JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ανακοινώθηκε πριν λίγο η μεταγραφή Ιγκουαίν.!!!


Εγινε τελικά το μεγάλο μπαμ. Η Γιούβε κατέθεσε τη ρήτρα, το συμβόλαιο του Αργεντινού φορ και ανακοίνωσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Calcio.

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου (τρίτη παγκοσμίως μετά από Μπέιλ, Ρονάλντο) ολοκληρώθηκε. Η Γιούβε έχει καταθέσει στην Ομοσπονδία το συμβόλαιο του Γκονσάλο Ιγουαΐν, αλλά και της διαδικασίες της πληρωμής της ρήτρας του.

Τα 94 εκατ. ευρώ που έχει να πληρώσει στη Νάπολι, θα καταβληθούν σε διάστημα δύο ετών, ενώ ο 28χρονος Αργεντινός φορ πήρε συμβόλαιο έως το 2020, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 7,5 εκατ. ευρώ (+τα εμπορικά δικαιώματα του ονόματος του). Η Νάπολι ανακοίνωσε το deal «Η Γιουβέντους κατέθεσε τη ρήτρα εξαγοράς για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Γκονσάλο Ιγουαϊν»! Λίγο αργότερα, η Γιουβέντους πήρε τη σκυτάλη κι έκανε γνωστή την απίθανη συμφωνία «Η Γιουβέντους μπορεί να επιβεβαιώσει πως αγόρασε τα δικαιώματα του Ιγουαΐν για 90 εκατ. ευρώ και θα τα καταβάλλει σε δυο οικονομικά έτη. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει για πέντε χρόνια»

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Στη Γιούβε ο Ιγκουαίν.!!!


Έγινε το «μπαμ»: Παίκτης της Γιουβέντους με 94 εκατ. ευρώ ο Ιγκουαΐν!

Σύμφωνα με το Sky Italia, ο Ιγκουαΐν πέρασε χθες με άκρα μυστικότητα από ιατρικές εξετάσεις στη Γιουβέντους και υπέγραψε αντί 94 εκατ. ευρώ (ρήτρα) στους «μπιανκονέρι»! Μυθικό το συμβόλαιό του. 

Η βόμβα έσκασε! Και δεν ήταν η μεταγραφή του Πογκμπά όπως θα περίμεναν πολλοί.!

Η Γιουβέντους συμφώνησε με τη Νάπολι για τη μεταγραφή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, με τους «μπιανκονέρι», όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά Μέσα και δη, το Sky Italia, να δίνουν… καράβια λεφτά για να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό επιθετικό! 

Συγκεκριμένα, τονίζεται πως θα καταβάλουν στους Ναπολιτάνους, μέσα σε δύο χρόνια, την αστρονομική ρήτρα του 28χρονου, ύψους 94 εκατομμυρίων ευρώ (47 φέτος και 47 του χρόνου), και ο παίκτης θα υπογράψει έως το 2020, με απολαβές 7,5 εκατ. για κάθε χρόνο του συμβολαίου του! 

Σημειώνεται, επίσης, πως ο Ιγκουαΐν πέρασε χθες με άκρα μυστικότητα στη Μαδρίτη από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί! Η Corriere della Sera, μάλιστα, γράφει πως ο ποδοσφαιριστής έχει νοικιάσει ήδη διαμέρισμα στο Τορίνο! 

Να τονίσουμε ότι, πλέον, ο Ιγκουαίν «πιάνει» τον Ρονάλντο στη 2η θέση των πιο ακριβών μεταγραφών στην ιστορία του ποδοσφαίρου (94 εκατ. είχε «σκάσει» και η Ρεάλ στη Γιουνάιτεντ για να πάρει τον Πορτογάλο). Πιο ακριβή παραμένει του Μπέιλ, με τη «βασίλισσα» να δίνει 100 εκατομμύρια στην Τότεναμ το 2013.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Το πρόγραμμα της σεζόν 2016-2017.

Η Γιουβέντους και η Φιορεντίνα θα παίξουν στο Τορίνο στο πρώτο δυνατό ματς της σεζόν 2016-17 με την παράδοση να ευνοεί τους Bianconeri οι οποίοι μετρούν 2 νίκες και 2 ισοπαλίες κόντρα στους Βιόλα σε πρεμιέρα. 

1η αγωνιστική.
Μίλαν - Τορίνο
Κιέβο - ΙντερΠαλέρμο - Σασουόλο
Ρόμα - Ουντινέζε
Εμπολι - Σαμπντόρια
Πεσκάρα - Νάπολι
Αταλάντα - Λάτσιο
Μπολόνια - Κροτόνε



Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Απέκτησε τον Μάρκο Πιάτσα η Γιουβέντους.


Ο Μάρκο Πιάτσα βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, όπου αυτή την ώρα περνάει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είναι έτοιμος να υπογράψει στη Γιουβέντους. 


Στο φετινό Euro ο Μάρκο Πιάτσα εντυπωσίασε με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας και ως εκ τούτου βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων συλλόγων. 


Την κούρσα, όμως, κέρδισε η Γιουβέντους, η οποία συμφώνησε σε όλα με τον ποδοσφαιριστή. Ο πρώην άσος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ βρίσκεται αυτή την ώρα στο Τορίνο και περνάει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. 

Αργότερα μέσα στη μέρα, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί επισήμως από τους «μπιανκονέρι». 

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Τα βρήκε με τον Ιγκουαΐν η Γιούβε.


Σε όλα τα βρήκε με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν η Γιουβέντους και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Νάπολι. 


Το «Ο.Κ.» για την μετακίνηση του στην Γιουβέντους έδωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, που συμφώνησε σε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στα 7,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. 

Το μεγάλο εμπόδιο παραμένει βέβαια η συμφωνία μεταξύ της «γηραιάς κυρίας» και της Νάπολι, με τους «μπιανκονέρι» να έχουν βρει τρεις λύσεις στο πρόβλημα. 

Η πρώτη επιλογή είναι να προσφέρει 75 εκατ. ευρώ και τον Ρομπέρτο Περέιρα (έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή η Νάπολι). Αν δεν προχωρήσει αυτή η λύση, τότε μαζί με τον Αργεντινό θα πέσουν στο τραπέζι και τα ονόματα των Σιμόνε Τζάτζα, Στέφανο Στουράρο και Ντανιέλε Ρουγκάνι, με την Νάπολι να ζητάει και ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο. Βέβαια αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. 

Αν καμία από τις παραπάνω επιλογές δεν εντυπωσιάσει τον ισχυρό άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, τότε ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέμπε Μαρότα, έχει το «ΟΚ» από τον Αντρέα Ανιέλι να «σπάσει» την ρήτρα του 28χρονου αργεντινού επιθετικού, που είναι στα 95 εκατ. ευρώ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Πρόταση 20 εκατ. για τον Gabigol ετοιμάζει η Γιουβέντους.




Σύμφωνα με  πηγές από τη Βραζιλία η Σάντος προτίθεται να αποδεχθεί την προσφορά ύψους των 20 εκατ. της  Γιουβέντους για τον νεαρό επιθετικό Gabigol.

Το Sky Sport Italia και το Mediaset Premium, δήλωσε αργά χθες το βράδυ ότι η Γιούβε έχει ήδη κάνει μια πρόταση 18 εκατ. στην Σάντος για τον παίκτη.

Το πλήρες όνομα του παίκτη είναι Gabriel Barbosa,γνωστός στην πατρίδα του ως Gabigol.

Για τον 19χρονό επιθετικό η Σάντος έχει απορρίψει μια προσφορά από την Τσέλσι πριν από αρκετούς μήνες.

Σύμφωνα με UOL Esporte στη Βραζιλία, η μεγάλη διαφορά είναι ότι Santos κατέχει μόνο το 40% του παίκτη,και η προσφορά της Τσέλσι ήταν 30 εκατ. για ολόκληρο το συμβόλαιο.

Η Γιουβέντους όμως φαίνεται να προτείνει 20 εκατ.  καθαρά για να αγοράσει το τμήμα της Santos.

Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει εκτός απροόπτου σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους τη Δευτέρα.


Αυτές είναι η δεύτερη και η τρίτη εμφάνιση της Γιουβέντους.




Αυτές θα είναι η δεύτερη και η τρίτη εμφάνιση της Γιουβέντους για την ποδοσφαιρική σεζόν 2016/2017.

Η δεύτερη εμφάνιση θυμίζει την εμφάνιση του 1996 με την οποία η ομάδα κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η τρίτη εμφάνιση θυμίζει κάτι από ζέβρα,όπως θα δείτε στα τελειώματα στα μανίκια.

Η Βόλφσμπουργκ προσφέρει 25 εκατ. ευρώ για τον Ζάζα.



Η Βόλφσμπουργκ έκανε μια προσφορά ύψους 25 εκατ. ευρώ για τονSimone Zaza,με την Γιουβέντους όμως να θέλει 30 εκατ. εκμεταλευόμενη και το ενδιαφέρον των Σουόνσι και Γουέστ Χαμ.

Ο επιθετικός ήταν απογοητευμένος για την έλλειψη αγωνιστικού χρόνου στην πρώτη του σεζόν στο Τορίνο,αλλά και πάλι κατάφερε να πετύχει οκτώ γκολ σε 24 ανταγωνιστικές.

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia η Βόλφσμπουργκ προσφέρει  25 εκατ. αλλά η τιμή που ζητά η Juve είναι  30.

Αν η μεταγραφή στην ομάδα από την Bundesliga δεν γίνει,η Premier League φαίνεται μια πιθανή επιλογή,καθώς η West Ham και η Σουόνσι του Francesco Guidolin έχουν τον Ιταλό επιθετικό πρώτο στην μεταγραφική τους λίστα.

Ο Μπενζεμά στα υπόψιν της Γιούβε.




Οι « μπιανκονέρι » θέλουν να αντικαταστήσουν τον Μοράτα με επιθετικό που θα αφήσει το στίγμα του στην ομάδα και ο Καρίμ Μπενζεμά φαίνεται ως ο ιδανικός.

Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα οι πρωταθλητές Ιταλίας σκέφτονται πολύ σοβαρά την περίπτωση του Καρίμ Μπενζεμά για την κορυφή της επίθεσης.
Οι «μπιανκονέρι» θέλουν απεγνωσμένα να αντικαταστήσουν την απώλεια του Αλβάρο Μοράτα με έναν επιθετικό της ίδιας ή ακόμα και μεγαλύτερης αξίας.
Ο Καρίμ Μπενζεμά φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ισπανού φορ και οι Ιταλοί θέλουν να κάμψουν τις αντιστάσεις του προσφέροντάς θέση στην βασική ενδεκάδα και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Περνάει ιατρικά ο Μπενατιά.

Αυτή τη στιγμή στην κλινική της Γιουβέντους περνά από τις καθιερωμένες ιατρικες εξετασεις ο Μαροκινός αμυντικός Μεντί Μπενατιά.

Η Γιουβέντους τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού με 2 εκατ. ευρώ και εαν πιασει εναν συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων η ομαδα θα δώσει άλλα 18 εκατ. στην Μπάγερν Μανάχου για να τον αποκτήσει ολοκληρωτικά.

Με την μεταγραφή αυτή η Μεγάλη Κυρία ενισχύει περισσότερο την ήδη δηνατή αμυντική της λειτουργία,ο επόμενος παίκτης που θα υπογράψει σύντομα ειναι ο Κροάτης Μάρκο Πιάτσα.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Πρώτη επίσημη χρόνια ως πυρήνας MEDA.!


Λίγο πριν τις διακοπές μας θα ήταν καλό να θυμηθούμε πως ζήσαμε τη σεζόν που πέρασε καθώς ήταν επίσημα η πρώτη ως πυρήνας των MEDA στην Ελλάδα. Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες τιφόζι της Γιούβε ότι είμαστε ο πρώτος και ο μοναδικός πυρήνας ιταλικού κλάμπ στην Ελλάδα, μια προσπάθεια που ξεκίνησε άτυπα πριν κάποια χρόνια και που πήρε σάρκα και οστά πέρυσι.

- Ο πυρήνας των Ελλήνων μελών του JUVENTUS CLUB MEDA έκανε την πρώτη εμφάνιση του σε γήπεδο για να δει τη λατρεμένη μας Γιούβε στις 22 Οκτωβρίου του 2015 στο παιχνίδι για τους ομίλους του  Champions League στο γήπεδο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, με παρουσία 18 μελών, δώσαμε βροντερό παρών παρέα με τους Ιταλούς ούλτρας (όπως πάντα) που μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, αμέσως μετά 2 μέλη μας ταξίδεψαν στον επαναληπτικό στο Τορίνο και το 2015 έκλεισε με την εκδρομή στο εντός έδρας ματς με τη Μίλαν όπου βρέθηκε εκεί 1 μέλος μας, από τότε έχει μπει το νερό στο αυλάκι και έχουν ακολουθήσει άλλες 7 εκδρομές φέτος, τέσσερις εντός έδρας, δυο εκτός και είχαμε παρουσία και στο τελικό κυπέλλου στην Ρώμη με αντίπαλο τη Μίλαν όπου η Γιούβε κατέκτησε το 11 κύπελλο της ιστορίας της, αναλυτικά οι 10 εκδρομές μας: 

1. Olympiakos-JUVE  18 μέλη c.l.
2. JUVE-olympiakos 2 μέλη c.l.
3. JUVE-Milan 1 μέλος
4. JUVE -torino 5 μέλη.
5. gladbach- JUVE 2 μέλη c.l.
6. JUVE -fiorentina 2 μέλη 
7. JUVE -bayern 2 μέλη c.l.
8. JUVE inter 1 μέλος 
9. inter-JUVE 1 μέλος (κύπελλο)
10. milan-JUVE 2 μέλη τελικός κυπέλλου.

- Στο γήπεδό μας σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε το παρόν ήταν όλα στη curva sud. Όπως και στα εκτός έδρας είμασταν παρέα  με τους ουλτρας της ομάδας μας. Κατί που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Γιουβεντίνοι είναι πως πάντα αγοράζουμε τα εισιτήρια μας σε τιμές που πληρώνουν και οι Ιταλοί ούλτρας, χωρίς καπέλα!

- Η δράση μας εκτός από την παρουσία μας στο γήπεδο είχε και συναντήσεις στα στέκια μας (καφέ) όπου σε αρκετά παιχνίδια της Γιούβε βρεθήκαμε εκεί για να παρακολουθήσουμε μαζί αγώνες της ομάδας μας. Ωστόσο δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την παρουσία των οπαδών της Γιούβε στα καφέ που μαζευόμαστε, παρόλο το γενικό κάλεσμα, πράγμα πολύ άσχημο για τον κόσμο που βλέπουμε να εκπροσωπεί την ομάδα τελικά μόνο στα social media!!!  
Επίσης στεναχωρηθήκαμε αφάνταστα που έκλεισε το καφέ στη Θεσσαλονίκη όπου φιλοξενούσε τους εκεί Γιουβεντίνους και καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε σε συνεργασία με τα παιδιά εκεί να βρεθεί και πάλι χώρος που θα φιλοξενήσει τη Μεγάλη μας Κυρία στή πρωτεύουσα του βορρά.  Καιρός είναι να επικοινωνήσουμε όλοι από κοντά, να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο, και να ζήσουμε τις μεγάλες στιγμές ιστορίας πού θα συνεχίσει να γράφει ή ομάδα μας ... όλοι μαζί.  Φέτος ας γίνει μια νέα αρχή...

- Μετά από την παρουσίαση της δράσης μας ως πυρήνα θα θέλαμε να σας πούμε λίγα λόγια για εμάς και τη νοοτροπία μας. Είμαστε ο πρώτος πυρήνας ενός ιταλικού κλάμπ στην χώρα μας και νοιώθουμε πολύ υπερήφανοι γι' αυτό... Είμαστε μία μικρή παρέα ultras οπαδών που μας ένωσε η μεγάλη τρέλα μας για τα Bianconero χρώματα και πορευόμαστε όλοι μας με νοοτροπία παλαιών αξιών... ultras mentalita!  
Μοναδικός σκοπός τού πυρήνα μας είναι ή εύρεση εισιτηρίων για να βρισκόμαστε στο γήπεδο όπου αγωνίζετε η Γιούβε, χωρίς να έχουμε καμιά επαφή με τη διοίκηση της ομάδας όπου κάνει ότι γουσταρει διαθέτοντας ακριβά εισιτήρια σε θέσεις όπου ούτε να είσαι όρθιος δεν επιτρέπεται,  αλλά μόνο από ultras club και να ταξιδεύουμε μαζί τους όσο μπορούμε  εντός και εκτός έδρας. Πιστεύουμε πως η θέση μας για όσο θα μπορούμε να το καταφέρνουμε ακόμα είναι μόνο ή curva sud και πουθενά αλλού, γιατί εμείς αισθανόμαστε και είμαστε ούλτρας μέχρι το κόκκαλο... Αν κάποια στιγμή δεν θα μπορούμε να βρίσκουμε εισιτήρια στο πέταλο του Juventus Stadium, τότε μάλλον δεν θα έχουμε κι εμείς λόγο ύπαρξεις...

- Τέλος θα πρέπει να ευχαριστησουμε κάποιούς ανθρώπους που μέσα από τις σελίδες τους προέβαλαν όλη τη χρονιά τις δράσεις μας, πρώτα από όλα το blog του Juve-ntinos που ήταν πάντα στο πλευρό μας και πάντα ανέβαζε ότι ήταν σχετικό με μας και τις δράσεις μας, όπως επίσης και τις σελίδες στο facebook που ανεβάζουν για εμάς πολλές από τις δραστηριότητες μας. Το Vecchia Signora 1897 και το Juventus club Greece που μας έδωσαν βήμα και φωνή όποτε κι αν τους το ζητήσαμε, τους ευχαριστούμε όλους θερμά και ελπίζουμε πως και την νέα σεζόν θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλό των Ελλήνων Μπιανκονέρι και της Γιουβέντους. 

Fino Alla Fine Forza Juventus.!

La Juve Siamo noi.!