JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Κάλιαρι - Γιουβέντους, Κυριακή 21:45.


Στην ουδέτερη Τεργέστη κόντρα στην Κάλιαρι η Γιουβέντους θα παιχτεί ο πρώτος από τους δυο τελικούς που θα κρίνουνε η Γιούβε θα πάρει τελικά το 30 Scudetto της, θέλει μόνο νίκη για να φτάσει μια ανάσα από τον τίτλο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είναι καθαρή αυτοκτονία.



Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με την Λέτσε η Μεγάλη Κυρία ήταν αγκαλιά με το Scudetto καθώς θα παρέμενε στο +3 από την Μίλαν αλλά το 1-1 και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτό, αποτέλεσαν σοκ. Ο Αντόνιο Κόντε, πάντως, προσπάθησε να κρατήσει ήρεμους τους πάντες, λέγοντας πως υπάρχει ακόμη το +1 και υπενθυμίζοντας πως η Γιούβε εξαρτάται από την ίδια και δεν περιμένη χάρες από κεανέναν. Με δύο νίκες παίρνει το πρωτάθλημα και την πρώτη -και πιο κρίσιμη ψυχολογικά- νίκη οι Μπιανκονέρι είναι αποφασισμένοι να την πάρουν στην Τεργέστη. Εκτός έδρας η Γιουβέντους έχει εννιά νίκες και εννιά ισοπαλίες φέτος. Εκτός από τον τραυματία Ντε Τσέλιε, η Γιουβέντους δεν έχει άλλα προβλήματα καθώς ο αμφίβολος πριν λίγο Πέπε όπως ανέφερε και ο Κόντε στην συνέντευξη του είναι 100% έτοιμος.



Σύμφωνα με το Sky Sports, o Conte, θα παρατάξει την ομάδα του με το γνωστό πλέον 3-5-2, παρά την απουσία του De Ceglie. Δύσκολο να προβλεφθεί μια αλλαγή της μορφής, ακόμα και υπό το φως του γεγονότος ότι παίζει με πλέι μέικερ η Κάλιαρι (Cossu) πίσω από τους δύο επιθετικούς. 

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Buffon, οι τρεις στην άμυνα θα είναι και πάλι οι Barzagli, Bonucci και Chiellini. Στα δεξιά θα παίξει ο Lichtsteiner, ενώ οι μεγαλύτερες αμφιβολίες βρίσκονται στην αριστερή πλευρά, όπου φαίνεται να υπάρχει μια σκέψη μεταξύ των Estigarribia και Giaccherini. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής η τρεις επίσης γνωστοί Vidal,  Pirlo και Marchisio. Στην επίθεση, ο Borriello είναι στην πρώτη θέση για να είναι ο παρτενέρ του Vucinic, με τους Matri, Del Piero και Quagliarella (ο οποίος έχει ακόμα μια μικρή ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο) να μένουν στον πάγκο. Δεν πρέπει να υποτιμηθεί επίσης ακόμη και το γεγονός της πιθανής χρήσης του Pepe που έχει αναρρώσει 100% από το πρόβλημα στον αστράγαλο.  

Πιθανή εντεκάδα της Γιουβέντους: 1 Buffon, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 26 Lichtsteiner, 22 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio, 24 Giaccherini, 23 Borriello, 14 Vucinic. 

Αναπληρωματικοί: 30 Storari, 4 Caceres, 7 Pepe, 20 Padoin, 28 Estigarribia, 32 Matri, 10 Del Piero, 18 Quagliarella. 



Απαγόρευση πώλησης αλκοόλ στο  «Νερέο Ρόκο» της Τεργέστης.

Η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει στην Τεργέστη την Κάλιαρι, με την δημοτική αστυνομία της πόλης να έχει απαγορέψει την πώληση αλκοολούχων ποτών την ημέρα του αγώνα. Εδώ και 1,5 μήνα η Κάλιαρι αγωνίζεται στο «Νερέο Ρόκο» της Τεργέστης και την Κυριακή φιλοξενεί την αήττητη Γιουβέντους, σε ένα κρίσιμο ματς για την Μεγάλη Κυρία, καθώς δίνει τη μάχη για τον τίτλο και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη. Έτσι, λοιπόν, λόγω της μετακίνησης των οπαδών οι αστυνομία της πόλης έχει απαγορέψει τρεις ώρες και μία ώρα μετά το ματς την πώληση αλκοολούχων ποτών όχι μόνο γύρω από το γήπεδο, αλλά σε μπαρ και σούπερ μάρκετ! Μάλιστα θα υπάρχουν και μυστικοί πράκτορες σε εκείνα τα σημεία όπου θα μαζευτούν οπαδοί, ώστε να εντοπίσουν την παράνομη πράξη της Κυριακής, η οποία είναι η πώληση ποτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: