JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Verratti: "Στην Γιουβέντους; Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο"


Ο Marco Verratti βρίσκεται πολύ κοντά στην Γιουβέντους σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα: θεωρείται από πολλούς ως ο νέος Πίρλο με βάσει το παιχνίδι του, ο μέσος της Πεσκάρα έχει πολλές πιθανότητες και μπορεί να βρίσκεται στην ομάδα του Κόντε από τον Ιούνιο για να κάνει ένα όνειρο του πραγματικότητα, να προπονείτε μαζί με ένα από τα είδωλά του. 

Σε ερώτηση που του έγινε για το πως αισθάνεται που το όνομα του ακούγεται για την Γιουβέντους απάντησε:

«Είναι τιμή μου, ναι, γιατί αυτό σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουλεία μου και ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω σε αυτόν τον δρόμο. Όσο για τις φήμες της αγοράς - ξέρετε καλύτερα από εμένα - έχουμε κάθε μέρα» είπε ο Verratti στο Sky. «Είναι σίγουρα καλό πράγμα το όνομα σου να απασχολεί μεγάλες ομάδες, αλλά όπως είπα και πριν, έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια με την Πεσκάρα και, όταν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, το μυαλό μου είναι στην Πεσκάρα αυτή τη στιγμή». 

Fan της Γιουβέντους από μικρός ο Verratti αποκαλύπτει ότι πάντα ονειρευόταν να παίξει με τον Ντελ Πιέρο : «Σαν παιδί είχα επίσης την αφίσα του στο δωμάτιο μου και τώρα να καταφέρω  να παίζω μαζί του για μένα θα είναι συναρπαστικό, επειδή κάθε φορά που μπαίνει πάντα κάνει τη διαφορά. Κάθε μέρα αποδεικνύεται ότι είναι ένα υπόδειγμα παίκτη, το οποίο είναι πάνω από όλους τους άλλους. Και ο Πίρλο γεννήθηκε πλέι μέικερ. Ο Πίρλο, σ 'αυτό το ρόλο είναι ο ισχυρότερος στον κόσμο. Νομίζω ότι όλοι όσοι παίζουν μαζί του, θα μάθουν πολλά από αυτόν σίγουρα». 

Ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα; «Σίγουρα η Juve, Juve είμαι από παιδί. Ελπίζω να κερδίσουν το πρωτάθλημα, γιατί το αξίζουν», καταλήγει ο Verratti στη συνέντευξη του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

den ton exw dei alla exw akousei ta kalhtera. an einai ontws toso kalos makari na ton kleisoume. pantws vlepw apo th juve na agorazei olous tous kalous paixtes apo 17-20 sto italiko prwtathlhma. makari fusika na paiksoun kai na mh tous dinoun danikous ws ta 23-24 kai na poulan kai ta misa dikeomata tous giati etsi exoume xasei polous. akoma kai ton ciro imompiail poulisan ton miso

Xristos είπε...

kai esy elpizo na paikseis stin juve giati to aksizeis