JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Γιουβέντους - Λέτσε 1-1, σόκ στο 85'.

Η Γιουβέντους ξεκίνησε καλά το αποψινό παιχνίδι αν και έχασε τον Ντε Τσέλιε στο έκτο λεπτό από τραυματισμό, ωστόσο αμέσως μετά άνοιξε το σκορ με τον Μαρκίσιο στο 8' λεπτό με κεφαλιά μετά από καταπληκτική ασίστ του Πίρλο, από εκει και πέρα έκανε κάποιες ευκαιρίες αλλά φαινόταν ότι κατέβασε στροφές, το ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα έμοιαζαν ιδανικά καθώς η Λέτσε έμεινε στο 53' λεπτό με 10 παίκτες και  κάπου εκεί η παίκτες του Κόντε πίστεψαν ότι το παιχνίδι ήταν δικό του, αλλά η Λέτσε είχε άλλη γνώμη και στο 85' εκμεταλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Μπουφόν και έφτασαν στην ισοφάριση, από εκείνο το σημείο και πέρα η Γιουβέντους χωρίς να έχει καθαρό μυαλό προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της νίκης όμως δεν τα κατάφερε.  Παρά την ισοπαλία απόψε δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που θέλει η Γιουβέντους καθώς δυο νίκες ήθελε πριν από αυτό το παιχνίδι δυο θέλει και τώρα, απλώς στα δυο παιχνίδια που έμειναν με Κάλιαρι και Αταλάντα δεν υπάρχει πλέον περιθώριο λάθους αν θέλουμε εμείς να γελάμε στο τέλος.


Φωτιά λοιπόν πήρε η μάχη για το Scudetto καθώς η Λέτσε ισοφάρισε στο 85' στο Τορίνο (1-1) και έδωσε στη Μίλαν (2-0 την Αταλάντα) την ευκαιρία να  είναι στο -1 από τη Γιουβέντους!


Στο Τορίνο η Γιούβε έχασε στα πρώτα λεπτά τον Ντε Τσέλιε με τραυματισμό αλλά στο 8' ήρθε η ώρα των πανηγυρισμών καθώς ο Πίρλο δημιούργησε και ο Μαρκίζιο εκτέλεσε, κεφαλιά, για το 1-0. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου οι Μπιανκονέρι έφτιαξαν ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς αλλά η μπάλα δεν πήγαινε στα δίχτυα.


Η Λέτσε, που δεν μπορούσε να απειλήσει καθόλου, έμεινε και με 10 παίκτες στο 53' από την αποβολή του Κουαντράντο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί άπαντες πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε...


Η Γιουβέντους, άλλωστε, είχε συνεχώς την μπάλα, δημιουργούσε εύκολα ευκαιρίες αλλά ο Μπενάσι (με τις αποκρούσεις του) και η ατυχία, δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Αντόνιο Κόντε να κάνουν το 2-0. Και αφού δεν έγινε αυτό, ήρθε στο 85' το 1-1!


Η μπάλα γύρισε στον Μπουφόν και αυτός έκανε το πρώτο του λάθος για φέτος, χάνοντας τον έλεγχο της στο κοντρόλ. Έτσι, ο Μπερτολάτσι ισοφάρισε σε 1-1 διατηρώντας ζωντανή τη Λέτσε στη μάχη της παραμονής και βάζοντας φωτιά στη μάχη για τον τίτλο!





JUVENTUS - LECCE 1-1






Γκολ: 8' Marchisio - 85' Bertolacci


Κίτρινες κάρτες: 64' Bonucci (Juventus) - 20' Cuadrado, 45' Carrozzieri, 50' Obodo, 82' Muriel, 82' Delvecchio (Lecce)
Κόκκινη κάρτα: 54' Cuadrado (Lecce) δεύτερη κίτρινη.


Διαιτητής: Paolo Valeri.
Βοηθοί: Massimiliano Grilli, Gianluca Cariolato.
Τέταρτος διαιτητής: Gabriele Grava.


 JUVENTUS: 1 Buffon, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 26 Lichtsteiner, 22 Vidal. 21 Pirlo, 8 Marchisio, 11 De Ceglie (6' Caceres), 18 Quagliarella (72' 32 Matri), 14 Vucinic (78' 10 Del Piero).
Αναπληρωματικοί: 30 Storari, 24 Giaccherini, 20 Padoin, 23 Borriello.
Προπονητής: Antonio Conte.


LECCE: 81 Benassi, 40 Tomovic, 80 Carrozzieri, 13 Miglionico, 7 Cuadrado, 26 Blasi, 8 Obodo (71' 91 Bertolacci), 82 Delvecchio, 28 Brivio, 17 Di Michele (61' 18 Giacomazzi), 11 Seferovic (51' 24 Muriel).
Αναπληρωματικοί: 25 Petrarchi, 3 Di Matteo, 6 Giandonato, 10 Bojinov.
Προπονητής: Serse Cosmi.



11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ματς εκανε ΜΠΑΜ!!!οτι θα βγει Χ.
Γιατι η Λετσε ειναι ακομα στο παιχνιδι παραμονης.(να σας πω μονο οτι την επομενη αγωνιστικη εχουμε Λετσε-Φιορεντινα και η Τζενοα παιζει εκτος στο Ουντινε(που η Ουντινεζε ειναι στο παιχνιδι για το τσου.λου)
Αυτα τα λαθη δεν τα κανει ο μεγαλος BUFFON..αλλα δεν πειραζει..

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!!!!!

erind..

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΥΡΙΖΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΛΕΤΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΜΑΓΚΕΣ...ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

Κωνσταντινος είπε...

Tην περασμενη εβδομαδα ορισμενοι ελεγαν πως ολα τελειωσαν τωρα τη εχουν να πουνε ????
Αυτοι οι ομαδα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη απο την αρχη της χρονιας ομως με τις τελευταιες εμφανισεις αρχισα να πιστευω πως ξεκινησαμε να ρολαρουμε σωστα,μαλλον εκανα λαθος.
Εγω δεν πιστευω σε εσκεμμενα λαθη σε αυτη τη χρονικη στιγμη ακομη και αν ο αντιπαλος παιζει με 10 παικτες εκτος και αν θελουμε να δωσουμε το πρωταθλημα στη Μιλαν η αν ειμαστε τοσο σιγουροι οτι θα κερδισουμε ανετα καλιαρι-αταλαντα.Αντε ξανα απο την αρχη...

Κωνσταντινος είπε...

Καποιο λαθος κανεις φιλε,με τη νικη επι της Λετσε που δεν ηρθε θελαμε 1 ακομη νικη στα εναπομειναντα 2 παιχνιδια(καλιαρι,αταλαντα) και οχι 2 οπως αναφερεις, οποτε πολλα αλλαζουν.....

Juve-ntinos.!!! είπε...

Παιδία λίγη ψυχραιμία, κανείς δεν είπε πορέ ότι τελείωσε το πρωτάθλημα, αν παρακολουθειτε τα όσα έλεγε ο Κόντε θα ήξερε ότι εδώ και καιρό λέει σε όλους τους τόνους ότι όλα τα μαΕστιάζουμε στο στόχο ματς είναι δύσκολα, από την άλλη δεν θέλω να βλέπω σχόλια του τύπου "το ματς μύριζε Χ" δηλαδή αν φίλε μου πιστεύεις ότι η ομάδα μας στήνει αγώνες τότε τι να πω.
Τέλος ήθελα να πω ότι η ομάδα μας ακόμα έχει το πάνω χέρι και δεν περιμένει χάρες από κανέναν, άλλοι περιμένουν χάρες, εμείς να το ξέρετε δεν πρόκειται να κάνουμε άλλο λάθος. Θα ήθελα πριν γράψουμε κάτι να σκεφτόσαστε πρώτα, γιατί σε λίγο μπορεί να δούμε και σχόλια κατά του Μπουφόν που έκανε τραγικό λάθος απόψε αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχει προσφέρει ο Τζίτζι στη Γιούβε όλα αυτά τα χρόνια ακόμα και στη Serie B, και θα μας προσφέρει και στο μέλλον, όλα με μέτρο φίλοι της Γιούβε.

Όλα είναι στο χέρι μας και δεν θα τα αφήσουμε

Ανώνυμος είπε...

1ον ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ GIGI ΚΑΚΟ ΛΟΓΟ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2006 ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΜΠΑΛΑ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΑΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ DEL PIERO BUFFON CAMORANESI TREZEGUET NEDVED...
2ον ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΟΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΒΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟΝΟΜΕΣ (ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ)ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ,ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
3ον ΧΑΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΑΡΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΙΝΤΕΡ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΑ ΤΗΣ...ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...
Κωνσταντινος ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΞΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Σταματηστε να βλεπετε φαντασματα,στημενα και συνομωσιες παντου!

Ηταν μια ατυχη στιγμη(η επικη μαλακια) ερμηνευστε το οπως θελετε!Το κερασακι στην αθλια τουρτα που φτιαχναμε για 90 λεπτα με το αποκρουστικα υπεροπτικο μας ποδοσφαιρο!

Τα λαθη πληρωνονται και το πληρωσαμε!Να βαλουν το κωλο τους κατω,να ξαναπιστεψουν ολοι στον ευατο τους και να τελειωσουν τα δυο ματς απο το 30!Αν δε το κανουν ειναι γιατι μεχρι εκει αξιζουμε!

Κανενας Μορατι δε θα δωσει τιποτα στη Μιλαν,αν κερδισει θα κερδισει γιατι ειναι καλυτερη ομαδα απο το πραμα που ξαφνικα μοστραρει σαν υποψηφια για τριτη θεση!!Η μιλαν οτι πηρε το πηρε απο ουντινεζε και τη "φιλη" μας τη σιενα!

Μη καταστροφολογουμε,ουτοπικο να νομιζαμε οτι θα χαμε 11 σερι νικες!Καπου θα καθοταν η στραβη,ξερω ειναι λιγο αχωνευτο το σημερινο αλλα ειναι διακιοτατο!

Δημήτρης - Λάρισα είπε...

Παιδιά μην ανησυχείτε ,με 1 ακόμα νίκη παίρνουμε το πρωτάθλημα σίγουρα γιατί η Milan έχει την επόμενη αγωνιστική με Inter εκτός.Πιστεύω θα το πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί έχουμε αποδείξει φέτος ότι στα δύσκολα δεν κολλώνουμε.Και άλλες ήττες έχουμε κάνει και ανταπεξήλθαμε πολύ δυνατότεροι.Ο Αντωνάκης θα τους τα χώσει κανονικά και θα δείτε στο επόμενο αγώνα με τη Kaliari θα είμαστε πρωταθλητές.Όσο και να μη το θέλαμε θα ερχόταν μια γκέλα αυτό είναι λογικότατο και καλύτερα που ήρθε σήμερα παρά την επόμενη αγωνιστική που θα είχαμε άγχος για την τελευταία αγωνιστική για το ματς με την Atalanta.Μην ανησυχείτε και πιστέψτε αυτήν την ομάδα και στα δύσκολα.

Κωνσταντινος είπε...

Ξεχαστε την ιντερ,εμας θα πρεπει να μας ενδιαφερει το τι κανει η ομαδα μας και κανεις αλλος,αλλωστε ειμαστε ακομα μπροστα στη βαθμολογια απλα τα πραγματα δυσκολεψαν και το κακο ειναι πως δεν ειμαστε και καμια ομαδα που καθαριζει ευκολα τα παιχνιδια.Πιστευω πως και η καλιαρι αλλα και η αταλαντα θα κανουν οτι μπορουν ωστε να μας στερησουν το πρωταθλημα.Θα πρεπει η ομαδα να τα δωσει ολα γιατι αν χασουμε ενα τετοιο πρωταθλημα θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
Tο σχολιο δεν πηγαινε σε εσενα φιλε..

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειπα οτι η ομαδα στηνει αγωνες.Απλως τις τελευταιες μερες ολοι ανυσηχουσαν υπερβολικα για αυτο το ματς και απο εκει εβγαλα το συμπερασμα.Συγνωμη παντως αμα αναστατωσα :(

Και κατι αλλο ποτε δεν εβρισα τον GIGI και ποτε δεν εχω ξεχασει τη εχει προσφερει για τη JUVE αλλα και για την Ιταλια.Για μενα ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας-παικτης που υπαρχει στον κοσμο..

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

erind

Xristos είπε...

koimithike o theos se afto to paixnidi. afto exo na po mono