JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Συνεχίζουμε...Αλλάζουμε...

Γειά σας φίλοι Γιουβεντίνοι, το 2017 έφυγε με πολλές αναμνήσεις για όλους τους Bianconeri tifosi, είχε πολλές καλές στιγμές (6ο σερί πρωτάθλημα και 3ο σερί κύπελλο) αλλά είχε και κακές (ήττα στο τελικό στο Κάρντιφ), το 2017 ήταν όμως και ένα έτος αλλαγών για την ομάδα, αλλαγών μεγάλων (αλλαγή σήματος, φευγιό κάποιων παικτών) που έφεραν και κάποιες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της Γιούβε.

Η απόφαση των διοικούντων της ομάδας να αλλάξουν το σήμα του συλλόγου από τον περασμένο Ιούνιο και να μπει η ομάδα σε μια νέα εποχή έφερε κάποιες γκρίνιες και κάποιες επιφυλάξεις στις τάξεις των οπαδών της ομάδας που όμως πλέον έχουν καταλαγιάσει και όλα φαίνεται πως έχουν πάρει το δρόμο τους.

Οι εποχές αλλάζουν, όπως και οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους, έτσι και εγώ εδώ στο Juve-ntinos blog αποφάσισα να αλλάξω λίγο από το νέο έτος, μετά από 7 χρόνια παρουσιάς μου στα ιντερνετικά δρώμενα όπου πέρασα από πολλά στάδια και πολλές δυσκολίες, είπα να κάνω επανεκκίνηση.

Στα πρώτα μου βήματα στον ιντερνετικό κόσμο πήρα έμπνεύση από το Gruppo Greco (όντας μέλος του και γω μέχρι το τέλος όπως λέει και το σύνθημα των οπαδών μας) που ήταν η φωνή, το μυαλό και η καρδιά της Γιουβέντους στην Ελλάδα, επίσης έμπνευση και ειδήσεις μου έδωσε και το “un gobbo at atene” που ενημέρωνε εκείνη την εποχή τους Έλληνες οπαδούς της Γιούβε για όλα τα θέματα της ομάδας, μα περισσότερο έδινε έμφαση στο farsiopolis που στήθηκε για να βλάψει τη Γιούβε, πιστεύω πως τέτοιο blog σαν αυτό δύσκολα θα ξαναπεράσει και μου λείπει πολύ όπως και σε όλους εσάς πιστεύω, να είναι καλά ο εμπνευστής του, έμπνευση όμως μου έδωσε και ο απλός οπαδών της Κυρίας μας που ζητούσε απεγνωσμένα ενημέρωση.

Τον Απρίλιο του 2011 εμφανίστηκε στο net το blog μου, 3 μήνες μετά έκανα μια απόπειρα να βγάλω στον αέρα το Juve-ntinos rabio, ήταν 16 Ιουνίου του 2011 όταν για πρώτη φορά ακούστηκε η φωνή μου μέσω του πειραματικού ραδιοφωνικού σταθμού που στόχο είχε να φέρει κοντά όλες τις Γιουβεντίνικες φωνές της Ελλάδας, δυστυχώς ο χρόνος μου ήταν αφόρητα πιεσμένος και το εγχείρημα απέτυχε νωρίς, συνέχισα με το blog και την ενημέρωση με το χρόνο να είναι εναντίον μου, κάπου στο τέλος του 2017 σκέφτηκα να τα παρατήσω και να βάλω ένα τέλος σε όλη αυτή την προσπάθεια, αλλά δεν μπόρω να σκοτώσω ένα από τα παιδιά μου (έτσι το νιώθω) και αποφάσισα πως θα παλέψω όσο αντέχω να κρατήσω ζωντανό το Juve-ntinos.

Η απόφαση μου λοιπόν είναι να αλλάξω λίγο το στυλ και το ύφος του blog και να γίνει λίγο ποιο οπαδικό παρά ενημερωτικό (εξάλλου καλύτερη ενημέρωση από το forzajuve.gr δεν πρόκειται να βρει ο έλληνας οπαδος της Γιουβέντους πουθενά), θέλω να μιλάμε πιο πολύ για αυτά που μας απασχολούν ως οπαδούς και να ανταλλάσουμε απόψεις για να βρούμε το δρόμο μας επιτέλους σε αυτή τη χώρα.

Ευχαριστώ όλους όσους στήριζαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια μου και την προσπάθεια άλλων ομοϊδεατών μου (όπως την προσπάθεια του Vecchia Signora και του Juventus club Greece). 

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας αδέρφια, υγεία, ευτυχιά και δημιουργικότητα εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά, πολλές επιτυχίες για τη Γιούβε και το 2018 εύχομαι να φέρει στο Τορίνο την πολυπόθητη κούπα, fino alla fine Forza Juventus.!!!

2 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

χρονια πολλα και καλη χρονια ντιναρα! με υγεια πανω απ'ολα και οτι το καλυτερο και βεβαια αρκετες κουπες με την ομαδαρα μας! την τρελα μας! την αρρωστεια μας!
fino alla fine!!!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και πολλές κούπες όπως λες φίλε.