JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

MAX ALLEGRI : «ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.»


«Δεν περίμενα να έχουμε επιστρέψει τόσο σύντομα,για να σας πω την αλήθεια.Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος,υπάρχει η Νάπολι και οι υπόλοιπες ομάδες που θα αγωνιστούν μέχρι το τέλος.Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε.»

«Εγώ δίνω τις συμβουλές μου και οι παίκτες μπαίνουν μέσα για να κερδίσουν το ματς.Δε με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ.Δε θα ήμουν χαρούμενος αν κάναμε 20 σερί νίκες και χάναμε το πρωτάθλημα.Τα τρόπαια είναι αυτά που μετράνε και τα αποτελέσματα είναι ο τρόπος να φτάσεις σε αυτά.»

«Θα φροντίσουμε να είμαστε έτοιμοι στο ματς με τη Μπάγερν,τώρα όμως είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα.Έρχονται τα δύσκολα ματς με Τζένοα,Φροζινόνε και Νάπολι.»#LaCapolista

Κιέβο Βερόνα-Γιουβέντους 0-4, στην κορυφή για λίγο; Ίσως.


Η Γιουβέντους έκανε πάρτι στη Βερόνα κερδίζοντας την Κιέβο με 4-0, έφτασε το σερί στο 12x12 και πάτησε κορυφή (για λίγο καθώς έχει ματς περισσότερο από τη Νάπολι που παίζει σε λίγο), τα γκολ για τους Μπιανκονέρι πέτυχαν οι Μοράτα 6' και 40' (που πήρε πλέον μπρός και σκοράρει) Άλεξ Σάντρο 61' και Πογκμπά 67'. Επίσης η Γιούβε είχε και τρια δοκάρια νε τους Άλεξ Σάντρο 72', Πογκμπά και Ντιμπάλα στην ίδια φάση 91'.  Πλέον η ομάδα ρολάρει και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο έφτασε τους 48' βαθμούς, 1 περισσότερο από τη Νάπολι που παίζει σε λίγο με την Έμπολι.

Η εντεκάδα της Γιούβε για το ματς με Κιέβο.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

22 παίκτες ταξίδεψαν στη Βερόνα.


Ο Massimiliano Allegri πήρε στην αποστολή για τη Βερόνα 22 παίκτες, στόχος της ομάδας μια ακόμα νίκη, η 12η στη σειρά που ίσως να φέρει τη Γιούβε στην κορυφή ( ανάλογα με το αποτέλεσμα της Νάπολι), αντίπαλος αυτή τη φορά είναι η Chievo και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Stadio Bentegodi στις 13:30 (12.30 CET kick-off). 

Η πλήρης λίστα με τους 22 παίκτες:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Khedira
7 Zaza
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
16 Cuadrado
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
34 Rubinho
37 Pereyra 
39 Favilli



Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Γιουβέντους-Ίντερ 3-0, νίκη πρόκριση.


Φουλ για νταμπλ πάει η Γιουβέντους. Εκτός απ’ το πρωτάθλημα, οι μπιανκονέρι πηγαίνουν τρένο και στο Κύπελλο, όπου ισοπέδωσαν απόψε την Ίντερ 3-0 στο Τορίνο και είναι καβάλα στ’άλογο της πρόκρισης στον τελικό.

Η Γιουβέντους καθάρισε το ματς και όπως φαίνεται σφράγισε από απόψε την πρόκριση για τον τελικό όπου θα βρει εκεί την άλλη ομάδα του Μιλάνου. Με πρωταγωνιστή τον Άλβαρο Μοράτα που πέτυχε δυο γκολ (36' πεν. - 63') και τον Πάολο Ντιμπάλα (83') που έγραψε το τελικό 3-0.

Οι παίκτες του Αλέγκρι είχαν τον έλεγχο απ’ το ξεκίνημα του ματς κι άνοιξαν το σκορ έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Κουαδράδο κι εκτέλεσε εύστοχα ο Μοράτα στο 36ο λεπτό. Ο Ισπανός ήταν κι αυτός που έκανε το έργο των νερατζούρι, που έπαιζαν μόνο άμυνα, να μοιάζει με… βουνό, αφού στο 63’ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Τα πράγματα για την ομάδα του Μαντσίνι έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, όταν ο Μουρίγιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70’. Το τελικό σκορ στο «Juventus Stadium» έγραψε ο Πάολο Ντιμπάλα στο 83ο λεπτό που είχε μπει πριν απο λίγο στο γήπεδο ως αλλαγή. 

Ο επαναληπτικός στο «Μεάτσα» θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου. 

Οι εντεκάδα του ημιτελικού.


Οι έντεκα που θα πάνε τη Γιούβε στον τελικό και στην κατάκτηση του 11ου κυπέλλου.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Βλέπουμε τον ημιτελικό όλοι μαζί.!!!


Η Γιουβέντους μετά το νικηφόρο σερί που έχει στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πάρει προβάδισμα και για την συμμετοχή της στο τελικό του Κυπέλλου, στο δρόμο της η Ίντερ που θα έρθει στο Τορίνο για να πάρει θετικό αποτέλεσμα που θα την διευκολύνει για τη ρεβάνς, η Γιούβε ωστόσο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από αύριο κιόλας. Το σίγουρο είναι πως θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνα, ο οποίος 
 θα ξεκινήσει στις 20:45 ώρα Ιταλίας - 21:45 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Νόβα. 

Οι Έλληνες φίλοι της Γιουβέντους, μέλη του Juventus Club MEDA θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Γιουβέντους στα στέκια μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους τιφόζι της Γιούβε στην Έλλαδα. Θα χαρούμε πολύ να δούμε την Γιουβέντους όλοι μαζί παρέα. 
Ελάτε λοιπόν στη μεγάλη ασπρόμαυρη παρέα μας, ελάτε να κάνουμε ασπρόμαυρα όλα μας τα στέκια σε όλη την Ελλάδα.

Forza Juve, Forza Grecia Bianconera.!!!

Σημεία συναντήσεων για τους αγώνες και τηλέφωνα επικοινωνίας για ερωτήσεις και απορίες ακολουθούν πιο κάτω:

Αθήνα - Cafe Macao, Σεβαστουπόλεως 152, Αμπελόκηποι - 6944388011

Θεσσαλονίκη - Lemon Bar, Κατσιμίδη 10 - 6934932351

Πάτρα - Cafe Kanari-Kanaraki, Κανάρη 62 -  6970269159

Πτολεμαίδα - Cafe Battlenet, Παυλίδη Αδαμοπούλου 5 - 6982321335

Γαλατινή Κοζάνης - Cafe Vengera - 6970954386

MAX ALLEGRI : «ΚΕΝΤΙΡΑ,ΤΖΑΤΖΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.ΘΑ ΔΩ ΓΙΑ ΜΑΡΚΙΖΙΟ,ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ.»


«Θα εκτιμήσω την κατάσταση και θα δω τι αλλαγές θα κάνω για το ματς της Τετάρτης με την Ίντερ.»

«Ο Μαρκίζιο είναι οριακά στις κάρτες.Ο Κεντίρα σίγουρα δε θα παίξει.Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από φυσικής ή τεχνικής άποψης.Έκανε ένα πολύ καλό ματς την Κυριακή,έπαιξε με μεγάλη ένταση και προτιμώ να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς της επόμενης αγωνιστικής.Ας μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι Ασαμόα,Στουράρο,Παντοΐν που τα πηγαίνουν περίφημα.Εκτός είναι και ο Τζάτζα.»

«Το αυριανό παιχνίδι δεν πρέπει να εξεταστεί μεμονωμένα,καθώς υπάρχουν άλλα 90 λεπτά.Πρέπει στο πλάνο μας να βρίσκονται 180 λεπτά.»

«Η αποστολή του Μοράτα την Κυριακή που μπήκε για δέκα λεπτά δεν ήταν εύκολη,τα πήγε όμως καλά από τεχνικής άποψης.Είμαι ευχαριστημένος,παρότι του λείπει το γκολ.Στη Ρώμη έφτασε κοντά,ίσως στο αυριανό ματς κάνει μια καινούρια αρχή.»

«Η εναλλακτική του Μπονούτσι είναι άμυνα των τεσσάρων.Ο Μπαρτζάλι πλησιάζει κάπως τον Μπονούτσι σε χαρακτηριστικά,καθώς υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και αυτός στο κέντρο της άμυνας των τριών,αλλά ίσως τη μέρα που θα ξεκουράσω τον Μπονούτσι,γυρίσω το σύστημα σε άμυνα των τεσσάρων.Ο Ρουγκάνι αντιμετωπίζει ακόμα αρκετές δυσκολίες στο να παίξει στο κέντρο της άμυνας των τριών.Θα αποφασίσω απόψε αν παίξει ή όχι ο Μπονούτσι»

«Ο Περέιρα και ο Λεμινά βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους.Γενικά,η ομάδα εδώ και 2,5 μήνες βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι,έγινε καλή δουλειά στις διακοπές και οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση.»

«Μετά τις 11 νίκες στο πρωτάθλημα και τις 2 στο κύπελλο και διαβάζοντας αυτά που γράφονται στις εφημερίδες μπαίνω σε σκέψεις.Δε νιώθω πίεση αλλά κάνω διάφορες σκέψεις.Βέβαια,εμείς τώρα πρέπει να εξετάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά,καθώς μέχνουν ακόμα 17 αγώνες μέχρι το Μάιο.»

«Ο Κουαδράδο τα πηγαίνει εξαιρετικά.Έχει βελτιωθεί τόσο από τεχνικής όσο και από τακτικής άποψης.Είναι ένας σημαντικός παίκτης που μπορεί να αλλάξει τη ροή του ματς.Είτε ξεκινήσει βασικός,είτε μπει αλλαγή πάντα θα προσφέρει με την ποιότητα του.»#LaCapolista

21 παίκτες για τον ημιτελικό με Ίντερ.


Ο Massimiliano Allegri έχει πάρει στην αποστολή 21 παίκτες για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia με αντίπαλο την Inter Milan στο Juventus Stadium. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από το Νόβα.

Η λίστα με τους 21:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
16 Cuadrado
17 Mandzukic
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
22 Asamoah
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
34 Rubinho

Το μενού το έφτιαξε ο Μότζι.


Ένα πολύ έξυπνο λογοπαίχνιο έκαναν οι τιφόζι της Γιούβε στο ματς με τη Ρόμα την Κυριακή και απευθυνόταν στις δυο ομάδες του Μιλάνου που γκέλαραν, το πανό έγραψε:
"Maccarone leri, Lazagna oggi.
Il menu chi lo ha fatto, Moggi"
Που σημαίνει: "Μακαρόνε χθες, σήμερα Λαζάνια, το μενού το έφτιαξε ο Μότζι"

Ωραία πράγματα, χαχαχαχα.!!!!!

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Γιουβέντους-Ρόμα 1-0, όταν καίει η μπάλα, σκοράρει ο Ντιμπάλα.


Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει την 11η σερί νίκη της στο ντέρμπι με τη Ρόμα, μια νίκη που φέρει την υπογραφή του Πάολο Ντιμπάλα ο οποίος στο 77' πέτυχε το 12 γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και χάρισε στη Γιούβε ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο στο κυνήγι για την κορυφή. Ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι Μπιανκονέρι δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους Ρωμαίους να σκεφτούν πως μπορεί να πάρουν κάτι θετικό στο Τορίνο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά ο νεαρός Αργεντίνος. Η Γιούβε φαίνεται να βρήκε τον ηγέτη που θα την οδηγήσει στις επιτυχίες την επόμενη δεκαετία.

Οι έντεκα του ντέρμπι με Ρόμα.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

23 παίκτες στην αποστολή για Ρόμα.


Ο Massimiliano Allegri ανακοίνωσε την αποστολή της Γιούβε για το αυριανό ντέρμπι με αντίπαλο τη Ρόμα, 23 παίκτες βρίσκονται σε αυτήν, η αποστολή των 23ον είναι να κάνουν το 11x11 και να αναρριχηθούν στη κορυφή. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 στο Juventus Stadium. 

Η πλήρης αποστολή για αύριο: 

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Khedira
7 Zaza
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
16 Cuadrado
17 Mandzukic
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
22 Asamoah
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
38 Audero

Συγκεντρώσεις των Ελλήνων MEDA για το ματς με Ρόμα.


Η Γιουβέντους την Κυριακή θα παίξει το ντέρμπι με αντίπαλο τη Ρόμα και θέλει να διευρύνει το εντυπωσιακό σερί νικών που έχει (10x10), 
ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:45 ώρα Ιταλίας - 21:45 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV. Το τρίποντο είναι ο μόνος στόχος της ομάδας, για να φτάσει στην κορυφή.

Οι Έλληνες φίλοι της Γιουβέντους, μέλη του Juventus Club MEDA θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Γιουβέντους στα στέκια μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους τιφόζι της Γιούβε στην Έλλαδα. Θα χαρούμε πολύ να δούμε την Γιουβέντους όλοι μαζί παρέα. 
Ελάτε λοιπόν στη μεγάλη ασπρόμαυρη παρέα μας, ελάτε να κάνουμε ασπρόμαυρα όλα μας τα στέκια σε όλη την Ελλάδα.

Forza Juve, Forza Grecia Bianconera.!!!

Σημεία συναντήσεων για τους αγώνες και τηλέφωνα επικοινωνίας για ερωτήσεις και απορίες ακολουθούν πιο κάτω:

Αθήνα - Cafe Macao, Σεβαστουπόλεως 152, Αμπελόκηποι - 6944388011

Θεσσαλονίκη - Lemon Bar, Κατσιμίδη 10 - 6934932351

Πάτρα - Cafe Kanari-Kanaraki, Κανάρη 62 -  6970269159

Πτολεμαίδα - Cafe Battlenet, Παυλίδη Αδαμοπούλου 5 - 6982321335

Γαλατινή Κοζάνης - Cafe Vengera - 6970954386

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Λάτσιο-Γιουβέντους 0-1, στους "4" με Ίντερ.


Η Γιουβέντους με γκολ του Στέφαν Λιχτστάινερ στο 66' κέρδισε τη Λάτσιο στο Ολίμπικο και πέρασε στους "4" του Coppa Italia όπου θα βρει στο δρόμο της την Ίντερ. 
Πολύ καλή εμφάνιση από την Μεγάλη Κυριά που την αδικεί το τελικό σκορ, καθώς θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν δεν υπήρχε ο Μπερίσα που έβγαλε τα άβγαλτα.

Οι πιθανοί έντεκα για απόψε.

Η πιθανή εντεκάδα για το αποψινό ματς κυπέλλου κόντρα στη Λάτσιο στο Ολίμπικο.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΧ ΑLLEGRI : «ΙΣΩΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΓΚΜΠΑ,Ο ΤΖΑΤΖΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.»



«Αύριο θα βρούμε απέναντι μας ένα δυνατό αντίπαλο,τη Λάτσιο και στόχο έχουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.Ο Ερνάνες θα αντικαταστήσει θεωρητικά το Μαρκίζιο,όσο για τον Μπονούτσι και τον Κιελίνι θα δούμε.»

«Ο Πογκμπά έχει παίξει πολλά ματς,ίσως τον ξεκουράσω ξανά.Ο Ασαμόα είναι διαθέσιμος.Η ομάδα δε δείχνει σημάδια αδυναμίας,παρά τις πολλές αλλαγές.Αύριο όπως και την Κυριακή η καλύτερη ενδεκάδα θα παραταχθεί στο γήπεδο.»

«Ο Μοράτα θα επιστρέψει στο σκοράρισμα,η ποιότητα δε χάνεται.Αύριο θα δούμε ποιος θα παίξει.Ο Ντιμπάλα και ο Μάντζουκιτς είναι εξαιρετικοί και ο Τζάτζα αξίζει να παίξει λόγω της στατιστικής του.Ο Μπαρτζάλι προπονήθηκε,θα επιστρέψει μαζί μας την Πέμπτη για το ματς της Κυριακής.»

«Ο Μαντραγκόρα είναι ένα νέο ταλέντο με ποιότητα.Η ομάδα κινείται εξαιρετικά στο μεταγραφικό παζάρι.Ο Τζάτζα δεν έχει να πάει πουθενά.Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.Από την Primavera,ο Pol Lirola ξεχωρίζει όπως και αρκετά άλλα παιδιά.» #LaCapolista

20 παίκτες στη Ρώμη για την πρόκριση.


Ο Massimiliano Allegri ανακοίνωσε την αποστολή της Γιούβε για το αυριανό παιχνίδι του Coppa Italia που θα γίνει στο Stadio Olimpico της Ρώμης. 20 ποδοσφαιριστές πήρε μαζί στη μάχη για μια θέση στην τετράδα του θεσμού.

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
7 Zaza
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
16 Cuadrado
17 Mandzukic
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
22 Asamoah
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
38 Audero

Πέρασε τα ιατρικά τεστ και υπέγραψε ο Μαντραγόρα.!


Η Γιουβέντους απέκτησε και επίσημα τον 18χρονο Ρολάντο Μαντραγόρα από τη Τζένοα, οι Μπιανκονέρι θα δώσουν 6 εκατ.ευρώ, συν κάποια μπόνους ακόμα που προστέθηκαν στο συμβόλαιο του νεαρού μέσου!  


Μια ακόμα επένδυση πολύ σημαντική για το μέλλον της Γιούβε, που συνεχίζει να επενδύει σε ταλαντούχους Ιταλούς νεαρούς, το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μαντραγόρα με τους «μπιανκονέρι» θα έχει διάρκεια πέντε ετών. 


Ο Μαντραγόρα γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1997 στη Νάπολι και ξεκίνησε την καριέρα του στην FC Ponticelli, από όπου και αποκτήθηκε από τη Τζένοα τη σεζόν 2011-2012 για τα τμήματα υποδομής. Την περσινή σεζόν προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και έκανε το ντεμπούτο με αντίπαλο τη Γιουβέντους, στις 29 Οκτωβρίου του 2014.

Ο 18χρονος νεαρός μέσος ωστόσο δεν θα μείνει στο ρόστερ της Γιούβε αλλά θα αγωνιστεί ως δανείκος στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με τη φανέλα της Πεσκάρα.



Χρόνια πολλά Κλαούντιο.!!!


Τριάντα χρόνια γεμάτα Γιούβε, χρόνια πολλά Principino Claudio.!!!


Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-4, μόνη δεύτερη κοιτάζοντας καθαρά την κορυφή.


Η Γιουβέντους πήγε στο Φρίουλι για να παίξει ένα δύσκολο ματς, αλλά τελικά πέρασε σαν σίφουνας από το Ούντινε και έμεινε μόνη δεύτερη δυο βαθμούς από την κορυφή και τη Νάπολι.
Ο Πάολο Ντιμπάλα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς καθώς πέτυχε δυο γκολ στο 15' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 26' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μοίρασε και τις δυο ασίστ στα γκολ των Κεντίρα στο 18' και Άλεξ Σάντρο στο 42'. Έτσι συνέχισε το εκπληκτικό σερί της και πλέον το έχει φτάσει  στο 10x10, και συνεχίζει...


Ο πίνακας του Φρίουλι στο ημίχρονο του αγώνα.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

22 παίκτες στο Φρίουλι για την κορυφή.


Ο Massimiliano Allegri πήρε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στο Ούντινε 22 παίκτες, στο κυνήγι της κορυφής της Serie A η Juve θα βρει στο δρόμο της την Udinese στο Stadio Friuli, στόχος το 10x10.

Η λίστα με τους 22: 


1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Khedira
7 Zaza
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
16 Cuadrado
17 Mandzukic
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
22 Asamoah
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
34 Audero

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

GIGI BUFFON : «ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.»



«Αυτή είναι η Γιουβέντους που θέλουμε να βλέπουμε.Τώρα είμαστα στη δεύτερη θέση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.Η Γιουβέντους ποτέ δε μάχεται για τη δεύτερη θέση.Θέλουμε ξανά τον τίτλο.»

«Πρόκειται σίγουρα για ένα εξαιρετικό σερί νικών,είμαστε σε καλή φορμά εδώ και καιρό και ελπίαω να κρατήσει ακόμα περισσότερο.Στο 2-0 νομίζαμε ότι το ματς είχε τελειώσει,αλλά η Σαμπντόρια σκόραρε και πίεσε καθώς πρόκειται για ποιοτική ομάδα.»#LaCapolista

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Σαμπντόρια-Γιουβέντους 1-2, 9η σερί νίκη και -2 από την κορυφή.


Η Γιουβέντους συνέχισε και απόψε το εκπληκτικό σερί που τρέχει και πήρε την 9η σερί νίκη πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην κορυφή, πλέον ανέβηκε στη δεύτερη θέση μαζί με την Ίντερ και είναι μόλις 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή όπου από σήμερα είναι η Νάπολι. Τα γκολ της αποψινής νίκης για τη Γιούβε τα πέτυχαν οι Πογκμπά στο 17' και Κεντίρα στο 46', για τη Σαμπντόρια μείωσε στο 65' ο Κασάνο.

Οι 11 που θα ξεκινήσουν σε λίγη ώρα στη Γένοβα.

21 παίκτες ταξίδεψαν για το διπλό στη Γένοβα.


Ο Massimiliano Allegri ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Γένοβα για το Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στους Blucerchiati. 
21 παίκτες πήρε μαζί του για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Sampdoria που θα γίνει στο Stadio Luigi Ferraris, ένα παιχνίδι που αν η Γιούβε καταφέρει να το κερδίσει θα βάλει ακόμα μια ομάδα (Φιορεντίνα) από κάτω στη βαθμολογία (μπορεί και να πατήσει κορυφή από αύριο το βράδυ).



Η αποστολή της Γιούβε: 


1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Khedira
7 Zaza
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
16 Cuadrado
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
22 Asamoah
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
38 Audero
40 Vitale

 

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Δεύτερη στον κόσμο η Γιούβε.!


Η Juventus κατέλαβε την δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη για το 2015 πίσω από τη Barcelona σύμφωνα με την iffhs (Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου) στην Τρίτη θέση βρίσκεται άλλη μια ιταλική ομάδα η Ssc Napoli και στην όγδοη βρίσκεται η Acf Fiorentina. 

Το Campionato αρχίζει και πάλι να αποκτά τη δύναμη και την αίγλη του παρελθόντος. Χάρη στην εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία των ιταλικών ομάδων και κυρίως της Juventus που έφτασε στο τελικό του Champions League. Συγχαρητήρια!

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Γιουβέντους-Ελλάς Βερόνα 3-0, 8x8 και η κορυφή είναι πιο κοντά.!

Η Γιουβέντους ξεκίνησε τη νέα χρονιά ακριβώς όπως έκλεισε την προηγούμενη, πέτυχε την όγδοη σερί νίκη της και πλέον αρχίζει να αγχώνει όλους τους αντιπάλους της που βλέπουν την πρωταθλήτρια να έχει φτάσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Με πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Ντιμπάλα στο 8' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και Μπονούτσι στο 45' με κεφαλιά μετά από φάουλ σέντρα του Ντιμπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 82' ο Τζάτζα που μόλις πριν από τρια λεπτά είχε περάσει στη θέση του Μοράτα έγραψε το τελικό 3-0 με πλασέ μετά από ομορφή ασίστ του Πογκμπά.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΧ ALLEGRI : «Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!»


«Ήδη έχω συζητήσει με τη διοίκηση περί της στρατηγικής μας και τις εκτιμήσεις μας.Μη με ξαναρωτήσετε για ονόματα,επώνυμα,είδη παικτών γιατί δεν πρόκειται να σας πω τίποτα.Το ρόστερ είναι ήδη πολύ ανταγωνιστικό και θα έρθει παίκτης μόνο αν κάνει τη διαφορά.Αυτό είναι.Τελεία και παύλα.Πέρα όλων των άλλων,δεν κάνω εγώ τις μεταγραφές.Άλλοι ασχολούνται με αυτά.Δε θα πω τίποτα άλλο για μεταγραφές γιατί αύριο έχουμε αγώνα και αυτό είναι το σημαντικό.Ας μη ξεχνάμε ότι πριν μήνες είμασταν στη 12η θέση και όλοι έλεγαν ότι είχαμε τελειώσει.»

«Πρέπει όλοι να περιορίσουμε τα λάθη και να θυμηθούμε τα τελευταία τρία λεπτά με την Κάρπι.Δεν πρέπει να πετάμε νίκες εξαιτίας των λαθών.Τις προάλλες είδαμε το βίντεο πάλι στην τελευταία φάση της Κάρπι και πάλι φοβήθηκα ότι θα σκοράρουν.Ελπίζω αυτά τα τρία λεπτά να είναι μάθημα για το μέλλον.»

«Τώρα για το πρωτάθλημα,έχουν μείνει 21 αγώνες και 63 βαθμοί.Πρέπει πάντα να προσπαθούμε.Γιατί αν είναι δύσκολο να πας από την 12η θέση στην 5η,τότε να πας από την 5η στην 1η είναι δύο φορές πιο δύσκολο.»

«Ο Τζάτζα ωριμάζει και τα πηγαίνει περίφημα.Δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει να φύγει και γιατί γίνεται όλος αυτός ο χαμός.Είναι ένας ποιοτικός παίκτης,που έχει βελτιωθεί και είναι σημαντικός για εμάς.Καλά κάνει και παραμένει.»

«Σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να υπάρχει ένα γκρουπ με τοπ επιθετικούς,μέσους και αμυντικούς.»

«Ο Ερνάνες έχει ξεπεράσει τον τραυμτισμό του και καλυτερεύει.Είναι απογοητευτικό που μπήκε στα τελευταία λεπτά με την Τορίνο και υπήρχαν σφυρίγματα.Έχει κάνει δύο εξαιρετικά παιχνίδια με στο Μάντσεστερ και με την Τορίνο.Είναι ένας τοπ παίκτης και σίγουρα θα τον χρειαστούμε στο δεύτερο μισό.»#LaCapolista

22 παίκτες για το πρώτο ματς του 2016.


Η Γιουβέντους παίζει αύριο το απόγευμα το πρώτο ματς του 2016 και ο  
Massimiliano Allegri έχει μαζί του στην αποστολή 22 παίκτες, αντίπαλος η Hellas Verona, στόχος των παικτών της Γιούβε είναι η νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή, ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00. 

Η λίστα των παικτών είναι η εξής: 



1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Khedira
7 Zaza
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
16 Cuadrado
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
22 Asamoah
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
34 Rubinho
40 Vitale