JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ρινκον στο Τορίνο.!


Ο Τόμας Ρινκόν αφίχθη στο Τορίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους αφήνοντας τη Τζένοα!

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

600άρης ο Μπουφόν.!!!


Ο Μπουφόν έφτασε της 600 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους στον τελικό του Σούπερ Καπ, μπράβο μεγάλε Τζίτζι.!!!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Γιουβέντους-Μίλαν 1-1, 3-4 στα πέναλτι.


Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να κερδίσει το σούπερ Καπ το οποίο κατέληξε στη Μίλαν μετά από 120' αγώνα όπου οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, τα γκολ για τη Γιούβε ο Κιελίνι στο 18' και για τη Μίλαν ο Μποναβεντούρα στο 38', το ματς έφτασε στα πέναλτι όπου οι Ροσονέρι ήταν αυτοί που ήταν πιο εύστοχοι από τους Μπιανκονέρι και πήραν τον τίτλο. 
Δεν της πάει η Ντόχα του Κατάρ της Γιούβε καθώς έχασε πάλι.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Μέχρι το 2021 στην Γιούβε ο Μπονούτσι.



Ο 29χρονος αμυντικός, ανήκει στη «Γηραιά Κυρία» από το 2010 και έχει συμπληρώσει μέχρι σήμερα 291 εμφανίσεις, πράγμα που τον καθιστά ως τον παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές τις τελευταίες έξι σεζόν!
Έχει κερδίσει 1033 μάχες με αντιπάλους, 359 εκ των οποίων ήταν «αερομαχίες». Σε ποσοστό 72%, όποιος επιθετικός τα βάλει μαζί του, θα βγει χαμένος.
Με 16 γκολ είναι ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους.
Όλα αυτά τον κάνουν έναν από τους καλύτερους στόπερ στον κόσμο και η Γιουβέντους φρόντισε να του «πειράξει» το συμβόλαιο και τους οικονομικούς όρους, ώστε να συνεχίσουν μαζί το δρόμο τους για τα επόμενα 4,5 χρόνια.
Μετά την ανακοίνωση της Γιουβέντους, ο «Λέο» έγραψε το εξής μήνυμα στους λογαριασμούς του στα social media.
«Ανανέωσα μέχρι το 2021. Επέλεξα το σπίτι στο οποίο μεγάλωσα και έγινα σπουδαίος ανάμεσα σε σπουδαίους. Θα συνεχίσω να φοράω το Νο19 μου με Μπιανκονέρα υπερηφάνεια. Κι άλλο. Fino alla fine, ένας μόνο στόχος: Να συνεχίσουμε να νικάμε!».

Η αποστολή της Γιουβέντους για τον τελικό του Σούπερ Κοππα.





Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Γιουβέντους-Ρόμα 1-0, το 6ο σερί πλησιάζει.!!!


Η Γιουβέντους κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι με τη Ρόμα χάρη στο γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαίν στο 14', έτσι έδειξε σε όλους ποιός είναι το αφεντικό στην Ιταλία και πλέον βάζει πλώρη για κάτι που δεν το έχει πετύχει καμιά άλλη ομάδα στην Ιταλία, να κατάκτηση έξι σερί Σκουντέτο.!!!

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ale & Ricky, SEMPRE CON NOI!


10 χρόνια πέρασαν από τη μαύρη μέρα που δυο ασπρόμαυρα αγγελούδια έφυγαν από κοντά μας, η οικογένεια της Γιούβε και όλοι εμείς οι τιφόζι δεν ξεχνάμε τους δυο πιτσιρικάδες Αλέ και Ρίκι που πνίγηκαν στην πισίνα εκείνη την παγωμένη μέρα του Δεκέμβρη.


Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Μάντζουκίτς: "Για μένα η ομάδα είναι πάνω απ' όλα"


Ο Μάριο Μάντζουκιτς μετά από όλες αυτές τις βλακίες που γράφτηκάν περί θυμού και μη πανηγυρισμού της νίκης της Γιούβε έγραψε στο προσωπικό λογαριασμό του στο instagram και αποσαφηνίζει την "υπόθεση" Αντικατάσταση του:

"Για μένα, η ομάδα είναι πάνω απ'όλα και έρχεται πρώτη, στον αθλητισμό πάντα θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει καλά αποτελέσματα. Ήμουν τόσο απογοητευμένος που έπρεπε να φύγω από το γήπεδο, επειδή δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες  μου όταν ήμασταν ακόμα ισόπαλοι. Χάρηκα πολύ μαζί με τους συμπαίκτες μου μετά από άλλη μια σημαντική νίκη και δεν μπορεί να καταστραφεί από εκείνους που προσπαθούν να βρουν κάτι αρνητικό, ακόμη και μετά από μια επιτυχία!"

Μπράβο στο Σούπερ Μάριο για αυτά που έγραψε στο instagram, η Γιούβε είναι μια οικογένεια και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Η Πόρτο στο δρόμο της Γιούβε.


Την Πόρτο θα βρει στο δρόμο της η Γιούβε στους 16 του CL. Μπορεί να φαίνεται καλή η κλήρωση για τους Μπιανκονέρι αλλά η Πόρτο είναι καλή και έμπειρη ομάδα, ωστόσο απέφυγε ομάδες που θα φάνταζαν βουνό. Η καλή και σοβαρή Γιουβέντους όμως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στους Πορτογάλους και θα περάσει στους "8" της διοργάνωσεις.

Forza Grande Juve.!!!


Αναλυτικά τα ζευγάρια:

 

Μάντσεστερ Σίτι – Μονακό

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι

Μπενφίκα – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ

Πόρτο - Γιουβέντους

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Σεβίλλη - Λέστερ

 

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 14/15 και 21/22 Φεβρουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί στις 7/8 Μαρτίου και 14/15 του ίδιου μήνα.


Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΧ ΑLLEGRI : "Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι"

«
Tα παιδιά έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ,μόνο και μόνο επειδή ο Μπελότι έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ.Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε κάπως στον αιφνιδιασμό και είχαμε άσχημη τελική πάσα.Γνωρίζαμε ότι θα πρόκειται για μάχη.»

«Ο Ντιμπάλα είναι τρομερός,επιστρέφει σιγά σιγά στην ιδανική του κατάσταση,αν και αυτό θα πάρει χρόνο.Καταλαβαίνω ότι ο Μάντζουκιτς μπορεί να μην χάρηκε ιδιαίτερα με την αλλαγή,αλλά εκείνη τη στιγμή χρειαζόμουν κάτι πιο τεχνικό.Από τη στιγμή που ηρέμησε το τέμπο μετά το 30',η ποιότητα των παικτών έκανε τη διαφορά.»

«Βελτιωνόμαστε συνεχώς και οι τραυματίες επιστρέφουν σιγά σιγά.Με την είσοδο του Πιάνιτς παίξαμε ένα ανορθόδοξο 4-4-2,καθώς είχε μείνει μόνο ο Μαρκίζιο πίσω να μαρκάρει.»

«Πάντα χαίρομαι για τον Ιγκουαΐν,ακόμα και όταν δε σκοράρει,καθώς η συνεισφορά του είναι μεγάλη.Γνωρίζω ότι ζει για να σκοράρει,αλλά το γκολ δεν είναι το μόνο σημαντικό στο ποδόσφαιρο.»#LaCapolista

GONZALO HIGUAIN : "Πήραμε τι νίκη και αφήσαμε τους άλλου πίσω"

«Δουλεύουμε ιδανικά σαν ομάδα και κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.Το σημαντικό είναι πήραμε τους τρεις βαθμούς και αφήσαμε τους άλλους πίσω μας.Τώρα αυτοί έχουν το πρόβλημα.Από αύριο,θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το ματς κόντρα στη Ρόμα.»

«Το δεύτερο γκολ που πέτυχα είχε βαθμό δυσκολίας,καθώς η μπάλα αναπηδούσε και δεν ήταν εύκολο να σουτάρω όπως ήθελα.Όσο για τα ματς που δε σκόραρα μέσα στο Νοέμβριο,δεν ανησύχα ούτε ένα λεπτό!»#LaCapolista

MIRALEM PJANIC : "Δύσκολο ματς, αλλά η Γιούβε είναι συνηθισμένη στη νίκη"

 «Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο,μπήκα στο 1-1 και είμαστε πολύ χαρούμενοι για εμάς και τους οπαδούς μας.Ποτέ δεν είναι εύκολο όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ,αλλά συνεχίσαμε να μαχόμαστε.Η Γιουβέντους είναι μια ομάδα που είναι συνηθισμένη στη νίκη και έτσι δε χάνουμε ποτέ την αυτοπεποίθηση μας.»

«Στη Ρώμη όλοι θεωρούν κάποιο ντέρμπι,ακόμα ένα σημαντικό παχνίδι.Στη Γιουβέντους είσαι υποχρεωμένος να το κερδίσεις.Παίξαμε καλά σήμερα και πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε.»

«Την επόμενη βδομάδα χαίρομαι που θα συναντήσω τόσους φίλους,μιας και παίζουμε με τη Ρόμα.Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα με πολλούς πρωταθλητές.Και ο προπονητής τους κάνει εξαιρετική δουλειά.Πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια εκεί ,αλλά αυτό που θέλω πλέον είναι να κερδίζει πάντα η Γιουβέντους.»#LaCapolista

Τορίνο-Γιουβέντους 1-3,έκλεισε στόματα η Μεγάλη Κυρία!!!




Και με απουσίες! Και εκτός έδρας! Και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ! Ακόμη και έτσι η Γιουβέντους πήρε τη νίκη 3-1 απέναντι στην Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης, με τον Ιγκουαϊν να σκοράρει δύο γκολ

Ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες για αυτή, η Γιουβέντους πανηγύρισε άλλη μια νίκη απέναντι στην Τορίνο στο μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι. 

Βλέπετε η «Μεγάλη Κυρία» πήγε στο «Ολίμπικο» για να αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα της έχοντας πολλές απουσίες, την ατμόσφαιρα εις βάρος της και έχοντας απέναντι της μια Τορίνο σε αρκετά καλή κατάσταση, χωρίς ήττα στην έδρα της φέτος! 

Και τα πράγματα για τη Γιουβέντους έγιναν δυσκολότερα, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16ο λεπτό με τον Μπελότι! Όμως ακόμη και έτσι η «Γιούβε» τα κατάφερε! Έφυγε με τη νίκη 3-1 με πρωταγωνιστή τον Ιγκουαϊν! 

Ο Αργεντινός επιθετικός ισοφάρισε στο 28ο λεπτό και στο 82ο έδωσε και το προβάδισμα στην ομάδα του. Ωστόσο η «Μεγάλη Κυρία» έφτασε μια τεράστια επικράτηση με τον Πιάνιτς στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 3-1. 

Με αυτό το σκορ η Γιουβέντους παραμένει στην πρώτη θέση μια αγωνιστική πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρόμα! 


Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Γιουβέντους-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-0, άνετα και ξεκούραστα πρώτη.!


Η Γιουβέντους χωρίς να φορτσάρει πήρε μια πολύ εύκολη νίκη που της χάρισε την πρωτιά στον όμιλο, με τα γκολ των Ιγκουαίν στο 52' και Ρουγκάνι στο 73' έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την φάση των ομίλων, πλέον θα περιμένει να δει τον αντίπαλο της στα νοκ άουτ.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Γιουβέντους-Αταλάντα 3-1, επιστροφή στις νίκες.!


Η Γιούβε μετά το στραπάτσο την προηγούμενη εβδομάδα στη Γένοβα και την βαριά ήττα με κάτω τα χέρια, επέστρεψε ξανά στις νίκες με πολύ εκκωφαντικό τρόπο, θύμα της η Αταλάντα η οποία προερχόταν από 6 σερί νίκες αλλά δεν κατάφερε να αντισταθεί στις ορέξεις των παικτών της Γιουβέντους που κέρδισαν εύκολα με 3-1, τα γκολ για τους Μπιανκονέρι πέτυχαν οι Άλεξ Σάντρο, Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μάριο Μάντζουκίτς.