JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο Hernanes στη Γιούβε.



Πραγματοποιήθηκε τελικά η απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου  Hernanes από την Ίντερ με το ποσό των 11 εκατ. ευρώ,ο παίκτης θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Γιουβέντους για τα επόμενα 3 χρόνια με ετήσιο μισθό στα 2.7 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα αυτήν την ώρα περνάει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις 

Κοντά σε Ερνάνες η Γιούβε.

Όπως γράψαμε και το πρωί η Γιουβέντους θα προχωρούσε στην απόκτηση δύο παικτών.

Ο πρώτος είναι ο Mario Lemina της Μαρσέιγ.

Ο δεύτερος βρίσκεται μια ανάσα από το Τορίνο και είναι ο Βραζιλιάνος Ερνάνες της Ίντερ.

Ο παίκτης θα αποκτηθεί για να αγωνιστεί σαν δεκάρι στην Μεγάλη Κυρία,οι άνθρωποι της οποίας θα βγάλουν από τα ταμεία της ομάδας το ποσό των 11 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν κάτοικο Τορίνου.

Ψάχνουμε το δρόμο μας, αλλά πιστεύω θα τον βρούμε σύντομα.



Η Γιουβέντους ξεκίνησε πολύ άσχημα το φετινό πρωτάθλημα με δυο ήττες, το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της, και αν με την Ουντινέζε η εiκoνα της ομάδας μας ήταν κάπως υποφερτή, αυτό που είδαμε χθες στη Ρώμη ήταν απογοητευτικό, για 80 λεπτά η ομάδα ήταν αγνώριστη και πολύ κακή, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις (ένα σούτ του Πογκμπά άουτ), χωρίς ιδέες και πάνω από όλα χωρίς φαντασία, η ομάδα φαίνεται πως ακόμα ψάχνετε, εν μέρη μπορεί κάποιος να δικαιολογίση αυτή την κατάσταση διότι είναι δύσκολο να αντικαταστήσεις το κέντρο σου που πέρσι αποτελούνταν από παίκτες όπως οι Πίρλο, Βιντάλ και Μαρκίσιο και φέτος αποτελείται (στα δυο πρώτα ματς) από Πογκμπά, Στουράρο και Παντοίν, και αν από τον Παντοίν δεν περιμένουμε πολλά πράγματα διότι δεν μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και δεν είναι για να βρίσκεται στη βασική εντεκάδα της ομάδας, από τον Στουράρο που είναι νέος και εξελίξιμος και περισσότερο από τον αστέρα Πογκμπά η ομάδα και όλοι εμείς περιμένουμε πάρα πολλά, περιμένουμε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και όχι να κρύβεται, ιδίως από το Γάλλο περιμένουμε που χθες ήταν σκιά του εαυτού του και πολύ κατώτερος των περιστάσεων, μοιάζει λες και είναι ακόμα σε διακοπές, πρέπει να καταλάβει πως πλέον δεν υπάρχουν ούτε ο Πίρλο για να μοιράζει πάσες, ούτε ο Βιντάλ να κόβει, αυτός πρέπει να κάνει πλέον το παιχνίδι, ίσως να πρέπει να ξανά πάει μια βόλτα από το μουσείο της ομάδας και να ρίξει μια ματιά ποιοι παίκτες έχουν φορέσει την φανέλα με το "10" που κουβαλάει στην πλάτη του για να καταλάβει τι περιμένει η ομάδα από αυτόν και τι πρέπει αυτός να κάνει για την ομάδα και τον εαυτό του, αν θέλει φυσικά να γίνει ο επόμενος ηγέτης της Γιούβε, διότι χθες οι τριάδα του κέντρου δεν κατάφερε να βγάλει μια μπαλιά της προκοπής προς τους επιθετικούς για να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη εστία, ήταν λες και πήγαμε στον πόλεμο χωρίς σφαίρες. Επίσης και ο Μάντζουκίτς ήταν λίγος, όχι ότι περιμέναμε κάτι παραπάνω από αυτόν (εγώ προσωπικά τουλάχιστον, δεν ξέρω για τους άλλους) περιμένω απλώς να είναι λίγο καλύτερος απ' το Γιορέντε που έφυγε καθώς αυτουνού τη θέση θα πάρει στην ομάδα. Πολύ πιο ποιοτικός ο Μοράτα που θα είναι αυτός που θα σηκώσει το βάρος στην επίθεση της ομάδας φέτος, μαζί με τον Ντιμπάλα που αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματα του.
Επίσης ο Αλέγκρι θα πρέπει να λειτουργεί με πιο καθαρό μυαλό όταν φτιάχνει την εντεκάδα του κάθε αγώνα, η ομάδα πλέον είναι δική του, οι παίκτες που ήρθαν είναι επιλογές του και αν όχι έχει ευθύνες που έδωσε την συγκατάθεση του να έρθουν στην ομάδα. Μίστερ ξεκόλλα επιτέλους με το 3-5-2, φέτος ήρθαν παίκτες για να παίξει άλλο σύστημα όπως το 4-3-3, καθώς έχεις δυνατά εξτρέμ στη διάθεση σου.

Το παιχνίδι χθες το έκανε η Ρόμα και ήταν αυτή που κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, κατάφερε να δημιουργήσει φάσης και τελικά κέρδισε δίκαια μια Γιούβε που για 80 λεπτά ήταν σκιά του εαυτού της μέσα στο γήπεδο και παραδόξως έπαιξε λίγο μπάλα μετά την αποβολή του Εβρά, και έπαιξε μπάλα γιατί άλλαξε αναγκαστικά το μονότονο και προβλέψιμο πλέον 3-5-2 (που πρέπει επιτέλους να το χρησιμοποιούμε μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις) και μπήκαν στον αγώνα πιο επιθετικογενείς παίκτες (Περέιρα, Μοράτα, Κουαντράντο) που ανακάτεψαν λίγο την άμυνα των Ρωμαίων, αλλά επαναλαμβάνω όπως έγραψα και χθες πως ξυπνήσαμε πολύ αργά για να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς (κάποιος φίλος μου έγραψε σε κάποιο του σχόλιο πως ακόμα κοιμόμαστε, ας ελπίσουμε πως όχι), αν και θα μπορούσαμε να φύγουνε με το βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος στην κεφαλιά του Μπονούτσι που απέκρουσε ο Στσέζνι, βαθμό που σε καμία περίπτωση δεν δικαιούνταν η Γιούβε.

Τουλάχιστον η χθεσινή ήττα, ήταν εν μέρη μέσα στο πρόγραμμα διότι έπαιζες με έναν δυνατό ανταγωνιστή σου που διψούσε να σε κερδίσει και βρήκε την ευκαιρία να το κάνει, δύσκολα θα κερδίσουν και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές σου στη Ρώμη (η ήττα από την Ουντινέζε είναι εκτός προγράμματος) αλλά η Γιούβε είναι υποχρεωμένη να κερδίζει όλα τα παιχνίδια, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Πριν ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί πως στα δυο πρώτα παιχνίδια θα κάναμε δυο ήττες και θα είχαμε μηδέν βαθμούς, αυτό όμως τώρα έγινε και δεν υπάρχει γυρισμός, πρέπει όλοι να ξεχάσουν αυτή την πολύ κακή παρένθεση, να καταλάβουν τι φταίει και να διορθώσουν τα λάθη αυτών των δυο αγώνων για να προχωρήσει η ομάδα μπροστά, χρόνος ευτυχώς υπάρχει και βοηθάει σε αυτό η διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Έχουμε λοιπόν 15 μέρες περίπου για να γίνει αυτοκριτική μέσα στην ομάδα και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κιέβο Βερόνα στο Juventus Stadium. Που πλέον είναι επιτακτική ανάγκη για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Τελειώνοντας θα ξανά πω αυτό που είπα πριν από λίγες μέρες, η ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο, ήρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες και θέλει λίγη υπομονή μέχρι να μπουν όλοι στο κλίμα της ομάδας. Φυσικά όμως και η υπομονή έχει τα όρια της, αλλά ας τους δώσουμε λίγο χρόνο. Χρόνος υπάρχει αυτές τις δυο βδομάδες που έχει διακοπή το πρωτάθλημα για να διορθώσει η ομάδα τα λάθη της. Ψάχνουμε το δρόμο μας που τον έχουμε χάσει τελευταία, αλλά πιστεύω πως θα τον βρούμε σύντομα και τότε ο εφιάλτης για όλους σας θα ξαναρχίσει.

ΥΓ: Όμως δεν αρμόζει στους φίλους της Γιούβε η γκρίνια και η μεμψιμοιρία. Αυτά τα κάνουν όλοι οι άλλοι όχι εμείς.

Fino alla fine, Forza Juventus.!!!

Απέκτησε τον Mario Lemina η Γιούβε.


Τελευταία ημέρα των μεταγραφών σήμερα και η Γιουβέντους αναμένεται να αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές,ο ένας από αυτούς είναι ο 21χρονός Γάλλος ,Mario Lemina που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.Η Γιουβέντους θα πληρώσει στη Μαρσέιγ 1.5 εκατ. ευρώ για ένα χρόνο δανεισμού και 10.5 το καλοκαίρι του 2016.Αυτή τη στιγμή ο παίκτης περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

Μπουφόν: "Η Ρόμα ήταν ανώτερη και άξιζε τη νίκη"


Είναι μια ανάλυση πικρή, αλλά, ως συνήθως, διαυγής, και ο Gigi Buffon λέει τα πράγματα όπως είναι μετά το Γιουβέντους-Ρόμα. «Οι Ρομά για 80 λεπτά ήταν ανώτερη από μας και άξιζε τη νίκη. Η αντίδρασή μας τα τελευταία 10 λεπτά ήταν αντίδραση νεύρων για το ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν είμασταν καλοί. " 

Το μήνυμα του αρχηγού είναι πολύ σαφής: "Όταν παίζεις για τη Juve μπορείς και πρέπει πάντα να προσπαθείς για να κερδίσεις, αλλά ακόμη και όταν αυτό δεν συμβαίνει, είναι αναγκαίο να δώσεις περισσότερα από ό, τι δώσαμε σήμερα." 

Και έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Όταν αλλάζεις πολλά σε μια ομάδα, είναι φυσιολογικό να χάσεις πόντους από την αρχή και ίσως να είσαι λίγο ανήσυχος. Αλλά έχουμε πολλούς νέους παίκτες ποιότητας, έτσι και τώρα είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης από όλους, από την Δευτέρα πρέπει ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη του. Εάν αποδείξει την ευθύνη αυτή, δεν θα υπάρχει να ανησυχείτε για τίποτα και μπορούμε να αρχίσουμε και να δείξουμε μια παράσταση σε συνάρτηση με την ιστορία μας. "

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

MΑΞ ΑΛΕΓΚΡΙ : «ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.»

«Αντιδράσαμε καλά,αλλά είμαστε πολύ υποταγμένοι από την αρχή του παιχνιδιού.Αντιμετωπίσαμε μια άριστη Ρόμα,που μας πίεσε πολύ στο πρώτο ημίχρονο και δε μπορέσουμε να επιτεθούμε καθόλου.»

«Δεν ανησυχώ που είναι η πρώτη φορά που η Γιουβέντους χάνει τα πρώτα δύο ματς της χρονιάς.Δυστυχώς,αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.Πρέπει να αλλάξουμε τη ψυχολογία μας.»

«Επιτέλους αύριο τελειώνουν οι μεταγραφές και θα μπορέσουμε να προπονηθούμε ήρεμα σαν ομάδα.Δε μου αρέσουν οι παίκτες που λυπούνται τους εαυτούς τους και θέλω να δουλέψουμε όλοι σκληρά να ξεφύγουμε από αυτήν την κατάσταση.»

«Δεν υπάρχει θέμα φόρμας,μιας και στο τέλος βελτιωθήκαμε με 10 παίκτες.Μετά από δύο ήττες πρέπει να αντιδράσεις,αλλά πάντοτε πρέπει να λαμβάνουμε υπόψην τους τραυματισμούς και την ποιότητα του αντιπάλου.»

«Πρόκειται για μια μακριά σεζόν,πρέπει να κυνηγήσουμε τώρα και έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε.Πρέπει να είμαστε έξυπνοι,να δούμε τι πάει στραβά και να το διορθώσουμε.»

«Ίσως θα ήταν καλύτερα αν δινόταν αυτό το πέναλντι στη Ρόμα στα 29 δευτερόλεπτα.Ίσως αντιδρούσαμε νωρίτερα.»#LaCapolista

Ρόμα-Γιουβέντους 2-1, η Κυρία ξύπνησε αργά...


Η Γιουβέντους θύμισε Γιούβε μόνο στο τελευταίο 10λεπτο του ντέρμπι, μέχρι τότε ήταν σκέτη αποτυχία. Χωρίς να κάνει τίποτα στο πρώτο μέρος (μόλις ένα σούτ του Πογκμπά) το ίδιο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 61' από φάουλ του Πιάνιτς, έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Εβρά και στο 79' με κεφαλιά του Τζέκο δέχτηκε και το δεύτερο γκολ, κάπου εκεί είπε να παίξει λίγο μπάλα, σε αυτό βοήθησε και η είσοδος των Μοράτα (κατα κύριο λόγο), Περέιρα και Κουαντράντο που συμπαρέσυραν και τους συμπαίκτες τους, έτσι στο 86' ο Ντιμπάλα μείωσε σε 2-1 και στο 93' ο Μπονούτσι με κεφαλιά ανάγκασε τον γκολκίπερ της Ρόμα σε εκπληκτική απόκρουση, κρατώντας τη νίκη για τους Ρωμαίους.

Το φετινό ξεκίνημα της Γιούβε είναι το χειρότερο όλων των εποχών για τους Μπιανκονέρι καθώς ποτέ μα πότε δεν είχαν δυο ήττες στα δυο πρώτα ματς της Serie A. Ο Αλέγκρι έχει ευθύνη για το χειρισμό της ομάδας, σίγουρα είχε αρκετούς τραυματίες αλλά δεν διαχειρίστηκε σωστά τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, ο Παντοίν που τόσο επιμένει να τον χρησημόποιει είναι αλλού, ο Πογκμπά δεν μπορεί να βρει τα πατήματα του στο νέο του ρόλο στην ομάδα, γενικός λοιπόν το κέντρο της ομάδας δείχνει να μην μπορεί να προσφέρει την ηρεμία στην ομάδα, επίσης ο Μάντζουκίτς στην επίθεση κολυμπάει σε πολύ ρηχά νερά, σίγουρα η επιστροφή του Μοράτα θα τον στείλει στον πάγκο για Μπακ απ του Ισπανού, όπως επίσης και η επιστροφή του Μαρκίσιο θα στείλει στη φυσική του τον Παντοίν στο πάγκο δηλαδή. 

Άσχημο το ξεκίνημα της ομάδας μας, καθώς έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου, όμως πιστεύω η διακοπή να λειτουργήσει ευεργετικά στην ομάδα, να δώσει χρόνο για να επιστρέψουν οι τραυματίες και να δουλέψουν για να αλλάξει η κακή εικόνα της ομάδα μας.

ROMA-JUVENTUS 2-1



RETI: Pjanic 16' st, 34' st Dzeko, Dyba 42' st



ROMA
: Szczesny; Florenzi, Manolas, De Rossi, Digne; Nainggolan, Keita, Pjanic; Iago (44' st Ljajic), Dzeko (48' st Ibarbo), Salah (32' st Iturbe). 

A disposizione: De Sanctis, Castan, Capradossi, Anocic, Gyomber, Uçan, Paredes, Ibarbo, Gervinho, Totti.
Allenatore: Garcia



JUVENTUS· 
Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner (28' st Pereyra), Pogba, Padoin (30' st Cuadrado), Sturaro, Evra; Dybala, Mandzukic (17' st Morata).

A disposizione: Neto, Rubinho, Barzagli, Rugani, Vitale, Alex Sandro, Zaza.
Allenatore: Allegri



ARBITRO: Rizzoli

ASSISTENTI: Cariolato, Tonolini

QUARTO UFFICIALE: Padovan

ARBITRI D'AREA: Banti, Irrati



AMMONITI: 22' pt Pogba, 37' pt Chiellini, 13' st Pjanic, 19' st De Rossi, 30' st Evra, 32' st Dzeko, 33' st Evra



ESPULSI: 21' st Rubino, dalla panchina per proteste, 33' st Evra per doppia ammonizione



Οι εντεκάδες του Ρόμα-Γιουβέντους.


Αυτές είναι οι επίσημες εντεκάδες των δυο ομάδων για το ντέρμπι που θα αρχίσει σε 35' από τώρα.

Με 3-5-2 θα παίξει η Γιούβε στη Ρώμη.


Στη Γιουβέντους, πριν από τη μετάβαση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, θα πραγματοποιήσει την τεχνική σύσκεψη, στην οποία οι τελευταίες αμφιβολίες του Allegri θα φύγουν. Ο προπονητής από το Λιβόρνο επέλεξε να παίξει ξανά με το σύστημα 3-5-2: Με το Buffon κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα η γνωστή τριάδα Barzagli, Bonucci και Chiellini. Στην μεσαία γραμμή, θα υπάρξει μια νέα προσθήκη με τον Sturaro να παίρνει τη θέση από τον Pereyra μαζί με τους Padoin και Pogba. Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Lichtsteiner στα δεξιά και Evra στα αριστερά. Στην επίθεση ο Morata που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού αλλά θα είναι στον πάγκο, καθώς θα ξεκινήσουν στην βασική εντεκάδα οι Dybala και Mandzukic.
Η Ρόμα θα αγωνιστή με 4-3-3, με το Szczesny κάτω από τα δοκάρια, Maicon, Manolas, Castan και Torosidis αμυντική τετράδα, Pjanic, Keita και Nainggolan στη μεσαία γραμμή,  Salah, Dzeko και Falque.
 επιθετικό τρίο.

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Sturaro, Padoin, Pogba, Evra; Dybala, Mandzukic.

Roma (4-3-3): Szczesny; Maicon, Manolas, Castan e Torosidis; Pjanic, Keita, Nainggolan; Salah, Dzeko, Falque.


Χρόνια πολλά Πάβελ.!


Ο Πάβελ Νεντβέντ σήμερα κλείνει τα 43 του χρόνια, ο λατρεμένος μας ξανθομάλλης πρόσφερε πολλά στην ομάδα από το 2001 που πρωτοήρθε και συνεχίζει να προσφέρει στη Μεγάλη Κυρία, χρόνια πολλά Πάβελ να τα εκατοστήσεις.

Κολάει η μεταγραφή του Ντράξλερ.


Σύμφωνα με τα τελευταία νέα των Ιταλικών ΜΜΕ,φαίνεται να κολάει η μεταγραφή του Τζούλιαν Ντράξλερ στην Γιουβέντους.Ενώ όλα τα σημάδια έδειχναν πως θα υπήρχε θετική έκβαση της μεταγραφής του Γερμανού μέσου,οι άνθρωποι της Σάλκε και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας φρέναρε την υπόθεση,οι Ιταλοί δημοσιογράφοι γράφουν για καλύτερη πρόταση της Βόλφσμπουργκ. Από την μερία της Γιουβέντους τώρα οι διοικούντες έδωσαν προθεσμία στους της Σάλκε να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά μέχρι αύριο το μεσημέρι,αν η έκβαση της μεταγραφής είναι αρνητική στη Γιούβε θα κινήθουν για τον Βίτσελ που κοστίζει 25 εκατ. ευρώ.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Αποκτά και τον Mario Lemina από την Μαρσέιγ η Γιούβε.


Η Γιουβέντους μετά και την διαφαινόμενη απόκτηση του 21χρονού Τζούλιαν Ντράξλερ,βρίσκεται μια ανάσα από ακόμα έναν συνομήλικο του,ο λόγος για τον μέσο της Μαρσέιγ Mario Lemina.Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την U21 Εθνική Γαλλίας,αν και γεννήθηκε στην Γκαμπόν.Η Γιούβε θα τον αποκτήσει δανεικό με 1,5 εκατ ευρώ,και οψιόν αγοράς στα 10,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2016.

Συμφωνία Γιούβε-Σάλκε για Ντράξλερ.!


Ο Τζούλιαν Ντράξλερ όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει της βαλίτσες του για να έρθει στο Τορίνο, η Γιουβέντους όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσεις τα βρήκε σε όλα με τη Σάλκε και ένα από τα μεγαλύτερα φετινά deal στη Serie A φαίνεται πως ολοκληρώνεται!

Ενα βήμα πριν την ολοκλήρωση ενός μεγάλου deal βρίσκεται η Γιουβέντους, ο Τζιουζέπε Μαρότα κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο "Ναι" από τους ανθρώπους της Σάλκε και τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα για την παραχώρηση του Τζούλιαν Ντράξλερ. 

Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η «Μεγάλη Κυρία» θα δώσει στους Γερμανούς 26 εκατ. ευρώ σε δόσεις και 6 εκατ. για μπόνους συμμετοχής και εκπλήρωσης στόχων! Ο 21χρονος διεθνής θα καρπωθεί συμβόλαιο με αποδοχές που θα ξεπερνούν τα 3.5 εκατ. ευρώ το χρόνο!


21 παίκτες για το ντέρμπι με τη Ρόμα.


Ο Massimiliano Allegri πήρε στην αποστολή της Γιουβέντους 21 παίκτες για το αυριανό ντέρμπι στο Ολίμπικο νε αντίπαλο τη Ρόμα, για πρώτη φορά στην αποστολή είναι και οι δυο τελευταίοι παίκτες που ήρθαν στην Γιούβε, ο Βραζιλιάνος Άλεξ Σάντρο και ο Κολομβιανός Χουάν Κουαντράντο, εκτός αποστολής ο τραυματίας Μαρκίσιο και ο Ίσλα που όπως φαίνεται θα φύγει από την ομάδα, παρελθόν και ο Κομάν που πήγε στη Μπάγερν.

Αυτοί είναι οι 21 που θα ταξιδέψουν στη Ρώμη:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
7 Zaza
9 Morata
10 Pogba
12 Alex Sandro
15 Barzagli 
16 Cuadrado
17 Mandzukic
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra 
40 Vitale

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΜΑΞ ΑΛΕΓΚΡΙ.


«Ελπίζω το αυριανό ματς να είναι ένα εντυπωσιακό ματς.Τα τελευταία χρόνια,είναι από τα πιο σημαντικά ματς του πρωταθλήματος.Ελπίζω να μην έχουμε περιστατικά βίας,θέλω να δω ρυθμό,τακτική και ποιότητα.»

«Η Ρόμα τα πήγε εξαιρετικά στις μεταγραφές,ενισχύθηκε και είναι αποφασισμένη να ρεφάρει για την περυσινή της πορεία.Έχουν τα φόντα να χτυπήσουν το πρωτάθλημα,όπως και εμείς,η Ίντερ,η Νάπολι και η Μίλαν.Όπως έχουν τώρα τα πράγματα,εμείς και η Ρόμα είμαστε οι κύριοι συνδιεκδικητές»

«Μετά τη νίκη μας στον τελικό με τη Λάτσιο,όλοι μας χαρακτήρισαν κανίβαλους,ότι διαλύουμε τους πάντες στο πέρασμα μας.Μετά από μια ήττα στο πρωτάθλημα,άρχισαν να μιλάνε για αποτυχημένους.Καμία από τις δύο συμπεριφορές δεν είναι σωστή.Η ομάδα έχει την ίδια ποιότητα που είχε κάποιες βδομάδες πριν,απλά θέλει υπομονή και ισορροπία.»

«Η προηγούμενη βδομάδα μας γέμισε πικρία και εκνευρισμό,το οποίο είναι φυσιολογικό μετά από μια τέτοια ήττα.Τα αποτελέσματα επηρρεάζουν τη διάθεση και τη νοοτροπία.»

«Αύριο πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πέρα του αποτελέσματος,πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μια ομάδα που έχει όλα τα φόντα να κερδίσει το πρωτάθλημα ακόμα μια φορά και να προχωρήσει στην Ευρώπη.»

«Τίποτα στο ποδόσφαιρο δε μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.Πρέπει να δουλέψουμε,να έρθουμε στη σωστή κατάσταση για να κερδίζουμε και αυτό πρέπει να γίνει ισορροπημένα.Τα παιχνίδια μπορούν να έχουν περίεργη εξέλιξη,αλλά στο τέλος ενός πρωταθλήματος πάντα κερδίζει ο καλύτερος.Ποτέ δεν έχω δει πρωτάθλημα,που αυτός που τερμάτισε δεύτερος να είναι καλύτερος από τον πρώτο.»

«Ο Κουαδράδο είναι ένας παίκτης με επιθετικές αρετές,είτε παίξει στα πλάγια,είτε κοντά στον επιθετικό,είτε ως trequartista λίγη σημασία έχει.Είναι πολύ ταλαντούχος και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.»

«Νομίζω ότι θα παίξει ο Παντοίν αύριο.Από τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή,μόνο αυτός μπορεί να παίξει μπροστά από την άμυνα.Δοκίμασα και άλλους για να μου φύγουν οι αμφιβολίες μου,αλλά θα ήταν μεγάλο το ρίσκο.Ο Παντοίν είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.Τα πήγε καλά με την Ουντινέζε,είχαμε γύρω στα 20 σουτ,67% κατοχή και πολλά κόρνερ.Η Ουντινέζε είχε ένα σουτ και κέρδισε.Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.Δε μπορούμε να κρίνουμε όλη την απόδοση από το αποτέλεσμα.»

«Ο Σάντρο είναι ακόμα πίσω σε σχέση με τους άλλους.Είναι μαζί μας μόνο για 5 μέρες.Ο Ντιμπάλα θα ξεκινήσει,μπορείτε να το βάλετε αυτό στα πρωτοσέλιδα.Ο Κουαδράδο θα είναι στον πάγκο,μιας και αυτός μόλις ήρθε.»

«Ο Κομάν έφυγε.Θεωρώ ότι ήταν επιθυμία του παίκτη.Το οικονομικό ντιλ ήταν εξαιρετικό για την ομάδα.Επαιξε πολύ λίγο πέρυσι και είναι φυσιολογικό να θέλει να προχωρήσει,αν δε νιώθει έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του στην ομάδα.Αν τα πάει καλά στο μέλλον,αυτό θα οφείλεται και στη Γιουβέντους.»

«Η αποχώρηση του Γιορέντε ήταν προγραμματισμένη.Είναι κρίμα που ένα τόσο καλό παιδί πρέπει να φύγει.Στο πόρτα εξόδου βρίσκεται και ο Ίσλα.»

«Ο Ζαζά είναι μικρός,είναι ο βασικός επιθετικός της Ιταλίας και θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί.Δεν θα φύγει από τη Γιουβέντους.»#LaCapolista

Έδωσε δανεικό στη Μπάγερν τον Κομάν η Γιούβε.


Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό από τα Ιταλικά ΜΜΕ,ότι η Γιούβεντους έδωσε δανεικό στην Μπάγερν τον Κομάν με 7.000.000-8.000.000 για το δανεισμό,και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι στα 20 εκατ.ευρώ.Οι άνθρωποι της Μεγάλης Κυρίας μετά την παραχώρηση του νεαρού Γάλλου θα επικεντρωθούν στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στην μεσαία γραμμή με τους Ντράξλερ και Βίτσελ να οδεύουν προς Τορίνο.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Την Κυριακή βλέπουμε Ρόμα-Γιούβε.



Η Γιουβέντους δοκιμάζεται στη Ρώμη στη δεύτερη αγωνιστική της Serie A, στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, την Κυριακή 30 Αυγούστου, αντίπαλος της η Ρόμα που φιλοδοξεί και φέτος να φτάσει στην κατάκτηση του Scudetto και να πάρει τα σκήπτρα από τη Μεγάλη Κυρία, η Γιούβε μετά την ήττα από την Ουντινέζε στην πρώτη αγωνιστική στο Juventus Stadium θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το Ολίμπικο, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ιταλίας - 19:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV.

Οι Έλληνες φίλοι της Γιουβέντους, μέλη του Juventus Club Meda θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Γιουβέντους με την Ρόμα για την δεύτερη αγωνιστική του Campionato στα στέκια μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους Έλληνες φίλους της Γιούβε. Θα χαρούμε πολύ να δούμε την Juventus όλοι μαζί παρέα. Ευπρόσδεκτοι όσοι Γιουβεντίνοι θέλουν να έρθουν στην όμορφη ασπρόμαυρη παρέα μας. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε ασπρόμαυρα όλα μας τα στέκια σε όλη της Ελλάδα. 
Forza Juve, Forza Grecia Bianconera.

Σημεία συναντήσεων για τους αγώνες και τηλεφώνα επικοινωνίας για ερωτήσεις ακολουθούν πιο κάτω:

Αθήνα – Cafe Macao, Σεβαστουπολεως 152, Αμπελόκηποι - 6944388011

Θεσσαλονίκη – Lemon Bar, Κατσιμιδη 10 - 6934932351

Πάτρα - Cafe Kanari-Kanaraki, Κανάρη 62 - 6970269159

Πτολεμαίδα - Cafe Battlenet, Παυλίδη Αδαμοπούλου 5 - 6982321335

Γαλατινή Κοζάνης - Cafe Vengera - 6970954386

Κουαντράντο: "Η καλύτερη επιλογή για μένα η Γιούβε"

Ο Juan Cuadrado στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Γιουβέντους έδειξε τον ενθουσιασμό του για την ένταξη του στους Μπιανκονέρι, τους οποίους ονόμασε νούμερο ένα επιλογή του μετά την άφιξή του από την Τσέλσι ως δανεικός.


Ο κολομβιανός διεθνής, ο οποίος έχει αρχίσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες από την Τρίτη, υπογράμμισε την ετοιμότητά του να κάνει το ντεμπούτο του εναντίον της Ρομά αυτή την Κυριακή.

Άρχισε λέγοντας: "Η Γιουβέντους είναι το καλύτερο μέρος για μένα. Έχω εκπαιδευτεί σκληρά αυτό το καλοκαίρι και νιώθω έτοιμος τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για αυτή τη νέα πρόκληση".

"Ο αγώνας με τη Ρόμα θα είναι μια σκληρή αναμέτρηση, αλλά είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω ότι μπορώ να παίξω ένα μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο. "

Παίζοντας για τους πρωταθλητές Ιταλίας ο 27χρονος κολομβιανός έχει την ευκαιρία να δείξει τα δόντια του στο Champions League καθώς με την Τσέλσι πήρε μόνο μια πρώτη γεύση ως αλλαγή στο δεύτερο μισό του αγώνα στους 16 εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη σεζόν.

Η προοπτική του να παίζει σε ανταγωνισμό κορυφαίο σύλλογο της Ευρώπης είναι κάτι που ο Cuadrado παραδέχθηκε ότι το απολαμβάνει μόλις μία ημέρα μετά την κλήρωση και έχει στο μυαλό του της Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Γκλάντμπαχ.

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να είναι σε θέση να παίξω για αυτή τη μεγάλη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ οι ομάδες που θα παίξουμε δεν είναι εύκολες, εμείς θα δώσουμε όλοι μας το 100% για να φθάσουμε στα νοκ-άουτ παιχνίδια. "

Φημίζεται για την ευελιξία του στο γήπεδο, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του ως δεξιός μπακ πριν από τη μετάβαση σε πιο επιθετικούς ρόλους στην πτέρυγα, ο κολομβιανός έδωσε έμφαση στην ευελιξία του για να παίξει οπουδήποτε θελήσει ο νέος προπονητής του Massimiliano Allegri.

Και αφού απέκτησε την κατάλληλη εμπειρία στη Serie A με της Ουντινέζε, Λέτσε και Φιορεντίνα, εξέφρασε το ενδιαφέρον του να πιέσει για την από προηγούμενες εμπειρίες του στη Serie A.

"Έχω συνηθίσει να παίζω σε ένα σύστημα 3-5-2 και 4-3-3 από το χρόνο μου στην Φιορεντίνα, αλλά είμαι περισσότερο από ευτυχής και είμαι σε θέση να λειτουργήσω σε όποιο σχηματισμό ο προπονητής αποφασίζει.
Ο χρόνος μου με τις Φιορεντίνα, Λέτσε και Ουντινέζε με βοήθησε να αναπτυχθώ ως παίκτης και τώρα θα κοιτάξω να επωφεληθώ πλήρως από τις ευκαιρίες που μου προσφέρει εδώ η Γιουβέντους."


Ο Κολομβιανός άσος επέλεξε το νούμερο 16 στη νέα του φανέλα. Ξεναγήθηκε στο μουσείο και στο γήπεδο της Γιούβε και έμεινε εντυπωσιασμένος ενώ υπόγραψε και αυτόγραφα στου φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στη μπουτίκ του συλλόγου.



Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Γιορέντε: "Θα μείνει για πάντα μέσα στην καρδιά μου η Γιούβε"


Αποφασιστική ήταν η συμβολή των οπαδών της Γιουβέντους στην καλή πορεία του Φερνάντο Γιορέντε στους «μπιανκονέρι», όπως τόνισε ο ίδιος ο Ισπανός επιθετικός, λίγο πριν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σεβίλλη που θα είναι και αντίπαλος της Γιούβε στον 4ο όμιλο του Champions League.
 
Η διετία του 30χρονου διεθνή Ισπανού στην πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν ήταν η ιδανική, αλλά ο ίδιος επιμένει ότι ο κόσμος τον έκανε να νιώσει ευπρόσδεκτος στο Τορίνο από την πρώτη μέρα. Αποχωρεί από την Γιουβέντους έχοντας πετύχει 27 γκολ σε 92 συμμετοχές και έχοντας κατακτήσει πέντε τίτλους νε τα ασπρόμαυρα.
 
«Ηταν μεγάλη χαρά για μένα το ότι πέρασα δύο χρόνια της ζωής μου στη Γιουβέντους και βέβαια η συνύπαρξη με τους συμπαίκτες μου και με όλους εσάς, τους οπαδούς της ομάδας. Ζήσαμε θριάμβους, χαρές και μαγικές στιγμές. Ευχαριστώ την οικογένεια της Γιούβε για την αγάπη που μου έδειξε. Θα μείνει για πάντα μέσα στην καρδιά μου», έγραψε ο Γιορέντε.

Βατό το πρόγραμμα του Champions League, αλλά...προηγούνται ντέρμπι.


Βγήκε το πρόγραμμα των αγώνων της Γιούβε στο Champions League, αλλά... προηγούνται ντέρμπι στο Καμπιονάτο, με μια πρώτη ματιά είναι αρκετά βατό, αλλά βλέποντας τα ματς πρωταθλήματος που προηγούνται αμέσως καταλαβαίνεις πως τελικά θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά.


Το φετινό ταξίδι της Μεγάλης Κυρίας ξεκινάει στις 15 Σεπτεμβρίου στο Ετιχάτ με αντίπαλο την Σίτι, αν η Γιούβε πάρει θετικό αποτέλεσμα θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για τη συνέχεια που μοιάζει πιο εύκολη, στις 30 του ίδιου μήνα θα υποδεχτεί τη Σεβίλλη στο Juventus Stadium και λογικά θα πάρει το τρίποντο, πριν από αυτο το ματς η Γιούβε θα παίξει εκτός το ντέρμπι με τη Νάπολι στο Σαν Πάολο, μετά ακολουθούν τα χιαστή ματς με αντίπαλο την θεωρητικά πιο εύκολη ομάδα του ομίλου, την Γκλάντμπαχ, 21 Οκτωβρίου στη Ιταλία και 3 Νοεμβρίου στη Γερμανία, πριν από τα ματς με τους Γερμανούς η Γιούβε θα παίξει στο Μιλάνο με την Ίντερ και το ντέρμπι του Τορίνο στο Juventus Stadium, αν όλα πάνε καλά ίσως η πρόκριση να είναι πολύ κοντά, την πέμπτη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Σίτι στο Juventus Stadium που με νίκη ίσως εξασφαλίσουμε την πρόκριση από αυτή την αγωνιστική πριν από αυτό το ματς η Γιούβε θα υποδεχτεί τη Μίλαν σε ακόμα ένα ντέρμπι και την τελευταία αγωνιστική του ομίλου θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας για να αντιμετώπιση τη Σεβίλλη, ελπίζουμε σε αυτό το ματς να μην χρειάζεται να έχουμε άγχος για βαθμούς, πριν τη Σεβίλλη όμως η Γιουβέντους θα ταξιδέψει στη Ρώμη για να αντιμετωπίσει την Λάτσιο. Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, μπορεί το πρόγραμμα του Champions League να είναι βατό, όμως το πρόγραμμα της Serie A το κανεί πολύπλοκο. Είδωμεν.!!!

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της Γιουβέντους στον 4ο Όμιλο:

Τρίτη 15/09/15 Μάντσεστερ Σίτι - Γιουβέντους
Τετάρτη 30/09/15 Γιουβέντους - Σεβίλλη
Τετάρτη 21/10/15 Γιουβέντους - Γκλάντμπαχ 
Τρίτη 03/11/15 Γκλάντμπαχ - Γιουβέντους
Τετάρτη 25/11/15 Γιουβέντους - Μάντσεστερ Σίτι
Τρίτη 08/12/15 Σεβίλλη - Γιουβέντους

Ας πάει όπου θέλει όχι στη Γιούβε μας.!!!


Διάβασα σήμερα ρεπορτάζ από την Ιταλία (το ανέβασα κι εγώ στο Blog) που λένε πως στη Γιουβέντους σκέφτονται να φέρουν τον Ζλάνταν Ιμπραίμοβιτς, δεν ξέρω πως σας ακούστηκε αυτή η είδηση εσάς, εμένα όμως μου δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα.


Αμέσως μου ήρθαν πολλά στο μυαλό μου, θυμάμαι την 31η Αυγούστου του 2004, όταν στα τελευταία λεπτά κυριολεκτικά της μεταγραφικής περιόδου ο Μότζι ανακοίνωνε την απόκτηση του Σουηδού που έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των τιφόζι, ήρθε και μαζί με τους άλλους παικταράδες μας η Γιούβε κατέκτησε 2 πρωταθλήματα 2005 και 2006 (μας τα αφαίρεσαν άδικα). Θυμάμαι έπειτα το καλοκαίρι του 2006 που από τον ουρανό όπου βρισκόμασταν (κατάκτηση μουντιαλ από την Ιταλία) βρεθήκαμε στα τάρταρα (υποβιβασμό της Γιούβε στη Serie B), θυμάμαι επίσης πως ο "κύριος" Ιμπραίμοβιτς έφυγε από την Γιούβε εκείνο το καλοκαίρι του 2006, ως γνήσιος μισθοφόρος παράτησε την μεγάλη μας αγάπη και την έκανε για Μιλάνο μεριά και πήγε σε αυτούς που έστησαν όλο αυτό το άθλιο δήθεν σκάνδαλο για πάρουν κάποιο τίτλο, θυμάμαι που εγώ, όπως και εκατομμύρια Γιουβεντίνοι ανα τον κόσμο σιχαθήκαμε τον προδότη Σουηδό για αυτή του τη συμπεριφορά.

Δεν ξέρω πως σκέφτεστε εσείς, εγώ όμως σαν οπαδός της Γιούβε δεν γουστάρω να επιστρέψει στη Γιούβε ο μισθοφόρος Σουηδός, μπορεί να κάνω λάθος, μπορεί αν έρθει να βοηθήσει την ομάδα, μπορεί πολλούς από εσάς να σας ξεσηκώσει η επιστροφή του, μπορεί πολλοί συνοπαδοί μας να πάνε στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτούν, αλλά εγώ δεν ξεχνώ πως άφησε την ομάδα όταν περνούσε δύσκολες στιγμές, δεν ξεχνώ που πανηγύρισε τον ίδιο τίτλο με δυο ομάδες, τέλος θέλω να πω πως η Γιούβε πλέον ανανεώνεται δεν αναπαλαιώνεται.

Ας πάει όπου θέλει όχι στη Γιούβε μας.!!!

Σίτι, Σεβίλλη και Γκλάντμπαχ στο δρόμο της Γιούβε.


Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η κλήρωση του Champions League, στο δρόμο της Γιουβέντους για τον τελικό του Μιλάνου θα βρεθούν η Αγγλική Μάντσεστερ Σίτι των πολλών εκατομμυρίων, η Ισπανική Σεβίλλη του Φερνάντο Γιορέντε πλέον και η Γερμανική Γκλάντμπαχ. 


Αναλυτικά η κλήρωση όλων των γκρούπ:


Όμιλος A
Παρί Σ.Ζ. (Γαλλία)
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Μάλμε (Σουηδία)

Όμιλος B

Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 
Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)

Όμιλος C

Μπενφίκα (Πορτογαλία)
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)
Γαλατασαράϊ (Τουρκία)
Αστάνα (Καζακστάν) 

Όμιλος D

Γιουβέντους (Ιταλία)
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
Σεβίλλη (Ισπανία)
Γκλάντμπαχ (Γερμανία)

Όμιλος E

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Λεβερκούζεν (Γερμανία)
Ρόμα (Ιταλία)
Μπάτε Μπορίσοφ (Λευκορωσία) 

Όμιλος F

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Άρσεναλ (Αγγλία)
Ολυμπιακός (Ελλάδα)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Όμιλος G

Τσέλσι (Αγγλία)
Πόρτο (Πορτογαλία)
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 

Όμιλος H

Ζενίτ (Ρωσία)
Βαλένθια (Ισπανία)
Λιόν (Γαλλία)
Γάνδη (Βέλγιο)

Live η κλήρωση του Champions League.


Ξεκινάει σε λίγα λεπτά η κλήρωση του φετινού Champions League, το Juve-ntinos Blog θα σας μεταφέρει ζωντανά τους αντιπάλους της Γιουβέντους στο φετινό της ταξίδι που ευχόμαστε να είναι ακόμα πιο μαγικό από το περσινό.

Μείνετε συντονισμένοι:

Το 5ο μπαλάκι με το όνομα της Γιούβε βγήκε μόλις τώρα και είναι στον Όμιλο D. 
Περιμένουμε να δούμε ποιοί θα είναι οι αντίπαλοι της από τα άλλα τρία γκρουπ δυναμικότητας.

Όμιλος D:
Γιουβέντους
Μάντσεστερ Σίτι
Σεβίλλη
Γκλάντμπαχ

Σκέφτονται Ιμπραίμοβιτς στη Γιούβε.

Η Γιουβέντους σκέφτεται να ενίσχυση την γραμμή κρούσης της  μετά την αποχώρηση του Γιορέντε, σκέφτεται το ενδεχόμενο να φέρει στο Τορίνο έναν παλιό της γνώριμο, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.


Ως τώρα η Μίλαν φαινόταν πως «παίζει» μόνη της στη διεκδίκηση του Ιμπραΐμοβιτς. Πλέον φαίνεται πως έχει ισχυρό αντίπαλο και μάλιστα εγχώριο, αφού η Γιουβέντους μετά την πώληση του Γιορέντε στη Σεβίλλη, σκέφτεται το ενδεχόμενο να κυνηγήσει τον Ζλάταν. Ο Σουηδός που πέρασε στους «μπιανκονέρι» δύο σεζόν, είχε υποσχεθεί πως κάποια στιγμή θα επέστρεφε για να τελειώσει όσα άρχισε εκεί, όμως από τότε ποτέ δεν έφτασε έστω κοντά στην επιστροφή του.

Εκτός αυτού μεγάλο ρόλο παίζει η τωρινή επιθυμία της Μίλαν να φέρει στο Μιλάνο τον Ιμπραΐμοβιτς, αφού μετά την προσθήκη του Μπαλοτέλι οι «ροσσονέρι» μετρούν τέσσερις επιθετικούς με τους τρεις από αυτούς να έρχονται το φετινό καλοκαίρι(Μπάκα, Αντριάνο, Μπαλοτέλι). Ρόλο θα παίξει και ο Αλέγκρι με τον οποίο ο Ζλάταν πανηγύρισε πρωτάθλημα Ιταλίας το 2010 με τη Μίλαν, όπου συνεργάστηκαν για δύο χρόνια.

Παίκτης της Σεβίλλη ο Γιορέντε.


Ο Fernando Llorente επιστρέφει στα ισπανικά γήπεδα καθώς είναι πλέον παίκτης της Σεβίλλης. Η ισπανική ομάδα έχει επιβεβαιώσει την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την αναγγελία της άφιξης του το βράδυ στη Σεβίλλη, ο πρώην πλέον επιθετικός της Γιουβέντους μετά από τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα που κέρδισε πέρυσι το Europa League. 

Ο Ισπανός φορ έλεισε κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του με τη Γιούβε και το Κόστος της μεταγραφής του στην Ισπανική ομάδα είναι μηδενικό. Όλα αυτά, όμως, συνδέονται με το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Mauricio Isla, για τον οποίο η Γιουβέντους θα μπορούσε να εισπράξει περίπου € 8.000.000 καθώς δεν υπολογίζεται για το ρόστερ της Μεγάλης Κυρίας.

Παρουσίαση της τρίτης εμφάνισης της Γιούβε.


Η Γιουβέντους σε συνεργασία με την Adidas παρουσιάζουν σήμερα την τρίτη εμφάνιση της Μεγάλης Κυρίας, μετά την κλασική ασπρόμαυρη και την ροζ, έρχεται η ολόμαυρη με τα χρυσά, χρυσό το σήμα της ομάδας, το λογότυπο της Adidas και η διαφήμιση του χορηγού Jeep.

Οι πρώτες εντυπώσεις από την Τρίτη εμφάνιση είναι πολύ καλές, κατ' εμε είναι μια από τις καλύτερες φανέλες που έχει φορέσει η Γιούβε, μια διαχρονική εμφάνιση που αξίζει κάποιος να την αγοράσει (όποιος μπορεί δηλαδή με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στη χώρα μας).

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Γιούβε στην αυριανή κλήρωση του C.L.


Αύριο το απόγευμα στις 18.45 θα γίνει οι κλήρωση των ομίλων του φετινού Champions League, η Γιουβέντους θα μάθει τους αντιπάλους της και ευελπιστεί να κάνει ανάλογο πορεία με την περσινή, Κατί που ωστόσο είναι πολύ δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV. Από τα τρία γκρουπ η Γιούβε μπορεί να κληρωθεί με όλου όλες τις ομάδες πλυν της Ρόμα από το Γ' Γκρουπ λόγο εντοπιότητας.

Αναλυτικά τα γκρούπ δυναμικότητας:

Α' ΓΚΡΟΥΠ
Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 164.999
Τσέλσι (Αγγλία) 142.078
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 154.883
Γιουβέντους (Ιταλία) 95.102
Μπενφίκα (Πορτογαλία) 118.276
Παρί Σ.Ζ. (Γαλλία) 100.483
Ζενίτ (Ρωσία) 90.099
Αϊντχόφεν (Ολλανδία) 58.195
 
Β' ΓΚΡΟΥΠ
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 171.999
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 120.999
Πόρτο (Πορτογαλία) 111.276
Άρσεναλ (Αγγλία) 110.078
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) 103.078
Βαλένθια (Ισπανία) 99.999
Λεβερκούζεν (Γερμανία) 87.883
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 87.078
 
Γ' ΓΚΡΟΥΠ
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) 86.033
Σεβίλλη (Ισπανία) 80.499
Λιόν (Γαλλία) 72.983
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) 65.033
Ολυμπιακός 62.380
Γαλατασαράϊ (Τουρκία) 50.020
Ρόμα (Ιταλία) 43.602
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 41.816
 
Δ' ΓΚΡΟΥΠ
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) 35.150
Γκλάντμπαχ (Γερμανία) 33.883
Βόλφσμπουργκ (Γερμανία) 31.883
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 24.700
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 20.225
Μάλμε (Σουηδία) 16.875
Γάνδη (Βέλγιο) 13.440
Αστάνα (Καζακστάν) 6.100



Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αμέσως στη δουλειά οι νεοαποκτηθέντες.

Οι νεοαποκτηθέντες Άλεξ Σάντρο και Χουάν Κουαντράντο ρίχτηκαν αμέσως στη δουλειά για να είναι όσο το δυνατόν έτοιμοι για το ντέρμπι που έρχεται με τη Ρόμα, επίσης και ο Άλβαρο Μοράτα μπήκε πλέον σε φούλ ρυθμούς και ίσως να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής.


Περνάει τα ιατρικά τεστ ο Κουαντράντο.


Στην κλινική Forcana di Sessant βρίσκεται από σήμερα το πρώι ο Κουαντράντο για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει στη Γιούβε για ένα χρόνο (δανεικός από την Τσέλσι).


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Φτάνει απόψε Ιταλία ο Κουαντράντο.


Ο Κουαντράντο θα φτάσει στην Ιταλία  σήμερα το βράδυ στις 23:00 η ώρα και αύριο το πρωί θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αν όλα πάνε καλά ο Κολομβιανός θα αγωνιστεί στη Γιούβε για ένα χρόνο ως δανεικός και αν πείσει τους υπεύθυνους της ομάδας ίσως η Γιούβε ενεργοποιήση την οψιόν αγοράς που ωστόσο δεν είναι υποχρεωτική.

Παρουσιάστηκε επίσημα ο Άλεξ Σάντρο.

Παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Γιουβέντους το νεο μεταγραφικό απόκτημα της, ο Βραζιλιάνος αμυντικός Άλεξ Σάντρο, επέλεξε τη φανέλα με το 12 και πλέον είναι στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Βραζιλιάνος ξεναγήθηκε και στο μουσείο της ομάδας για να πάρει μια γεύση που έχει έρθει.


Με το καλό να μπεις στην ομάδα και να προσφέρεις τα μέγιστα Άλεξ.!

Μαρκίσιο: "Να ξεκινά με μια ήττα δεν αρέσει σε κανέναν"


"Να ξεκινά με μια ήττα δεν αρέσει σε κανέναν. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να ξεκλειδώσουμε την άμυνα της Ουντινέζε, αλλά αποτύχαμε. Η 1η Μέρα είναι πάντα ιδιαίτερη ... Από την Τρίτη προετοιμαζόμαστε για την επόμενη. Σημαντικές εβδομάδα μας περιμένουν. " Αυτά έγραψε Ο τραυματίας Claudio Marchisio, στο Twitter για την χθεσινή ήττα της Γιουβέντους από την Ουντινέζε στην πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Για την Juve ήταν η πρώτη ήττα της σε πρεμιέρα στην έδρα της σε όλη την ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Σε άλλο σχόλιο του έγραψε επίσης για την επιστροφή του στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό του, "Σήμερα είναι το πρώτο παιχνίδι μου μετά τον τραυματισμό. Αισθάνομαι Εντάξει ".