JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Γιουβέντους-Ελλάς Βερόνα 4-0, άνετα στο +5 στο τέλος του 1ου γύρου.


Η Γιουβέντους κατάφερε πολύ εύκολα να κερδίσει την Ελλάς Βερόνα για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα και αύξησε τη διαφορά στο +5 από την Ρόμα, τα γκολ για την Μεγάλη Κυρία πέτυχαν στο 3' ο Πογκμπά με σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή, στο 7' ο Τέβεζ με σούτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, στο 66' ο Περέιρα με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή και στο 74' και πάλι ο Τέβεζ με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έτσι έκλεισε ο πρώτος γύρος της φετινής Serie A με τη Γιουβέντους να στέφεται πρωταθλήτρια χειμώνα.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλό όταν τρως έξι γκολ αλλά τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να πω τίποτα στους παίκτες μου για το ματς του πρωταθλήματος. Ξέρουν ότι πρέπει να αντιδράσουν», έλεγε ο Αντρέα Μαντορλίνι την παραμονή του αγώνα, σχολιάζοντας το 6-1 της Πέμπτης. Από τα λόγια ως την πράξη, όμως, υπάρχει απόσταση και ειδικά όταν η Γιουβέντους έχει κίνητρο. Οι Μπιανκονέρι ήξεραν ότι με νίκη θα πήγαιναν, με το τέλος του πρώτου γύρου, στο +5 από την Ρόμα και έκαναν ακριβώς αυτό, καθαρίζοντας από νωρίς το ματς. Δύο γκολ από τον Τέβες που είναι ο πρώτος σκόρερ της Serie A με 13, σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι ο Πογκμπά και για δεύτερο ο Περέιρα. Βασικοί οι Ταχτσίδης (βγήκε στο 76') και Χριστοδουλόπουλος (αντικαταστάθηκε στο 87') για την Βερόνα.

Με φόρα από το ματς της Πέμπτης μπήκε η Γιουβέντους και ουσιαστικά καθάρισε από πολύ νωρίς. Στο 3' ο Πογκμπά με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0, σκοράροντας για τρίτο σερί παιχνίδι, για να έρθει το 2-0 στο 7' με το πλασέ του Τέβες εντός περιοχής μετά το γύρισμα του Μοράτα από δεξιά και την προσποίηση του Πογκμπά, που άφησε την μπάλα. Οι Μπιανκονέρι θα μπορούσαν να βάλουν και τρίτο γκολ λίγα λεπτά μετά αλλά ο Ράφαελ απέκρουσε το φάουλ του Πίρλο, για να πέσει στη συνέχεια αρκετά ο ρυθμός. Η Γιούβε δεν είχε κάποιο προφανή λόγο για να τρέχει συνεχώς και απλά ήλεγξε την κατάσταση, επιτρέποντας στη Βερόνα να βγει μπροστά σε κάποιες περιπτώσεις, χωρίς όμως να γίνει απειλητική ποτέ. Τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν ένα σουτ του Κάσερες εντός περιοχής που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι θεαματικά. Η Γιουβέντους απλά είχε την μπάλα και έπαιζε αρκετά χαλαρά, απέναντι σε μια Βερόνα που προσπαθούσε να το παλέψει, αν και δεν θα άλλαζε κάτι. Οι Μπιανκονέρι είχαν μια-δυο καλές προσπάθειες με τους Μαρκίζιο-Μοράτα και στο 63' έφτασαν στο 3-0: Ο Κιελίνι βρήκε χώρο, ανέβηκε και τελικά έβγαλε και ασίστ για τον Περέιρα, ο οποίος πλάσαρε όπως έπρεπε στο τετ α τετ. Σχεδόν ένα 10λεπτο μετά, στο 74', οι Τορινέζοι ανέβασαν κι άλλο το σκορ με τον Τέβες, ο οποίος πήρε την μπάλα δεξιά εντός περιοχής, γύρισε ωραία και πλάσαρε τον Ράφαελ για το 4-0, με το δεύτερο του γκολ στο ματς και το Νο13 στο φετινό πρωτάθλημα. Οι τιφόζι το απολάμβαναν και αμέσως μετά αποθέωσαν και τον Πέπε που πέρασε ως αλλαγή, με το ματς να ολοκληρώνεται χωρίς κάποιο άλλο γκολ και με την Γιούβε να πανηγυρίζει για το +5.



JUVENTUS-VERONA 4-0

RETI: Pogba 3', Tevez 7', Pereyra 66', Tevez 74'

JUVENTUS
Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini, Evra; Pogba, Pirlo, Marchisio (33' st Padoin); Pereyra (30' st Pepe);  Tevez (39' st Giovinco), Morata
A disposizione: Storari, Rubinho, Lichtsteiner, Mattiello, Padoin, Vitale, Coman, Giovinco, Llorente.
Allenatore: Allegri

VERONA
Rafael; Martic, Marques, Marquez, Rodriguez, Brivio; Sala (18' st Saviola), Tachtsidis (31' st Hallfredsson); Greco; Toni, Christodoulopoulos (42' st Valoti)
A disposizione
: Benussi, Gollini, Sorensen, Campanharo, Agostini, Fares, Lopez, Nenè
Allenatore: Mandorlini

ARBITRO: Irrati
ASSISTENTI: Crispo, De Pinto
QUARTO UFFICIALE: Faverani
ARBITRI D'AREA
: Mazzoleni, Baracani

AMMONITI: 2' st Greco, 34' st Rodriguez

Δεν υπάρχουν σχόλια: