JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ελληνική παρουσία και στο derby d' Italia


Μετά την επιτυχημένη παρουσία μελών μας στο ματς του Champions League με την Μπάγερν στο Τορίνο, χθες βράδυ ακόμα ένα μέλος των Ελλήνων MEDA βρέθηκε ανάμεσα στους ultras της ομάδας μας στην Curva Sud του Juventus Stadium, όπου παρακολούθησε ακόμα μια νίκη επι του θίασου από το Μιλάνο. Ένα μεγάλο μπράβο στον Πάνο που ταξίδεψε στο Τορίνο.


Επόμενη παρουσία μας στο γήπεδο θα είναι αυτή την Τετάρτη στο εξοχικό της Κυρίας στο Μιλάνο με ακόμα ένα μέλος μας να βρίσκεται ανάμεσα στους ultras των Bianconeri.


LEONARDO BONUCCI : «ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!»



«Είδα τη μπάλα να έρχεται προς εμένα και προσπάθησα να τη σουτάρω με όσο γινόταν μεγαλύτερη δύναμη.Ευτυχώς δεν πήγε πάνω στον Χαντάνοβιτς.Έπρεπε πάσει θυσία να κερδίσουμε,ανεξάρτητα του ότι παίζαμε ντέρμπι με την Ίντερ.Δύο σερί ισοπαλίες ήταν πολλές,έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες.»

«Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης.Παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε με 3-0 η Ίντερ θα μπει δυνατά.Αλλά εμείς θα μπούμε πιο δυνατά!Πλέον δεν ασχολούμαστε με τη Νάπολι αφού εμείς είμαστε οι πρωτοπόροι!»#LaCapolista

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Γιουβέντους-Ίντερ 2-0, εύκολα το ντέρμπι η Κυρία.


Η Γιουβέντους πήρε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ τη νίκη στο derby d' Italia, θα μπορούσε να είναι πιο μεγάλο το σκορ αλλά στην αρχή του ματς οι παίκτες της Κυρίας ήταν άστοχοι με τον Χαντάνοβιτς να στερεί γκολ στον Ερνάνες σε σούτ του το οποίο βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, το τελικό 2-0 διαμόρφωσαν στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπονούτσι στο 47' με σούτ μέσα από την περιοχή του Χαντάνοβιτς και ο Μοράτα στο 84' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, πλέον η Γιούβε βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Νάπολι η οποία όμως παίζει αύριο στη Φιορεντίνα.

Το τσίρκο του Μιλάνου στην πόλη μας.!


Οι οπαδοί της Γιούβε υποδέχτηκαν τον περιοδεύοντα θιασό του Έρικ Τοχίρ (Μ. Μοράτι), όπως του αρμόζει με μια πολύ εύστοχη κορεό, με το πρωτάθλημα στα χαρτιά το οποίο πανηγύρισαν το 2006, το τσίρκο του Μιλάνου ήρθε στην πόλη μας για μια ακόμα παράσταση, ας το απολαύσουμε με μια ακόμα νίκη μας.


Ίντερ γερά πάρτο στα χαρτιά, ξέρεις εσύ.!!!


Οι έντεκα που θα ξεκινήσουν στο derby d' Italia.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

23 παίκτες στην αποστολή για Ίντερ.


Ο Massimiliano Allegri έχει μαζί του 23 παίκτες για το αυριανό ματς με αντίπαλο την Inter, ευχάριστες επιστροφές Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο Λεμινά και Ασαμόα.

Η λίστα με τους 23 Μπιανκονέρι: 


1 Buffon
3 Chiellini
6 Khedira
7 Zaza
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
16 Cuadrado
17 Mandzukic
18 Lemina
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
22 Asamoah
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra

Βλέπουμε το derby d' Italia στα στέκια μας.


Η Γιουβέντους αύριο Κυριακή θα παίξει στο Juventus Stadium με αντίπαλο την Ίντερ, μετά την λευκή ισοπαλία στη Μπολόνια η Γιούβε θέλει να επιστρέψει στις νίκες που θα την κρατήσουν στην κορυφή του Campionato,
ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:45 ώρα Ιταλίας - 21:45 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV.

Οι Έλληνες φίλοι της Γιουβέντους, μέλη του Juventus Club MEDA θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Γιουβέντους στα στέκια μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους τιφόζι της Γιούβε στην Έλλαδα. Θα χαρούμε πολύ να δούμε την Γιουβέντους όλοι μαζί παρέα. 
Ελάτε λοιπόν στη μεγάλη ασπρόμαυρη παρέα μας, ελάτε να κάνουμε ασπρόμαυρα όλα μας τα στέκια σε όλη την Ελλάδα.

Forza Juve, Forza Grecia Bianconera.!!!

Σημεία συναντήσεων για τους αγώνες και τηλέφωνα επικοινωνίας για ερωτήσεις και απορίες ακολουθούν πιο κάτω:

Αθήνα - Cafe Macao, Σεβαστουπόλεως 152, Αμπελόκηποι - 6944388011

Πάτρα - Cafe Kanari-Kanaraki, Κανάρη 62 -  6970269159

Πτολεμαίδα - Cafe Battlenet, Παυλίδη Αδαμοπούλου 5 - 6982321335

Γαλατινή Κοζάνης - Cafe Vengera - 6970954386

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Το πάθος μας για τη Γιούβε μας οδηγεί να κάνουμε τρέλα πράγματα.!!!

Καλησπέρα Έλληνες Γιουβεντίνοι. Το πάθος μας για τη Γιούβε μας οδηγεί να κάνουμε τρέλα πράγματα. Κάτι τέτοιο έγινε και στο παιχνίδι του Champions League με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου την προηγούμενη Τρίτη.


Καταρχάς θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι σαν μέλη του Club MEDA ζητήσαμε εισιτήρια γι' αυτό το παιχνίδι κι ενώ αρχικά μας είπαν πως είναι αρκετά δύσκολο να μας δώσουν, τελικά με την επιμονή κάποιων παιδιών καταφέραμε να πάρουμε εισιτήρια για το πολύ μεγάλο παιχνίδι με τη Μπάγερν. Ήταν πολύ δύσκολο καθώς υπήρχε πολύ μεγάλη ζήτηση στην Ιταλία για το συγκεκριμένο ματς αλλά τελικά ή μεγάλη απόφαση που πήραν τα δυο μέλη μας να πάνε έξω από το γήπεδο και να βρούν τους φίλους μας Ιταλούς MEDA και να εξασφαλίσουν τα δυο εισιτήρια του αγώνα, ήταν πράξη άξια θαυμασμού και σεβασμού ταυτόχρονα. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. 
Το "Fino alla fine" στην περίπτωση μας έγινε πράξη... 


Οι Ιταλοί έπαθαν την πλάκα τους καθώς ανέφεραν στα παιδιά πως έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να δουν τη Γιούβε χωρίς να έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο και ότι εμείς οι Έλληνες αγαπάμε τη Γιούβε περισσότερο από τους μισούς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο πέταλο... και το απόδειξαν αμέσως μετά με τις φωνές τους στον αγώνα...


Λόγο της πολύ μεγάλης ζήτησης λοιπόν αποφάσισαν τα παιδιά αυτή τη φορά να ταξιδέψουν στο Τορίνο χωρίς εξασφαλισμένο εισητήριο για την curva sud, αλλά οι Ιταλοί φίλοι μας έκαναν τα πάντα και τελικά κατάφεραν να βάλουν μέσα τους δυο Έλληνες MEDA που έζησαν μεγάλες στιγμές και κέρδισαν το σεβασμό των οργανωμένων ultras της ομάδας μας.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας.!!!

Επίσης αναφέρουμε να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες τιφόζι πως έχουμε ήδη εξασφαλίσει εισιτήρια τόσο στο κυριακάτικο ματς με την Ίντερ στο πρωτάθλημα όσο και για το ματς της τετάρτης στο Μιλάνο για το κύπελλο. Ένα μέλος μας θα πάει στο παιχνίδι στο Τορίνο, και ένα άλλο στο Μιλάνο για τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου.


Αυτό που καταφερνουμε να βρίσκουμε εισιτήρια και να είμαστε παρέα με τους ούλτρας σε τόσο μεγάλα παιχνίδια, εκτός από τα λίγα λεφτά που δίνουμε... (€45 όσο και οι Ιταλοί χωρίς καπέλα και μαλακίες) είναι απίστευτο!!! Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο στο Στέφανο και το Γιάννη που κατάφεραν να αποκτήσουν το σεβασμό και το θαυμασμό των Ιταλών φίλων μας. Καταφέραμε πολλά αυτή τη φορά όλοι μαζί... Grazie amici per tutti...


Forza Raggazzi... Fino alla fine... Forza Juventus...

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

PAULO DYBALA : «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!»


«Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο βράδυ,αλλά στο τέλος τους αναγκάσαμε να μας σεβαστούν.Δώσαμε τις καρδιές μας και πήραμε άξια την ισοπαλία.Μπορούμε να τα καταφέρουμε.Δώσαμε τα πάντα και ποτέ δεν τα παρατήσαμε.Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε στη Μπάγερν πολλούς χώρους,στο δεύτερο πιέσαμε πιο ψηλά και τα πήγαμε καλύτερα.Θα είναι δύσκολα στη Γερμανία,λίγες ομάδες μπορούν να κερδίσουν τη Μπάγερν στην έδρα της,αλλά αν παίξουμε με καρδιά και αποφασιστικότητα θα τα καταφέρουμε.»#LaCapolista

PAUL POGBA : «ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ!»



«Θεωρώ ότι ο Βιντάλ έκανε χέρι στην περιοχή,αλλά ο διαιτητής πίστευε ότι το χέρι ήταν πολύ κοντά στο σώμα.Δεν ήταν εύκολο απόψε,αλλά δεν τα παρατήσαμε.Πιστέψαμε στην επαναφορά και δεν πρέπει να πετάξουμε αυτό το 2-2.»

«Ποτέ δε θα ξεχάσω τι έκανε η Γιουβέντους για μένα.Όσο καιρό είμαι εδώ θα δίνω τα πάντα σε αυτήν την υπέροχη οικογένεια.Μπορείς να κερδίσεις με τη Γιουβέντους,ακόμα και όταν φεύγουν κάποιοι παίκτες.»#LaCapolista

SAMI KHEDIRA : «ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ,ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!»


«Αν αναλογιστείς ότι χάναμε 0-2 στο 60',μιλάμε για ένα καλό αποτέλεσμα.Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί,αλλά στο δεύτερο παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα,γι'αυτό και μας ικανοποιεί αυτή η ισοπαλία.Η Μπάγερν έχει πολύ δυνατή ομάδα,αλλά εμείς στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μεγάλο ματς.Ήταν καλό ματς τόο για τους παίκτες όσο και για τους οπαδούς.»

«Όταν παίζεις στο Juventus Stadium,ξέρεις πως παίζεις μπροστά σε 40.000 κόσμο,αλλά είναι σαν να παίζεις μπροστά σε 150.000.Πρόκειται για ένα από καλύτερα κοινά στην Ευρώπη και σήμερα μας βοήθησε πολύ.»

«Πρέπει να κερδίσουμε στη Γερμανία για να περάσουμε.Θα είναι πολύ δύσκολο,αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.Το είδαμε και σήμερα.Έχουμε πιθανότητες.»#LaCapolista

MAX ALLEGRI : «ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!»



«Για να περάσουμε,θα πρέπει να κερδίσουμε και θα πρέπει να το κάνουμε εκεί.Παίξαμε καλά και θα πρέπει να επενδύσουμε στο δεύτερο ημίχρονο και όχι στα λάθη του πρώτου ημιχρόνου.Έπρεπε να είχαμε πάει καλύτερα αμυντικά,παρ΄όλα αυτά καταφέραμε και δημιουργήσαμε κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.»

«Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο,ανακτήσαμε την αυτοπεποίθηση μας και ανταμειφθήκαμε.Απόδειξη ότι η Ευρώπη χρειάζεται κουράγιο.Βέβαια και πιστεύουμε ότι έχουμε πιθανότητες και το σημερινό μας comeback μας δίνει αυτοπεποίθηση.Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα.»

«Οι αλλαγές τα πήγαν εξαιρετικά.Είμαι χαρούμενος για τον Ερνάνες,ο οποίος αντικατέστησε τον Μαρκίζιο που τραυματίστηκε,καθώς δέχεται συχνά κριτική.Ο Μοράτα έδωσε ασίστ και ο Στουράρο σκόραρε.Έβαλα τον Στουράρο,καθώς χρειαζόμασταν τρεξίματα και ο Κεντίρα είχε κουραστεί.»

«Ο τελευταίος παίκτης της Μπάγερν ήταν συνήθως ο Βιντάλ και δεν έπρεπε να τους αφήσουμε τόσο χώρο.Όση ώρα η Μπάγερν διατηρούσε το τέμπο της,δεν ήταν εύκολο για μας.Ευτυχώς χάσανε την ένταση τους και εμείς βγήκαμε μπροστά.Πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στις ικανότητες μας και να μην περιμένουμε τόσο πίσω.Μπορούμε να τα καταφέρουμε και χαίρομαι που επέστρεψαν κάποιοι τραυματίες»#LaCapolista

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Γιουβέντους-Μπάγερν 2-2, επιστροφή από την κόλαση.


Η Γιουβέντους για 60 λεπτά φοβήθηκε υπερβολικά την Μπάγερν και το πλήρωσε με 2 γκολ, Μίλλερ στο 43' και Ρόμπεν στο 55', όταν είδε πως όλα θα χαθούν ανέβηκε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και να επιστρέψει από την κόλαση που την είχε βυθίσει η Μπάγερν, όμως η Γιούβε είναι μεγάλη ομάδα και το απέδειξε και απόψε πως αν και σε κακή μέρα για 60 λεπτά κατάφερε με τα δυο γκολ των Ντιμπάλα στο 63' και Στουράρο στο 76' να σώσει την παρτίδα και να πάει στη Γερμανιά να παίξει τα ρέστα της, θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ αν ο Κουαντράντο πλάσαρε πιο καλά τον Νόιερ. 

Οι Μπιανκονέρι πλέον θα κυνηγήσουν το όνειρο της πρόκρισης στις 16 Μαρτίου στην Αλιάνζ Αρένα.

Οι επίσημοι 11 της Γιουβέντους.

Οι πιθανές εντεκάδες των Γιούβε και Μπάγερν.

Vinci per noi, Bianconeri.!!!


Έφτασε η μεγάλη μέρα, οι παίκτες της Γιούβε, παλιοί και νέοι βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση, πρέπει να νικήσουν τους Γερμανούς για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης.

Είστε οι ήρωες μας, Vinci per noi.!!!

Όλος ο πλανήτης βλέπει Juve-Bayern.


Όλος ο πλανήτης απόψε θα έχει στραμμένα τα μάτια του στο Juventus Stadium όπου θα γίνει μια σούπερ τιτανομαχία ανάμεσα σε δυο τεράστιες ομάδες. Το στάδιο της Γιουβέντους απόψε θα φορέσει τα γιορτινά του.
Forza Juve, fino alla fine.!!!

Το σόου ξεκίνησε στο Τορίνο.

Χθές ο "J" παρέλαβε τον Berni από το αεροδρόμιο.

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε το σόου των μασκότ της Juventus και bayern, με τους "J" και Berni να κάνουν την εμφανίσει τους στους δρόμους του τορίνο και να συναντούν κόσμο.


Ευχόμαστε αυτό το εορταστικό κλίμα να βοηθήσει τη Γιούβε να πάρει τη νίκη.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Μπουφόν: "Σαν ημιτελικός το αυριανό ματς"


Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν από την πλευρά του στη συνέντευξη τύπου είπε ότι το αυριανό παιχνίδι είναι «σαν ημιτελικός»
, εκφράζοντας τον σεβασμό του στην Μπάγερν.

«Περιμένω ένα περίπλοκο ματς γιατί σεβόμαστε την Μπάγερν, την οποία θεωρούμε μια πολύ δυνατή ομάδα χωρίς αδυναμίες. Παρ' όλα αυτά, ωριμάζουμε κι εμείς και σε αυτό το νικηφόρο ταξίδι των τελευταίων τεσσάρων-πέντε ετών έχουμε αποκτήσει ξανά σταθερότητα και στην Ευρώπη. Σε σύγκριση με τα ματς πριν τρία χρόνια, προσεγγίζουμε τα φετινά παιχνίδια με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αν και ξέρουμε πόσο δυνατή είναι η Μπάγερν. Πριν τρία χρόνια, ίσως πιστέψαμε ότι ήταν πιο εύκολο από ό,τι πραγματικά ήταν καθώς στο γήπεδο αποδείχθηκαν ανίκητοι. Οπως η Γιούβε, έτσι και η Μπάγερν κυριαρχεί στη χώρα της αλλά, σε αντίθεση με εμάς, είναι σταθερά στις 2-3 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Η χειρότερη τους επίδοση ήταν οι ημιτελικοί, πράγμα που σημαίνει ότι δικαιωματικά είναι μέσα στις 2-3 καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Οπως και να έχει, είμαστε στη φάση των 16 αλλά αυτά τα ματς μοιάζουν περισσότερο με ημιτελικό».

Σε ό,τι αφορά το 0-0 στην Μπολόνια που έβαλε τέλος στο σερί 15 νικών, ο αρχηγός των Μπιανκονέρι είπε ότι «δεν είδα ποτέ μία ομάδα να νικάει πάντα και πιστεύω ότι σε μια τέτοια περίπτωση το επόμενο παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για να αρχίσεις ξανά. Και τι μεγαλύτερη πρόκληση από το να είναι κόντρα στην Μπάγερν αυτό το παιχνίδι;», για να τοποθετηθεί στη συνέχεια σχετικά με το αν θα είναι αποτυχημένη η σεζόν για την Γιουβέντους αν δεν κατακτήσει το scudetto ή δεν προχωρήσει στην Ευρώπη.

«Εχουμε το Coppa Italia, όπου είμαστε κοντά στον τελικό, ενώ κατακτήσαμε ήδη το Σούπερ Καπ οπότε δεν θα είναι και άσχημα. Πιστεύω ότι πρέπει να υπολογίζεις τα πάντα... Αν παίξουμε δύο ματς στα ίσα με την Μπάγερν, είτε προκριθούμε είτε αποκλειστούμε, όπως επίσης και αν παλέψουμε ως το τέλος για το πρωτάθλημα έχοντας κάνει τόσο κακό ξεκίνημα στις πρώτες 10 αγωνιστικές, δεν θα είναι καταστροφή όποια κι αν είναι η κατάληξη».

Αλέγκρι: "Θα μπουν πολλά γκολ"


Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι η Γιουβέντους θα κάνει μεγάλο ματς κόντρα στην Μπάγερν και ότι θα μπουν πολλά γκολ την Τρίτη. 

Οι Μπιανκονέρι ολοκλήρωσαν την Δευτέρα την προετοιμασία τους για την πρώτη αναμέτρηση με τους Βαυαρούς και ο Αλέγκρι έλυσε από την αρχή τις απορίες των δημοσιογράφων, λέγοντας ότι «οι Μάντζουκιτς και Κεντίρα προπονήθηκαν, είναι σε καλή κατάσταση και διαθέσιμοι» αλλά όχι και οι Τζόρτζιο Κιελίνι και Αλεξ Σάντρο. Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στην Μπάγερν, είπε ότι «δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν τόσο πολύ την προσέγγιση τους στο ματς, ξέρουμε ότι τους αρέσει να έχουν την κατοχή οπότε θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε την μπάλα όσο περισσότερο γίνεται. Περισσότερο κι από ένα ματς της φάσης των 16, αυτό μοιάζει με έναν ημιτελικό. Οπως και να έχει, για μένα το πρώτο ματς, ειδικά αφού είναι εντός έδρας, είναι το καθοριστικό και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί σε όλα γιατί το αυριανό παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από αυτό του Μονάχου».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο προπονητής των Τορινέζων αναφέρθηκε στον συνάδελφο του της Μπάγερν, για τον οποίο είπε: «Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας σπουδαίος προπονητής και έχει περάσει στην Μπάγερν τις ποδοσφαιρικές αρχές που είχε στην Μπαρτσελόνα. Φυσικά οι παίκτες είναι διαφορετικοί, δεν έχει τον Μέσι στη διάθεση του αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια. Οι παίκτες διαφέρουν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το σημαντικό για εμάς θα είναι το να αμυνθούμε σωστά και να ξεφύγουμε από το πρέσινγκ τους».

Κάπου εκεί, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την 11άδα, με τον Αλέγκρι να λέει πως «δεν χρειάζεται να... ανακαλύψουμε κάτι, πρέπει απλά να παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι που θα το δουν σε όλο τον πλανήτη» και συμπλήρωσε: «Είναι η φάση των 16, το αποτέλεσμα θα καθοριστεί στο γήπεδο αλλά εμείς πρέπει και θα είμαστε στο επίπεδο της Μπάγερν τακτικά και τεχνικά. Θα κάνουμε μεγάλο ματς, θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και έχουμε μπροστά μας 180 λεπτά».

Οσο για το αν θα έμενε ικανοποιημένος από το 0-0, θυμήθηκε όσα είχε πει πέρυσι, στη συνέντευξη Τύπου πριν το πρώτο ματς με την Ντόρτμουντ.

«Την τελευταία φορά που είπα ότι θα υπέγραφα για το 0-0, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση πας στο εκτός έδρας ματς έχοντας υπέρ σου τα δύο από τα τρία αποτελέσματα, δέχθηκα εκατομμύρια επιθέσεις. Νομίζω πως αύριο δεν θα λήξει 0-0, περιμένω ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Από την στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής, οι πιθανότητες πρόκρισης θα είναι 50%-50%. Η Μπάγερν είναι ένα από τα φαβορί του Champions League και αύριο είναι ένα σημαντικό τεστ για εμάς καθώς έχουμε μια νέα ομάδα, με πολλούς νεαρούς παίκτες αλλά και με κάποιους παλιούς που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και είναι έτοιμοι για ένα μεγάλο ματς. Θα νικήσουμε, θα χάσουμε, θα έρθει ισοπαλία, δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα γιατί δεν είμαι μέντιουμ αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θα είναι μια μεγάλη βραδιά».

Τέλος, σε ερώτηση για τα διαιτητικά λάθη που έγιναν εις βάρος των ιταλικών ομάδων την περασμένη εβδομάδα σε Champions League και Europa League, απάντησε: «Νομίζω πως μόνο η Ρόμα είναι σε δύσκολη θέση μετά την ήττα με 0-2 από την Ρεάλ. Ολες οι υπόλοιπες μπορούν να προκριθούν. Οσο για τους διαιτητές, πάντα λέω ότι οι καλύτεροι του κόσμου είναι οι Ιταλοί. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν κάποιοι πολύ καλοί και στο εξωτερικό, όπως είναι φυσιολογικό να γίνονται και κάποια λάθη».

19 παίκτες για το αυριανό ντέρμπι.


Ο Massimiliano Allegri έχει μαζί του 19 παίκτες για το αυριανό πολύ μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τη Bayern Munich at Juventus Stadium, για τους 16 του Champions League. Ένα ματς που οι Μπιανκονέρι το περιμένουν πως και πως. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες της Γιούβε με τους Κιελίνι, Κάσερες, Άλεξ Σάντρο, Λεμινά και Ασαμόα να μην είναι διαθέσιμοι.

Η λίστα με τους 19 Μπιανκονέρι: 


1 Buffon
6 Khedira
7 Zaza
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
15 Barzagli
16 Cuadrado
17 Mandzukic
19 Bonucci
21 Dybala
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
37 Pereyra
38 Audero

Μάζι βλέπουμε το μεγάλο ματς, με παρουσία και στο γήπεδο.!


Μεγάλο παιχνίδι αύριο βράδυ στο Τορίνο, η Γιούβε μας θα βρει στο δρόμο για τον τελικό του Μιλάνου την Μπάγερν Μοχάχου, οι Βαυαροί είναι το φαβορί αλλά οι Μπιανκονέρι δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, όλοι εμείς οι τιφόζι πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα, η Μεγάλη Κυρία θα βρεθεί στους "8" της διοργάνωσεις αφήνοντας έξω τους Γερμαναράδες. Forza Juve.!!!

Το Juventus Stadium θα είναι για ακόμα μια φορά κατάμεστο και πιστεύω πως θα δώσει ώθηση στην ομάδα να πάρει τη νίκη που θα δώσει στην ομάδα το αβαντάζ για την πρόκριση στους "8". 
Στο γήπεδο θα βρεθούν και Έλληνες οπαδοί της Γιούβε δυο εκ των οποίων μέλη των MEDA, ευχόμαστε να περάσουν καλά και να επιστρέψουν με μια πολύ μεγάλη νίκη.


Το παιχνίδι  θα ξεκινήσει στις 20:45 ώρα Ιταλίας - 21:45 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV.

Οι Έλληνες φίλοι της Γιουβέντους, μέλη του Juventus Club MEDA εκτός από την παρουσία τους στο γήπεδο θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Γιουβέντους στα στέκια τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους τιφόζι της Γιούβε στην Έλλαδα. Θα χαρούμε πολύ να δούμε την Γιουβέντους όλοι μαζί παρέα. 
Ελάτε λοιπόν στη μεγάλη ασπρόμαυρη παρέα μας, ελάτε να κάνουμε ασπρόμαυρα όλα μας τα στέκια σε όλη την Ελλάδα.

Forza Juve, Forza Grecia Bianconera.!!!

Σημεία συναντήσεων για τους αγώνες και τηλέφωνα επικοινωνίας για ερωτήσεις και απορίες ακολουθούν πιο κάτω:

Αθήνα - Cafe Macao, Σεβαστουπόλεως 152, Αμπελόκηποι - 6944388011

Θεσσαλονίκη - Lemon Bar, Κατσιμίδη 10 - 6934932351

Πάτρα - Cafe Kanari-Kanaraki, Κανάρη 62 -  6970269159

Πτολεμαίδα - Cafe Battlenet, Παυλίδη Αδαμοπούλου 5 - 6982321335

Γαλατινή Κοζάνης - Cafe Vengera - 6970954386

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ANDREA BARZAGLI ΣΤΟ JTV : «ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΑΟΥΛ.»



«Το ματς της Παρασκευής ήταν δύσκολο.Δε βρήκαμε χώρους,δημιουργήσαμε πολύ λίγο.Και οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικές αμυντικά.Δυστυχώς δε σκοράραμε.Αξίζουν συγχαρητήρια στη Μπολόνια,αλλά εμείς έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα.Κάποιες φορές πρέπει να μένεις ευχαριστημένος και με ένα τέτοιο αποτέλεσμα.Η Μπολόνια είναι μια νέα ομάδα που τρέχει και πολύ μεγάλοι έχουν χάσει στο Ντ'αλάρα.Νομίζω ότι και η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα,καθώς ύπο άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να σκοράρουν στην αντεπίθεση.Ξέρουμε βέβαια ότι εμείς πρέπει να παίξουμε καλύτερα.»

«Μεγάλη πρόκληση το ματς με τη Μπάγερν.Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο.Θα δώσουμε τη μάχη μας,το πρώτο ματς είναι στο σπίτι μας.Πρόκειται για μια μεγάλη αναμέτρηση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

«Όπως όλες οι ομάδες,έτσι και η Μπάγερν έχει αδυναμίες.Και είναι φυσικό να προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου.Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και να έχουμε καλή απόδοση.»

«Είναι σημαντικό που για 7 ματς δεν έχουμε δεχτεί γκολ,αλλά τα εύσημα πρέπει να πάνε σε όλην την ομάδα.Κάποιες φορές παίρνουμε εμείς τα εύσημα,αλλά δε μιλάει κανείς για τη βρώμικη δουλειά που κάνουν οι επιθετικοί όταν αμύνονται.Είμαστε πολύ σφιχτή ομάδα,γι΄ αυτό παίρνουμε και μεγάλα αποτελέσματα.Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.»

«Σαν αμυντικός δεν κάνω φάουλ,δεν είναι στα χαρακτηριστικά μου.έχω τον τρόπο μου.Υπάρχουν διαφόρων ειδώ φάουλ,το θέμα είναι να μην κάνεις αυτά που σε κάνουν να δείχνεις χαζός.Μου αρέσει να παίζω καθαρά και όχι βρώμικα.»

«Ο Ιγκουαΐν δεν άγγιξε τη μπάλα,ε; Δεν ήταν μια μάχη μεταξύ του Ιγκουαΐν και εμένα.Υπάρχει ομαδική προσπάθεια και στόχος όλης της ομάδας είναι να μην δεχτούμε το γκολ.»#LaCapolista

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Μπολόνια-Γιουβέντους 0-0, τέλος το εκπληκτικό σερί


Το λέγαμε και χθες πως το σημερινό παιχνίδι είναι ύπουλο και τελικά ήρθε η γκέλα, λευκή ισοπαλία στο Νταλ Αρα και τέλος το σερί που σταμάτησε στις 15 νίκες, οι παίκτες της Γιούβε μάλλον σκεφτόταν από τώρα το ματς με τη Μπάγερν και το πλήρωσαν αφήνοντας 2 βαθμούς στη Μπολόνια. Μέτρια έως κακή εμφανίστηκε η ομάδα απόψε χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά τους ροσομπλού που πήραν με σχετική ευκολία την ισοπαλία από τη Γιούβε. Πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στο ματς τις τρίτης για τους "16" του Champions League με αντίπαλο τη Μπάγερν στο Juventus Stadium.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΜΑΧ ΑLLΕGRI MΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ!


«Το αυριανό ματς με τη Μπολόνια είναι κομβικό για το πρωτάθλημα.Μπορούμε να πάμε στο +4 περιμένοντας το αποτέλεσμα της Νάπόλι.Η Μπολόνια είναι τεχνικά καλή και οργανωμένη ομάδα.Από τότε που ανέλαβε ο Ντοναντόνι έχουν βρει την ισορροπία τους.Δεν έχουν τίποτα να χάσουν και έχουν ενθουσιασμό.Έχουμε υποχρέωση να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αύριο,μιας και η Νάπολι δεν πρόκειται να τα παρατήσει και θα πιέσει.Θα είναι ανεπίτρεπτο να προσεγγίσουμε λάθος το αυριανό ματς.»

«Αύριο θα παίξει η καλύτερη ομάδα.Ο Κουαδράδο είναι καλά.Ο Άλεξ Σάντρο δεν θα είναι διαθέσιμος αύριο,αλλά μπορεί να επιστρέψει με τη Μπάγερν.Ο Μπονούτσι είναι διαθέσιμος και είναι κανονικά στην αποστολή.Ο Κεντίρα βρίσκεται υπό παρακολούθηση.Ο Μάντζουκιτς θα αρχίσει να προπονείται κανονικά με την ομάδα από το Σάββατο και θα δούμε τι θα γίνει και με τον Κιελίνι την Τρίτη με τη Μπάγερν.Δε θέλω να ρισκάρω.»

«Ο Περέιρα έχει 65-70 λεπτά στα πόδια του και θα είναι μια χρήσιμη εναλλακιτκή από τον πάγκο.Ο Παντοΐν μπορεί να αντικαταστήσει τον Κουαδράδο.Θα τα αποφασίσω αυτά στη σημερινή προπόνηση.Ο Μπαρτζάλι είναι σε καλή κατάσταση,είχε χρόνο να ξεκουραστεί μιας και παίξαμε το Σάββατο.Ο Ντιμπάλα μπορεί να μην ξεκινήσει αύριο και να αρχίσουν οι Τζάτζα και Μοράτα.»#LaCapolista

Αύριο βράδυ βλέπουμε μαζί τη Γιούβε στα στέκια μας.


Η Γιουβέντους αύριο βράδυ αγωνίζεται στη Μπολόνια και θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί νικών της στις16, μετά την νίκη επι της Νάπολι και η κατάκτηση της κορυφής δεν αφήνει περιθώρια για απώλειες, αν και το μυαλό όλων βρίσκεται στο πρώτο ματς με τη Μπάγερν Μονάχου, η νίκη είναι μονόδρομος. Αρκετές οι απώλειες της ομάδας αλλά αυτοί που θα παίξουν πιστεύω πως θα πάρουν τη νίκη, ύπουλο το παιχνίδι και θέλει προσοχή όμως.

Το παιχνίδι  θα ξεκινήσει 
στις 20:45 ώρα Ιταλίας - 21:45 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV.

Οι Έλληνες φίλοι της Γιουβέντους, μέλη του Juventus Club MEDA θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της Γιουβέντους στα στέκια μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους τιφόζι της Γιούβε στην Έλλαδα. Θα χαρούμε πολύ να δούμε την Γιουβέντους όλοι μαζί παρέα. 
Ελάτε λοιπόν στη μεγάλη ασπρόμαυρη παρέα μας, ελάτε να κάνουμε ασπρόμαυρα όλα μας τα στέκια σε όλη την Ελλάδα.

Forza Juve, Forza Grecia Bianconera.!!!

Σημεία συναντήσεων για τους αγώνες και τηλέφωνα επικοινωνίας για ερωτήσεις και απορίες ακολουθούν πιο κάτω:

Αθήνα - Cafe Macao, Σεβαστουπόλεως 152, Αμπελόκηποι - 6944388011

Θεσσαλονίκη - Lemon Bar, Κατσιμίδη 10 - 6934932351

Πάτρα - Cafe Kanari-Kanaraki, Κανάρη 62 -  6970269159

Πτολεμαίδα - Cafe Battlenet, Παυλίδη Αδαμοπούλου 5 - 6982321335

Γαλατινή Κοζάνης - Cafe Vengera - 6970954386

21 παίκτες στη Μπολόνια.


Ο Massimiliano Allegri πήρε στην αποστολή για το αυριανό ματς 21 παίκτες, αντίπαλος η φορμαρισμένη  Bologna που είναι ένας δύσκολος αντίπαλος στο Stadio Renato Dall’Ara. Με αρκετές απουσίες η Γιούβε καθώς λείπουν οι Κάσερες, Κιελίνι, Κεντίρα, Άλεξ Σάντρο, Μάντζουκίτς και Ασαμόα που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Μια ύπουλη έξοδο που κρύβει παγίδες.

Η λίστα με τους 21 παίκτες: 


1 Buffon
7 Zaza
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
15 Barzagli
16 Cuadrado
18 Lemina
19 Bonucci
20 Padoin
21 Dybala
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra
39 Favilli
46 Romagna

Χρόνια πολλά Roberto.!!!


Ο θρυλικός κοτσιδάκιας, ο μικρός Βούδας σήμερα γίνεται 49 ετών, χρόνια πολλά στο μεγάλο Ρομπέρτο Μπάτζιο.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

10 μέρες έξω ο Alex Sandro.


Ο Alex Sandro θα είναι εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες μετά από την Μαγνητική τομογραφία που έκανε σήμερα και έδειξε την υπερφόρτωση του μηριαίο μυ στο αριστερό πόδι του. 

Ο Βραζιλιάνος υπέστη τη ζημία κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στο κέντρο της Γιουβέντους στο Vinovo.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

SIMONE ZAZA : «ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.»


«Κερδίσαμε τους πρωτοπόρους και τώρα είμαστε εμείς στην κορυφή.Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.Ήταν ένα δύσκολο ματς,απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μας.»

«Τώρα είμαστε πρώτοι και όλα εξαρτώνται από εμάς.Ελπίζω αυτό το γκολ να αποδειχτεί σημαντικό για την έκβαση του πρωταθλήματος.Το σημαντικό είναι ότι ελέγχουμε την κατάσταση τώρα.»

«Ήμουν τυχερός στο γκολ και οι συμπαίκτες μου βοήθησαν πολύ,υποφέροντας σε όλο το ματς καθώς πάλευαν για την παραμικρή μπάλα.Θα θυμάμαι αυτόν τον αγώνα για πολύ καιρό.»

«Γνωρίζαμε ότι η Νάπολι μπορούσε να μας πλήξει στην αντεπίθεση και καταφέραμε να περιορίσουμε τις επιθέσεις τους.Δουλειά της Γιουβέντους είναι να κερδίζει και τα καταφέραμε.»

«Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με τη φετινή μου παρουσία,αν εξαιρέσεις την κόκκινη κάρτα με την Τζένοα.Αν συνεχίσουμε έτσι κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το πρωτάθλημα.Στόχος μου είναι το Euro 2016 και ελπίζω να πείσω τον ομοσπονδιακό προπονητή.»#LaCapolista

Από το ναδίρ στο ζενίθ.!


Από την 12η θέση της βαθμολογίας που είχε βρεθεί την 10η αγωνιστική της Serie A, στην κορυφή την 25η αγωνιστική, μια πορεία που λίγοι φαντάστηκαν πως μπορεί να γίνει και ακόμα πιο λίγοι το πίστεψαν, κι όμως η Γιούβε κατάφερε αυτό που για πολλούς φάνταζε αδύνατο, κατάφερε να προσπεράσει 11 ομάδες σε μόλις 15 αγωνιστικές, δεν το έχω ψάξει ακόμα αλλά νομίζω πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Από τις 28 Οκτωβρίου και την ήττα στη Σασουόλο ξεκίνησε την αντεπίθεση της, την οποία και θα σταματήσει το Μάιο με την κατάκτηση του 5 σερί Σκουντέτο 34ο στην ιστορία της.


Δείτε πως είχε διαμορφωθεί η βαθμολογία της Serie A στις 28 Οκτωβρίου 2015, 11 ολόκληρούς βαθμούς πίσω από τον πρώτο, 11 ομάδες για να προσπεράσει, όλα έμοιαζαν με βουνό, κι όμως η Γιούβε κατάφερε να ανέβει και πάλι στην κορυφή αυτού του βουνού. Περάστηκα σε όλους τους αντιπάλους μας, μα πιο πολύ στους Ναπολιτάνους.


Δείτε και πως διαμορφώθηκε από χθες το βράδυ η βαθμολογία


Ημέρα ερωτευμένων, χρόνια σας πολλά.!!!





ΜΑΧ ΑLLEGRI : «ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΑΤΣ.MIA ΦΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΕΚΡΙΝΕ.»



«Αναμφισβήτητα επρόκειτο για ένα πολύ τακτικό ματς.Η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη καθώς μένουν 13 ματς και η Νάπολι απέδειξε και σήμερα ότι είναι εξαιρετική μονάδα τόσο όσο αφορά στις μονάδες όσο και σαν σύνολο.»

«Ήταν μια ισορροπημένη αναμέτρηση και μόνο μια φάση θα μπορούσε να την αλλάξει.Τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες μου για την απόδοση τους και την υπομονή τους.Το θέλαμε αυτό το τέμπο καθώς η Νάπολι με παίκτες όπως ο Ιγκουαΐν,ο Χάμσικ,ο Καγιεχόν και ο Άλαν μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στον ανοικτό χώρο.Τα πήγανε εξαιρετικά,καθώς τους κλείσαμε όλους τους διαδρόμους.Αν εξαιρέσεις τη φάση στο πρώτο ημίχρονο,που έκοψε αποτελεσματικά ο Μπονούτσι,δεν ξανααπείλησαν.Μπορούσαμε να τα πάμε λίγο καλύτερα στο θέμα της κατοχής,αλλά αγωνιστήκαμε με μεγάλη πειθαρχία.»

«Σήμερα έπρεπε να επιστρέψουμε σε άμυνα των τεσσάρων και η απόδοση μας αφήνει υποσχέσεις,καθώς πλέον γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εγγυήσεις και με αυτό το σύστημα.Ήταν ένα τροποποιημένο 4-4-2 μιας και στα αριστερά δεν είχαμε εξτρεμ και κάλυπτε αυτόν το χώρο ο Πογκμπά.»

«Στο τέλος έκανα μια τακτική κίνηση,έβαλα τον Άλεξ Σάντρο για να απειλήσει στο ένας με έναν το φουλ μπακ της Νάπολι.Ήξερα ότι μια φάση αρκεί για να κρίνει το ματς και ο Τζάτζα μας τη χάρισε σήμερα.»

«Στο ποδόσφαιρο τίποτα δε συμβαίνει τυχαία.Ξεκινήσαμε τη σεζόν με 7-8 νέους παίκτες,είχαμε κάποιες ατυχίες και τραυματισμούς,αλλά μετά βρήκαμε τη φόρμα μας και οργανωθήκαμε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.Πάντα λέω στους παίκτες μου ότι δε γίνεται να έχουμε μόνο ένα σύστημα καθώς κάθε ματς έχει τις ιδιοτροπίες του και θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε.»

«Ο Ρουγκάνι πήγε πολύ καλά όταν μπήκε και βοήθησε σε μια δύσκολη συγκυρία,ο Μπαρτζάλι έκανε ένα άριστο παιχνίδι,όπως και ο Μπονούτσι μέχρι να τραυματιστεί.»

«Χρειαζόματσε υπομονή και καλύτερα κυκλοφορία της μπάλας,ειδικά στους αγώνες με τη Μπάγερν που έρχονται.»#LaCapolista

Άλλου ξεκίνησε η κηδεία και αλλού έγινε.!

Noi i manifesti li prepariamo dopo la partita e mai prima!!!
Un saluto a tutti i napoletani!!!

Εμείς την αφίσα την ετοιμάζουμε μετά το παιχνίδι και ποτέ πριν!!!
Ένα χαιρετισμό σε όλους τους ναπολιτάνοι!!!


Ενώ εσείς φαντάζεστε πράγματα που δεν πρόκειται να συμβούν.


Άλλου ξεκίνησαν να κάνουν κηδεία αλλά αλλού έγινε τελικά, το μεσημέρι η τιφόζι της Νάπολι κήδεψαν τάχα τη Γιουβέντους, το βράδυ όμως ο Τζάτζα και η Γιούβε τέλεσαν την πραγματική κηδεία στο Τορίνο, περαστικά σαν Ναπολιτάνοι, και του χρόνου.!!!