JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ? ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ!



Θεαματικά κλείνει η μεταγραφική περίοδος για τη Γιουβέντους!Μετά από δαιδαλώδεις διαπραγματεύσεις και πολλά εμπόδια,το ισχυρό θέλω του παίκτη και η επιμονή της Γιουβέντους κέρδισαν τις αντιστάσεις των λονδρέζων της Τσελσι.

Ο Χουάν Κουαδράδο,σύμφωνα με τα λεγόμενα του διεθνή αθλητικού τύπου,θα συνεχίσει στη Γιουβέντους.€5εκ για ετήσιο δανεισμό και €20εκ του χρόνου το καλοκαίρι για υποχρεωτική αγορά,αν πιάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων ο παίκτης.Χωρίς τίποτα να είναι τελεσίδικο,βέβαια.

€25εκ. η τιμή του παίκτη αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Παίκτης βιρτουόζος ο κολομβιανός χαφ,με μεγάλο του ατου το "ένας-με-έναν",μπορεί σαν προσωπικότητα να μην είναι μπροστάρης και πρωτεργάτης,αλλά η άρτια τεχνική του μπορεί να σου πάρει το μεγαλύτερο ματς.

Και σας θυμίζω την αριστοκρατική του εμφάνιση πριν λίγους μήνες στην έδρα της Μπάγερν.Αν είχε λήξει το ματς λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα,θα μιλούσαμε για πρόκριση-Κουαδράδο.Χρήσιμο βέλος στη φαρέτρα του Αλέγκρι.Χρειάζεται και ενεργοποιεί δημιουργικά και τους υπόλοιπους συνθεσίτες του... #LaCapolista

ΡΕΛΑΝΣ ΜΕ ΒΙΤΣΕΛ Η ΓΙΟΥΒΕ! ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!


Βέλγικά και ιταλικά μέσα θεωρούν πλέον κλεισμένη τη μεταγραφή του Άξελ Βίτσελ στη Γιουβέντους.Ο παίκτης,αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Βελγίου, και εντός ωρών θα βρίσκεται στο Τορίνο για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές δοκιμασίες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η συμφωνία με τη Ζενίτ έκλεισε στα €18εκ+3εκ. και ο παίκτης λογικά θα ανακοινωθεί μέσα στη μέρα.

Ο Βίτσελ,για όσους δεν έχουν εικόνα για τον παίκτη,είναι ένα από τα πολλά ταλέντα που ξεφύτρωσαν από το Βέλγιο την τελευταία πενταετία,είναι 27 ετών,καθορόαιμος μέσος-πολυεργαλείο,με μια τάση να επιτίθεται από τα δεξιά.Koστολογείται αυτή τη στιγμή στο διεθνές χρηματιστήριο στα €23εκ,οπότε το deal σίγουρα είναι θετικό για την ομάδα μας.Χρειαζόταν ένας παίκτης στο κέντρο,ευτυχώς βρέθηκε μια πολύ καλή λύση με προοπτική.Μένει να δούμε τι πουλιά πιάνει και στο γήπεδο.

Η Ζενίτ το 2012 τον απέκτησε από την Μπενφίκα δαπανώντας €40εκ.Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα,ο παίκτης θεωρούσε ότι έκλεισε ο κύκλος του στη Ρωσία και κίνησε θεούς και δαίμονες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.Η Ζενίτ κατάλαβε ότι η γάτα ο Μαρότα θα τον κλείσει τον Ιανουάριο και θα τον αποκτήσει δωρεάν και ενέδωσε στις πιέσεις του.

Βέλγο παίκτη στη Γιουβέντους δε θυμάμαι ποτέ και ούτε έχω διαβάσει για κάποιον στο παρελθόν.Είναι άραγε ο πρώτος;Όποιος έχει την ώρα να το ψάξει,ας με διαφωτίσει. #LaCapolista

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Λάτσιο-Γιουβέντους 0-1, 2 στα 2 στο Ολίμπικο.


Η Γιουβέντους χωρίς να αποδόση καλό ποδόσφαιρο, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα όπως είναι η Λάτσιο, κατάφερε να φύγει από την πρωτεύουσα με τη νίκη. Ο Σάμι Κεντίρα στο 66' χάρισε το δεύτερο φετινό τρίποντο στην ομάδα μας.

Οι «μπιανκονέρι» αν και είχαν δύσκολο έργο στη Ρώμη απέναντι στη Λάτσιο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σέριε Α κατάφεραν να ντουμπλάρουν τις επικρατήσεις τους, μετά από εκείνη κόντρα στη Φιορεντίνα στην πρεμιέρα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν γι” ακόμη μία φορά ο Σάμι Κεντίρα. Ο Γερμανός χαφ μπορεί να μην είναι στον αγωνιστικό χώρο για να σκοράρει, αλλά, προς το παρόν αυτό το κάνει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού για δεύτερο συνεχόμενο ματς πανηγύρισε δικό του «παστέλι».

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλοί, όμως, δεν μπορούσαν να σημειώσουν κάποιο γκολ. Μέχρι και το 66ο λεπτό όταν ο έμπειρος μέσος «ντύθηκε» επιθετικός και με ωραία κίνηση και ακόμη καλύτερο τελείωμα από τα πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Λατσιάλι που μέχρι το τελευταίο σφύριγμα όσο και αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να βρουν απάντηση στο τέρμα του και έτσι η Γιουβέντους συνέχισε ακάθεκτη τη πορεία της.

Lazio-Juventus 0-1, Khedira 66'

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Μαρκέτι, Μπάστα (72' Τζόρτζεβιτς), Ράντου, Ντε Βράι, Μπάστος, Λουκάκου (63' Πατρίκ), Μπίλια, Λούλιτς (59' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Παρόλο, Φελίπε Αντερσον, Ιμόμπιλε.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Αλβες (73' Λιχτστάινερ), Μπενάτια, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Ασαμόα, Λεμινά, Ντιμπάλα (88' Πιάτσα), Μάντζουκιτς (65' Ιγουαΐν).

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Με 20 ποδοσφαιριστές η αποστολή της Γιουβέντους στη Ρώμη.



Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει για την 2η αγωνιστική της Σεριε Α 2016-2017 στο Ολύμπικο της Ρώμης αύριο Σάββατο 19:00 ώρα Ελλάδας την Λάτσιο και θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις νίκες της.

Ο Αλέγκρι ανακοίνωσε μια 20 μελή αποστολή με την απουσία του Μπονούτσι να είναι σημαντική, ας δούμε αναλυτικά τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Ρώμη για ακόμα ένα διπλό.

1 Buffon
3 Chiellini 
4 Benatia
5 Pjanic
6 Khedira
9 Higuain
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli 
17 Mandzukic 
18 Lemina
20 Pjaca
21 Dybala 
22 Asamoah
23 Dani Alves
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
32 Audero
33 Evra

Στη Γουέστ Χαμ ο Ζάζα.



Παίκτης της Γουέστ Χαμ πρέπει να θεωρείται ο Ζάζα, καθώς αύριο αναμένεται να βρεθεί στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει - αν όλα πάνε καλά - το νέο του συμβόλαιο. 

Η Γιουβέντους θα πάρει το ποσό των 28 εκατ. ευρώ, ένα χρόνο αφού τον αγόρασε με 18 εκατ. από την Σασουόλο! 

Για τον παίκτη έδειξε έντονο ενδιαφέρον και η Βόλφσμπουργκ, όμως τα «σφυριά» ήταν τελικά οι... νικητές σε αυτή τη μονομαχία. 

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Το πρόγραμμα αγώνων της Γιούβε στο Τσαμπιονς Λιγκ.


Η Γιουβέντους στην σημερινή κλήρωση του Τσαμπιονς Λιγκ βρέθηκε στον 8ο όμιλο με αντιπάλους τις Σεβίλλη,Λυών,και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι προσπάθειες της ομάδας για την κατάκτηση της κορυφής του ομίλου ξεκινάνε στις 14 Σεπτεμβρίου στο Γιουβέντους Στάντιουμ με αντίπαλο την Σεβίλλη.

Ας δούμε παρακάτω το πλήρες πρόγραμμα του ομίλου της Γιουβέντους.

14 Σεπτεμβρίου - Γιουβέντους - Σεβίλλη
27η Σεπτεμβρίου - Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Γιουβέντους 
18 Οκτώβρη - Ολιμπίκ Λυών - Γιουβέντους
2 Νοεμ - Γιουβέντους - Ολιμπίκ Λυών
22η Νοεμβρίου - Σεβίλλη - Γιουβέντους
7 Δεκεμβρίου - Γιουβέντους - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κλήρωση C.L. Live από το Juve-ntinos.!!!


Η Γιουβέντους είναι στον 8ο όμιλο του φετινού Champions League και περιμένει τους τρεις αντιπάλους της.

8ος όμιλος
Γιουβέντους
Σεβίλλη 
Λυών 
Ντινάμο Ζάγκρεμπ 

Εύκολη κλήρωση για τη Γιούβε που αν είναι σοβαρή θα πρέπει να κάνει το απόλυτο.

Στις 19:00 κληρώνει για Γιούβε.!


Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 θα μάθουμε τους τρεις αντιπάλους που θα βρει στο δρόμο της η Γιούβε στους φετινούς ομίλους του Champions League. Οι Μπιανκονέρι βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.
Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ TV.


Ας δούμε τώρα αναλυτικά τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας και ποιοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας μας.

1ο γκρουπ
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα
Λέστερ
Μπάγερν
Γιουβέντους
Μπενφίκα
Παρί Σεν Ζερμέν
ΤΣΣΚΑ Μόσχας

2ο γκρουπ
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ντόρτμουντ
Αρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι
Σεβίλλη
Πόρτο
Νάπολι
Λεβερκούζεν

3ο γκρουπ
Βασιλεία
Τότεναμ
Ντιναμό Κιέβου
Λυών
Αϊντχόφεν
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας
Κλαμπ Μπριζ
Γκλάντμπαχ

4ο γκρουπ
Σέλτικ
Μονακό
Μπεσίκτας
Λέγκια Βαρσοβίας
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Λουντογκόρετς
Κοπεγχάγη
Ροστόφ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Έκλεισε τον Μπλεζ Ματουϊντί σύμφωνα με την L'Equipe η Γιουβέντους.


Έτοιμη να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο είναι η Γιουβέντους.Μετά τις μεταγραφές των Ιγκουαΐν,Πιάνιτις,Πιάτσα,την απόκτηση του ελεύθερου Ντάνι Άλβες και τον δανεισμό του Μπενατιά από την Μπάγερν οι ιθύνοντες της Γιουβέντους ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μία ακόμα μεγάλη κίνηση.
Ποια είναι αυτή; Η αντικατάσταση του κενού του Πογκμπά με την απόκτηση του Ματουΐντί. Το φλερτ κρατάει εδώ και αρκετές εβδομάδες ανάμεσα στην ιταλική ομάδα, την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Γάλλο μέσο. Οι Παριζιάνοι ζητούσαν ακατέβατα 40 εκατομμύρια ευρώ προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι τα ταμεία της Γιούβε ήταν γεμάτα.
Σύμφωνα όμως με τα ιταλικά Μέσα αλλά και την "L' Equipe" οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε ένα ποσό λίγο πάνω από τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Η Γιουβέντους φέρεται να έχει βρει ήδη και με τον παίκτη για συμβόλαιο διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών. Άλλωστε, ο Ματουϊντι στα 29 του χρόνια αναζητά ένα καλό συμβόλαιο το οποίο πιθανότατα να είναι και το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του.
Έτσι, εάν αληθεύουν όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας ο Γάλλος μέσος να βρεθεί στην Ιταλία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

FORZA ITALIA...SIAMO VICINO.


Ο μεγάλος σεισμός (6,2 ρίχτερ) που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στην κεντρική Ιταλία έχει βυθίσει τη γειτονική χώρα στο πένθος.

Κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους επλήγησαν.

Είμαστε στο πλευρό σας φίλοι μας.


Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Γιουβέντους-Φιορεντίνα 2-1, με το δεξί η Γιούβε.


Με το δεξί μπήκε στο φετινό Campionato η Γιούβε κερδίζοντας την Φιορεντίνα με 2-1, άνοιξε λογαριασμό ο Ιγκουαίν πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης στο 75', στο 37' είχε ανοίξει το σκορ ο Κεντίρα και η Φιορεντίνα ισοφάρισε με τον Κάλινιτς στο 70'.

Ο Γκονσάλο Ιγουαΐν ήρθε από τον πάγκο, χρειάστηκε 9' για να πετύχει το πρώτο του γκολ και χάρισε στην Γιουβέντους τη νίκη επί της Φιορεντίνα με 2-1.

Πριν λίγες εβδομάδες ο Γκονσάλο Ιγουαΐν, ο άνθρωπος των 94 εκατ. ευρώ, πήρε το Νο 9 από τον Μοράτα. Με το... καλησπέρα έδειξε ότι μάλλον ήταν εκείνο που τα τελευταία χρόνια έψαχναν απεγνωσμένα οι μπιανκονέρι. Και τι δεν άκουσε για τα παραπανίσια του κιλά. Χρειάστηκε, όμως, μόλις 9’, για να ανοίξει λογαριασμό, δίνοντας στην Γιουβέντους τη νίκη με 2-1 επί της Φιορεντίνα στην πρεμιέρα της Serie A.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν από το πρώτο λεπτό. Έκλεισαν τους βιόλα, που δεν είχαν ούτε τελική προσπάθεια εντός εστίας στο πρώτο μέρος, στα καρέ τους και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 4’, όταν μετά από λάθος του Ταταρουσάνου, ο Κεντίρα δεν κατάφερε να τον νικήσει στο τετ α τετ. Ασαμόα και Λεμινά έκαναν πολλή δουλειά για την Γιουβέντους στη μεσαία γραμμή, όμως ο ρυθμός μετά το 20’ έπεσε.

Παρόλα αυτά, στο 37’ από το πουθενά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Ο Κιελίνι έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Κεντίρα με δυνατή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ταταρουσάνου για το 1-0! Ο Άλεξ Σάντρο θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη επιλογή στο 44’, όταν προσπάθησε να τελειώσει τη φάση από πολύ δύσκολη γωνία και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο.

Ο ρυθμός δεν ήταν καθόλου καλός στο δεύτερο ημίχρονο. Οι μπιανκονέρι οπισθοχώρησαν πολύ, όμως οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν την μπάλα κυρίως στο δικό τους μισό, χωρίς να μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις τον Μπουφόν. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς ευκαιρίες μέχρι το 70’, όταν οι βιόλα πλήρωσαν τους γηπεδούχους με το ίδιο νόμισμα. Ο Ίλιτσιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κάλινιτς νίκησε τον Άλεξ Σάντρο στον αέρα και έκανε το 1-1!

Η χαρά της Φιορεντίνα, όμως, κράτησε μόλις για 5’. Ο Γκονσάλο Ιγουαΐν είχε ήδη έρθει από τον πάγκο και μετά την προσπάθεια του Κεντίρα, που κόντραρε, πήρε το ριμπάουντ, για να κάνει το 2-1 από κοντά στο 75’ με την τρίτη του επαφή με την μπάλα, μόλις 9’ μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο! Αυτή τη φορά οι παίκτες του Αλέγκρι δεν είχαν καμία διάθεση να δεχθούν ξανά την ισοφάριση, κράτησαν τον έλεγχο, απείλησαν με καλά μακρινά σουτ του Λεμινά, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Γιουβέντους να ξεκινάει με το δεξί.

Juventus- Fiorentina 2-1, 37' Khedira, 70' Kalinic, 75' Higuain

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Dani Alves, Khedira (Hernanes 88), Lemina, Asamoah, Alex Sandro, Mandzukic (Higuain 67), Dybala (Evra 84)

Unused substitutes: Neto, Audero, Lichtsteiner, Rugani, Benatia, Marrone, Pjanic, Pjaca, Zaza

Manager: Allegri

 

FIORENTINA: Tatarusanu, Tomovic, Gonzalo, Astori, Alonso, Vecino, Badelj (Sanchez 65), Chiesa (Tello 46), Bernardeschi, Ilicic (Rossi 80), Kalinic

Unused substitutes: Lezzerini, Dragowski, De Maio, Zarate, Fernandez, Diks, Hagi, Babacar, Milic

Manager: Sousa

Ξεκίνημα με το δεξί θέλει η Γιούβε.


Πρεμιέρα απόψε για τη Γιούβε στον φετινό μαραθώνιο της Serie A, πρώτος αντίπαλος οι Βιόλα, οι οποίοι έρχονται στο Τορίνο για να αποσπάσουν θετικό απότελεσμα, η Γιούβε όμως θέλει να μπει με το δεξί φέτος και όχι όπως το περσινό ξεκίνημα. Το πάθημα πιστεύω να μας έγινε μάθημα.

Ο Αλέγκρι εκτός από τον τραυματία Μαρκίσιο έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες ετοιμοπόλεμους στη αποψινή μάχη.

Δείτε την πιθανή εντεκάδα που έχει στο μυαλό του να παρατάξει ο Μίστερ:


Αρχίζει η νέα σεζόν, 23 παίκτες στην πρεμιέρα της Serie A.


Η νέα σεζόν ξεκινάει σήμερα με τη Γιουβέντους να υποδέχεται την Φιορεντίνα, ο Massimiliano Allegri έχει στη διάθεση του 23 παίκτες για το παιχνίδι με τους Βιόλα, στην πρεμιέρα  της Serie A για την σεζόν 2016/17, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21·45 ώρα Ελλάδας. 

Εδώ οι 23 παίκτες που είναι στην αποστολή:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Benatia
5 Pjanic
6 Khedira
7 Zaza
9 Higuain
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
17 Mandzukic
18 Lemina
19 Bonucci
20 Pjaca
21 Dybala
22 Asamoah
23 Dani Alves
24 Rugani 
25 Neto
26 Lichtsteiner
32 Audero
33 Evra
39 Marrone

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Γιουβέντους-Εσπανιόλ 2-2, Μάτζουκιτς και Ντιμπάλα οι σκόρερ


Στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η Γιούβε αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με αντίπαλο την Εσπανιόλ. Μάτζουκιτς και Ντιμπάλα οι σκόρερς των δυο γκολ της Γιούβε.


Το σκορ για την Εσπανιόλ άνοιξε στο 36’ ο Μπαπτιστάο. Ο Μάντζουκιτς, στο 54’ έκανε το 1-1. Οι Ισπανοί έμειναν με 10 παίκτες στο 77’ αφού είδε δεύτερη κίτρινη ο Βίκτορ Σάντσεθ, στο 85’ όμως και παρα το αριθμητικό μειονέκτημα οι Ισπανοί  έκαναν το 1-2 με τον Μορένο. Για να έρθει στο 90’ η ισοφάρισει εκ νέου με ένα υπέροχο γκολ του Ντιμπάλα με πανέμορφο πλασέ έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάκα στο παραθυράκι της εστίας της Εσπανιόλ γράφοντας το τελικό 2-2.

24 παίκτες για το αυριανό φιλικό με Espanyol.


Ο Massimiliano Allegri έχει στην αποστολή για το ματς με την Espanyol 24 παίκτες στο ταξίδι της Juventus στη Modena’s όπου θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι στο Alberto Braglia stadium, ο αγώνας με την Espanyol είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 21:00 ώρα Ελλάδας αύριο Σάββατο. 

Goalkeepers: BUFFON, NETO, AUDERO

Defenders: ALEX SANDRO, CHIELLINI, MARRONE, BARZAGLI, BONUCCI, RUGANI, LICHTSTEINER, DANI ALVES, BENATIA, UNTERSEE

Midfielders: ASAMOAH, PEREYRA, LEMINA, HERNANES, PJANIC, MACEK, KASTANOS

Forwards: MANDZUKIC, DYBALA, HIGUAIN, PJACA

Δεν υπάρχει Ν 10 φέτος στη Γιούβε.!


Ανακοινώθηκαν επίσημα τα νούμερα στις φανέλες των παικτών για τη φετινή σεζόν, σε κανέναν το νούμερο 10.

1 Gigi Buffon, 
3 Giorgio Chiellini, 
4 Mehdi Benatia, 
5 Miralem Pjanic, 
6 Sami Khedira, 
7 Simone Zaza, 
8 Claudio Marchisio, 
9 Gonzalo Higuain, 
11 Hernanes, 
12 Alex Sandro, 
15 Andrea Barzagli, 
17 Mario Mandzukic, 
18 Mario Lemina, 
19 Leonardo Bonucci, 
20 Marko Pjaca, 
21 Paulo Dybala, 
22 Kwadwo Asamoah, 
23 Dani Alves, 
24 Daniele Rugani, 
25 Norberto Neto, 
26 Stephan Lichtsteiner, 
27 Stefano Sturaro, 
32 Emil Audero, 
33 Patrice Evra, 
37 Roberto Pereyra, 
39 Luca Marrone

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Αντίο Paul Labile Pogba. Καλή σου τύχη.


Η Γιουβέντους σε έκανε γνωστό στον κόσμο του ποδοσφαίρου ως παίκτη και ως άνθρωπο. Τώρα που αποφάσισες να επιστρέψεις στο Μάντσεστερ από όπου έφυγες με δυσάρεστες αναμνήσεις, εμείς σε χαιρετούμε με στυλ οπαδών  Γιουβέντους όπως είμαστε συνηθισμένοι να το κάνουμε, με μια ευχή για καλύτερο μέλλον εκεί που επέλεξες να πας! 

Σ ' ευχαριστούμε για τις καλές εμφανίσεις σου και τα εκπληκτικά γκολ σου σε αυτά τα 4 χρόνια που ήσουν στο Τορίνο. Ένα μόνο θέλουμε να ξέρεις, πως οι παίκτες απλώς περνούν από εδώ, οι Γιουβεντίνοι παραμένούν! 

Αντίο Paul Labile Pogba. Καλή σου τύχη.


Το μεγάλο Deal ολοκληρώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της τρίτης ώρα Ελλάδας και ανακοινώθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Πολ Πογκμπά ανήκει πλέον στους κόκκινους διαβόλους.

Γιουβέντους και Μάντσεστερ ήρθαν τελικά σε συμφωνία και ανακοίνωσαν τα ξημερώματα της τρίτης την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών, με την Γιούβε να κάνει γνωστό πως θα βάλει στα ταμεία της 105+5 εκατ. ευρώ. 


Τα χρήματα θα εισπραχθούν σε βάθος δυο ετών, 52,5 φέτος και 52,5 του χρόνου, ενώ τα υπόλοιπα 5 θα έρθουν στα ταμεία του συλλόγου αν στην 5ετία του συμβολαίου του Γάλλου ανανεωθεί ή πουληθεί από την Γιουνάιτεντ. 


Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Από το POGBACK στο POGBYE.!!!

Είδαμε χθες πως καλοσώρισαν στη Μάντσεστερ Γ. τον Πογκμπά (Pogback), δείτε και σήμερα τον αποχαιρετά η Γιούβε (Pogbye).

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Πογκμπά τέλος, Ciao Paul.


Η υπόθεση Πογκμπά που σέρνετε εδώ και κάποιες εβδομάδες έφτασε πλέον στο τέλος της, ο Γάλλος επιστρέφει εκεί όπου έφυγε δυσαρεστημένος πριν 4 χρόνια, εκεί που δεν τον πίστεψαν και πλέον πληρώνουν αδρά για τον πάρουν πίσω (καλά να πάθουν), ωστόσο αυτό που εμένα με ξενίζει είναι ότι ο Πολ απαρνήθηκε την ομάδα που τον ανέδειξε και που θα του πρόσφερε φέτος τον θρόνο της Ευρώπης μέσω του Champions League για τα λεφτά και τα σοκάκια τους Europa League, δεν πειράζει Πολ, καλή συνέχεια στην καριέρα σου, η Γιούβε έχει μπει πλέον στο σωστό δρόμο, στο δρόμο των επιτυχιών, μακάρι κι εςύ να συχεχίςεις σε αυτό το δρόμο, προςοχή φίλε μου μην γίνεις ακόμα ένας Μπαλοτέλι, πρόςεχε.!!!

Οι Άγγλοι πριν λίγο ανακοίνωσαν πως ο Γάλλος βρίσκεται εκεί και περνάει από ιατρικές εξετάσεις.


Σήμερα τελικά ο Πογκμπά αποφάσισε να μιλήσει στο Twitter, όπου έγραψε: «Οταν μιλάνε πολλοί, κανείς δεν καταλαβαίνει. Θα μιλήσω πολύ σύντομα».

Δεν περιμένουμε να μας πεις τίποτα Παύλο, τα καταλάβαμε όλα εδώ και βδομάδες, εμείς οφείλουμε να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα εκατομμύρια που θα έρθουν στα ταμεία της Γιούβε που θα την δυναμώσουν ακόμα πιο πολύ.

Ciao Paul Pogba.

Γουέστ Χαμ-Γιουβέντους 2-3.


Σε ένα «χορταστικό» ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, η Γουέστ Χαμ γνώρισε την ήττα (2-3) από τη Γιουβέντους, μία εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας Πρέμιερ Λιγκ. Δύο γκολ ο Κάρολ, πρώτη εμφάνιση για Παγιέ, ντεμπούτο για τους «μπιανκονέρι» ο Ιγκουαΐν. 


Το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο φάσεις! Η Γουέστ Χαμ είχε δοκάρι στο 17’ με τον Βαλέντσια, με τη Γιουβέντους να την… τιμωρεί εις διπλούν, αφού μέσα σε ένα τρίλεπτο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Ντιμπαλά (18’) και να κάνει το 0-2 με τον Μάντζουκιτς στο 20ο λεπτό.


Τα «σφυριά» πάντως αντέδρασαν και με πρωταγωνιστή τον Άντι Κάρολ έφεραν το ματς στα ίσια. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ μείωσε αρχικά με διπλή προσπάθεια στο 34’ και επτά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους έκανε με κεφαλιά το 2-2.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν, με τη Γιουβέντους να είναι καλύτερη και να  αγγίζει το τρίτο γκολ στο 82’,  αλλά η εκτέλεση φάουλ του Ερνάνες σταμάτησε στο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος το έκανε τελικά ο Σιμόνε Ζάζα στο 86’ με εξερετικό κοντρόλ και ιδανικό πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ των πρωταθλητών Ιταλίας.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

23 παίκτες ταξίδεψαν στο Λονδίνο.


Ο Αλέγκρι πήρε μαζί του στο ταξίδι στο Λονδίνο 23 παίκτες της Juventus για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη West Ham στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της Premier League που θα γίνει στο νέο γήπεδο των σφυριών, το London Stadium.


Εδώ οι παίκτες που επέλεξε ο Massimiliano Allegri : 


Goalkeepers: Buffon, Neto, Loria 


Defenders: Chiellini, Benatia, Alex Sandro, Barzagli, Rugani, Dani Alves, Marrone, Untersee


Midfielders: Pjanic, Hernanes, Lemina, Asamoah, Pereyra, Macek, Kastanos


Forwards: Zaza, Higuain, Dybala, Mandzukic, Pjaca 

Ο MAX ALLEGRI ΜΙΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ!


«Ο Ντάνι Άλβες θα έχει το ίδιο ρόλο με αυτόν του Λιχτστάινερ.Είτε παίζουμε με τρεις,είτε με τέσσερις στην άμυνα.Ο Πιάνιτς μπορεί να αγωνιστεί μπροστά από την άμυνα,αλλά η θέση που του ταιριάζει καλύτερα θεωρώ είναι να παίζει ως κεντρικό χαφ.Ο Πιάτσα είναι ένας νεαρός παίκτης με τεράστια ποιότητα και μπορεί να αγωνιστεί είτε στο άκρο της επίθεσης,είτε σαν δεκάρι.Τον Μπενάτια τον γνωρίζετε ήδη,έχει ξαναγωνιστεί στη Serie A και ο Ιγκουαϊν που ήταν πέρυσι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος συμπληρώνει μια πολύ συμπαγή επίθεση με τους Μάντζουκιτς,Ντιμπάλα,Τζάτζα και Πιάτσα.»

«Αύριο με τη Γουέστ Χαμ θα παίξουμε με τέσσερις στην άμυνα και με χαρά σας δίνω την ενδεκάδα.Buffon; Dani Alves, Benatia, Rugani, Alex Sandro; Lemina, Pjanic, Asamoah; Pereyra; Dybala, Mandzukic.Ο Νέτο θα μπει στο δεύτερο ημίχρονο.»

«Η αποθεραπεία του Μαρκίζιο πηγαίνει καλά.Περιμένουμε να τον έχουμε πίσω μαζί μας μέσα του Οκτώβρη.Έχει αρχίσει τρέξιμο και προπονείται και με τη μπάλα.»

«Είναι δίκαιο και επόμενο ο Μουρίνιο να μη θέλει να μιλήσει για τον Πογκμπά,μιας και είναι παίκτης της Γιουβέντους.Μίλησα με τον Πογκμπά χθες βράδυ και τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο Βίνοβο να προπονηθεί μαζί μας.Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για αντικαταστάτες του Πογκμπά,μιας και αυτή τη στιγμή είναι δικός μας παίκτης.» #LaCapolista