JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Τι είπαν για τον Καναβάρο οι πρώην συμπαίκτες του.

Την επέτειο της νίκης του τέταρτου Παγκοσμίου τίτλου στην ιστορία της Ιταλίας, αυτή τη φορά στα γήπεδα της Γερμανίας το 2006, επέλεξε ο capitano εκείνης της Ιtal-Juve, Fabio Cannavaro για να ανακοινώσει ότι σταματά το ποδόσφαιρο: "το γόνατό μου δεν άντεχε πιά", εξήγησε και ανακοίνωσε πως θα μιλήσει με τον Andrea Agnelli για να μην ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο που τον ήθελε ως παράγοντα στη Juve μιας και έχει πρόταση από την Al Alhi του Dubai όπου αγωνίστηκε, μια πρόταση που θα ήθελε να δεχτεί αφού η οικογένειά του περνά καλά εκεί.

Τον Cannavaro αποχαιρέτισαν από το site της Juventus και οι συμπαίκτες του που μοιράστηκαν μαζί του τόσες χαρές:

Gigi Buffon: "περισσότερο και από συμπαίκτης, ο Fabio είναι φίλος. Μαζί παίξαμε και κερδίσαμε τόσα. Στο γήπεδο ήταν η ασπίδα μου".

Alessandro Del Piero: "ένας μεγάλος παίκτης. Μας ενώνουν οι αναμνήσεις τόσων νικών με τη Juve και με την Εθνική ομάδα. Μια αγκαλιά".

Andrea Pirlo: "η πιο ωραία ανάμνηση από το Fabio δεν μπορεί παρά να είναι αυτή πριν 5 χρόνια. Υπήρξε ένας σπουδαίος σύντροφος στην Εθνική και ένας επίφοβος αντίπαλος σε συλλογικό επίπεδο".

Luca Toni: "το Παγκόσμιο που κερδίσαμε μαζί στη Γερμανία θα μας δένει για πάντα. Ο Fabio είναι ένας φίλος και ακόμα σήμερα ακουγόμαστε συχνά".

Vincenzo Iaquinta: "υπήρξε τιμή να παίξω και να κερδίσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο μαζί του. Στη Γερμανία ήταν ο καλύτερος και άξιζε τη Χρυσή Μπάλα".

Giorgio Chiellini: "για μένα υπήρξε κάτι σαν μεγάλος αδελφός. Ως αμυντικός έμαθα πολλά παίζοντας στο πλάι του. Ένα παράδειγμα για να το ακολουθείς".

Claudio Marchisio: "μαζί του είχα τη χαρά να αγωνιστώ μόνο για μια χρονιά μεταξύ Juventus και Εθνικής αλλά ήταν σημαντικό. Με βοήθησε πολύ".

Fabio Quagliarella: "o Fabio Cannavaro υπήρξε ο αρχηγός των αρχηγών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: