JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Κόντε: "Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για εκδίκηση, και μόνο η νίκη είναι στο μυαλό μας"


Στην αίθουσα Τύπου του Media Center στο Vinovo, ο Αντόνιο Κόντε έδωσε συνέντευξη τύπου και ανταποκρίθηκε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων την παραμονή του αγώνα Κάλιαρι - Γιουβέντους. Στις δηλώσεις του ο προπονητή της Juventus φάνηκε μετρημένος και προσηλωμένος στο στόχο του.

Γεια Αντόνιο. Φοβάστε για την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος, στην πραγματικότητα, είστε πάντα στην κορυφή, χωρίς να χρειάζεται να δείτε τι κάνει η Μίλαν. Εσείς που ζήσατε πριν από κάποια χρόνια το πρωτάθλημα του 2002, βλέπετε ομοιότητες; Άγχος, ένταση υπάρχει;

«Κοιτάξτε, πρώτα απ' όλα τονίζουμε την θετική πλευρά: ότι επιστρέψαμε για να ζούμε αυτές τις στιγμές και νομίζω ότι είναι το καλύτερο πράγμα που ποτέ ίσως κανείς δεν φανταζόταν ότι ξαναζούμε τέτοιες στιγμές τόσο νωρίς και είναι τόσο σημαντικό, όλα αυτά οφείλονται στο εντυπωσιακό έργο που έγινε μέσα σε εννέα μήνες από την εταιρεία, το τεχνικό προσωπικό, τους παίκτες, από όλους. Αυτοί ζουν αυτές τις στιγμές με μεγάλη ικανοποίηση, διότι σε δύο αγωνιστικές φτάνουμε σ το τέλος και παλεύουμε για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει σίγουρα να μας γεμίσει με υπερηφάνεια, μας κάνει να κατανοήσουμε ότι η διαδρομή είναι σωστή και ότι το μόνο μεγάλο έργο που έγινε μας οδήγησε στο τώρα. Τόσο μεγάλη ικανοποίηση, Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να περάσει από το μυαλό μας. Μετά, είχα την καλή τύχη, χαρά, και την ικανότητα να ζήσω κάποιες καταστάσεις που είναι εντελώς αντίθετες, στην εν λόγω περίπτωση που αναφέρατε για το 2002 την τελευταία ημέρα εμείς κυνηγούσαμε, τώρα μας κυνηγάνε , αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, που δίνει πάντα την τελευταία από τις νέες αισθήσεις, νέες καταστάσεις. Για πολλούς από εμάς είναι σίγουρα αισθάνεται νέα, είναι η πρώτη φορά, όμως, όπως λέω πάντα, αυτή η ομάδα μεγαλώνει, έχει αυξηθεί ραγδαία και τώρα έχει την ικανοποίηση και  την ικανότητα να ζήσει κάτι τόσο σημαντικό». 



Είστε πιο ενθουσιασμένοι, νευρικοί και τεταμένοι τώρα, ή όταν έχεις παίξει αυτά τα παιχνίδια; Ποια είναι η διαφορά; Και αν, όταν είναι τόσο κοντά σε ένα δεύτερο, που πραγματικά έχει σημασία να παίζεις περισσότερο με τα πόδια ή το μυαλό;  


«Νομίζω ότι το τελευταίο είναι πάντα το πιο αναμενόμενο, αυτό που δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση, γιατί το παρελθόν είναι εκεί και δεν υπάρχει η κανείς δεν μπορεί να το αγγίξει, όμορφο ή άσχημο, δηλαδή, το παρελθόν είναι εκεί πίσω, όμως, είναι παρελθόν. Αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι το παρόν και λέει ότι αυτή είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε κάτι σούπερ ειδικό. Έτσι, σίγουρα το Σήμερα, είναι αυτό που μετράει. Όσο για το μυαλό, ή τα πόδια, λέω πάντα ότι θέλουμε να κερδίσουμε με το μυαλό, την καρδιά και τα πόδια. Με το μυαλό, την καρδιά και τα πόδια παίρνεις τα πάντα». 
«Σε αυτό το σημείο της σεζόν νομίζω ότι έφτασα με τους παίκτες μου και τους έκανα να καταλάβουν ο ένας τον άλλον με πολύ φυσικό τρόπο, έτσι απλά. Είναι σημαντικό για μένα, να κλέψει τις αισθήσεις, τα συναισθήματα, η κατάσταση του νου όλων, αλλά είναι επίσης πολύ σαφές γιατί αυτή είναι μια ομάδα, είναι μια ομάδα που πάντα μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση, από κάθε άποψη, και δεν βλέπω γιατί αυτό θα αλλάξει αύριο».


«Πιστεύω ότι μετά τον αγώνα εναντίον της Λέτσε όλοι θέλαμε να παίξουμε αμέσως, την επόμενη μέρα, επειδή έγινε ένα πολύ αστείο λάθος, αυτό που συνέβη με την Λέτσε και τότε υπάρχει η επιθυμία για εκδίκηση, μεγάλη επιθυμία για εκδίκηση, μεγάλη επιθυμία να σβήσεις ότι αστάθμητο συνέβη την Τετάρτη το βράδυ. Τα παιδιά είναι έτοιμα, είναι πολύ σίγουροι , οι προετοιμασία τελείωσε, ξέρουν πως είναι μια σημαντική στιγμή, μια ιστορική στιγμή, όπως λέω πάντα ότι θα μπορούσαν να μας γράψουν στην ιστορία της Γιουβέντους αυτές οι νίκες. Γι 'αυτό δεν νομίζω ότι ως κινητήρια άποψη θα πρέπει να κάνετε σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια κάτι εξαιρετικό. Πράγματι, πράγματι, ίσως έχω κάποια μετριοπάθεια, να τους φρενάρει, λίγο».


Πώς πρέπει να διαχειριστεί  την ψυχολογική άποψη, οι επιπτώσεις της παιχνίδι της Τετάρτης; Νομίζω ότι καταλαβαίνω ότι έχετε πάρει μια καλή κατάσταση του νου ...


«Ο καθένας από μας είχε τη χαρά της νίκης και τότε ήταν όλοι άρρωστοι για την ισοπαλία με την Λέτσε, όπως ήρθε. Είναι αναπόφευκτο ότι όλοι το ίδιο βράδυ, θα ήταν δύσκολο να κοιμηθούν, λόγω της αδρεναλίνης και όλα όσα είχαν συμβεί, σίγουρα δεν ήταν εύκολο να τους πάρει ο ύπνος (γέλια). Αλλά το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, διδάσκει ότι πρέπει στη συνέχεια να κοιτάξουμε μπροστά και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον έναν βαθμό πάνω από τη Μίλαν. Ωστόσο, είναι μια ματιά στο μέλλον το οποίο είναι μια ωραία ανυπομονησία».



Με την Λέτσε, τραυματίστηκε ο De Ceglie, έχετε τους λόγους σας για την επιλογή του Caceres. Αύριο χρειάζεται να κάνουν το παιχνίδι, και φαντάζονται ότι η ανάπτυξη είναι περισσότερο ή λιγότερο το ίδιο, είναι κατανοητό ότι υπάρχει ένας παίκτης πιο επιθετικός από τον Caceres χαρακτηριστικά; Και ίσως ακόμη και αν πάμε πίσω σε αυτή την επιλογή εκεί, αφού είχαν ακόμα ένα παιχνίδι 0-0 και σκεφτήκαμε ότι ίσως θέλουν να πιέσουν, να θέλει να το κλείσει, θα μπορούσε να θέσει έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά ...

«Ξεκίνησε ο αγώνας ήταν μόνο δύο λεπτά, οπότε ... ο De Ceglie είναι ένα back-end και μπήκε ένα άλλο back-end, δεν είναι ότι το ατύχημα συνέβη στο De Ceglie στο πρώτο ή το δεύτερο μισό, στη συνέχεια, η επιλογή του De Ceglie έγινε επειδή υπήρχε ένας ποδοσφαιριστής, όπως Cuadrado, πολύ καλός, με τον Caceres στον γήπεδο ήμασταν 1-0 και δεν είχε γίνει ένα σουτ στην εστία μας, έτσι δεν νομίζω ότι ήταν εξαιρετικά μεγάλη επιρροή ή επιλογή ή μη επιλογή για να στείλετε σε κάποιον άλλο τομέα. Όσο για αύριο, δεν είμαι σίγουρος εδώ για να το πω». 

Εάν δεν λέτε εδώ, εγώ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πρέπει να πάρει ακόμη και την ερώτηση. Αλλά ο Πέπε είναι έτοιμος​​; Μπορεί να υπάρξει χρήση του;

«Ναι, Πέπε ​​έχει επανέλθει 100%».



Ο Γκαλιάνι δήλωσε ότι έχει την εικόνα του γκολ του Μουντάρι στο τηλέφωνο του .... «Θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο .... Το ήξερα ότι θα ήθελε να κάνει το ίδιο ο Γκαλιάνι φαίνεται ... ήξερα ... (γέλια). Την επόμενη φορά που έρχομαι με το σημειωματάριο και να θέσει τα ερωτήματα που πρέπει να κάνω, ξέρετε ...».

Ήθελα να ρωτήσω ... ποια είναι η εικόνα που ο Κόντε αρέσει να κοιτάζει στο κινητό του. Η εικόνα, το βίντεο ...
«Κοίτα, έχω την κόρη μου, Βικτώρια, είμαι χαρούμενος με την κόρη μου. Στην πραγματικότητα, δεν θα ήθελα να δω στο τηλέφωνό μου, ένα άλλο πρόσωπο εκτός από την κόρη μου». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: