JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Γιουβέντους-Σεβίλλη 2-0, άλλη ομάδα στο Champions League.


Η Γιουβέντους χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της, κέρδισε και τη Σεβίλλη με 2-0 χάρις στα γκολ των Μοράτα στο 41' με κεφαλιά και Τζάτζα με πλασέ στο 87', βρίσκεται μόνη πρώτη στον όμιλο της και ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον την και στο φετινό Champions League. Άλλη ομάδα στο Champions League εμφανίζεται η Μεγάλη Κυρία σε σχέση με τις εμφανίσεις της στο Campionato.

Οι επίσημοι έντεκα της Γιουβέντους.



Πιθανές εντεκάδες Γιούβε και Σεβίλλης.

Οι πιθανές εντεκάδες του αποψινού αγώνα: 

JUVE (4-3-3): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra; Khedira, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Dybala, Morata.

SEVILLA (4-2-3-1): Rico; Coke, Andreolli, Kolodziejczak, Tremoulinas; N'Zonzi, Krychowiak; Reyes, Krohn-Dehli, Konoplyanka; Immobile

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΕΓΚΡΙ : «ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΚΕΝΤΙΡΑ!»

«Είναι κρίμα που δε θα έχουμε αύριο τον Λιχτστάινερ,αλλά οι γιατροί θέλουν να του κάνουν μερικές εξετάσεις ακόμα.Ο Κάσερες γνωρίζει ότι έσφαλε.Αύριο θα παίξει ο Μπαρτζάλι,είτε παίξουμε με τρεις ή τέσσερις στην άμυνα.»

«Ο Κεντίρα δεν έχει παίξει εδώ και καιρό,αλλά είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί αύριο!Είναι παίκτης διεθνούς επιπέδου,δεν ξέρω πόσα λεπτά θα παίξει αλλά θα είναι παρών.»

«Θα παίξουμε με τους Buffon, Bonucci, Barzagli, Chiellini, Cuadrado, Khedira, Pogba, Evra, Morata and Dybala.Και κρατάω τον άλλο μέσο για εμένα.Ο Κεντίρα θα παίξει σίγουρα και ελπίζω την Κυριακή να έχουμε και τον Μαρκίζιο.»

«Ο Κουαδράδο δε γίνεται να παίζει 95 λεπτά κάθε ματς,γιατί θα διαλυθεί.Το ίδιο ισχύει για τον Λεμινά,ο οποίος είναι κάπως καταπονημένος.»

«Πρέπει να νιώθουμε άνετα και με τα δύο συστήματα και να κάνουμε rotation όταν έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια.»

«Αν είμαι μπερδεμένος τακτικά; Το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω δεξί μπακ και πρέπει να κάνω κάποιες αλλαγές.»

«Υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ εμάς και της Σεβίλλης,λόγω της κακής αρχής στα πρωταθλήματα μας.Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι.Το να κατακτήσουμε το Champions League είναι ένα όνειρο,το να φτάσουμε στον τελικό ένας στόχος.Πρέπει να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στην οκτάδα.Το επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει ανέβει,έτσι πρέπει να κερδίζεις τον όμιλο για να έχεις ευνοϊκότερη κλήρωση»

«Ο Ερνάνες έπαιξε καλά με τη Σίτι,αλλά με τη Νάπολι ήταν αποδιοργανωμένος.Έχει εκπληκτική τεχνική.Το 3-5-2 δεν είναι εγγυημένο σύστημα για αυτή τη Γιουβέντους.Χρειάζεται χρόνος καθώς πρόκειται για νέα τακτική για τους νέους 10 παίκτες και πρέπει να τους το μάθω από την αρχή.»#LaCapolista

19 παίκτες για το ματς με τη Σεβίλλη.


Ο Massimiliano Allegri έχει στη διάθεση του 19 παίκτες για τον αυριανό αγώνα του Champions League με αντίπαλο την Sevilla στο Juventus Stadium. Εκτός έμειναν οι Caceres, Marchisio, Mandzukic
Lichtsteiner, Sturaro. Στην αποστολή ο Khedira.

1 Buffon
3 Chiellini
6 Khedira
7 Zaza
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
16 Cuadrado
18 Lemina
19 Bonucci
21 Dybala
24 Rugani
25 Neto
33 Evra
37 Pereyra
38 Audero
40 Vitale

MΠΟΥΦΟΝ : «Ο ΜΟΡΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!»


«Ο Μοράτα είναι στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που μπορούν να γίνουν από τους 2-3 παίκτες στον κόσμο τα επόμενα χρόνια.Έχει φυσική παρουσία,κάνει θυσίες και είναι ταπεινός.Είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός και η διαφορά μεταξύ ενός καλού παίκτη και ενός μεγάλου παίκτη είναι η ψυχολογία.Κατά τη γνώμη μου,όλα εξαρτώνται από αυτόν και το κεφάλι του.»

«Η Σεβίλλη είναι δυνατή ομάδα,που αγωνίζεται έξυπνα και είμαι πεπεισμένος για την ποιότητα της.Είναι αλήθεια ότι έχασαν και αυτοί κάπόιους παίκτες,αλλά σημαντικές μονάδες όπως τον Γιορέντε και Ιμόμπιλε πήγαν εκεί και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με σεβασμό.»

«Και η Γιουβέντους άλλαξε πολύ και τώρα είμαστε στη διαδικασία να βρούμε πάλι την ισορροπία μας.Κάποιοι παίκτες είναι δύσκολο να αντικατασταθούν,αλλά θεωρώ ότι σε 2-3 μήνες θα έχουμε επιστρέψει δυνατοί,θα πάρουμε αποτελέσματα και θα έχουμε ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα.»#LaCapolista

BAΡΥΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΕΡΕΣ! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;



Με επίσημη ανακοίνωση της στο επίσημο site,η Γιουβέντους δηλώνει ξεκάθαρα ότι το ατόπημα στο οποίο υπέπεσε ο Μάρτιν Κάσερες το βράδυ μεταξύ 28ης και 29ης Σεπτεμβρίου ήταν σοβαρό και πλήττει την εικόνα του συλλόγου.Eίναι η τρίτη φορά που ο παίκτης εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα μέσα σε τρία χρόνια!!

Ο ουρουγουανός μπακ θα δεχτεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμό από τη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα για κάποιο χρονικό διάστημα.

Σε συνδυασμό με το βεβαρημένο του ιατρικό δελτίο,νομίζω ότι ο παίκτης τελειώνει σιγά σιγά από τη Γιουβέντους.Μυρίζομαι δεξί μπακ από Ιταλία τον Ιανουάριο...#LaCapolista

Τροχαίο είχε ο Κάσερες.


Άσχημη κατάληξη είχε η βραδινή έξοδος του Μάρτιν Κάσερες, ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Ο αμυντικός από την Ουρουγουάη, έχασε τον έλεγχο της πανάκριβης «ferrari» του και κατέληξε να... καρφωθεί σε μία στάση λεωφορείου. Τα πράγματα για τον παίκτη της Γιουβέντους έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν η αστυνομία του έκανε αλκοτέστ για να φανεί πως είχε περάσει το επιτρεπτό όριο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, αφού και το 2013 είχε τρακάρει ξανά, ενώ η... κατάρα για την «Μεγάλη Κυρία» συνεχίζεται, αφού παρόμοιο σκηνικό έλαβε χώρα το καλοκαίρι με πρωταγωνιστή τον τότε «Γιουβεντίνο», Βιντάλ.

Όπως είναι λογικό, ο παίκτης αναμένεται να μείνει εκτός από την αποστολή για το ματς με την Σεβίλλη, ενώ δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί και με περαιτέρω αποκλεισμό. Αυτό που σίγουρα δεν γλιτώνει, πάντως, είναι οι κυρώσεις από την αστυνομία, αφού θα πληρώσει πρόστιμο 1.000 ευρώ, ενώ θα του αφαιρεθεί προσωρινά και το δίπλωμα του.

Κοντά στην επιστροφή ο Κεντίρα.


Στις προπονήσεις της Γιουβέντους μπήκε ο Σάμι Κεντίρα, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. 


Με εξαίρεση το μεγάλο διπλό επί της Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, η σεζόν εντός συνόρων έχει ξεκινήσει εφιαλτικά για τη Γιουβέντους. 

Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται ήδη στο -10 από την κορυφή, έχοντας μόλις μια νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στις έξι πρώτες στροφές του πρωταθλήματος και η γκρίνια στις τάξεις των τιφόζι είναι μεγάλη. 

Μετά την νέα ήττα από τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο», υπήρξε και ένα ευχάριστο, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Σάμι Κεντίρα στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Γερμανός μέσος, που αποτελεί φετινό μεταγραφικό απόκτημα, είχε τραυματιστεί στον μηρό στο φιλικό της 1ης Αυγούστου με τη Μαρσέιγ. 

Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσει ρυθμό και σύντομα θα τεθεί στις υπηρεσίες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει, πάντως, για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Σεβίλλη στο Τορίνο για την 2η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Αύριο βλέπουμε Γιούβε-Σεβίλλη.


Η Γιουβέντους αύριο το βράδυ παίζει στο Juventus Stadium με τη Σεβίλλη για την 2η αγωνιστική του Champions League, η Γιούβε παρά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, στο C.L. ξεκίνησε καλά με νική στο Μάντσεστερ, αύριο θέλει να δώσει συνέχεια και να πάρει το τρίποντο που θα την κάνει αυτομάτος το αφεντικό του ομίλου.

Το παιχνίδι  θα ξεκινήσει στις 20:45 ώρα Ιταλίας - 21:45 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV.

Οι Έλληνες φίλοι της Γιουβέντους, μέλη του Juventus Club MEDA θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Γιουβέντους στα στέκια μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους τιφόζι της Γιούβε στην Έλλαδα. Θα χαρούμε πολύ να δούμε την Γιουβέντους όλοι μαζί παρέα. 
Ελάτε λοιπόν στη μεγάλη ασπρόμαυρη παρέα μας, ελάτε να κάνουμε ασπρόμαυρα όλα μας τα στέκια σε όλη την Ελλάδα.

Forza Juve, Forza Grecia Bianconera.!!!

Σημεία συναντήσεων για τους αγώνες και τηλέφωνα επικοινωνίας για ερωτήσεις και απορίες ακολουθούν πιο κάτω:

Αθήνα - Cafe Macao, Σεβαστουπόλεως 152, Αμπελόκηποι - 6944388011

Θεσσαλονίκη - Lemon Bar, Κατσιμίδη 10 - 6934932351

Πάτρα - Cafe Kanari-Kanaraki, Κανάρη 62 -  6970269159

Πτολεμαίδα - Cafe Battlenet, Παυλίδη Αδαμοπούλου 5 - 6982321335

Γαλατινή Κοζάνης - Cafe Vengera - 6970954386

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Μπουφόν: "Να βρούμε μια ισορροπία στην ομάδα"


Ο Buffon είναι ρεαλιστής και ποτέ δεν μασάει τα λόγια του λέγοντας πως η ιδέα για το φετινό σκουντέτο πρέπει να μπει στην άκρη.

"Σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια, - δήλωσε ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους στο Sky Sports - είχαμε κάποιες σημαντικές απαντήσεις, είμασταν πειστικοί σε κάποια από αυτά, αλλά στα περισσότερα όχι. Έχουμε ακόμα δρόμο να βρούμε μια ισορροπία στην ομάδα. " 

Μιλώντας για το πρωτάθλημα, τερματοφύλακας διευκρινίζει: "Τώρα αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να παραμερίσουμε για μερικούς μήνες, επειδή το χάσμα στη βαθμολογία είναι αρκετό, τόσο που δεν μπορούμε να  φτάσουμε σε αυτή την φάση που είμαστε."

Ξεκίνησε η προπονητολογία...

Η είδηση ​​που υπάρχει στα πρωτοσέλιδα σήμερα, είναι το πολύ εντυπωσιακό όσο και απροσδόκητο ξεκίνημα και η άσχημη κατάσταση της Γιουβέντους, που έμεινε αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα και τώρα αντιμετωπίζει σοβαρή κρίση λόγω των αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η θέση του Max Allegri είναι πλέον επισφαλής στην ομάδα.

Οι μόλις 5 βαθμοί σε 6 αγώνες είναι η πρώτη καμπάνα αφύπνισης για την ηγεσία της ομάδας. Σίγουρα τα επόμενα παιχνίδια θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της Γιουβέντους και του προπονητή της.

Αλλά ποιοι θα μπορούσαν τελικά να αντικαταστήσουν τον Max Algegri; Τα πιο δημοφιλή ονόματα είναι αυτά των Αντσελότι, Λίπι και Κλόμπ.

ΜΑΧ ΑLLEGRI : «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ,ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ.»

«Τα παιδιά έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δε τις μετατρέψαμε σε γκολ. Είμαστε σε κακό φεγγάρι, κανείς δεν το αρνείται αυτό, αλλά το πρωτάθλημα είναι μακρύ και έχουμε και ένα break που έρχεται.»

«Το ποδόσφαιρο είναι αδίστακτο. Μπορεί να δημιουργήσεις 30 ευκαιρίες και να δεχτείς δύο γκολ στην αντεπίθεση. Προσπαθούμε να αποθεραπεύουσε τους τραυματίες,έτσι ώστε να έχω περισσότερες επιλογές. Όπως και στα προηγούμενα ματς, δε μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο από τους παίκτες μου. Με τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου αυτή τη στιγμή, αυτές τις επιλογές μπορώ να κάνω.»

«Από πλευράς έντασης σήμερα τα πράγματα ήταν ισορροπημένα. Εμείς με τους Τζάτζα, Ντιμπάλα και Περέιρα στηριζόμασταν περισσότερο στην ταχύτητα και στη δύναμη.»

«Στο μυαλό μου υπάρχει η Γιούβε που θα ανακάμψει και στοχεύσει την κορυφή. Δεν ξέρω αν μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα,αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε!» 

#LaCapolista

Ξυπνήστε πριν είναι αργά.!


6 αγωνιστικές έχουν περάσει και η Γιουβέντους έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς, δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί αυτό στην ιστορία της, αλλά εγώ δεν θυμάμαι ποτέ, όσα χρόνια παρακολουθώ την ομάδα, να έχει τέτοιο ξεκίνημα.

Η ομάδα μοιάζει σαν αυτοκίνητο που βρίσκεται σε κατήφορο και δεν πιάνουν τα φρένα, μοιάζει με αεροπλάνο σε ελεύθερη πτώση,πρέπει γρήγορα να συνέλθουν όλοι για να αλλάξη αυτή η τραγική εικόνα, ευθύνες έχουν φυσικά όλοι για αυτή την τραγική εικόνα σε αυτές τις 6 αγωνιστικές, από τη διοίκηση, τους παίκτες, τον προπονητής μεχρί και τον τελευταίο υπάλληλο της εταιρείας.

Πρώτος και καλύτερος στην ευθύνη είναι ο μίστερ Αλέγκρι, που εδώ και ενάμιση μήνα πειραματίζεται ακόμα, χωρίς να έχει αποφασίσει πιο θα είναι το σύστημα της ομάδας, ποιοί παίκτες θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της και πιο είναι το πλάνο της. Μίστερ βρες γρήγορα τις ισορροπίες της ομάδας γιατί δεν σε βλέπω για πολύ ακόμα στο Τορίνο (φιλική συμβουλή σου δίνω).

Ακολουθούν οι παίκτες που πολλοί απο αυτούς δεν έχουν καταλάβει ακόμα ποιά φανέλα φοράνε, άλλοι νομίζουν πως είναι ακόμα στο Παλέρμο, στη Σασουόλο, στην Αταλάντα και δεν ξέρω και 'γω που αλλού, άλλοι νομίζουν πως θα παίξουν μπάλα οι φανέλες μόνες τους, ξυπνάτε ρε!!! Στη Γιούβε είστε δεν ονειρεύεστε. 

Επίσης και η διοίκηση φέρει μερίδιο ευθύνης για την όλη κατάσταση, διότι άφησε να φύγουν παίκτες που δύσκολα αντικαθιστούνται, και αν για τον Πίρλο δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις νέο Πίρλο, για τους άλλους δυο (Τέβεζ και Βιντάλ) μπορούσε να πάρει σχεδόν ισάξιους με αυτούς και όχι να φέρνεις τον τραυματία Κεντίρα για αντικαταστάτη του Βιντάλ και τους Ντιμπάλα και Τζάτζα για την επίθεση να καλύψουν το κενό του Τέβεζ. 

Κλείνοντας θέλω να πω, πως το άσχημο στην όλη αυτή κατάσταση που περνάει η ομάδα, δεν είναι πως έχασε στη Ρώμη την δεύτερη αγωνιστική, ούτε που έχασε χθες στη Νάπολι, αυτά τα παιχνίδια είναι στο πρόγραμμα πως μπορεί να στραβώσετε και στην τελική δεν κρίνουν τίτλους γιατί παίζεις με τους υποτιθέμενους συνδιεκδικητές του τίτλου, το άσχημο είναι που πέταξε η ομάδα 7 βαθμούς στο Juventus Stadium με αντιπάλους και παιχνίδια που κρίνουν τίτλους (ήττα από Ουντινέζε, ισοπαλίες με Κιέβο και Φροζινόνε), που για τους καλύψει, αν θέλει να μπει ξανά στην κούρσα της διεκδίκησης θα πρέπει να κερδίσει πλέον όλους τους συνδιεκδικητές της μέσα έξω και να καθαρίσει όλα τα παιχνίδια με τους μικρομεσαίους.

Δεν ξέρω αν η Γιούβε πλέον προλαβαίνει το τρένο του τίτλου (ενδόμυχα εγώ το πιστεύω, αν φυσικά σοβαρευτούμε σαν ομάδα), αλλά αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό ίσως χάσει το τρένο που οδηγεί στο Champions League.

Ξυπνήστε όσο είναι νωρίς.!!!

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Νάπολι-Γιουβέντους 2-1, ακόμη είναι αγνώριστη η κυρία.


Η Γιουβέντους για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσιάστηκε κατώτερη της περιστάσεις και δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βαθμό στο Σαν Πάολο από την Νάπολι, πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Η Γιουβέντους βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ στο 26' λεπτό από το γκολ του Ινσίνιε για να έρθει και το δεύτερο από τον Ιγκουαίν στο 62', το μόνο που κατάφερε η Γιούβε ήταν να μειώσει με το πρώτο γκολ του Λεμινά στο 63'.

Τα σύννεφα είναι πυκνά και μαύρα πλέον στο Τορίνο και η ομάδα χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα για να ξυπνήσει πριν είναι πολύ αργά, αν δεν είναι αργά τώρα.

Οι έντεκα που ξεκινάνε το ματς με τη Νάπολι.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

20 παίκτες στην αποστολή για Νάπολι.


20 Bianconeri πήρε μαζί του ο  Massimiliano Allegri για το ταξίδι στη Νάπολι όπου αύριο το βράδυ θα συναντηθούν για for 139th φορά στη Serie A Juventus και Napoli.

Αυτοί είναι οι 20 που αύριο θα βρίσκονται στο Stadio San Paolo: 


1 Buffon
3 Chiellini
7 Zaza
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
16 Cuadrado
18 Lemina
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
22 Asamoah
24 Rugani
25 Neto
27 Sturaro
33 Evra
37 Pereyra
38 Audero

MAX ALEGRI : «ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!»

«Ο Κάσερες προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα από την Τετάρτη.Ο Παντοϊν μπορεί να αγωνιστεί στα δεξιά αύριο στη θέση του Λιχτ,μιας και τα πηγαίνει πάντοτε εξαιρετικά όταν αγωνίζεται.Έκανε μια μεγάλη σεζόν πέρυσι και φέτος μετά από 2 αγωνιστικές δέχεται κριτική.Δε φταίει ο Παντοϊν για τις ήττες από Ουντινέζε και Ρόμα.»

«Ο Μοράτα θα είναι κανονικά στην αποστολή αύριο.Κρίμα για τους Τζάτζα και Ντιμπάλα που αγωνίστηκαν καλά την Τετάρτη αλλά δεν πήραμε το αποτέλσμα που θέλαμε.»

«Μετά το break των εθνικών θα έχω ένα πλήρες ρόστερ και θα μπορώ να έχω περισσότερη εμπειρία στο γήπεδο.Ο Κεντίρα θα αρχίσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα από το Σάββατο,αλλά μη με ρωτήσετε πότε θα είναι έτοιμος.Ο Μαρκίζιο θα επιστρέψει μετά τις εθνικές.»

«Κάτι δε λειτουργεί στην ομάδα.Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι μέχρι αυτή η κατάσταση να τελειώσει.Η κρίση της Γιουβέντους οφείλεται στα αποτελέσματα και όχι στην απόδοση μας.Υπάρχει χρόνος να ανέβουμε στη βαθμολογία.»

«Το ματς με τη Σεβίλλη θα είναι αποφασιστικής σημασίας για την πρόκριση μας στον επόμενο γύρο.Το ματς με τη Νάπολι δεν κρίνει τίποτα,αλλά η βδομάδα που έρχεται είναι πολύ σημαντική,γι αυτό θα πρέπει να είμαστε ενθουσιώδεις,ήρεμοι και κακοί!»

«Δεν υπάρχει κάποιο μέρος της ομάδας που να με έχει απογοητεύσει.Αξίζαμε 4-5 πόντους παραπάνω.»

«Πέρυσι όλοι ήταν σκεπτικοί με την άφιξη μου.Μόνο τα αποτελέσματα και ότι συμβαίνε στο γήπεδο μετράνε.Οι πράξεις και όχι τα λόγια μετράνε στις δύσκολες περιόδους.Πρέπει να δουλέψουμε και να φέρουμε αποτελέσματα.Η κριτική είναι μέρος της δουλειάς μου.Είμαι ήρεμος και πεπεισμένος για το τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα.Τα Χριστούγεννα θα μπορώ να σας πω σε ποια θέση θα μπορεί να τερματίσει η ομάδα.τότε η βαθμολογική μας θέση θα είναι διαφορετική.»#LaCapolista

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββατο βλέπουμε Νάπολι-Γιουβέντους.


Η Γιουβέντους μας έχει μια κρύο, μια ζέστη φέτος, αρχίζει το πρωτάθλημα με δυο σερί ήττες (Ουντινέζε και Ρόμα), δεν καταφέρνει να κερδίσει την Κιέβο στην έδρα της, αμέσως μετά πάει στο Μάντσεστερ και βγάζει διπλό, την Κυριακή παίρνει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα μέσα στη Γένοβα, νικώντας τη Τζένοα με 2-0 και εκεί που όλα δείχνουν πως έχει βρει το δρόμο της, φτου κι απ την αρχή, την Τετάρτη δεν μπορεί να κερδίσει τη νεοφώτιστη Φροζινόνε που παίρνει τον πρώτο της πόντο στο πρωτάθλημα.

Με αυτά τα σκαμπανεβάσματα το Σάββατο το βράδυ ταξιδεύει στο Νότο για παίξει στο Σαν Πάολο το δεύτερο δυνατό ματς της χρονιάς με την Νάπολι, ο αγώνας πλέον είναι ζωής και θανάτου τόσο για τη Γιούβε, όσο και για τη Νάπολι, ο νικητής θα έχει ελπίδες να φτάσει κοντά στην κορυφή, ενώ ο χαμένος θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες, το παιχνίδι  θα ξεκινήσει στις 20:45 ώρα Ιταλίας - 21:45 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV. Το τρίποντο είναι ο μόνος στόχος της ομάδας, για να πλησιάσει κοντά στην κορυφή και να αρχίσει να αγχώνει τους αντιπάλους της καθώς θα νιώθουν την ανάσα της.

Οι Έλληνες φίλοι της Γιουβέντους, μέλη του Juventus Club MEDA θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Γιουβέντους στα στέκια μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους τιφόζι της Γιούβε στην Έλλαδα. Θα χαρούμε πολύ να δούμε την Γιουβέντους όλοι μαζί παρέα. 
Ελάτε λοιπόν στη μεγάλη ασπρόμαυρη παρέα μας, ελάτε να κάνουμε ασπρόμαυρα όλα μας τα στέκια σε όλη την Ελλάδα.

Forza Juve, Forza Grecia Bianconera.!!!

Σημεία συναντήσεων για τους αγώνες και τηλέφωνα επικοινωνίας για ερωτήσεις και απορίες ακολουθούν πιο κάτω:

Αθήνα - Cafe Macao, Σεβαστουπόλεως 152, Αμπελόκηποι - 6944388011

Θεσσαλονίκη - Lemon Bar, Κατσιμίδη 10 - 6934932351

Πάτρα - Cafe Kanari-Kanaraki, Κανάρη 62 -  6970269159

Πτολεμαίδα - Cafe Battlenet, Παυλίδη Αδαμοπούλου 5 - 6982321335

Γαλατινή Κοζάνης - Cafe Vengera - 6970954386

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Γιουβέντους-Φροζινόνε 1-1, σοκ στο 92'.


Η Γιουβέντους σπατάλησε ένα ημίχρονο με την φλυαρία της και την αστοχία της, κατάφερε με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ στο 50' με γκολ του Σιμόνε Ζάζα αλλά δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη και τελικά αυτή την ανούσια υπεροχή της την πλήρωσε ακριβά στο 92' όταν και η Φροζινόνε ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπλάνκαρντ πέρνωντας παράλληλα τον πρώτο της βαθμό στη Σέριε Α. 
Άλλοι δυο πεταμένοι βαθμοί στο κυνήγι του 5ου σερί τίτλου, νωρις ακόμα για να μιλάμε για τον τίτλο αλλά κάθε αγωνιστική που περνάει και η ομάδα δεν βρίσκει τα πατήματα της τόσο απόμακρύνεται από τον στόχο της και δίνει στους αντιπάλους της το δικαίωμα να ονειρεύονται τον τίτλο.

Juventus-Frosinone 1-1

Reti: Zaza 50', Blanchard 92'

JUVENTUS
Neto; Lichtsteiner (Chiellini 45), Bonucci, Barzagli, Alex Sandro; Sturaro
(Dybala 45), Lemina, Pogba; Cuadrado, Zaza (Hernanes 77), Pereyra.
A disposizione: Buffon, Audero, Rugani, Evra, Padoin, Favilli.
Manager: Allegri

FROSINONE
Leali; M. Ciofani (Rosi 83), Diakité, Blanchard, Crivello; Frara, Gori,
Chibsah (Tonev 71), Soddimo; D. Ciofani, Castillo (Dionisi 85).
A disposizione: Zappino, Gomis, Verde, Pavlovic, Russo, Bertoncini,
Paganini, Sammarco, Carlini.
Manager: Stellone

Οι επίσημοι έντεκα για απόψε.

Οι έντεκα που θα ξεκινήσουν σε λίγη ώρα το παιχνίδι με τη Φροζινόνε.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

20 παίκτες για το ματς με Φροζινόνε.


Ο Massimiliano Allegri έχει στην αποστολή 20 παίκτες για το αυριανό ματς με αντίπαλο την Frosinone στο Juventus Stadium.

1 Buffon
3 Chiellini
7 Zaza
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
16 Cuadrado
18 Lemina
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
37 Pereyra
38 Audero
39 Favilli

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ανταλλαγή Nigel de Jong-Kwadwo Asamoah.



Μπορεί να πέρασαν μόλις 21 ημέρες από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού,και στην Ιταλία άρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια τώρα για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ένα από αυτά τα σενάρια περιλαμβάνει την ανταλλαγή ανάμεσα στην Γιουβέντους και τη Μίλαν,και τους ποδοσφαιριστές αυτών Nigel de Jong και Kwadwo Asamoah.

Η Μεγάλη Κυρία βλέπει τον Γκανέζο παίκτη της να υποφέρει σχεδόν ένα χρόνο τώρα από έναν τραυματισμό που δεν του επιτρέπει να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας,και ίσως η περίπτωση ανταλλαγής του με τον Ολλανδό μέσο Nigel de Jong να ήταν και η ιδανικότερη λύση,μετά και την απόκτηση του Άλεξ Σάντρο για τα αριστερά.

20 μέρες εκτός ο Mandzukic.




Η Γιουβέντους θα στερηθεί τον Mario Mandzukic για τρεις εβδομάδες,καθώς ο επιθετικός της,αποκόμισε έναν τραυματισμό στο μηρό.

Ο Κροάτης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης,και δεν ήταν σε θέση να λάβει μέρος στην προπόνηση σήμερα.

"Μετά το μυϊκό πρόβλημα που αναφέρθηκε χθες,ο Κροατική επιθετικός υποβλήθηκε σε διαγνωστικές εξετάσεις," ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους.

"Οι εξετάσεις έδειξαν μια πρώτη βαθμού βλάβη στον μηριαίο δικέφαλο στο δεξί μηρό του. Θα πρέπει να περιμένει 20 ημέρες πριν από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. "

Ο Alvaro Morata ήταν επίσης θύμα τραυματισμού στον αγώνα στο Στάδιο Luigi Ferraris, αλλά οι δοκιμές για τον Ισπανό ήταν λιγότερο πειστικές.

"Ο Morata ολοκλήρωσε επίσης τις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις, οι οποίες έχουν εξαιρεθεί οι μυϊκοί τραυματισμοί στο κοιλιακό τοίχωμα, ως εκ τούτου, η κατάστασή του θα παρακολουθείται τις επόμενες ώρες."


Περέιρα:«Είμαστε μόνο στην αρχή».




Ο μέσος της Γιουβέντους Ρομπέρτο ​​Περέιρα παραδέχεται ότι οι Ίντερ και Ρόμα είναι ισχυρές,αλλά «αυτή είναι μόνο η αρχή του πρωταθλήματος".

Η Γιουβέντους πήρε τελικά την πρώτη της νίκη στη σεζόν εναντίον της Τζένοα την Κυριακή,αλλά είναι παρ 'όλα αυτά οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ.

"Η Inter έχει ξεκινήσει καλά,και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας,"παραδέχθηκε ο Περέιρα  σε συνέντευξή του στο Sky.

"Υπάρχει επίσης και η Ρομά,και θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος.Είμαστε μόνο στην αρχή του πρωταθλήματος κι θέλουμε πάντα να κερδίζουμε,για να τερματίσει πάνω από αυτούς. "

Ο Περέιρα αντικατέστησε τον Alvaro Morata στο πρώτο ημίχρονο.

"Πριν από το παιχνίδι θα πρέπει να είσαι στη σωστή ψυχική κατάσταση.Στη συνέχεια,μπορεί να αγωνιστής ή και όχι,είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους.

"Ήρθα από τον πάγκο και όλα πήγαν καλά. Ο Προπονητής μου ζήτησε να εκπληρώσω το ρόλο του Morata,που τα πήγαινε καλά μέχρι να τραυματιστεί.

«Πιστεύω ότι έκανα αυτό που μου ζητούσε ο κόουτς."

Pogba: «Η Γιούβε παίζει σαν ομάδα τώρα».



Ο Πολ Πογκμπά δήλωσε ότι οι αναχωρήσεις των Carlos Tevez, Αντρέα Πίρλο και του Arturo Vidal έκαναν τη Γιουβέντους να μην παίζει ως ομάδα,στην αρχή της σεζόν».

Η επιρροή και των τριών να αφήσουν το Τορίνο το καλοκαίρι,έχει επηρεάσει τη Γιουβέντους με ένα αργό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα χωρίς αυτούς,αλλά ο Γάλλος διεθνή πιστεύει ότι η ομάδα αυτή την περίοδο είναι πιο ενωμένη.

"Με τους Tevez,Vidal και Πίρλο ήμασταν όλοι πιο ατομικιστές,"είπε ο Pogba στην Tuttosport.

"Χάρη στην ποιότητά τους θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε ένα παιχνίδι ανά πάσα στιγμή, αλλά τώρα θα πρέπει να παίξουμε περισσότερο ως ομάδα.

"Ο αριθμός 10 στη φανέλα μου είναι πολύ σημαντικός,ήταν η φανέλα που φορούσε ο Πλατινί και πρέπει να δείξω ότι είμαι σημαντικός που τη φοράω."

Την Τετάρτη βλέπουμε Γιουβέντους-Φροζινόνε.


Η Γιουβέντους την Κυριακή πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα μέσα στη Γένοβα, νικώντας τη Τζένοα με 2-0 και την Τετάρτη θέλει να δώσει συνέχεια φτιάχνοντας ένα σερί νικών που θα την φέρουν κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αντίπαλος της η νεοφώτιστη Φροζινόνε, μπορεί να μοιάζει εύκολος αντίπαλος αλλά δεν είναι, θέλεις μεγάλη προσοχή, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:45 ώρα Ιταλίας - 21:45 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV. Το τρίποντο είναι ο μόνος στόχος της ομάδας, για να πλησιάσει κοντά στην κορυφή και να αρχίσει να αγχώνει τους αντιπάλους της καθώς θα νιώθουν την ανάσα της.

Οι Έλληνες φίλοι της Γιουβέντους, μέλη του Juventus Club MEDA θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Γιουβέντους στα στέκια μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους τιφόζι της Γιούβε στην Έλλαδα. Θα χαρούμε πολύ να δούμε την Γιουβέντους όλοι μαζί παρέα. 
Ελάτε λοιπόν στη μεγάλη ασπρόμαυρη παρέα μας, ελάτε να κάνουμε ασπρόμαυρα όλα μας τα στέκια σε όλη την Ελλάδα.

Forza Juve, Forza Grecia Bianconera.!!!

Σημεία συναντήσεων για τους αγώνες και τηλέφωνα επικοινωνίας για ερωτήσεις και απορίες ακολουθούν πιο κάτω:

Αθήνα - Cafe Macao, Σεβαστουπόλεως 152, Αμπελόκηποι - 6944388011

Θεσσαλονίκη - Lemon Bar, Κατσιμίδη 10 - 6934932351

Πάτρα - Cafe Kanari-Kanaraki, Κανάρη 62 -  6970269159

Πτολεμαίδα - Cafe Battlenet, Παυλίδη Αδαμοπούλου 5 - 6982321335

Γαλατινή Κοζάνης - Cafe Vengera - 6970954386

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

AΛΕΓΚΡΙ : «ΑΜΥΝΘΗΚΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!»


«Πήραμε μια σημαντική νίκη που μας ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.Η νίκη μας στο Μάντσεστερ δε θα ήταν ίδια,αν δεν κερδίζαμε σήμερα.»
«Κερδίσαμε επειδή είμασταν προσεκτικοί,αμυνθήκαμε καλά.Βέβαια,θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα όταν παίζαμε με παίκτη παραπάνω.Είναι σημαντική νίκη και τώρα θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε την πρώτη τριάδα.»

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες σήμερα,αλλά τις σπαταλήσαμε λόγω κακής τελικής πάσας.Το παιχνίδι μας πρέπει να βελτιωθεί.»
«Έχουμε δέκα νέους παίκτες,δε μπορώ να περιμένω άμεσα επιθετικό παιχνίδι.Πάντως το ότι διατηρήσαμε το μηδέν στα μετόπισθεν είναι σημαντικό.Είχε να συμβεί από το ματς του Σούπερ Καπ με τη Λάτσιο.»

«Ο Μοράτα παρουσίασε πόνο στην κοιλιακή χώρα.Είναι περίεργος ο τραυματισμός του.Τον αντικατέστησα με τον Περέιρα,καθώς και αυτός είναι επιθετικογενής παίκτης,άσχετα αν μπορεί να λειτουργήσει και ως συνδετικός κρίκος μεταξύ κέντρου και επίθεσης.»
«Ο Μάντζουκιτς είχε κάποιες κράμπες και σφίχτηκε ο μυς του.Θα δούμε την κατάσταση του.Ευτυχώς έχουμε πολλούς,ποιοτικούς επιθετικούς και μπορούν να αγωνιστούν όλοι.»

«Ο Πογκμπά έκανε σήμερα αυτό που πρέπει να κάνει.Ο Λεμινά ήταν μια επιλογή σήμερα λόγω του ότι θα επρόκειτο για ένα πολύ φυσικό παιχνίδι.Ο ερνάνες κατανάλωσε πολλή ενέργεια με Κιέβο και Σίτι,δεν ήθελα να ρισκάρω να τον χάσω και αυτόν και έτσι αποφάσισα να τον ξεκουράσω.Ο Τζάτζα χρησιμοποιήθηκε σήμερα για πρώτη φορά.Έχω πολλούς παίκτες στη διάθεση μου και θα πρέπει να μας φανερωθεί και αυτός.Θα πάρει χρόνο συμμετοχής.‪#‎LaCapolista‬

Τζένοα-Γιουβέντους 0-2, επιτέλους τρίποντο.


Η Γιουβέντους κατάφερε στην 4η αγωνιστική της Serie A να πάρει το πρώτο τρίποντο, καθώς επικράτησε με 2-0 της Τζένοα στο "Λουίτζι Φεράρις".

Το σκορ άνοιξε με το αυτογκόλ του Λαμάνα στο 37' μετά το σούτ του Πογκμπά που χτύπησε στο δοκάρι, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 43' με την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ίτσο και στο 60' ο Πογκμπά διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Genoa-Juventus 0-2

Goal: Lamanna (og) 37', Pogba 60' (rig)

GENOA
Lamanna; Cissokho, De Maio, Burdisso, Izzo; Rincon, Dzemaili (Pandev 67), Laxalt; Perotti (Figueiras 46), Capel (Tachtsidis 65), Ntcham.
Unused substitutes: Ujkani, Sommariva, Marchese, Lazovic.
Manager: Gasperini
 
JUVENTUS
Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Evra; Sturaro, Lemina (Hernanes 76), Pogba; Cuadrado, Mandzukic, Morata (Pereyra 22).
Unused substitutes: Neto, Audero, Alex Sandro, Bonucci, Rugani, Padoin, Dybala, Zaza.
Manager: Allegri

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

21 παίκτες ταξιδεύουν στη Γένοβα.


Ο Massimiliano Allegri πήρε μαζί του 21 παίκτες για τον αυριανό αγώνα  που θα δώσουν οι Bianconeri για την 4η αγωνιστική της Serie A κόντρα στη  Genoa στο Stadio Luigi Ferraris.



1 Buffon
3 Chiellini
7 Zaza
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
16 Cuadrado
17 Mandzukic
18 Lemina
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
37 Pereyra
38 Audero  

Μοράρα: "Με τίποτα δεν επιστρέφω στη Ρεάλ"


Όποτε ο Αλβάρο Μοράτα σκοράρει, στη Ρεάλ σκέφτονται πως πρέπει να τον φέρουν πίσω, όπως αναφέρουν τα αθλητικά μέσα ενημέρωσεις από την Ισπανία, ωστόσο ο Μοράτα έβαλε... φρένο σε όσους τον θέλουν το ερχόμενο καλοκαίρι να επιστρέφει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.


Είναι μια χαρά στη Γιουβέντους και δεν θέλει να το... κουνήσει από το Τορίνο. Ο Αλβάρο Μοράτα δεν θέλει να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης με τίποτα, όπως ο ίδιος είπε καθότι στόχος του είναι να σκοράρει όσα περισσότερα γκολ μπορεί με τη φανέλα της «Κυρίας».

Σε ερώτηση αν θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μοράτα απάντησε ορθά κοφτά: «Με τίποτα, η Γιουβέντους είναι η ομάδα μου και είμαι καλά εδώ. Δεν σκέφτομαι άλλους συλλόγους».


Σε άλλες δηλώσεις που έκανε στο «Sky Sports Italia» είπε: «Σέβομαι τη μεγάλη εκτίμηση που μου έχει η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά αυτή τη στιγμή δουλεύω για να σκοράρω και να κατακτήσω όσα είναι πιθανά με τη Γιουβέντους».


Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Την Κυριακή βλέπουμε Τζένοα-Γιούβε.



Η Γιουβέντους μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, καθώς βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Η μεγάλη νίκη επί της Σίτι στην πρεμιέρα του Champions League ανέβασε το πεσμένο ηθικό των παικτών της Κυρίας. 
Το απόγευμα της Κυριακής, η ομάδα θα ταξιδέψει στη Γένοβα όπου θα αντιμετωπίσει την Τζένοα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ιταλίας - 16:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV. Το τρίποντο είναι ο μόνος στόχος της ομάδας.

Οι Έλληνες φίλοι της Γιουβέντους, μέλη του Juventus Club MEDA θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη αγωνιστική του Champions League στα στέκια μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους τιφόζι της Γιούβε στην Έλλαδα. Θα χαρούμε πολύ να δούμε την Γιουβέντους όλοι μαζί παρέα. 
Ελάτε λοιπόν στη μεγάλη ασπρόμαυρη παρέα μας, ελάτε να κάνουμε ασπρόμαυρα όλα μας τα στέκια σε όλη την Ελλάδα.

Forza Juve, Forza Grecia Bianconera.!!!

Σημεία συναντήσεων για τους αγώνες και τηλέφωνα επικοινωνίας για ερωτήσεις και απορίες ακολουθούν πιο κάτω:

Αθήνα - Cafe Macao, Σεβαστουπόλεως 152, Αμπελόκηποι - 6944388011

Θεσσαλονίκη - Lemon Bar, Κατσιμίδη 10 - 6934932351

Πάτρα - Cafe Kanari-Kanaraki, Κανάρη 62 -  6970269159

Πτολεμαίδα - Cafe Battlenet, Παυλίδη Αδαμοπούλου 5 - 6982321335

Γαλατινή Κοζάνης - Cafe Vengera - 6970954386

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

MARTIN CACERES : «MΕ ΤΗΝ ΤΖΕΝΟΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΙΤΙ!»



«Γνωρίζουμε καλά ότι είμαστε μια καλή ομάδα.Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια ομάδα σαν τη Μάντσεστερ Σίτι παράγει ποδόσφιαρο,βγαίνει μπροστά και αφήνει χώρους.Με τη Τζένοα θα είναι πιο δύσκολο καθώς θα είναι πιο συμπαγείς στο γήπεδο.Οι άγγλοι παίζουν ανοικτά,η Τζένοα δε θα το κάνει αυτό.Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι»

«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό,καθώς ακόμα δεν έχουμε νίκη στο πρωτάθλημα.Τα πράγματα έχουν αλλάξει στα αποδυτήρια,μιας και έχουν έρθει 10 καινούριοι παίκτες.Αυτό δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία.Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και φέτος και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους στόχους μας.Είμαι εδώ τέσσερα χρόνια,γνωρίζω τα αποδυτήρια και νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα.Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στη Τζένοα.» #LaCapolista

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

JUAN CUADRADO : «OTAN ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.»

«Παίξαμε ένα καταπληκτικό ματς,σαν ομάδα.Το πιο σημαντικό ήταν ότι μπήκαμε στο γήπεδο,με την επιθυμία να πάρουμε αποτέλεσμα.Όταν παίζουμε έτσι,είμαστε καταπληκτική ομάδα.»

«Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό ματς και αυτό μας έδωσε έξτρα ώθηση.Πρέπει παντα να πιστεύουμε στους εαυτούς μας,είμαστε δυνατή ομάδα και περάσαμε επιτυχώς ένα δύσκολο τεστ.»

«Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι,θα είναι δύσκολο να μας σταματήσουν.Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα.Να παίξουμε κάθε ματς λες και πρόκειται για τελικό.»

«Ο Αλέγκρι μου φώναξε γιατί μου είχε πει να πηγαίνω προς το κόρνερ,να σπαταλήσω χρόνο,καθώς το παιχνίδι τελείωνε.Ήταν ωραίο,γιατί είδα το πάθος στο βλέμμα.Την επόμενη φορά θα το κάνω σίγουρα!»#LaCapolista

Τα ιταλικά πρωτοσέλιδα.

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των ιταλικών εφημερίδων γράφουν διθυραμβικά σχόλια για την επιστροφή της Γιούβε στην πραγματικότητα.

Η Tuttosport γράφει για τα τρία Μ που ήταν υπέροχα χθες.

Μαγική Γιούβε! Μάντζουκίτς, Μοράτα.

Ενώ η Gazzetta dello Sport καλώς ορίζει τη Γιούβε και πάλι στις επιτυχιές.

Καλώς ήρθες και πάλι σούπερ Γιούβε.!

Ενώ η Corriere γράφει απλά.

Αλέγκρι και Γιούβε!


Αλέγκρι: "Ο Μπουφόν ήταν μοναδικός"

Το εγκώμιο του Τζίτζι Μπουφόν έπλεξε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τονίζοντας ότι η νίκη επί της Σίτι θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση στους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους. 


«Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους παίκτες. Δεν ήταν εύκολο, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε παρουσιαστεί καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δεν δώσαμε πολύ χώρο και ο Μπουφόν ήταν μοναδικός. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, εδικά στην επίθεση» εξήγησε ο Ιταλός τεχνικός, προσθέτοντας: «Οι παίκτες μου άξιζαν ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί και δεύτερο γκολ, αλλά ο Μπουφόν το έσωσε και μετά πετύχαμε το δικό μας πρώτο γκολ».

Ερωτηθείς για τη Serie A και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι «μπιανκονέρι», σημείωσε: «Η Serie A είναι διαφορετική από το Champions League. Η διοργάνωση αυτή ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για εμάς. Μας έδωσε επιπλέον κίνητρο. Αυτή η νίκη θα βοηθήσει την ψυχολογία μας και για το πρωτάθλημα. Πρέπει να είσαι καλός όταν επιτίθεσαι, αλλά και ισορροπημένος όταν αμύνεσαι, αν θες να κερδίσεις το ματς».

Και κατέληξε: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο Champions League. Οι παίκτες τα πήγαν εξαιρετικά. Παρουσιαστήκαμε πολύ πειθαρχημένοι στην άμυνα και παίξαμε καλά στην επίθεση. Ήμασταν συμπαγείς. Ο Μπουφόν έκανε θαυμάσιες επεμβάσεις, ειδικά μετά το 1-0 εις βάρος μας. Αυτή είναι μια νέα ομάδα. Έχουμε προπονηθεί μαζί μόλις μία εβδομάδα. Αυτή η νίκη θα δώσει στους παίκτες λίγη αυτοπεποίθηση. Την Κυριακή θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και την πρώτη μας νίκη στη Serie A».


MΠΟΥΦΟΝ : «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ!»


«Αντιδράσαμε σωστά και αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πρώτο λιθαράκι για τη νέα σεζόν.Παίξαμε δυνατά,υπήρχε συγκέντρωση,τακτική ευφυία,αποφασιστικότητα και τεχνική ποιότητα.»

«Τίποτα δε μας έλειψε σήμερα,αλλά δε θα πρέπει να ξεγελάσουμε τους εαυτό μας.Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.Το αξίζουμε και έχουμε την ικανότητα.»

«Όταν κερδίζεις τέτοια ματς,σε τέτοιες έδρες,συνειδητοποιείς τις δυνατότητες σου.»

«Η σμερινή νίκη είναι πολύ σημαντική για τους νέους παίκτες.Η χαρά,η δύναμη και η αδρεναλίνη αυτών των αγώνων σε βοηθάει να ωριμάσεις ραγδαίως.» #LaCapolista

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μάντσεστερ Σίτι-Γιουβέντους 1-2, αυτή είναι η πραγματική Γιούβε.


Η πραγματική Γιούβε εμφανίστηκε απόψε στο Μάντσεστερ και πέρασε από την έδρα της Σίτι με νίκη στην πρεμιέρα του Champions League. Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ που δεν έπρεπε να μετρήση στο 57' (αυτογκόλ του Κιελίνι από φάουλ του Κομπανί που τον κράτησε στο έδαφος σε διεκδίκηση στο αέρα), κατάφερε τελικά να φέρει τούμπα το ματς με τους Μάτζουκιτς στο 70' και Μοράτα στο 81', έτσι ξεκίνησε με το δεξί το φετινό Champions League και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. 
Η γκρίνια των λίγων Γιουβεντίνων ας ελπίσουμε πλέον να φύγει και να βοηθήσουν την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια.


Με ανατροπή που χρειάζεται καρδιά και αρ....δια, και παρά το αυτογκόλ του Κιελίνι όπως και την κάκιστη εκκίνηση στο Καμπιονάτο, η Γιούβε κέρδισε μέσα στο Μάντσεστερ τη Σίτι κι έστειλε... μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την συνέχεια, βουλόνωντας πολλά στόματα. 
 

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, από αυτογκόλ του Κιελίνι, στον οποίο έγινε επιθετικό φάουλ στο 57’ από τον Κομπανί. Η «Μεγάλη Κυρία», με γκολ των Μάριο Μάντζουκιτς (70’) και Αλβάρο Μοράτα (81’) γύρισε το ματς και πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 που την καθιστά αφεντικό του 4ου ομίλου. Καθοριστική η συμβολή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν που ξεκίνησε τη σεζόν όπως τελείωσε στο Τσάμπιονς Λιγκ, με σωρεία μεγάλων επεμβάσεων. Μια νίκη που είναι ακόμα πιο σημαντική, αφού είναι η πρώτη σε επίσημο ματς για την ομάδα του Αλέγκρι, η οποία στο Καμπιονάτο, έχει μόλις έναν πόντο. 

Έτσι για να ξέρουν ποιός είναι το φαβορί και αφεντικό στον 4o όμιλο, γιατί μας ζάλισαν με την Σίτι με τα πολλά λεφτά, αλλά πρέπει να μάθουν κάποια στιγμή πως δεν παίζουν μπάλα τα λεφτά.

Τελικά με 4-3-3 απέναντι στη Σίτι.


Με εκπλήξεις τελικά κατεβάζει την ομάδα ο Αλέγκρι, ενώ από χθες το βράδυ όπου κι αν διαβάζαμε, όλοι έλεγαν πως θα κατεβάσει την Γιούβε με 3-5-2, μόλις πριν λίγο που ανακοινώθηκαν επίσημα η εντεκάδες των δυο ομάδων, βλέπουμε πως η Γιούβε θα παίξει τελικά με 4-3-3, μήπως ο μίστερ διάβασε το blog μας το απόγευμα και άλλαξε γνώμη.!

Οι επίσημες εντεκάδες των δυο ομάδων και οι αναπληρωματικοί τους: 

Juventus starting XI: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Sturaro, Hernanes, Pogba; Cuadrado, Mandzukic, Morata 

Juventus πάγκος: Neto, Barzagli, Alex Sandro, Lemina, Pereyra, Zaza, Dybala

Manchester City starting XI: Hart, Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov, Toure, Fernandinho, Nasri, Silva, Sterling, Bony 

Manchester City Πάγκος: Caballero, Otamendi, Demichelis, Fernando, Navas, De Bruyne, Aguero