JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Όλοι θέλουν τον Πογκμπά.



Εκτός από την Μπαρτσελόνα τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Τσέλσι ετοιμάζουν επίσημες προτάσεις για τον χαφ της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά.

Ο κακός χαμός γίνεται στην Ευρώπη για το ποια ομάδα θα αποκτήσει τον Πολ Πογκμπά!

Εδώ και μήνες ο μέσος της Γιουβέντους βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» αρκετών συλλόγων που δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν το χέρι τους πολύ βαθιά στην τσέπη,ώστε να τον κάνουν δικό τους.
Ωστόσο,ο Γάλλος μέσος φαίνεται πως είναι πιο κοντά στη Μπαρτσελόνα, παρά στην Τσέλσι ή στην Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει η «Sport».
Συγκεκριμένα έκανε γνωστό πως για τον Πογκμπά οι Καταλανοί έχουν καταθέσει πρόταση 90 εκατομμυρίων ευρώ,(80 +10 μπόνους) αλλά και την προοπτική στη «Μεγάλη Κυρία» να τον κρατήσει για ακόμη μία σεζόν.
Από την πλευρά τους οι «πολίτες» δίνουν 100 εκατομμύρια ευρώ,και οι «μπλε» 50 εκατ. συν τον Όσκαρ ως έμψυχο αντάλλαγμα.
Από τη μεριά της Γιουβέντους όμως δηλώνουν πως ο Πογκμπά δεν παραχωρείται.


«Καμία επαφή του Βιδάλ με την Άρσεναλ».




Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την Άρσεναλ να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αρτούρο Βιδάλ ο ατζέντης του παίκτη, τονίζοντας πως ουδέποτε υπήρξε επαφή με την ομάδα του Λονδίνου.

Δημοσιεύματα από τη Χιλής αλλά και η «La Stampa» της Ιταλίας υποστήριξαν πως ο διεθνής Χιλιανός βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τους «κανονιέρηδες», για το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Βιδάλ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio AM1190 America» διέψευσε τις οποιεσδήποτε επαφές με τους Λονδρέζους.

«Δεν είχα ποτέ επαφή με την Άρσεναλ για τον Αρτούρο», ανέφερε λιτά και περιεκτικά.

Το μέλλον του πολύπειρου μέσου αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το Copa America, την ώρα που το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του είναι αρκετά «ζεστό».

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΘΑ ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΣΑΜΟΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΕΣ!


Δύο νέα όπλα θα έχει στη διάθεση του πλέον ο Μαξ Αλέγκρι,καθώς Κβάντο Ασαμόα και Μάρτιν Κάσερες έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματσμών,που τους ανάγκασαν να χάσουν μεγάλο μέρος της περυσινής χρονιάς.

Πέρα από το γεγονός ότι γυμνάζονται με ειδικό πρόγραμμα των φροντιστών της ομάδας στις διακοπές τους,θα επιστρέψουν 10 μέρες νωρίτερα από την υπόλοιπη ομάδα,προκειμένου να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.#LaCapolista


Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

«H ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΡΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ.»

Ο άνθρωπος-κλειδί στη μεταγραφή του Άλβαρου Μοράτα στη Γιουβέντους πέρυσι Giuseppe Bozzo,μιλάει για το νεαρό ισπανό και τις ρήτρες του συμβολαίου του.Υπενθυμίζω ότι η Ρεάλ έχει το νομικό δικαίωμα να αγοράσει τον επιθετικό της Κυρίας με €30εκ. το 2016 και με €35εκ. το 2017.

«Η δουλειά μου ήταν να τον φέρω στο Τορίνο,ο πατέρας του κανόνιζε τις λεπτομέριες του συμβολαίου.Πλεόν,είμαστε φίλοι με τον Άλβαρο και μπορώ να δω σε αυτόν την επιθυμία να μείνει στη Γιουβέντους για πολλά χρονιά,καθώς εδώ είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ.»

«Είναι περίεργη η κατάσταση με το συμβόλαιο του.Γνώμη μου είναι,ότι πρέπει να υπάρξει επαναδιαπράγματευση με τη Ρεάλ.Μπορούν να γίνουν πράγματα.»

«Η επιθυμία του παίκτη θα καθορίσει πολλά,όπως και το πλάνο που έχει η Ρεάλ για τον παίκτη.Αλλά αν η Γιουβέντους,θέλει να έχει τις υπηρεσίες του Μοράτα για τα επόμενα 8 ή 10 χρόνια,θα πρέπει να αποδεσμευτεί από αυτές τις ρήτρες.»

«Αναφέρω μόνο,ότι αυτή τη στιγμή η αξία του παίκτη είναι πολύ μεγαλύτερη από τα €35εκ.»

Παλιότερα,είχε γραφτεί ότι η Γιουβέντους προσέφερε €8εκ. στους μερένχες για να καταργηθεί η ρήτρα,αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα επισήμως.#LaCapolista

MAX ALLEGRI : «ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΚΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΟΣΚΑΡ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ!»

«Σαν παίκτης ήμουν μέτριος,αλλά δε μετανιώνω για αυτό.Το 2000 ήμουν 32 ετών,έπαιζα στην Πεσκάρα και ξαφνικά στη μέση της προπόνησης το γήπεδο μου φάνηκε σαν αεροπορικός διάδρομος.Την επόμενη μέρα,σταμάτησα τη μπάλα.Μετά αναλογιζόμουν όλες αυτές τις φορές που μάλωνα με τους προπονητές μου,καθώς πάντα αμυνόμουν τις ιδέες μου για το ποδόσφαιρο.Έτσι σκέφτηκα ότι αξίζει να δοκιμάσω να γίνω προπονητής.»

«Η δύναμη σε έναν προπονητή φαίνεται από τη δημιουργικότητα του και το πως αντιδρά σε αναπάντεχες καταστάσεις.Μπορείς να προετοιμάσεις ένα παιχνίδι,αλλά δε μπορείς να το προβλέψεις.Γνωρίζουν πολλοί,ότι ενώ μπορεί να έχω καταλήξει στην ενδεκάδα την Παρασκευή το απόγευμα,την Κυριακή το πρωί υπάρχει πιθανότητα να την αλλάξω,βάσει ενστίκτου.Συνήθως στις 7.30 το πρωί,έρχομαι σε αντιπαράθεση με τον εαυτό μου.»

«Τελευταία φορά συνέβη,στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ,Ένα φως άναψε στον εγκέφαλο μου.Θα βάλω το Στουράρο και θα προωθήσω τον Βιντάλ.Με αποκάλεσαν τρελό,αλλά είχα δίκιο.Είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου,μιλάω ξεκάθαρα και δεν περιμένω ευγνωμοσύνη ή εμπάθεια.Είμαι επίσης καλός στο να κρύβομαι πίσω από ένα ψέμα,όταν χρειαστεί.»

«Χωρίς τον Τέβεζ και τον Πίρλο,θα πρέπει να πειραματιστούμε με διαφορετικές λύσεις.Θα ήθελα έναν παίκτη,ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει ποδόσφαιρο,χωρίς να είναι μπανάλ.Μια wild card σε ένα,κατά τ' άλλα ισορροπημένο τακτικό πλάνο.»

«Μου αρέσουν ο Ίσκο της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Όσκαρ της Τσέλσι.Από ιταλούς μου αρέσουν οι Domenico Berardi και Federico Bernardeschi.»

«Νομίζω ότι από άποψη φιλοδοξίας δε με χωρίζει τίποτα από τον Κόντε.Κέρδισε τρία πρωταθλήματα και εγώ θέλω να σηκώσουμε το πέμπτο συνεχόμενο.Δέχτηκα να έρθω στη Γιουβέντους,για να αποδείξω σε κάποιους αμφισβητίες μου,ότι έκαναν λάθος για μένα.»

«Βρίσκω ότι με το να κάθεσαι με τις ώρες τα βράδια να βλέπεις βίντεο με αγώνες,χάνεις σε οξύτητα.Εγώ προσωπικά χρειάζομαι πέντε λεπτά και μετά το προσωπικό μου αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.Πληρώνονται για να είναι καλύτεροι από εμένα.»#LaCapolista

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

OYTE EYΡΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΓΙΟΥΒΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΒΕΖ!

 Oύτε ευρώ δε θα πάρει η Γιουβέντους από τη μετακίνηση του Τέβεζ στη Μπόκα Τζούνιορς,σύμφωνα με τα σημερινά λεγόμενα του προέρδου της αργεντίνικης ομάδας.

«Θα παρουσιάσουμε τον Τέβεζ στις 6 ή 7 Ιουλίου.Όταν τελειώσει το Κόπα Αμέρικα,ο Τέβεζ θα υπογράψει και μετά θα φύγει για ολιγοήμερες διακοπές.Μετά θα ξεκινήσει προπονήσεις με εμάς και σίγουρα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στις 15 του μήνα,που έχουμε ματς.»

«Ο Vadalá ταξιδεύει για Ευρώπη και αύριο θα ξεκαθαρίσει τα πάντα με τη Γιουβέντους.Παρ' όλα αυτά που ακούγονται,δε θα πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ για τον Τέβεζ.Η συμφωνία περιλαμβάνει μόνον τον Vadalá.» #LaCapolista

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Στη Μπόκα ο Τέβεζ!

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η Γιουβέντους ήρθε τελικά σε συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς για την πώληση του Κάρλος Τέβες, ο οποίος επιστρέφει στην Αργεντινή και την αγαπημένη του ομάδα, με τις ανακοινώσεις να είναι το μόνο που απομένει!

Ο Αργεντίνος είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αργεντινή κι εκπρόσωποι της Μπόκα είχαν έρθει στην Ιταλία ώστε να συναντηθούν με τους «μπιανκονέρι». Στο πρώτο (23/6) ραντεβού δεν υπήρξε εξέλιξη, με τη «Μεγάλη Κυρία» να αξιώνει περίπου 6.5 εκατομμύρια ευρώ για τον Αργεντινό φορ. Ωστόσο, στο δεύτερο ραντεβού (24/6) υπήρξε σημείο επαφής κι όπως αναφέρει το «Sky Sports Italia», η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει σχεδόν επιτευχθεί, με τους νταμπλούχους Ιταλίας να αποκτούν τον 18χρονο άσο της Μπόκα, Γκουίδο Βανταλά ως μέρος του «deal».

Λίγο αργότερα, η «Tuttosport» υποστήριξε πως οι «μπιανκονέρι» ήρθαν σε ολοκληρωτική συμφωνία για το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, τον Βανταλά ως δανεικό ενώ υπάρχει οψιόν για δύο ακόμα νεαρούς παίκτες, τους Κριστιάν Παβόν και Φράνκο Κριστάλδο.

Μάλιστα, αναφέρεται πως ο Τέβες θα παρουσιαστεί επίσημα στο «Μπομπονέρα» στις 7/7.

Αντί να αγοράσει το 50% του Μπεράρντι το πούλησε.

Η Γιουβέντους τελικά ανακοίνωσε ότι πούλησε το 50% του Ντομένικο Μπεράρντι στην Σασουόλο αντί 10 εκατ. ευρώ. Με ρήτρα επαναγοράς κοντά στα 17 εκατ. γράφουν οι Ιταλοί, που χθες έγραφαν πως η Γιούβε θα αγόραζε αυτή το 50% του παίκτη από τη Σασουόλο.

Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός βγάζει μάτια στην Serie A τα τελευταία δύο χρόνια με τους Νεροβέρντι (31 γκολ σε 61 ματς στην Serie A), οι οποίοι τον είχαν με την μορφή συνιδιοκτησίας με την Γιουβέντους. Μέχρι σήμερα, γιατί όπως ανακοίνωσαν οι Μπιανκονέρι, πούλησαν το δικό τους 50% αντί 10 εκατ. ευρώ τα οποία θα δοθούν μέσα σε 4 χρόνια. Αν και δεν έχει γίνει επίσημο, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι οι Τορινέζοι έχουν βάλει στο συμβόλαιό του ρήτρα επαναγοράς περίπου 17 εκατ. ευρώ. Για τρίτη σεζόν ο Μπεράρντι θα φορά τη φανέλα της Σασουόλο.


Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ :

- Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μπόκα - Γιουβέντους για τον Τέβεζ.Εμείς αξιώνουμε ένα ποσό γύρω στα €5-6εκ,οι αργεντίνοι έχουν παρουσιάσει μια λίστα με διαθέσιμους παίκτες στη διοίκηση και η χρυσή τομή είναι θέμα χρόνου να βρεθεί.Guido Vadalá(18 ετών) , Franco Cristaldo(18 ετών) και Cristian Pavón (19 ετών) ορισμένοι εξ' αυτών.

- Νέα συνάντηση με Σασουόλο για Ντομένικο Μπεράρντι.Απ'ότι όλα δείχνουν ο νεαρός θα αποκτηθεί 100% από την Κυρία(αναζητείται βέβαια ακόμα ο τρόπος πληρωμής των €15εκ.) αλλά θα αγωνιστεί για ακόμα ένα χρόνο στους νεροβέρντι ως δανεικός.

- Στην Ομόνοια Λευκωσίας θα συνεχίσει δανεικός την καριέρα ο ρουμάνος τερματζής της Κυρίας,Laurențiu Brănescu.Mετά από ατυχή περάσματα στις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας και την Ουγγαρία,ο 21χρονος τερματοφύλακας θα προσπαθήσει να ψάξει την καθιέρωση στη μεγαλόνησο και στους τριφυλλοφόρους της κυπριακής πρωτεύσουσας.

- Σαπονάρα , Σαλαχ και Κουδράδο απασχολούν γενικά τα γιουβεντίνικα σάιτς,χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το χειροπιαστό.

- Αύριο,οι πρώτες επαφές Μπονούτσι - διοίκησης για την ανανέωση του συμβολαίου του ιταλού αμυντικού.

- Προς Ουντινέζε οδεύει ο Σιμόνε Πέπε,ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους. ‪#‎LaCapolista‬

Αγόρασε το 100% του Μπεράρντι.

Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τη Σασουόλο για την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Ντομένικο Μπεράρντι.


Η Γιουβέντους πρέπει να ξεκαθαρίσει με τις συνιδιοκτησίες καθώς η προθεσμία  λήγει την προσεχή Πέμπτη και όπως είναι φυσικό, τρέχουν για να κλείσουν τα θέματα. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε τον Ντομένικο Μπεράρντι σε συνιδιοκτησία με τη Σασουόλο. Οι δύο ομάδες μίλησαν και όπως φαίνεται βρήκαν τη χρυσή τομή, με τους «μπιανκονέρι» να αποκτούν το 100% των δικαιωμάτων του νεαρού Ιταλού επιθετικού, ο οποίος ωστόσο θα παραμείνει στη Σασουόλο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ενα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου ειναι αδιαμφισβήτητα ο Domenico Berardi. O 20χρονος επιθετικός ανήκε με ποσοστό 50% στη  Sassuolo και τη Juventus και τα 2 τελευταία χρονια αγωνιζόταν με τους πρώτους για να εχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Την επιλογή να αγωνίζεται στη Sassuolo δικαίωσαν τα αποτελέσματα καθως ο παίκτης βελτιώνεται κάθε χρόνο και περισσότερο. Η Juventus θεωρεί τον  Berardi μεγαλο κεφάλαιο για το μέλλον της. 

Ο νεαρός παίκτης ωστόσο θα μείνει εκ νέου στη Sassuolo και για την προσεχή χρονιά με τη μορφή δανεικού. Ο λογος ειναι οτι θα αποκτήσει ακομα περισσότερη εμπειρία στην αγωνιστική δράση καθως η Juventus εχει ήδη γεμίσει την επιθετική της γραμμή με  Mandzukic, Dybal, που θα βρουν τους ήδη υπάρχοντες  Morata, Coman και Llorente (αν μείνει). Επίσης υπαρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και o Zaza για την κορυφή της επίθεσης. Γι αυτο το λόγο λοιπον οι bianconeri δεν θα ήθελαν να περιορίσουν το χρόνο συμμετοχής του Berardi απο τη στιγμή που στη  Sassuolo εχει ηγετικό ρόλο και η ανάπτυξη του γινεται ραγδαία.

Ο Μπεράρντι βρίσκεται στην Τσεχία μαζί με την αποστολή της εθνικής under21  καθώς σήμερα δίνει τη σημαντικότερη μαχη του ομίλου απέναντι στην Αγγλία, όπου και θα κριθεί η πρόκριση στην τετράδα του EURO under 21 αλλά και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Rio σε ενα χρόνο.  O Berardi ειναι το αστέρι της ομαδας αλλά μέχρι στιγμής παρά τις καλές του εμφανίσεις εχει σκοράρει μονο μια φορά σε δυο αγώνες, κόντρα στην Σουηδία απο το σημείο του Penalty. 

Οι «azzurrini» πάντως περιμένουν πολλά απο αυτόν σήμερα στον κρίσιμο αγώνα που θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να δείτε live απο το επίσημο κανάλι της UEFA στο youtube.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Άκαρπες η συνομιλίες Γιούβε και Μπόκα για Τέβεζ.

Η συνάντηση μεταξύ της Γιουβέντους και της Μπόκα Τζούνιορ έγινε σήμερα στο Μιλάνο. Η κουβέντα έγινε για την πώληση του Carlitos Tevez ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του, στο Μπουένος Άιρες, ένα χρόνο νωρίτερα από ό, τι λήγει η σύμβαση του νε τη Γιούβε το 2016. 


Ο Beppe Marotta συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Μπόκα Daniel Angelici. Ο Αργεντίνος παράγοντας έριξε στο τραπέζι κάποια ονόματα νεαρών παικτών ως δέλεαρ: Calleri, Betancur και Colazo είναι τα νέα ταλέντα. Σαφώς η  στρατηγική για την Γιουβέντους είναι άλλη: εντάξει, θα αφήσουμε τον Apache, αλλά δεν είναι δωρεάν, καθώς η Γιούβε θέλει €6.000.000 για να αποδέσμευση τον Τέβεζ. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν μέχρις εσχάτων, μέχρι την επίτευξη συμφωνίας, διότι ο Τέβεζ αποφάσισε από καιρό να φύγει από τη Γιούβε και πρέπει να σεβαστεί τις επιθυμίες της οικογένειας και δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι. Μετά από μερικές ώρες, χωρίς τη συμφωνία, όπως αναφέρεται, αποφασίστηκε να συνεχιστεί αύριο η κουβέντα, Τετάρτη, για να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα που να ικανοποιεί και τα δύο μέρη.

Περέιρα μέχρι το 2019 στη Γιούβε.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του Ρομπέρτο Περέιρα, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2019.


Ο Περέιρα ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του και η Γιουβέντους αποφάσισε να εξασκήσει την οψιόν αγοράς του. Οι μπιανκονέρι θα πληρώσουν 14 εκατ. ευρώ στην Ουντινέζε σε περίοδο 3 ετών, ενώ άλλο 1,5 εκατ. ευρώ προβλέπεται ως μπόνους. 

Τέλος, ο 24χρονος Αργεντίνος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Πίρλο: "Δεν έχω Instagram, σύντομα θα μιλήσω"

Ο Αντρέα Πίρλο έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με το λογαριασμό του στο Instagram που όπως ο ίδιος λέει δεν διαθέτει, προς το παρόν καθυσήχασε τους οπαδούς της Γιουβέντους που διάβασαν το πρωί στον "επίσημο" και αναγνωρισμένο λογαριασμό στο Instagram την ανακοίνωση αποχώρησής του! 

Λίγο αργότερα, φρόντισε μέσω Facebook και Twitter να... αποκαταστήσει την τάξη, λέγοντας: «Θα ήθελα να πω γι' ακόμα μια φορά ότι δεν μου ανήκει κανένας λογαριασμός στο Instagram, όμως σύντομα θα ανοίξω και θα μιλήσω...».

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα των «NYDailyNews», ο Πίρλο έχει ήδη συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου που θα υπογράψει με το... μικρό αδερφάκι της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ θα έχει πλέον συμπαίκτες τους Φρανκ Λάμπαρντ και Νταβίντ Βίγια!

Η όλη ιστορία άρχισε πάντως να ξετυλίγεται και να γίνεται πιο ξεκάθαρη με την παρουσία του ιδίου στο γήπεδο της νέας του ομάδας για να παρακολουθήσει παιχνίδι των Yankees μαζί με τα δύο του παιδιά.  


Carnevali: "Θα κρατήσουμε το Μπεράρντι"

Ο γενικός διευθυντής της Σασουόλο μίλησε για το μέλλον του Ντομένικο Μπεράρντι και προαναγγέλλει την παραμονή του για ακόμα ένα χρόνο στους "νεροβέρντι": "Τον Berardi. Σκοπεύουμε να τον κρατήσουμε, είμαστε σίγουροι και μπορούμε να τον έχουμε στη Σασουόλο άλλη μια χρονιά." Αυτό είπε ο γενικός διευθυντής της Σασουόλο Carnevali στο Radio Crc και ελπίζει να καταλήξει σε συμφωνία με την Γιουβέντους για το νεαρό επιθετικό, καθώς δεν θέλουν να χάσουν φέτος μετά τον Ζάζα και το Berardi. 

Υπέγραψε ο Μάντζουκίτς.!


Ο Μάριο Μάντζουκίτς πέρασε με επιτυχιά τα ιατρικά τεστ σήμερα το πρωί και αμέσως μετά επισκέφτηκε τα γραφεία του συλλόγου όπου και υπέγραψε το νέο του 4ετες συμβόλαιο με τη Γιουβέντους.


Καλός ήρθες στην μεγάλη μας οικογένεια Μάριο.

Γιορέντε: "Θέλω να μείνω στη Γιουβέντους"

Ο Llorente που είναι ακόμα φρέσκος  ​​γαμπρός και ζει το καυτό καλοκαίρι και το μήνα του μέλιτος. Αλλά πρώτα θέλησε να πει κάτι για το μέλλον του, στο ποδόσφαιρο, που όπως είπε θέλει να μείνει στη Γιουβέντους: "Θέλω να μείνω, έχω να μιλήσω με το σύλλογο - είπε στο Sportmediaset- για να δω τι έχουν να μου πουν, για το ενδιαφέρον της Μονακό δεν ξέρω τίποτα, τώρα σκέφτομαι το ταξίδι του μέλιτος και τίποτα άλλο. " 

Ο Ισπανός φορ, μετά τις αφίξεις των Mandzukic και Zaza, νιώθει ήρεμα και αναλύει τις τελευταίες κινήσεις της αγοράς της Γιουβέντους:. "Υπήρξαν πολλές αλλαγές, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε καλά Λυπάμαι για την αποχώρηση του Tevez, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας μεγάλος επιθετικός. "

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Πίρλο.

Ο Αντρέα Πίρλο ενημέρωσε τους φίλους του πως θα συνεχίσει τη καριέρα του στο MLS, στη New York City FC με την αποχώρηση του από τη Γιουβέντους να είναι οριστική.

Μάλιστα, ο έμπειρος μέσος φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους της πρωταθλήτριας Ιταλίας για την απόφαση του να αποχωρήσει.

Το μήνυμα του Πίρλο στο Instagram:

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή σας σε κάθε στάδιο της ζωής του. Εκτιμώ την αγάπη μου δείχνατε κάθε φορά. Ήταν τιμή μου και μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι αυτής της μεγάλης ομάδας, της Γιουβέντους. Ήταν μια πανέμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα σε αυτό τον σύλλογο. Πλέον, ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα μου και ανυπομονώ για στιγμές χαράς. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ…”.

Ο Πίρλο έχει συμφωνήσει με τη NewYorkCityFC και θα είναι συμπαίκτης με τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον Νταβίντ Βίγια.


Περνάει ιατρικές εξετάσεις ο Μάντζουκίτς.


Στην κλινική Fornaca βρίσκεται σήμερα το πρωί ο Μάντζουκίτς για να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, έπειτα θα μεταβεί στα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Πίρλο αποφάσισε να μείνει μισό χρόνο στη Γιούβε και το 2016 πάει Αμερική.

Η οριστική απόφαση φαίνεται πως έχει ληφθεί από τον Αντρέα Πίρλο, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα θα μείνει στη Γιουβέντους μέχρι το τέλος του 2015 κι έπειτα θα μετακομίσει στο MLS για λογαριασμό της New York City.
Εδώ
 και λίγο καιρό, ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει πως ο πολύπειρος άσος αναμένεται να βάλει τέλος στην ευρωπαϊκή του καριέρα και να κάνει το... υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αμερικής.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» λοιπόν, η απόφαση του Πίρλο έχει -σχεδόν- ληφθεί. Συγκεκριμένα, πρόκειται να παραμείνει στους «μπιανκονέρι» μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 και τότε θα αποχωρήσει για το MLS και τη New York City, όπου βρίσκεται ο Νταβίντ Βίγια ενώ έχει συμφωνήσει μαζί της κι ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Το σκεπτικό του «μαέστρου» έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στο επερχόμενο Euro με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας. Μένοντας στη χώρα του λοιπόν για το πρώτο μισό της σεζόν, θεωρεί πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του ο Αντόνιο Κόντε. 

Εξάλλου, είναι μία διοργάνωση που ο ίδιος ο Πίρλο τόνισε πως θέλει να βρίσκεται πάση θυσία...

Ευχαρίστησε τους οργανωμένους οπαδούς ο Τέβεζ

Πριν αποχαιρετήσει διοίκηση, προπονητή και συμπαίκτες, ο Κάρλος Τέβες επικοινώνησε με τα αφεντικά των οργανωμένων της Γιουβέντους.

Ο Αργεντίνος επιθετικός είχε πει μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League ότι «οι τιφόζι θα είναι οι πρώτοι με τους οποίους θα μιλήσω μετά την απόφαση που θα πάρω» και το έκανε πράξη. Από την Χιλή όπου βρίσκεται με την εθνική Αργεντινής για το Copa America, ο Τέβες επικοινώνησε με τους ηγέτες της Curva Sud, στους οποίους είπε: «Σας ευχαριστώ για όσα μου προσφέρατε και σύντομα θα έχετε μια έκπληξη από μένα. Ετσι δεν θα με ξεχάσετε ποτέ, όπως δεν θα σας ξεχάσω ούτε εγώ». Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα ταξιδέψει στο Τορίνο για να παρακολουθήσει την Γιουβέντους από το πέταλο, παρέα με τους οπαδούς.

Σε ό,τι αφορά, τώρα, το θέμα της μεταγραφής του στην Μπόκα Τζούνιορς, οι Μπιανκονέρι ζητάνε λίγα λεφτά (4-5 εκατ. ευρώ) αλλά για τους Αργεντίνους είναι πολλά οπότε ο πρόεδρος του κλαμπ, που αναμένεται βράδυ Κυριακής ή Δευτέρα στο Τορίνο, θα έχει μαζί του μια λίστα με ονόματα πιτσιρικάδων για να επιλέξει η Γιούβε.



Πηγή: gazzetta.gr 

Στο Τορίνο ο Μάντζουκίτς για εξετάσεις.


Στο Τορίνο έφτασε το βράδυ της Κυριακής (21/6) ο Μάριο Μάντζουκιτς, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι έπειτα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Γιουβέντους.

Έπειτα από την επικείμενη αποχώρηση του Κάρλος Τέβες, οι «μπιανκονέρι» έψαχναν τον αντικαταστάτη του κι εδώ και λίγα 24ωρα έφτασαν σε συμφωνία μέ τον διεθνή Κροάτη.
Εκείνος έφτασε στο Τορίνο το βράδυ της Κυριακής (21/6) έτσι ώστε να περάσει από τα ιατρικά τεστ κι έπειτα να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τη «Γηραιά Κυρία», το οποίο θα είναι τετραετούς διάρκειας.

Υπενθυμίζεται πως το «deal» με την Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώθηκε -τελικώς- κοντά στο ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε στις  πρώτες του δηλώσεις στο Τορίνο:
«Νιώθω πολύ καλά. Το Τορίνο είναι όμορφη πόλη. Έχω παίξει εδώ ήδη δύο φορές και τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη Γιουβέντους. Ελπίζω να είμαι καλά και στον κόσμο λέω ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Σε κάθε ομάδα που έπαιξα έδωσα τα πάντα και θα παλέψω για τη φανέλα. Ξέρω ότι η Γιουβέντους έχει πολλούς οπαδούς και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Εδώ είναι το νέο μου σπίτι και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» ήταν τα πρώτα λόγια του Κροάτη μετά την άφιξή του στην Ιταλία.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Παντρεύτηκε ο Γιορέντε.

Στο Σαν Σεμπαστιάν σήμερα έγινε ο γάμος του Fernando Llorente με την όμορφη Maria του. Αμέσως θα φύγει για μήνα του μέλιτος πιθανόν στο Μόντε Κάρλο.


Εκατοντάδες θαυμαστές μαζεύτηκαν στην πλατεία και στους δρόμους για να χαιρετήσουν το ευτυχισμένο ζευγάρι, οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και τελικά αποφάσισαν να ενωθούν νε τα ιερά δεσμά του γάμου, ντυμένος όπως αρμόζει για την περίσταση με πολύ κομψό κουστούμι ραμμένο από τον Giorgio Armani. 

Εκεί βρέθηκαν διάφοροι καλεσμένοι, πρώην συμπαίκτες του στη Μπιλμπάο έδωσαν το παρόν, κανείς δεν ήταν από τη Γιουβέντους, οι οποίοι στέλνουν τους χαιρετισμούς τους στον συμπαίκτη τους μέσω Twitter. 

Πολύ καλεσμένοι, και φίλοι του που τον έχουν χάσει ρωτούσαν το Llorente για το μέλλον: θα πάει στο Μονακό; Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η απάντησή του, αλλά δεν θα γίνει αυτό πριν από το ταξίδι του μέλιτος.

Πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για Γιορέντε.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Φερνάντο Γιορέντε, καθώς οι Μονακό, Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ εξετάζουν την περίπτωσή του.


Ο Ισπανός φορ δεν έχει βρει το... λιμάνι του στη Γιουβέντους, καθώς ο Αλβάρο Μοράτα έχει κερδίσει την πλήρη εμπιστοσύνη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και με τον επικείμενο ερχομό του Μάριο Μάντζουκιτς, δύσκολα θα μπορεί να βρει θέση βασικού.

Χθες (19/6), υποστηρίχθηκε πως η Μονακό είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται «ζεστά» για εκείνον, με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να υποστηρίζει σήμερα (20/6) πως στο «κόλπο» βρίσκονται οι Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ωστόσο, επιθυμία του Γιορέντε είναι μία επιστροφή στην Ισπανία ενώ δεν βλέπει με καλό μάτι τη συμμετοχή του σε ένα πρωτάθλημα όπως το γαλλικό.

Αλέγκρι: "Ο Pogba θα παραμείνει. Ο Mandzukic μεγάλη επιτυχία "


"Ο Mandzukic είναι ένας παίκτης που είναι καταξιωμένος σε διεθνές επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι στην ομάδα μας". Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του Massimiliano Allegri για τον Κροάτη επιθετικό. Ο προπονητής της Γιουβέντους είπε επίσης για τον νεοαποκτηθέντα παίκτη ότι: "Είναι ένας παίκτης που έχει σκοράρει σε όλα τα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί - τα λόγια του Allegri στο Sky - στην Ιταλία θα τα πάει πολύ καλά."

Ο Pogba θα μείνει; "Η εταιρεία δεν χρειάζεται να πουλήσει κανέναν, αλλά εξαρτάται από τη βούληση του παίκτη. Προς το παρόν θέλει να μείνει στην ομάδα. Είναι νέος και έχει ακόμα πολλά χρόνια καριέρας μπροστά του. Στη Γιουβέντους θα αναπτυχθεί περαιτέρω."

Θα γίνει ανανέωση; "Είναι στις σκέψεις μας, το επόμενο έτος θα μπορούσαμε να έχουμε 10 παίκτες κάτω των 23 στο ρόστερ μας. Είναι μια πολύ σημαντική πτυχή για το σχεδιασμό του μέλλοντος της Γιούβε. Ο τελευταίος παίκτης που θα προστεθεί από την αγορά θα μπορούσε να είναι ένας παίκτης για την  επιθετική πτέρυγα."

Θέλετε τον Όσκαρ; "Η αγορά αλλάζει συνεχώς, πρέπει να δούμε την πρόθεση των παικτών, θα δούμε."

Ο Πίρλο τι θα κάνει; "Αυτός πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι. Θα ενημερώσει την ομάδα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα για τις προθέσεις του." 

Ο Marchisio; "Έπαιξε πολύ μπροστά από την άμυνα φέτος, μπορεί σίγουρα να είναι ο ρόλος του μέλλοντος για αυτόν."

Θα βρείτε αντικαταστάτη του Τέβεζ; "Δεν προσπαθούμε να πάρουμε έναν παίκτη για να αντικαταστήσει τον Τέβεζ, εμείς απλά θέλουμε μαζί μας  σημαντικούς παίκτες."

Ο Allegri μίλησε επίσης και για τους στόχους της επόμενης σεζόν: "Μετά από ένα χρόνο νε επιτυχίες, πρέπει να αρχίσουμε με νέα ερεθίσματα, έχουμε ως στόχο να κατακτήσουμε τον πέμπτο σερί τίτλο που θα είναι ένα ιστορικό επίτευγμα και να κάνουμε και πάλι μια μεγάλη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα πρέπει να έχουμε εμμονή με τα αποτελέσματα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα όνειρο, αλλά είναι σαφές ότι θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος σε όλες τις διοργανώσεις."
 
Ο τελικός στο Βερολίνο ; "Κάναμε μια σημαντική σεζόν. Χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι, αλλά αυτό ήταν ένας μεγάλος τελικός με ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες. Δυστυχώς έκαναν γκολ σε αποφασιστικές στιγμές του ματς. Θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο καλύτεροι στην άμυνα, αλλά στο τέλος πληρώσαμε μερικές στιγμές αδράνειας."



Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Πρόταση 25εκ. Ευρώ στην Τσέλσι για Όσκαρ.

Η Γιουβέντους πλέον είναι έτοιμη και ώριμη να ανέβει κι άλλο επίπεδο καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Τσέλσι για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Όσκαρ, προσφέροντας στους Λονδρέζους 25 εκατ. ευρώ!
Η φανταστική φετινή πορεία των Μπιανκονέρι που κατάφεραν να πάρουν το 4ο σερί Σκουντέτο, το κύπελλο Ιταλίας μετά απο 20 χρόνια και φτάνοντας μια ανάσα από το Τρέμπλ καθώς ήταν φιναλίστ στον τελικό του Champions League που αυτό από μόνο του αποτελεί το επιστέγασμα της επιστροφής της στην αφρόκρεμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 
Στο πλαίσιο αυτό η Γιουβέντους είναι πολύ αποφασισμένη να ανέβει ακόμη ένα επίπεδο για να κλείσει την ψαλίδα από τους ευρωπαίους ανταγωνιστές της και σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ιταλία και Αγγλία βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τσέλσι για την απόκτηση του Όσκαρ!
Η «Μεγάλη Κυρία» φέρεται να έχει προσφέρει στους Λονδρέζους το ποσό των 25 εκατομμύριων ευρώ για να ντύσουν στα ασπρόμαυρα το Βραζιλιάνο σταρ και οι εκπρόσωποι της Τσέλσι εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πουν το «ναι».

Ανανεώνει και ο Μαρκίσιο μέχρι το 2019.

Συμφωνία μεταξύ Γιουβέντους και Μαρκίσιο είχε βρεθεί για επέκταση του συμβολαίου του μικρού Πρίγκιπα έως το 2019: μια σύντομη συνάντηση θα φέρει και τις υπογραφές. Ο μέσος θα κερδίσει 4.000.000 ευρώ καθαρά ανά σεζόν.


Η συνάντηση των δυο πλευρών ίσως να γίνει και σήμερα, για να υπογράψουν τη συμφωνία. Διαφορετικά, όλα θα γίνουν μέσα στο σαββατοκύριακο, στα περισσότερα μέσα στις πρώτες λίγες ώρες από την επόμενη εβδομάδα. Ο Claudio Marchisio και η Γιούβε δεσμεύονται να συνεχίσουν ένας γάμος που άρχισε το 1993, όταν ο επτά χρονών τότε νεαρός πρίγκιπας έκανε την είσοδό του στην ακαδημία της Γιουβέντους και εκτός από μία σεζόν που πήγε ως δανεικός στην Έμπολι δεν έφυγε ξανά από το Τορίνο (χθες, ωστόσο, η πρωτότοκος γιος του Κλαούντιο έκανε την προκαταρκτική ιατρική εξέταση για την έναρξη της νεανικής καριέρας του στους Μπιανκονέρι).

Η σύμβαση του Ιταλού μέσος θα επεκταθεί μέχρι το 2019. Ο Μαρκίσιο κερδίζει αυτή τι στιγμή 3.000.000 ευρώ καθαρά: πλεόν θα εισπράξει € 4.000.000. Λείπει μόνο η υπογραφή του Marchisio για τη νέα συμφωνία, αν και υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να συζητηθούν. Αλλά η ουσία της συμφωνίας έχει ήδη γίνει γνωστή και από τις δυο πλευρές εδώ και ημέρες.

Πάει και για Ιγκουαΐν η Γιούβε.

Έναν ακόμα εξαιρετικό επιθετικό θέλει να προσθέσει στο οπλοστάσιο της η Μεγάλη Κυρία,μετά και την διαφαινόμενη απόκτηση του Κροάτη Μάριο Μάντζουκιτς.Ένας Αργεντίνος αποχωρεί(Τέβεζ) για τη Γιούβε,και έναν άλλο  Αργεντίνο θέλει να φέρει στο Τορίνο η διοίκηση της ομάδας,ο λόγος για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν,για τον οποίο η Γιουβέντους ετοιμάζει πρόταση που θα περιλαμβάνει,25 εκατ. ευρώ,και τους Σιμόνε Ζάζα και Ντανιέλε Ρουγκάνι, σαν έμψυχα ανταλλάγματα,αν γίνουν αυτές οι δυο προσθήκες στην επιθετική γραμμή της ομάδας,τότε αυτό θα είναι το όπλο της για την ερχόμενη σεζόν.

Στη Γιουβέντους ο Μάντζουκιτς.

Παίκτης της Γιουβέντους θα πρέπει να θεωρείται ο Μάριο Μάντζουκιτς, καθώς σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ επετεύχθη πλήρης συμφωνία ανάμεσα σε παίκτη κι ομάδα κι ο Κροάτης διεθνής θα φτάσει την Δευτέρα (22/6) στο Τορίνο!Οι «μπιανκονέρι» παρακολουθούσαν εδώ και λίγες μέρες «ζεστά» την υπόθεση του διεθνούς φορ, ο οποίος προοριζόταν για αντικαταστάτης του Κάρλος Τέβες που χθες (17/6) ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει από το Τορίνο. Μέσα στη μέρα (18/6) τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ταξίδι του γενικού διευθυντή των νταμπλούχων Ιταλίας, Μπέπε Μαρότα, στη Μαδρίτη έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Ωστόσο, αυτό έγινε... αστραπιαία σήμερα (18/6) κι επετεύχθη συμφωνία με τους «ροχιμπλάνκος» στο ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ,(15 καθαρά,συν 3 σε μπόνους),όπως αναφέρει σύσσωμος ο Ιταλικός τύπος! Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί ο Μάντζουκιτς να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ την Δευτέρα (22/6) κι έπειτα θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι τριετούς διάρκειας,με μισθό στα 3.5 εκατ ευρώ τη σεζόν.

Γιούβε και Ατλέτικο τα βρήκαν και ο Μάντζουκίτς θα φοράει τα Μπιανκονέρο.

Νέο μεταγραφικό "χτύπημα" από την Γιουβέντους, καθώς συμφώνησε με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς. Ο Μπέπε Μαρότα ταξίδεψε στη Μαδρίτη και πληροφορίες αναφέρουν πως κατέληξαν σε συμφωνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία έκλεισε στα 18.000.000 ευρώ και ο Κροάτης ουσιαστικά θα είναι ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Γιορέντε, ενώ θα υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών με απολαβές 3.500.000 ευρώ τον χρόνο.

Με τον Μάτζουκιτς η Γιουβέντους τα είχε βρει τις προηγούμενες μέρες για 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 3,5 εκατ. ευρώ. Αυτό που απέμενε ήταν να δώσει την συγκατάθεση της και η  Ατλέτικο. Αυτή, σύμφωνα με τους Ιταλούς, είναι δεδομένη από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο Μαρότα έφτασε στην ισπανική πρωτεύουσα για να μιλήσει με τους Ισπανούς.

Οι Ροχιμπλάνκος αρχικά ζητούσαν 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη, οι Μπιανκονέρι έδιναν 15 εκατ. Ευρώ και τελικά μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις έδωσαν τα χέρια στα 18 εκατ. ευρώ ενώ προβλέπονται και κάποια μπόνους, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό τι προβλέπουν αυτά.

Θυμίζουμε πως έχει αποκτηθεί ο Πάουλο Ντιμπάλα από την Παλέρμο, ο οποίος είναι ο αντικαταστάτης του Κάρλος Τέβες, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Γιορέντε απογοήτευσε και δύσκολα θα παραμείνει, έτσι οι επιθετικοί θα είναι οι Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα, Μοράτα και Κομάν, ενώ ίσως επιστρέψει και ο Μπεράρντι (δανεικός σε Σασουόλο).

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ciao Carlitos, εισαι ένας από μας.!


Όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι της Γιουβέντους με τον Κάρλος Τέβεζ χωρίζουν... Είναι πολύ λυπηρό που θα φύγει από την ομάδα ένας παίκτης με το δικό του ταπεραμέντο, θα μας λήψει το πάθος του και η μαχητικότητα του, για πάντα στις καρδιές μας "Απάτσε" καλή συνέχεια στην καριέρα σου, σε ευχαριστούμε για όλα.!

 Ο Καρλίτος είναι παράδειγμα  προς μίμηση για όποιον φοράει και θα φορέσει στο μέλλον την πολύ βαριά ασπρόμαυρη φανέλα της Μεγάλης Κυρίας. O Αργεντίνος μας έκανε περήφανους και άλλαξε πολλά στην ομάδα, την μεταμόρφωσε αγωνιστικά, ήταν ο παίκτης κλειδί αυτά τα 2 χρόνια που αγωνίστηκε στο Τορίνο! 

Ο καθένας μας γνώριζε ότι πρόκειται να να δώσει τον εαυτό του και να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, έχοντας την μπάλα στα πόδια του. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι αριθμοί του αυτά τα δυο χρόνια στη Μεγάλη Κυρία: σε 89 παιχνίδια, σημείωσε 50 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ. Καθόλου άσχημα για έναν παίκτη που ήρθε στο Τορίνο το καλοκαίρι του 2013, με λίγα κιλά παραπάνω και με τον τίτλο του τελειωμένου ποδοσφαριστή, κάποιοι τον  θεώρησαν τυχοδιώκτη που έψαχνε για ένα καλό συμβόλαιο που θα του φέρει ακόμα πιο πολλά λεφτά. Αυτός όμως ήταν πάντα εκεί για να αποδείξει σε όλους αυτούς τους κακεντρεχείς το αντίθετο, μέσα απο την καθημερινή σκληρή δουλειά του στις προπονήσεις και τους αγώνες. Τίμησε με το παραπάνω την ασπρόμαυρη φανέλα με το βαρύ νούμερο 10 του Μεγάλου αρχηγού Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, έτσι όπως ακριβώς της άξιζε, έβγαζε σε κάθε παιχνίδι το πάθος που θέλουν να βλέπουν όλοι οι οπαδοί από έναν παίκτη όταν αγωνίζεται με την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. 

Κατάφερε ν’αγαπηθεί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα από τους οπαδούς των μπιανκονέρι όσο λίγοι, στις 2 σεζόν που αγωνίστηκε στη Γιούβε ψηφίστηκε ο MVP της ομάδας και της δυο σεζόν. Και όλα αυτά τα κατάφερε ο "Απάτσε" μέσα σε μόλις 2 χρονιές…

Ας δούμε όμως πως ο Τέβεζ έφτασε στο Τορίνο και την πορεία του τα 2 χρόνια του εκεί:

Η 1η του σεζόν στο Τορίνο, 2013-2014: Στις 26 Ιουνίου του 2013, η Γιουβέντους καταφέρνει και έρχεται σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη μεταγραφή του 29χρονου τότε Αργεντίνου επιθετικού. Αμέσως γίνεται αγαπητός στον κόσμο και φέρνει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της Κυρίας, λίγο μετά την υπογραφή του 3ετους συμβολαίου του ο Κάρλος βγαίνει στο μπαλκόνι των γραφείων της ομάδας κρατώντας τη βαριά φανέλα με το νούμερο 10, που πριν λίγους μήνες είχε αφήσει ο μεγάλος Ντελ Πιέρο, φανέλα που έμελλε να την τιμήσει ως το τέλος! Η Γιουβέντους βρίσκει επιτέλους το φορ κλάσης που έλειπε αυτά τα 5 χρόνια από το Τορίνο. Σε αυτήν την πρώτη του σεζόν καταφέρνει να πετύχει συνολικά 19 γκολ στη Serie A, βοηθώντας τη νέα του ομάδα να κατακτήσει το τρίτο της σερί Σκουντέτο. Επίσης καταφέρνει να πετύχει και άλλα σημαντικά γκολ την πρώτη του σεζόν, όπως εκείνα τα 2 με αντίπαλο την Λάτσιο στον τελικό του Supercoppa στις 18 Αυγούστου και με την Μπενφίκα στις 24 Απριλίου στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι μερικά από τα τέρματα που πέτυχε εκείνη τη σεζόν, αναδεικνύοντας τον, παίκτη της χρόνιας. Δεν είναι όμως μόνο τα γκολ του που του χάρισαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, αλλά η συνολική απόδοση του όλη τη χρονιά. Απόλυτα δικαιολογημένα λοιπόν κέρδισε αυτό τον τίτλο…

Η 2η σεζόν του, 2014-2015: Για τον Τέβεζ και την ομάδα αποδείχθηκε ακόμη καλύτερη. Πέτυχε 20 γκολ σε 32 αγώνες στη Serie A, 13 εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ με 7 γκολ απολογισμό και συμμετοχή στον τελικό του θεσμού, η απόδοση του μέσα στο γήπεδο και τα στατιστικά του, τον καθιστούν αδιαμφισβήτητα τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή των μπιανκονέρι και την φετινή σεζόν, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ολοκλήρωση μιας ονειρεμένης και άκρως επιτυχημένης χρονιάς για τον σύλλογο. 2 γκολ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, γκολ με την Μίλαν στις 20 Σεπτεμβρίου στο Σαν Σίρο, 2 γκολ με την Ρόμα στις 5 Οκτωβρίου στο Τορίνο, ένα από τα ομορφότερα γκολ της αγωνιστικής στο 7-0 επί της Πάρμα, γκολ με την Ίντερ στο 1-1 στις 6 Ιανουαρίου, αλλά και γκολ όπως εκείνο μέσα στην Γερμανία,στην νίκη με 3-0 επί της Ντόρτμουντ, καθώς επίσης και το γκολ στον πρώτο ημιτελικό στο Τορίνο απέναντι στην Ρεάλ, είναι στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες σε όλους τους τιφόζι της Κυρίας, ιδιαίτερα αν κάτσει να αναλογιστεί κανείς την φετινή ευρωπαική πορεία της Γιουβέντους και πόσο πολύ βοήθησε ο Τέβεζ σε αυτή. Ο Αργεντίνος είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας εμβέλειας, και το απέδειξε πολλές φορές και πέρυσι και φέτος, ξελάσπωσε πολλές φορές την ομάδα  από δύσκολες καταστάσεις, ενέπνεε σιγουριά στους συνπαίκτες του, όλοι ήξεραν πως θα μπει μέσα στο γήπεδο και θα σκοράρει σίγουρα ή έστω με μια δικιά του ενέργεια θα ξεκλειδώσει το παιχνίδι και έτσι η ομάδα θα έπαιρνε το θετικό αποτέλεσμα που ζητούσε!

Και πλέον φτάνουμε στο τέλος της σεζόν. Έχει κάνει ήδη γνωστή την πρόθεση του να φύγει από την Γιουβέντους και να συνεχίσει ν’αγωνίζεται σε άλλον σύλλογο που ανδρώθηκε και αγαπάει από μικρός, έτσι επιλέγει να επιςτρέψει στην Αργεντινή και την αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς για να κλείσει εκεί την καριέρας του, εκεί που ξεκίνησε. 

Στο Τορίνο σαφώς και οι απαιτήσεις ήταν εντελώς διαφορετικές, υπήρχε μεγαλύτερη πίεση από τον σύλλογο προς το πρόσωπο του ίδιου: κατάφερε όμως, μέσα από την σκληρή δουλειά και τις εμφανίσεις του μέσα στο γήπεδο, να κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φιλάθλων της Μεγάλης Κυρίας, φτάνοντας στο σημείο να κάνει όλη την Ευρώπη να μιλάει για εκείνον. Παίκτης που αξίζει τον σεβασμό όλων μας, παίκτης που ήταν φτιαγμένος στα μέτρα της Μεγάλης Κυρίας. Του αξίζουν τα καλύτερα και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στην νέα του καριέρα στην Αργεντινή.

Μπορεί να έμεινες λίγο στην ομάδας μας, αλλά εισαι πλεόν κομμάτι της ιστορίας αυτής της τεράστιας ομάδας που λέγεται Γιουβέντους.!

Καρλίτος είσαι ένας από μας.!!!

Φιλικό με τη Λέκια Γκντανσκ στις 29 Ιουλίου.


Το καλοκαίρι και η προετοιμασία της Γιουβέντους είναι εμπλουτισμένη με ένα νέο διεθνή φιλικό παιχνίδι. Μεταξύ των δύο διεθνών φιλικών που είναι ήδη γνωστά στις 25 Ιουλίου και στις 1 Αυγούστου, αντιστοίχως, κατά των Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μαρσέιγ αντίστοιχα, η Γιουβέντους έχει κλείσει τώρα ένα τρίτο φιλικό αγώνα: την Τετάρτη, 29 Ιουλίου η Γιουβέντους θα ταξιδέψει στο Γκντανσκ (Danzig), στην Πολωνία, για να αντιμετώπιση τη Λέκια στην PGE Arena του Γκντανσκ στην τρίτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες.

Για τη Juve δεν θα είναι η πρώτη φορά στο Γκντανσκ. Στο δρόμο για τον δέκατο έκτο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων, κατά την περίοδο 1983-1984, η ομάδα του Giovanni Trapattoni αντιμετώπισε τους Πολωνούς της Lechia Gdańsk και επικράτησε και στα δύο παιχνίδια: 7-0 στο Τορίνο και 3-2 στον επαναληπτικό.

Η πρόκληση της 29 Ιούλη εμπίπτει στο πρόγραμμα των εορτασμών για την 70η επέτειο του συλλόγου της Lechia Gdańsk και τα εισιτήρια είναι ήδη προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας www.booklik.com.

Lapo Elkann: "Κακή ημέρα από κάθε άποψη."

Αποκάλυψε το παρασκήνιο των όσων είπε πάνω στα νεύρα του ο Lapo λίγα λεπτά πριν αρχίσει ο τελικό του Champions League στο Βερολίνο.


"Κοίτα αυτό - λέει ο Lapo σηκώνοντας το άνω χείλος. - Δώδεκα ράμματα και τρία δόντια σπασμένα πριν από την είσοδο μου στο γήπεδο, εξαιτίας μιας αγκωνιάς που δέχτηκα κατά λάθος μέσα στο πλήθος του Olympiastadion στο Βερολίνο."

Ο Lapo Elkann δεν είχε όρεξη για αστεία εκείνη την ώρα. Η αναφορά του είναι για τη συνέντευξη στο Sky λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του τελικού του Champions League στο Βερολίνο. 

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα πρόκειται να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, η ένταση είναι στο μέγιστο και ο Lapo μετά βίας μπορεί να μιλήσει. Αλλά έχει πολλά νεύρα.

«Όταν έδωσα τι συνέντευξη ήμουν υπό την επήρεια παυσιπόνων. Κακή ημέρα από κάθε άποψη, με λίγα λόγια, όχι μόνο για το τελικό αποτέλεσμα ... »


Ταξίδι στη Μαδρίτη για Μάτζουκιτς.!

Προχωράει η περίπτωση του Μάριο Μάντζουκιτς για τη Γιουβέντους όπως όλα δείχνουν, μετά και την επικείμενη αποχώρηση του Κάρλος Τέβες, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν πως έχει προγραμματιστεί ταξίδι του Μαρότα στη Μαδρίτη για τον Κροάτη.

Οι «μπιανκονέρι» είχαν στο μυαλό τους, την περίπτωση του διεθνούς Κροάτη επιθετικού, μάλιστα τις προηγούμενες μέρες γράφονταν πως έκλεισε ήδη στη Γιούβε, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε καθώς περίμεναν την απόφαση του Κάρλος Τέβες.


Ωστόσο, χθές ο Τέβεζ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Μπόκα Τζούνιορς, και φαίνεται πως το «διαζύγιο» με τη «Μεγάλη Κυρία» σύντομα θα ολοκληρωθεί. 

Όπως αναφέρει το «calciomercato» λοιπόν, ο γενικός διευθυντής των νταμπλούχων Ιταλίας, Μπέπε Μαρότα, θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη αύριο (19/6) έτσι ώστε να συναντηθεί με ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης και να καταθέσει επίσημη προσφορά που θα ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Βιντάλ: "Ντρέπομαι για ότι έχει συμβεί, ήπια μόνο δυο ποτά".


"Ντρέπομαι για αυτό που συνέβη. Ζητώ συγγνώμη από όλους, έθεσα σε κίνδυνο τη ζωή της συζύγου μου."  
Αυτό είπε ο Arturo Vidal από το κέντρο κατάρτισης στη Χιλή, όπου επέστρεψε το απόγευμα μετά το περιστατικό χθες τη νύχτα που τον είδε να πρωταγωνιστήσει σε τροχαίο και τελικά του παίρνουν την άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 4 μήνες (εκκρεμεί το κλείσιμο της έρευνας) και την υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε μήνα στο προξενείο της Χιλής στο Μιλάνο για να υπογράφει.

Ο μέσος της Γιουβέντους θέλησε να απαντήσει στον Τύπο με μια δημόσια δήλωση: "Είμαι εδώ για να δώσω τη δική μου εκδοχή για το τι συνέβη. Ήπια δύο ποτά, μετά φεύγοντας είχα το ατύχημα που όλοι γνωρίζετε. Έχω βάλει σε κίνδυνο τις ζωές της συζύγου μου και άλλων ανθρώπων. Λυπάμαι πολύ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τους διευθυντές και ολόκληρη τη χώρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βγούμε πρώτοι στο Κόπα Αμέρικα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν σε όλα αυτά που πέρασα. Ντρέπομαι τόσο πολύ για ότι έχει συμβεί. "

«Ο Τέβες θέλει να επιστρέψει στην Μπόκα».


Να επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς επιθυμεί διακαώς ο Κάρλος Τέβες, όπως υποστήριξε με δηλώσεις ο ατζέντης του!Το μέλλον του «απάτσι» στο Τορίνο φαντάζει δυσοίωνο εδώ και λίγο καιρό και χθες (16/6) υποστηρίχθηκε πως είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπόκα στη Χιλή, όπου βρίσκεται για το Copa America με την Αργεντινή, στην οποία συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο. Ωστόσο, η Γιουβέντους θέλοντας να μην χάσει δωρεάν τον παίκτη αξιώνει,πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.Μέσω του ατζέντη του όμως, ο Τέβες φέρεται να είπε στη «Γηραιά Κυρία» πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του και δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Αναμένονται οριστικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αν κι όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν από τους νταμπλούχους Ιταλίας.Εάν τελικώς γίνει αυτό, η Γιούβε θα προχωρήσει στην περίπτωση του Μάριο Μάντζουκιτς, για τον οποίο φέρεται ήδη να έχει φτάσει σε συμφωνία.

Τροχαίο ο Βιντάλ μετά από διασκέδαση στο Καζίνο.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε τα ξημερώματα στο Σαντιάγο της Χιλής, ο Αρτούρο Βιντάλ, ευτυχώς όμως, δεν τραυματίστηκε ούτε ο ίδιος, ούτε και η σύζυγός του που επέβαινε στο αυτοκίνητο...  


Ο Χιλιανός άσος, φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ όταν συνέβη το τροχαίο, με το αυτοκίνητό του, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, να έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Μαζί του βρισκόταν και η σύζυγός του και οι δυο τους διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, περισσότερο όμως προληπτικά αφού κανείς τους δεν είχε τραυματιστεί. «Δυστυχώς είχαμε ένα τροχαίο ατύχημα, όμως είμαστε καλά. Σας ευχαριστούμε για την ανησυχία και το ενδιαφέρον» έγραψε ο Βιντάλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Όπως έγινε γνωστό, ο άσος της Γιουβέντους αναμένεται να δώσει άμεσα κατάθεση...

Ο Αρτούρο Βιντάλ και η σύζυγός του είχαν διασκεδάσει στο Καζίνο και είχαν πιεί... ένα ποτηράκι παραπάνω προτού τρακάρουν τα ξημερώματα, όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία. 

Ο διεθνής άσος της Γιουβέντους είχε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα στο Σαντιάγο της Χιλής, δίχως να τραυματιστεί σοβαρά ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η σύζυγός του που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Η Ferrari του υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές και ο Βιντάλ πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό που δεν τραυματίστηκε.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι τόσο εκείνος, όσο και η γυναίκα του είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, αφού επέστρεφαν από το Καζίνο όπου είχαν πάει για λίγες ώρες διασκέδασης ανάμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Χιλιανού στο Κόπα Αμέρικα.

Ο Βιντάλ, πάντως, ανέφερε ότι δεν ήταν εκείνος υπαίτιος για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που προκλήθηκε...



Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Καμπάνια της Γιουβέντους για τα διαρκείας της σεζόν 2015/16.

Μόνο όσοι ήταν εκεί ξέρουν το συναίσθημα.


Η προσδοκία όλων των οπαδών είναι να δουν τους πρωταθλητές της Γιουβέντους να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Στη συνέχεια η αναμονή, οι ομάδες κάνουν την είσοδό τους στο γήπεδο, χιλιάδες κασκόλ ανεμίζουν στον αέρα, ο χώρος γεμάτος με τις νότες του "Juve, storia di in grande amore". Η χορογραφία και τα κορεό για τις μεγάλες μονομαχίες της σεζόν, ο ύμνος του Champions ...

Έτσι, για μια στιγμή, η σιωπή επιστρέφει και πάλι. Πυκνή, γεμάτη συγκέντρωση, ηλεκτρισμένη. Ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη του αγώνα, και οι παίκτες της Γιουβέντους ρίχνονται στη μάχη, μέχρι το τέλος. Στο μυαλό τους, στα μάτια και στα πόδια τους ένας στόχος: "Η Νίκη"

Υπάρχουν όλα αυτά που σας αναφέραμε παραπάνω σε ένα παιχνίδι της Μεγάλης Κυρίας, στο απόρθητο φρούριο που ονομάζεται Juventus Stadium. Υπάρχουν όλα αυτά, και πολλά άλλα: Τα συναισθήματα που είναι δύσκολο να περιγράψουμε με λόγια, αλλά τα καταλαβαίνει κανείς από το πως εκφράζονται από τα μάτια όλων εκείνων που έρχονται στο σπίτι της Γιούβε μεθυσμένοι από χαρά.

Από σήμερα, η Γιουβέντους, ξεκινάει την καμπάνια για τα διαρκείας της σεζόν 2015/16,  μπορείτε να κρατήσετε τη θέση σας στο μεγαλύτερο σόου μετά τη Μεγάλη Έκρηξη της Γιουβέντους.
Και «είναι ηλεκτρονικές συνδρομές τμήμα με τις τιμές και τις πληροφορίες της εκστρατείας 2015/16. 

Σε πρώτη φάση θα έχουν την ευκαιρία οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας να κάνουν την ανανέωση τους: αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Πέμπτη, 2 Ιουλίου. Από την Παρασκευή 3 Ιουλίου θα μπορούν όλοι οι φίλοι της ομάδας να προσπαθήσουν να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας.

Σχετικά, με τις τιμές και τους όρους της εκστρατείας αυτής θα πρέπει να συμβουλευτείτε την κατάλληλη ενότητα του site της Γιουβέντους.


Ο Μαρότα μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν τη Γιούβε.


Μιλώντας στην Expo στο Μιλάνο, ο Marotta προβαίνει σε απολογισμό της κατάστασης της Γιουβέντους, καθιστώντας σαφές, πρώτα απ 'όλα, πια είναι η κατάσταση με τον Τέβεζ: 
"Θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του Κάρλος, αλλά θέλουμε μια απάντηση αυτό το Σαββατοκύριακο, Αυτό είναι το πιο δίκαιο για όλους μας." 
Ο Αργεντινός επιθετικός, που συμμετέχει στο Κύπελλο της Αμερικής, δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπόκα Τζούνιορς, αλλά η Γιουβέντους θέλει να ξέρει τις προθέσεις του. 

Απλούστερη, ωστόσο, φαίνεται η περίπτωση του Πίρλο: "Αυτή τη στιγμή - λέει ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους - δεν υπάρχει λόγος να φύγει από την ομάδα ο Αντρέα."

Μιλώντας για την περίπτωση του Pogba, ο Marotta δήλωσε: "Γνωρίζουμε ότι έχουμε να χειριστούμε έναν παίκτη που αρέσει σε πολλούς."

Εκτός από τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στην ομάδα, ο Marotta μίλησε επίσης και για τους πιθανούς στόχους της αγοράς:  "Ο Kondogbia δεν μας ενδιαφέρει", λέει , όσο για το Berardi αναφέρει: "Είναι ένα παίκτης που είναι συνιδιοκτησίας - εξηγεί ο Marotta - θα συναντηθούμε με τη Σασουόλο για να επιλύσουμε να διευκρινίσουμε τα πάντα γύρω από αυτό το θέμα. "