JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ...

   Ο μήνας έχει αισίως 17 και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τις προθέσεις της διοίκησης όσο αφορά στα μεταγραφικά.Η αλήθεια είναι ότι φέτος από νωρίς έκλεισε ο σχεδιασμός καθώς ήρθαν παίκτες που κάλυψαν κενά,αλλά μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Βιντάλ,υπάρχει μια ανησυχία στις τάξεις των οπαδών ότι υπάρχει κενό στο κέντρο.Παίκτη ούτως ή άλλως ζήτησε και ο Αλέγκρι.
Στα αριστερά,το θέμα Σικέιρα φαίνεται ότι πάγωσε για κάποιους λόγους,η Γιουβέντους φλερτάρει με τον Άλεξ Σάντρο της Πόρτο,οι δράκοι ζητάνε όμως πολλά(γύρω στα €25-30) και ο Μαρότα δεν υπάρχει περίπτωση να πιαστεί κότσος για έναν παίκτη,που του χρόνου το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του(δίνει μέχρι €15) και μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί να ανανεώσει.Μη σας φανεί περίεργο να τον κλείσουμε ελεύθερο αυτόν τον Ιανουάριο!!

  Τα ρεπορτάζ λένε ότι ο Ασαμόα θα μπει κανονικά στις προπονήσεις το Σεπτέμβριο,αλλά κανείς δε μπορεί να βασιστεί δυστυχώς πάνω του,λόγω του σοβαρού προβλήματος χονδροπάθειας που έχει και μπορεί ανά πάσα στιγμή να υποτροπιάσει.Μετά υπάρχει και ο Ντε Τσέλιε,ο οποίος προφανώς περιμένει να δει τις κινήσεις της διοίκησης,προκειμένου να ξέρει που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

   Στο κέντρο τώρα,τα πράγματα είναι ακόμα πιο χαοτικά,καθώς δεν υπάρχει τίποτα το χειροπιαστό για κανέναν παίκτη.Για τον Ντράξλερ,που φαίνεται ως η πιο εφικτή λύση,η Σάλκε δε δείχνει να ρίχνει τις απαιτήσεις της,η GdS σήμερα ισχυρίζεται ότι η Γιούβε ετοιμάζει τελική πρόταση €18+9εκ. για τον παίκτη,αλλά οι οιωνοί δεν είναι θετικοί,καθώς οι γερμανοί δύσκολα θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους που είναι €30εκ. ακατέβατα.

   Για τον Ίσκο ότι γράφεται δεν έχει καμία δόση αλήθειας,καθώς δεν υπάρχει καμία κρούση και ο παίκτης δε θέλει να φύγει από τη Μαδρίτη.Ούτως ή άλλως δε νόμιζω οι μερένχες,μετά τον Μοράτα,να θέλουν να ρισκάρουν να υποπέσουν σε ακόμα ένα επικοινωνιακό λάθος.Γιατί αν ο Ίσκο ερχόταν Τορίνο,θα επρόκειτο για αντίστοιχη περίπτωση Μοράτα.Και ποιος τους ακούει μετά τους οπαδούς;;

   Από εκεί και πέρα ακούγονται τα κλασικά ονόματα τύπου Λαμέλα,Κουαδράδο κτλ,αλλά δεν υπάρχει κάτι που να δίνει κάποια υπόσταση σε αυτά τα δημοσιεύματα.

   Τέλος,υπάρχει και ο παράγοντας Γιορέντε,που θα καθορίσει εν πολλοίς την περαιτέρω μεταγραφική πορεία της ομάδας.Ο βάσκος έχει βγει στο σφυρί, η διοίκηση έχει στα χέρια της αρκετές προτάσεις,αλλά ο ίδιος φαίνεται να το καθυστερεί περιμένοντας τι θα κάνει η Ρεάλ και αν κάνει κίνηση για αυτόν.Η αλήθεια είναι πάντως πως τα χρήματα από τη μεταγραφή θα έλυναν τα χέρια του Μαρότα,από τη στιγμή που απ' ότι φαίνεται το 40άρι από τη μεταγραφή του Βιντάλ,δεν είναι όλο διαθέσιμο για το "παζάρι" .‪#‎LaCapolista‬

Δεν υπάρχουν σχόλια: