JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

MAX ΑLLEGRI : «EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ 4-2-3-1, ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΚΟΛ!


«Δεν υπάρχει ιδανικό ζευγάρι παικτών για το κέντρο.Υπάρχει ο Κεντίρα,ο Ματουιντί,ο Μαρκίζιο,ο Μπεντανκούρ.Όλοι μπορούν να παίξουν μεταξύ τους. Για αύριο,υπάρχει μια μικρή αμφιβολία για τον Ματουιντί, καθώς έχασε μισή προπόνηση.ένας εκ των Μαρκίζιο-Μπεντανκούρ θα αναπληρώσει τον τραυματία Πιάνιτς.»


«Πέρυσι, παίζαμε με δύο στο κέντρο και τέσσερις στην επίθεση,ο ένας του κέντρου ήταν ο Πιάνιτς, αλλα οι ακράιοι δούλευαν πολύ αποτελεσματικά στην άμυνα. Φέτος,ξεκινώντας με αυτό το σύστημα, δεχόμασταν αρκετά γκολ και έτσι κάτι έπρεπε να αλλάξω. Ίσως σε 2-3 μήνες,να έχουν αλλάξει πάλι τα πράγματα. Το πιο σημαντικό για μια ομάδα είναι να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε σύστημα και να ανταποκρίνεται ανάλογα τον αντίπαλο.»


«Αύριο θα ξεκουραστεί ο Μπαρτζάλι. Θα παίξουν στην άμυνα δύο εκ των Κιελίνι, Μπενάτια, Ρουγκάνι. Ο Λιχτστάινερ επιστρέφει στα δεξιά και στα αριστερά ένας εκ των Ασαμόα ή Άλεξ Σάντρο. Ο Κουαδράδο είναι ακόμα εκτός,έτσι θα παίξουμε με τρεις στο κέντρο και τρεις στην επίθεση.»


«Μετά το αυριανό ματς με τη Βερόνα, έχουμε το ντέρμπι με την Τορίνο για το κύπελλο την Τετάρτη. Έτσι, στην επίθεση κάποιοι θα ξεκουραστούν σε ένα από τα δύο ματς. Κάποιες φορές ο πάγκος έρχεται για να αποκτήσει έξτρα κίνητρο ο παίκτης. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ανταγωνισμός για όλες τις θέσεις και όλοι προπονούνται καλά. Σε κανέναν δεν αρέσει ο πάγκος και όλοι πρέπει να δουλεύουν για να γίνουν καλύτεροι από τον συμπαίκτη τους.»


«Όλοι οι παίκτες στην προπόνηση πρέπει να είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν τους υπόλοιπους. Στο τέλος της μέρας,όποιος το κάνει αυτό καλύτερα,είναι ο νικητής. Όποιος ικανοποιεί περισσότερο τους υπόλοιπους,είναι αυτός που παίρνει στο τέλος και τη φανέλα του βασικού.» #LaCapolista

Δεν υπάρχουν σχόλια: