JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Πρώτη επίσημη χρόνια ως πυρήνας MEDA.!


Λίγο πριν τις διακοπές μας θα ήταν καλό να θυμηθούμε πως ζήσαμε τη σεζόν που πέρασε καθώς ήταν επίσημα η πρώτη ως πυρήνας των MEDA στην Ελλάδα. Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες τιφόζι της Γιούβε ότι είμαστε ο πρώτος και ο μοναδικός πυρήνας ιταλικού κλάμπ στην Ελλάδα, μια προσπάθεια που ξεκίνησε άτυπα πριν κάποια χρόνια και που πήρε σάρκα και οστά πέρυσι.

- Ο πυρήνας των Ελλήνων μελών του JUVENTUS CLUB MEDA έκανε την πρώτη εμφάνιση του σε γήπεδο για να δει τη λατρεμένη μας Γιούβε στις 22 Οκτωβρίου του 2015 στο παιχνίδι για τους ομίλους του  Champions League στο γήπεδο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, με παρουσία 18 μελών, δώσαμε βροντερό παρών παρέα με τους Ιταλούς ούλτρας (όπως πάντα) που μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, αμέσως μετά 2 μέλη μας ταξίδεψαν στον επαναληπτικό στο Τορίνο και το 2015 έκλεισε με την εκδρομή στο εντός έδρας ματς με τη Μίλαν όπου βρέθηκε εκεί 1 μέλος μας, από τότε έχει μπει το νερό στο αυλάκι και έχουν ακολουθήσει άλλες 7 εκδρομές φέτος, τέσσερις εντός έδρας, δυο εκτός και είχαμε παρουσία και στο τελικό κυπέλλου στην Ρώμη με αντίπαλο τη Μίλαν όπου η Γιούβε κατέκτησε το 11 κύπελλο της ιστορίας της, αναλυτικά οι 10 εκδρομές μας: 

1. Olympiakos-JUVE  18 μέλη c.l.
2. JUVE-olympiakos 2 μέλη c.l.
3. JUVE-Milan 1 μέλος
4. JUVE -torino 5 μέλη.
5. gladbach- JUVE 2 μέλη c.l.
6. JUVE -fiorentina 2 μέλη 
7. JUVE -bayern 2 μέλη c.l.
8. JUVE inter 1 μέλος 
9. inter-JUVE 1 μέλος (κύπελλο)
10. milan-JUVE 2 μέλη τελικός κυπέλλου.

- Στο γήπεδό μας σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε το παρόν ήταν όλα στη curva sud. Όπως και στα εκτός έδρας είμασταν παρέα  με τους ουλτρας της ομάδας μας. Κατί που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Γιουβεντίνοι είναι πως πάντα αγοράζουμε τα εισιτήρια μας σε τιμές που πληρώνουν και οι Ιταλοί ούλτρας, χωρίς καπέλα!

- Η δράση μας εκτός από την παρουσία μας στο γήπεδο είχε και συναντήσεις στα στέκια μας (καφέ) όπου σε αρκετά παιχνίδια της Γιούβε βρεθήκαμε εκεί για να παρακολουθήσουμε μαζί αγώνες της ομάδας μας. Ωστόσο δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την παρουσία των οπαδών της Γιούβε στα καφέ που μαζευόμαστε, παρόλο το γενικό κάλεσμα, πράγμα πολύ άσχημο για τον κόσμο που βλέπουμε να εκπροσωπεί την ομάδα τελικά μόνο στα social media!!!  
Επίσης στεναχωρηθήκαμε αφάνταστα που έκλεισε το καφέ στη Θεσσαλονίκη όπου φιλοξενούσε τους εκεί Γιουβεντίνους και καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε σε συνεργασία με τα παιδιά εκεί να βρεθεί και πάλι χώρος που θα φιλοξενήσει τη Μεγάλη μας Κυρία στή πρωτεύουσα του βορρά.  Καιρός είναι να επικοινωνήσουμε όλοι από κοντά, να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο, και να ζήσουμε τις μεγάλες στιγμές ιστορίας πού θα συνεχίσει να γράφει ή ομάδα μας ... όλοι μαζί.  Φέτος ας γίνει μια νέα αρχή...

- Μετά από την παρουσίαση της δράσης μας ως πυρήνα θα θέλαμε να σας πούμε λίγα λόγια για εμάς και τη νοοτροπία μας. Είμαστε ο πρώτος πυρήνας ενός ιταλικού κλάμπ στην χώρα μας και νοιώθουμε πολύ υπερήφανοι γι' αυτό... Είμαστε μία μικρή παρέα ultras οπαδών που μας ένωσε η μεγάλη τρέλα μας για τα Bianconero χρώματα και πορευόμαστε όλοι μας με νοοτροπία παλαιών αξιών... ultras mentalita!  
Μοναδικός σκοπός τού πυρήνα μας είναι ή εύρεση εισιτηρίων για να βρισκόμαστε στο γήπεδο όπου αγωνίζετε η Γιούβε, χωρίς να έχουμε καμιά επαφή με τη διοίκηση της ομάδας όπου κάνει ότι γουσταρει διαθέτοντας ακριβά εισιτήρια σε θέσεις όπου ούτε να είσαι όρθιος δεν επιτρέπεται,  αλλά μόνο από ultras club και να ταξιδεύουμε μαζί τους όσο μπορούμε  εντός και εκτός έδρας. Πιστεύουμε πως η θέση μας για όσο θα μπορούμε να το καταφέρνουμε ακόμα είναι μόνο ή curva sud και πουθενά αλλού, γιατί εμείς αισθανόμαστε και είμαστε ούλτρας μέχρι το κόκκαλο... Αν κάποια στιγμή δεν θα μπορούμε να βρίσκουμε εισιτήρια στο πέταλο του Juventus Stadium, τότε μάλλον δεν θα έχουμε κι εμείς λόγο ύπαρξεις...

- Τέλος θα πρέπει να ευχαριστησουμε κάποιούς ανθρώπους που μέσα από τις σελίδες τους προέβαλαν όλη τη χρονιά τις δράσεις μας, πρώτα από όλα το blog του Juve-ntinos που ήταν πάντα στο πλευρό μας και πάντα ανέβαζε ότι ήταν σχετικό με μας και τις δράσεις μας, όπως επίσης και τις σελίδες στο facebook που ανεβάζουν για εμάς πολλές από τις δραστηριότητες μας. Το Vecchia Signora 1897 και το Juventus club Greece που μας έδωσαν βήμα και φωνή όποτε κι αν τους το ζητήσαμε, τους ευχαριστούμε όλους θερμά και ελπίζουμε πως και την νέα σεζόν θα συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλό των Ελλήνων Μπιανκονέρι και της Γιουβέντους. 

Fino Alla Fine Forza Juventus.!

La Juve Siamo noi.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: