JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Agnelli: "H Γιουβέντους έχει κερδίσει 30 πρωταθλήματα στο γήπεδο"


Ο πρόεδρος της Juventus μίλησε για όλα μετά τον μεγάλο θρίαμβο και την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της Serie A, «Ο Del Piero είναι το σύμβολο της Γιουβέντους, όπως και οι Boniperti Πλατινί. Αν κλείσει την καριέρα του με δύο τρόπαια θα είναι η απόλυτη αποθέωση. Το τρίτο αστέρι; Οι οπαδοί μας, περιμένουμε μερικές ωραίες εκπλήξεις».

Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο του Προέδρου της Γιουβέντους Andrea Agnelli, μετά τον θρίαμβο της Τεργέστης : «Έχει κλείσει ένας κύκλος και ένας άλλος άνοιξε, επιστρέψαμε για να κερδίζουμε. Θα ήταν ωραίο να ήμασταν στο σπίτι μας χθες το βράδυ. Αλλά η τηλεόραση μετέφερε τι συνέβη στο Τορίνο, τη Ρώμη, την Τεργέστη και το Μιλάνο από τα εκατομμύρια των οπαδών μας» , δήλωσε ο Ανιέλι. «Είναι η ώρα που ανακτήσαμε την  υπερηφάνεια μας, και για αυτό το πράγμα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος. Αλλά υπάρχει επίσης πολλή συγκίνηση για τη συλλογή των καρπών μετά από δύο χρόνια δουλειάς από την πλευρά μου και από όλους, μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο» - συνέχισε ο πρόεδρος της Γιουβέντους – «είναι μια ομάδα που ανανεώνεται εκατό τοις εκατό, τόσο από την άποψη των στελεχών και του τεχνικού προσωπικού, όσο και τον μετόχων που ήταν όλοι κοντά».

Ήταν ένα σημάδι από την αρχή της σεζόν δείτε τη Γιουβέντους κατάφερε η Γιουβέντους και δείτε επίσης την χαρά των οπαδών της ομάδας για γκολ της Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου; «Το μεγάλο μήνυμα είναι ότι παίξαμε 37 παιχνίδια χωρίς να χάσουμε κανένα, είμαστε η καλύτερη άμυνα. Αφήνουμε πάλι θέλουν να τους εαυτούς μας, επέστρεψε για να κερδίσει και να είμαστε εκεί που θέλουμε να είναι », είπε ο Ανιέλι τονίζοντας ότι «σήμερα, όλες οι ομάδες έχουν παίξει για να πάρουν το αποτέλεσμα, και θέλω επίσης να συγχαρώ την Κάλιαρι η οποία έχει παίξει με ένταση που σπάνια έχω δει φέτος σε όλους, έπαιξε για να πάρει τη νίκη».  

Στις φανέλες της Γιουβέντους το επόμενο έτος θα έχουμε το τρίτο αστέρι; «Οι οπαδοί μας μπορούν να περιμένουν ωραίες εκπλήξεις γι 'αυτό. Είναι σίγουρα τα πρωταθλήματα μας 30 και είναι κερδισμένα όλα στο γήπεδο» . Και συνέχισε λέγοντας για την δίκη της Νάπολη όπου η Γιούβε έχει αθωωθεί – «Ο δημόσιος κατήγορος της Νάπολης, δήλωσε ότι το πρωτάθλημα του 2004/05 δεν έχει αλλοιωθεί και το πρωτάθλημα του 2005/06 δεν έχει ερευνηθεί».

Αναφέρθηκε επίσης και στον Ντελ Πιέρο και είπε ότι είναι ΣΥΜΒΟΛΟ όπως και οι Boniperti, Platini.
«Ο Alessandro Del Piero είναι το σύμβολο της Γιουβέντους, όπως και οι Giampiero Boniperti και Michel Platini είναι οι μοναδικοί παίκτες που μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι είναι τα σύμβολα της ιστορίας της Γιουβέντους». 

Με το συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο, ποια θα είναι η τύχη του Del Piero «Ο Alex εξακολουθεί να έχει ένα σημαντικό παιχνίδι να παίξει ακόμα, τον  τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας» - είπε ο Agnelli  - «Θα ήταν ένας θρίαμβος, αν κλείσει την περιπέτεια του με τη Γιουβέντους κερδίζοντας δύο τρόπαια, θα μπορούσα να μιλάω για ώρα για τις αρετές του Αλέξανδρου, αλλά μόνο τρεις παίκτες στην ιστορία της Γιουβέντους είναι σύμβολα: o Boniperti, o Platini και ο Del Piero. Για πάντα θα υπάρχει ευγνωμοσύνη προς τον Αλεσάντρο, από την ομάδα και από τους οπαδούς. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν, αλλά είμαστε εξίσου επικεντρωμένοι για τον τελικό του  Κυπέλλου Ιταλίας. Αν ο Ντελ Πιέρο καταφέρει να πάρει με την Γιουβέντους πριν τελειώσει την καριέρα του δύο τρόπαια θα είναι η "απόλυτη αποθέωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: