JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Κόντε: «Είναι κάτι πολύ όμορφο, φανταστικό».



Ο Αντόνιο Κόντε μετά το τέλος του αγώνα στην Τεργέστη ήταν πανευτυχείς και δήλωσε: «Είναι κάτι πολύ όμορφο, φανταστικό, εκπληκτικό. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την διαθεσιμότητά τους και ευχαριστώ επίσης τους tifosi. Τιμή στους ηττημένους γιατί η Milan υπήρξε ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος. Όταν ήμασταν στο -1 ξεκίνησα να το πιστεύω. Κερδίσαμε και είμαστε Πρωταθλητές Ιταλίας μια αγωνιστική πριν το τέλος».

Ρωτήθηκε για ακόμα μια φορά για το γκολ του Μουντάρι και απάντησε: «Δεν με νοιάζει το γκολ του Μουντάρι, μ' ενδιαφέρει αυτό που κάναμε, είναι κάτι που θα μείνει στην ιστορία».

Τέλος στην ερώτηση για το ποιός είναι ο αριθμός αυτού του scudetto που πήρε η Γιουβέντους είπε: «Το νούμερο 1 γιατί είναι το πρώτο που κέρδισα ως προπονητής».



Μαρότα: «Είναι το 30ο Scudetto»!


Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του τίτλου έδωσε ο Τζιουζέπε Μαρότα, που αποθέωσε τον Αντόνιο Κόντε και έκανε λόγο για 30ο και όχι 28ο Scudetto.

«Είναι το 30ο Scudetto. Σε όλα τα μπουκάλια σαμπάνιες που έχουμε μαζί μας υπάρχει ο αριθμός 30 πάνω γιατί είναι ο 30ος τίτλος. Έγινε πολλή δουλειά από όλο τον σύλλογο και το αξίζαμε σε απόλυτο βαθμό. Η διαφορά μας σε σχέση με τις άλλες ομάδες είναι ο Αντόνιο Κόντε. Ξεκινήσαμε το πλάνο μας την περσινή σεζόν, πονέσαμε με τα άσχημα αποτελέσματα πέρυσι αλλά έπρεπε να περάσουμε από αυτό το στάδιο για να φτάσουμε εδώ», ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή των Μπιανκονέρι. 


Μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα και τον αγώνα με την Νάπολι για το Κύπελλο Ιταλίας.
«Όλοι ξέρουν την ιστορία της Γιουβέντους. Το 2006 φτάσαμε στην κόλαση, περάσαμε μία περίοδο κάθαρσης και τώρα, με αυτό το πρωτάθλημα, επιστρέψαμε στα Ουράνια. Η αναγέννηση της ομάδας ξεκίνησε με την επιστροφή του Ανιέλι στην προεδρία, επειδή πίσω από μία νικήτρια ομάδα υπάρχει μία ισχυρή διοίκηση. Ο προπονητής, Αντόνιο Κόντε, ήταν ο ηγέτης μας και μας αύξησε την αξία μας. Χάρη σε εκείνον κάναμε μία καταπληκτική σεζόν. Θα ήταν ωραίο να γιορτάσουμε τη φετινή χρονιά με το Κύπελλο Ιταλίας. Θα ήταν ο σωστός τρόπος να δείξουμε την παντοδυναμία μας. Θα αντιμετωπίσουμε τη Νάπολι, γνωρίζοντας ότι πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα της Γιουβέντους». 


Για την επόμενη σεζόν, όπου η Γιουβέντους θα επιστρέψει στα «σαλόνια» του Champions League ο Μπέπε Μαρότα είπε: «Πριν από δύο χρόνια ψάχναμε για ποσότητα, τώρα θέλουμε να προσθέσουμε ποιότητα στο ρόστερ. Ήμαστε ήδη μία ανταγωνιστική ομάδα για το Champions League, αλλά θέλουμε να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα για να δημιουργήσουμε κάτι το ιδιαίτερο». 



Kαι όταν του ζητήθηκε να πει κάτι για το μέλλον του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, απάντησε: «Η διοίκηση έχει τοποθετηθεί επί του θέματος και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο. Τώρα γιορτάζουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο οποίο ο Ντελ Πιέρο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο και είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει πολλά σε αυτόν τον σύλλογο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: