JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Πανέτοιμη η ομάδα να παίξει με την Κάλιαρι.


Σήμερα το απόγευμα στο Vinovo, οι παίκτες της Γιουβέντους έκαναν την προτελευταία προπόνηση  τους πριν από το ταξίδι τους στην Τεργέστη, όπου θα παίξουν με την Κάλιαρι σε ουδέτερο γήπεδο στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς. Ο προπονητής Antonio Conte εστίασε την προσοχή των ανδρών του σε όλες τις πτυχές της προετοιμασίας.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και κάποιες ασκήσεις γυμναστικής, όλη η ομάδα ασχολήθηκε με την κατοχή της μπάλας και την τακτική. Στη συνέχεια, στο τελευταίο μέρος της συνεδρίασης, οι μέσοι και επιθετικοί συμμετείχαν σε ασκήσεις σε μια σειρά από στημένες φάσεις.

Δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο Paolo De Ceglie , για τον οποίο η σεζόν τελειώνει εδώ λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού πρώτου βαθμού που υπέστη  στον αριστερό μηρό του στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Λέτσε.

Την παραμονή παιχνιδιού, η Γιουβέντους θα προπονηθεί το απόγευμα. Πριν από την προπόνηση, ο Αντόνιο Κόντε θα μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης στις 14:00 (15:00 ώρα Ελλάδας) στο Media Center του Vinovo.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Sky Sports», κατά της Κάλιαρι ο Conte σκέφτεται να παίξει με σύστημα 4-3 -3: η τριάδα στην επίθεση της Κυρίας  θα απαρτίζεται από έναν εκ των Αλεσάντρο Μάτρι ή Μάρκο Μποριέλο ως κεντρικό επιθετικό, και με τους Μίρκο Βούτσινιτς και Σιμόνε Πέπε στις πλευρές. Οι Ντελ Πιέρο και Κουλιαρέλα, θα βρίσκονται στον πάγκο.



Έξω από το προπονητικό κέντρο στο Vinovo, βρέθηκε μια ομάδα οπαδών που έχει ένα μεγάλο πανό, πάνω στο οποίο ήταν γραμμένο ένα μήνυμα για Gianluigi Buffon : «Όλα τα συναισθήματα που μας χάρισες, ένα λάθος για το πρωτάθλημα δεν τα σβήνει. Gigi ένας από εμάς».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: