JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Τα βρήκε με τον Ιγκουαΐν η Γιούβε.


Σε όλα τα βρήκε με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν η Γιουβέντους και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Νάπολι. 


Το «Ο.Κ.» για την μετακίνηση του στην Γιουβέντους έδωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, που συμφώνησε σε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στα 7,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. 

Το μεγάλο εμπόδιο παραμένει βέβαια η συμφωνία μεταξύ της «γηραιάς κυρίας» και της Νάπολι, με τους «μπιανκονέρι» να έχουν βρει τρεις λύσεις στο πρόβλημα. 

Η πρώτη επιλογή είναι να προσφέρει 75 εκατ. ευρώ και τον Ρομπέρτο Περέιρα (έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή η Νάπολι). Αν δεν προχωρήσει αυτή η λύση, τότε μαζί με τον Αργεντινό θα πέσουν στο τραπέζι και τα ονόματα των Σιμόνε Τζάτζα, Στέφανο Στουράρο και Ντανιέλε Ρουγκάνι, με την Νάπολι να ζητάει και ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο. Βέβαια αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. 

Αν καμία από τις παραπάνω επιλογές δεν εντυπωσιάσει τον ισχυρό άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, τότε ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέμπε Μαρότα, έχει το «ΟΚ» από τον Αντρέα Ανιέλι να «σπάσει» την ρήτρα του 28χρονου αργεντινού επιθετικού, που είναι στα 95 εκατ. ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: