JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Αγαπητή Μπάρτσα τι να κάνουμε είναι στο DNA μας.





















Λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού στο Βερολίνο, η Γιουβέντους υπενθύμισε στην Μπαρτσελόνα αλλά και στον Αλέγκρι και τους παίκτες του, ποια ομάδα είναι στον τελικό.

Από το τελευταίο σφύριγμα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και την πρόκριση στον τελικό του Champions League, στη Γιουβέντους υπάρχει απλά ευτυχία. Οπως και τρέλα για την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά, που λείπει 19 χρόνια και αν κατακτηθεί, θα φέρει και το πρώτο treble.

Στο Τορίνο ξέρουν ότι ο τελικός είναι μια μεγάλη γιορτή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάνε στο Βερολίνο για να το χαρούν. Θα πάνε για να νικήσουν, όπως επιτάσσει το DNA του συλλόγου. Αυτό το DNA το οποίο η Γιουβέντους παρουσίασε και στην Μπαρτσελόνα, μέσα από ένα σχετικό βίντεο στα... Καταλανικά!

Με σεβασμό στην Μπάρτσα («Αγαπητή Μπάρτσα, αυτό είναι το DNA μας»), όπως έγραψαν οι Τορινέζοι, φρόντισαν να... συστηθούν, μέσα από τα λόγια ανθρώπων που πέρασαν από την Γιούβε και έγραψαν (ή γράφουν) ιστορία.

Εντγκαρ Ντάβιντς: «Στη Γιουβέντους έμαθα να νικάω. Δεν είμαι σίγουρος για το πώς έγινε, ίσως λόγω της ατμόσφαιρας στα αποδυτήρια,  λόγω της νοοτροπίας που μεταδίδεται από τον ένα ποδοσφαιριστή στον άλλο, από το συναίσθημα του να επικοινωνείς με εκατομμύρια οπαδούς. Δεν υπάρχει άλλο κλαμπ στον κόσμο που να σε αλλάζει έτσι».

Ομάρ Σίβορι: «Εδώ πρέπει να μάχεσαι πάντα, ακόμη κι όταν όλα δείχνουν χαμένα. Να συνεχίζεις να πιστεύεις γιατί η Γιούβε δεν παραδίνεται ποτέ».

Τζιαμπιέρο Μπονιπέρτι: «Στη Γιουβέντους το να νικάς δεν είναι σημαντικό, είναι το μόνο που μετράει».

Ζινεντίν Ζιντάν: «Τη νοοτροπία νικητή την έμαθα στη Γιούβε. Εκεί κατάλαβα ότι η νίκη είναι υποχρεωτική, είναι στοιχείο ενός από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου που επιβλήθηκε με την επιτακτική ανάγκη του αποτελέσματος».

Νταβίντ Τρεζεγκέ: «Αν η Γιουβέντους είναι 2η ή 3η δεν έχει καμία σημασία».

Πάβελ Νέντβεντ: «Η Γιουβέντους μου έδωσε τα πάντα. Εδώ απέκτησα τη νοοτροπία νικητή, που σε κάνει να βλέπεις κάθε αγώνα σαν μια μάχη. Εμαθα να είμαι απαιτητικός με τον εαυτό μου, να αντιμετωπίζω και να προσπερνάω κάθε δυσκολία».

Τζιοβάνι Τραπατόνι: «Η Γιουβέντους είναι σαν ένας δράκος με επτά κεφάλια. Αν κόψεις ένα, βγαίνει άλλο. Ποτέ δεν τα παρατάει και η δύναμη της είναι το περιβάλλον της, η ατμόσφαιρα στο κλαμπ».

Αντρέα Ανιέλι: «Ξέρουμε να χαιρόμαστε, ξέρουμε να υποφέρουμε, ξέρουμε να σφίγγουμε τα δόντια, ξέρουμε να νικάμε. Είμαστε οι άνθρωποι της Γιουβέντους».



Δεν υπάρχουν σχόλια: