σύλλογος, αλλά οι “μπιανκονέρι” είναι από άλλο πλανήτη», αποκάλυψε ο 37χρονος στράικερ, ο οποίος ανήκε στους Τορινέζους, από τον Ιανουάριο του 2011 ως τον Ιανουάριο του 2012 και συνέχισε: «αναφορικά στις προπονήσεις του Κόντε του είπα ότι τρέχεις πολύ, αλλά μετά την Κυριακή έχεις τις διπλάσιες αντοχές από τους αντιπάλους. 

Εγώ με τον Κόντε τους πέντε μήνες στην ομάδα δεν έπαιξα, αλλά σαν προπονητή τον εκτιμώ πάρα πολύ. Έχω δει ελάχιστους τεχνικούς να δουλεύουν όπως αυτός στο γήπεδο. 

Είναι εξαιρετικός και σε διδάσκει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόνι, ο οποίος με τον 21χρονο Ιτούρμπε έχει μια σχέση μεγάλου-μικρού αδελφού, με τον Αργεντινό επιθετικό να τον συμβουλεύεται ποδοσφαιρικά και να ακούει όσα έχει να του πει ο έμπειρος συμπαίκτης του.

Ο μάνατζερ του τώρα Γκουστάβο Μασκάρντι, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ισπανία για άλλες δουλειές όπως υποστήριξε, θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία όπου και θα υπάρξουν συναντήσεις με τις ιταλικές ομάδες -ΓιουβέντουςΜίλανΡόμα- που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη του.

 Διεμήνυσε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί την διοίκηση των Βερονέζι και δήλωσε πως αναφορικά στους Ρωμαίους τις τελευταίες ημέρες δεν έχει επαφή με τον φίλο του όπως αποκάλεσε τον αθλητικό τους διευθυντή Βάλτερ Σαμπατίνι.

Όσο για τις άλλες δύο, η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι τοποθετήθηκε τις τελευταίες ώρες ότι ο πατέρας της και ο Γκαλιάνι διαπραγματεύονται τον ποδοσφαιριστή, με τους «ροσονέρι» να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μετρητά, αλλά ζητούν χρόνο προκειμένου πρώτα να κάνουν ταμείο από τις δικές τους αποχωρήσεις παικτών.

Από την άλλη οι Γιουβεντίνοι θέλουν να κατεβάσουν το χρηματικό ποσό που ζητούν οι «σκαλιτζέρι» προσφέροντας ανθρώπινα ανταλλάγματα. Όλες τους, ωστόσο, γνωρίζουν ότι λόγο στην μεταγραφή εκτός από τον σύλλογο της Ελλάς Βερόνα θα έχει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Τον Giovinco και χρήματα για τον Guarin σκέφτεται να προσφέρει η Γιουβέντους στην Ίντερ.




Για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής θα κινηθούν στη Γιουβέντους με τον Beppe Marotta να ρίχνει το βάρος στο όνομα του Fredy Guarin.

Ήδη τον περασμένο Ιανουάριο ο Guarin ήταν κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους,σε μια ανταλλαγή με τον Βούτσινιτς,στη συνέχεια αυτό χάλασε με την παρέμβαση των οπαδών της Ίντερ.

 Ο Μαυροβούνιος δεν φαίνεται να είναι πλέον στα πλάνα του Walter Mazzarri και κοστολογείται μόνο με 3,5 εκατομμύρια από τους nerazzurri.

 Προς το παρόν ο Erick Thohir ζητά 18 εκατ. ευρώ για τον Guarin,έναν αριθμό που η Γιούβε θέλει να  μειώσει με την εισαγωγή στη διαπραγμάτευση του Giovinco,που αποτιμάται με περίπου 15 εκατ. ευρώ από τον Marotta.

Και εδώ έρχεται το εμπόδιο,οι nerazzurri αξιολογούν με 7 εκατ. ευρώ τον Giovinco,γιατί για το ατομικό μυρμήγκι είναι το τελευταίο έτος της σύμβασης του.

 Στη Γιούβε ως εκ τούτου σχεδιάζουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του μέχρι το 2017 και στη συνέχεια να τον δώσουν στην Ίντερ μαζί με μια επιταγή των 3 εκατ. ευρώ για τον Guarin.