JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ξεκίνησαν οι εργασιές κατασκευείς του "J Village".


Το χωριό της Γιούβε "J Village" ξεκίνησε και αναμένεται να είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2017 στην περιοχή Continassa δίπλα στο Juventus Stadium.

Η Γιουβέντους κοιτάζοντας στο μέλλον θα δημιουργήσει σε λίγο καιρό μια δική της πολιτεία γύρω από το Juventus Stadium, ο στόχος της διοίκησεις είναι η αύξηση των εσόδων για να πλησιάσει πλέον το οικονομικό επίπεδο των παραδοσιακών αντιπάλων της στην Ευρώπη. 

Πριν από λίγες μέρες, η αρχιτέκτονας που ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο, η Πατρίτσια Μαλατέστα, πήγε στον χώρο όπου θα γίνει το χωριό της Γιούβε και επιβεβαίωσε τόσο η ίδια όσο και η Γιούβε, ότι το "J Village" θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.
 
Στο J Village θα βρίσκονται τα νέα γραφεία της ομάδας, το νέο προπονητικό κέντρο της πρώτης ομάδας, κέντρο Τύπου, ξενοδοχείο με 137 δωμάτια (τα 40 θα είναι πάντα για την πρώτη ομάδα) και μια Διεθνής Σχολή σπουδών καθώς και ένα εμπορικό κατάστημα. 

Το κόστος για την ολοκλήρωση του "J Village" αναμένεται να φτάνει στα 100 εκατ. ευρώ ενώ θα δημιουργηθούν και 350 νέες θέσεις εργασίας.

Ας δούμε πώς είναι ο χώρος αυτή τη στιγμή μέσα από της φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Γιουβέντους μέσα από το επίσημο σάιτ της, πριν αυτός μεταμορφωθεί πλήρως.



Δεν υπάρχουν σχόλια: