JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τραπατόνι: "Πάντα η ίδια καραμέλα, πάντα η Γιούβε εναντίον όλων"

Την άποψη του Τζοβάνι Τραπατόνι για την διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρόμα από τον μεταξύ τους αγώνα και έπειτα ζήτησε η Gazzetta dello Sport.

Ο θρυλικός ιταλός προπονητής, ο οποίος στο τιμόνι της Γιουβέντους κατέκτησε κάθε τρόπαιο στο πέρασμά του ξεκίνησε τις δηλώσεις του από μια χειρονομία που έκανε αμέσως το γύρο όλου του κόσμου. Εκείνη με τον Ρούντι Γκαρσία να παίζει το φανταστικό βιολί του, κίνηση που οδήγησε στην αποβολή του Ρωμαίου τεχνικού στο ντέρμπι: «Με ενόχλησε αφάνταστα. Η χειρονομία του θέλει να πει ότι στη Ρόμα του έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου με λάθος μήνυμα…».

Ο Ντε Σάνκτις, ήταν με συνέντευξή του στο χθεσινό φύλλο της ιταλικής εφημερίδας ο τελευταίος χρονικά που επιτέθηκε κατά μέτωπο στους πρωταθλητές Ιταλίας. «Η συνήθης τάση για αυτό-οίκτο, να παρουσιάζουμε τον εαυτό μας ως θύματα. Η Γιουβέντους κερδίζει συχνά επειδή έχει στις πλάτες της μια δυνατή διοίκηση και σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Ας αφήσουμε στην ησυχία τους τους διαιτητές. Διαθέτουμε μερικούς από πιο σεβαστούς ρέφερι στον κόσμο…».

Ο «Τραπ» γνωρίζει το περιβάλλον Γιουβέντους, πολύ καλά, πάρα πολύ καλά: «Η αλήθεια είναι ότι η Γιούβε δεν παίζει εναντίον της Ιντερ, της Μίλαν, της Νάπολι και της Ρόμα, αλλά εναντίον ολόκληρης της Ιταλίας, που δεν είναι Γιουβέντους. Ετσι είναι τα πράγματα σήμερα, έτσι ήταν τα δεδομένα και στην εποχή μου».

Στη συνέντευξή του ο τερματοφύλακας των Ρωμαίων «πάτησε» στην επιχειρηματολογία του και στην διαφορά των κερδισμένων τίτλων της «Κυρίας» σε ιταλικό και διεθνές επίπεδο. «Εχω κερδίσει τα πάντα με την Γιουβέντους σε διεθνές επίπεδο… Αλλά είχα επτά από τους έντεκα διεθνείς της Ιταλίας του Μπέαρτζοτ, έναν πρωταθλητή όπως ο Πλατινί και τον αρχηγό και σύμβολο της εθνικής Πολωνίας, τον Ζίμπι Μπόνιεκ. Σήμερα οι δικές μας καλύτερες ομάδες δεν είναι εξίσου ανταγωνιστικές».

«Αυτό (η δυσαναλογία για την οποία έκανε λόγο ο Ντε Σάνκτις) είναι επίσης ένα μήνυμα που προσπαθεί να δυσφημίσει τα αποτελέσματα της Γιουβέντους» -συνέχισε ο Τραπατόνι- «Κανείς δεν έχει ποτέ χαρίσει τίποτα στη Γιούβε. Πιστεύετε ότι ήταν εύκολο στις μέρες μου να κερδίσω τη Ρόμα του Λίντχολμ; Και η Γιούβε του Κόντε των 102 πόντων είχε ανάγκη από βοήθειες; Αλλά αυτή η ίδια… καραμέλα υπάρχει πάντα».

Οσο για το φινάλε των δηλώσεών του αυτό ήταν σε κλασικό στυλ Τραπατόνι. «Φυσικά, ακόμη και η ομάδα της Γιουβέντους τράβηξε μερικές φορές ένα… μπαλαντέρ. Συνέβη και στα χρόνια μου να έχουμε υπέρ μας σφυρίγματα, αλλά όπως έλεγα στους παίκτες μου: “Εμείς έχουμε στο χέρι μας ένα μάτσο από χαρτιά (τράπουλα) να παίξουμε, όχι ένα μάτσο από μπαλαντέρ”».

Πηγή: tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: