Ο Πάβελ Νέντβεντ εκπροσώπησε τη Γιουβέντους στη Νιόν της Ελβετίας και ουσιαστικά τόνισε ότι η Μπάγερν είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που μπορούσε να τύχει στην «Κυρία».
Είναι δεδομένο ότι τόσο οι Ιταλοί, όσο και οι Βαυαροί θα προτιμούσαν έναν πιο βατό αντίπαλο. Όπως τόνισε όμως ο Νέντβεντ, η Γιούβε πρέπει να αντιμετωπίσει με ενθουσιασμό τα μεγάλα ματς με τη Μπάγερν, ενώ δήλωσε υπερήφανος για την παρουσία της ομάδας του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Η Μπάγερν είναι μία από τις πιο δύσκολες ομάδες που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά πρέπει να προσεγγίσουμε με χαρά τις αναμετρήσεις. Νομίζω ότι η Μπάγερν μοιάζει πολύ με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε σε πολλούς παράγοντες οπότε αυτό θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για εμάς. Ωστόσο, είμαι υπερήφανος επειδή η Γιουβέντους είναι ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είμαστε η μοναδική ιταλική ομάδα που έχει μείνει στη διοργάνωση. Απολαμβάνουμε την εμπειρία και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, με το ίδιο πνεύμα», τόνισε ο Τσέχος.