JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Αύριο έχει τελικό, εσύ θα μείνεις σπίτι;


Σάββατο 6 Ιουνίου, η μέρα που όλοι οι τιφόζι της Γιούβε σε όλο τον κόσμο περιμέναμε εδώ και 12 χρόνια έφτασε, η ομάδα μας θα παίξει ξανά στον τελικό του Champions League διεκδικώντας το πολυπόθητο τρόπαιο, που στο παρελθόν πλήρωσε με αίμα την κατάκτηση του στο Χέιζελ το 1985. Ψάξαμε κάποιοι μέχρι το τέλος για εισιτήρια αλλά τελικά δεν καταφέραμε να βρούμε για να δώσουμε το παρόν στο Βερολίνο, ετσί θα είμαστε όλοι μαζί στα στέκια μας για να δούμε το μεγάλο τελικό, εκεί θα περιμένουμε όλους τους Έλληνες τιφόζι της ομάδας, να μην λείψει κανείς, είναι κρίμα να δείτε μόνοι σας στο σπίτι τον μεγάλο τελικό, θα είναι πραγματικά κρίμα την ώρα που όλοι εμείς θα πανηγυρίζουμε παρέα, εσείς θα είστε μόνοι σας, ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε παρέα την κατάκτηση του 3ου Champions League.!!!


Η Γιουβέντους θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για να κατάκτηση επιτέλους την κούπα μετά από 19 χρόνια από την τελευταία κατάκτηση το Μάιο του 1996 στο Ολίμπικο της Ρώμης, τότε απέναντι μας ήταν ο πολυδιαφημισμένος Άγιαξ, ωστόσο η παρέα του Βιάλι κατάφερε να το σηκώσει, τώρα απέναντι μας θα βρούμε μια άλλη πολυδιαφημισμένη ομάδα, τη Μπαρτσελόνα του Μέσι, πρέπει οι παίκτες που θα αγωνιστούν να αφήσουν την ψυχή τους στο γήπεδο για να πάρουμε το 3ο Champions League στην ιστορία μας. Αν οι παίκτες της Γιούβε αν τα καταφέρουν θα μείνουν στην ιστορία της ομάδας για πάντα, πετυχαίνοντας κάτι το αδιανόητο που στην αρχή της σεζόν δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς, η αν το φανταζόταν και το έλεγε θα τον περνούσαν για τρελό. ΤΡΕΜΠΛ.!!!

Μπιανκονέρι το ραντεβού με την ιστορία σας περιμένει, είναι η ώρα να το σηκώσουμε, παίξτε σαν Γιούβε και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα, όπως καταφέρατε και κερδίσατε τη Ρεάλ, έτσι θα παλέψετε και θα κερδίσετε και τη Μπαρτσελόνα, το έκαναν πριν από σας κι άλλες όμαδες τόσο στην Ισπανία όσο και στο Champions League, το κάνανε και οι προκάτοχοι σας 12 χρόνια πριν, το 2003 όταν απέκλεισαν στους "8" του Champions League την Μπαρτσελόνα των πολλών αστέρων και τότε, η Μπαρτσελόνα δεν είναι ανίκητη, είναι δυνατή ομάδα σίγουρα, ίσως η πιο πλήρης ομάδα στον κόσμο αλλά έχει και αδυναμίες που εσείς τις ξέρετε ήδη και θα την χτυπήσετε εκεί που πονάει. ΜΠΟΡΕΙΤΕ.!!! Αρκεί να το πιστέψετε, εμείς οι οπαδοί σας το πιστεύουμε ότι μπορείτε, πιστεύουμε πως στις 6 Ιουνίου η κούπα θα βαφτεί ασπρόμαυρη και θα έρθει στο Τορίνο μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, πρέπει να κατακτήσετε το τρόπαιο που θα είναι αφιερωμένο στους 39 αδικοχαμένους τιφόζι μας, είναι παρά πολλά 19 χρόνια Μπιανκονέρι για τη Μεγάλη Κυρία μακριά από ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο, το θέλουμε πολύ και πιστεύουμε πως στο τέλος θα το πάρουμε, μην φοβάστε, κοιτάξτε τους στα μάτια, δεν έχετε να ζηλέψετε κάτι από αυτούς, δεν λέω είναι πολύ καλή ομάδα η Μπαρτσελόνα, αλλά και η Γιουβέντους είναι πολύ καλή, είναι η ώρα σας. Νικήστε τους στο Βερολίνο όπως τους νικήσατε στο Καμπ Νου το 2003, και τότε ήταν πολύ καλή ομάδα, ωστόσο υποκλίθηκαν στο μεγαλείο της Μεγάλης Κυρίας. Εμείς είμαστε μαζί σας.!!!

Μπορεί το παιχνίδι να είναι πολύ δύσκολο, αλλά εσείς είστε παίκτες της Γιούβε και μάθατε πως να κερδίζεται, το θέλουμε κι αυτό το κύπελλο δεν το καταλαβαίνετε.!!! Πάρτε το λοιπόν.!!!

Εμείς θα είμαστε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας όπως κάνουμε πάντα και θα μαζευτούμε στα στέκια μας για να παρακολουθήσουμε το μεγάλο τελικό, στέλνοντας όλοι μας τη θετική ενέργεια για να καταφέρει η ομάδα μας να πάρει επιτέλους το πολυπόθητο τρόπαιο.

Περιμένουμε λοιπόν όλους τους Έλληνες Γιουβεντίνους να έρθουν το Σάββατο στα στέκια μας να δούμε όλοι μαζί παρέα το παιχνίδι και να βοηθήσουμε νοερά τη Γιούβε στην μεγάλη της προσπάθεια για την κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό του Champions League.

Ελάτε όλοι μαζί μας, να κάνουμε ασπρόμαυρα όλα μας τα στέκια σε όλη την Ελλάδα. Forza Juve, Forza Grecia Bianconera.

Οι Έλληνες φίλοι της Γιουβέντους, μέλη του Juventus Club Meda θα παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον τελικό της Juventus με τη Barcelona. Η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους τους Έλληνες φίλους της Γιούβε. Θα χαρούμε πολύ να δούμε την Juventus όλοι παρέα. Ευπρόσδεκτοι όσοι Γιουβεντίνοι θέλουν να έρθουν στην όμορφη ασπρόμαυρη παρέα μας. 

Σημεία συναντήσεως για τους αγώνες και τηλεφώνα επικοινωνίας για ερωτήσεις ακολουθούν πιο κάτω:

Αθήνα – Café Macao, Σεβαστουπολεως 152, Αμπελόκηποι - 6944388011

Θεσσαλονίκη – Lemon Bar, Κατσιμιδη 10 - 6934932351

Πάτρα - cafe Kanari-Kanaraki ,Κανάρη 62 

Πτολεμαΐδα - café Battlenet ,Παυλίδη Αδαμοπούλου 5 - 6982321335

Γαλατινή Κοζάνης - cafe Vengera - 6970954386

Ξάνθη - café Royal ,Δημοκρίτου 9 - 6988335260

Καρδιτσα - cafe Παυσιλυπο - 6981125624

Δεν υπάρχουν σχόλια: