JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΕΡΧΟΝΤΑΙ CRASH ΤΕSTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ! ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ!


Oι τρεις πρώτοι μήνες της σεζόν που διανύουμε,η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξαν καθόλου ευχάριστοι για τους φίλους της Γιουβέντους.Επί μια εξαετία,οι ασπρόμαυροι τιφόζι θεωρούσαν ως αξίωμα ό,τι στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων,η αγαπημένη τους Κυρία θα έφτανε ως το σφύριγμα της λήξης με μηδέν παθητικό.Από όποιο πρίσμα και να το εξετάσει κανείς,είναι σοκαριστικό,τον Απρίλιο να αποκλείεις τη Μπαρτσελόνα σε νοκ άουτ προημιτελικών Champions League,χωρίς να ιδρώσει το αυτί σου,και τον Οκτώβριο,η...Μπενεβέντο να προηγείται με 0-1 στο ημίχρονο μέσα στο Allianz Stadium.

Η άτσαλη φυγή του Μπονούτσι,το ανελέητο hype από τα media για την αποδόμηση του θρυλικού BBC και τα αναγνωριστικής φύσεως τακτικά "μαγειρέματα" του Μαξ Αλέγκρι στην ενδεκάδα,έφεραν μια πρωτοφανή ανισορροπία στα μετόπισθεν που ανάγκασαν τον Μπουφόν να μαζέψει τη μπάλα από το δίχτυα του 19 φορές στα πρώτα 18 παιχνίδια!
Η..."αρρώστια" έφτασε στo peak της στο ματς με τη Σαμπντόρια στη Γένοβα στις 19 Νοεμβρίου,όπου και η ομάδα,καταρρέοντας στο β' ημίχρονο,δέχτηκε ανήμπορη τρια τέρματα οδηγούμενη σε μια οδυνηρή ήττα με 3-2.

Ο Αλέγκρι την επόμενη μέρα έβαλε τον "ασθενή" στο χειρουργείο και ενόψει του ματς με τη Μπαρτσελόνα χορήγησε ισχυρές δόσεις αντιβίωσης.

Μετά το 0-0 με τους μπλαουγκράνα στο Τορίνο,αποτέλεσμα που κλείδωσε και την πρόκριση στα νοκ-άουτ,εισήγαγε σταδιακά το 4-3-3 στη γιουβεντίνικη πραγματικότητα,καθώς μόνοι τους οι Πιάνιτς-Κεντίρα στο κέντρο,δεν έδιναν πλέον τις αμυντικές εγγυήσεις που έδιναν την περασμένη σεζόν(συνεπικουρούμενοι βέβαια από άλλους παράγοντες).

Ματουιντί κατά κύριο λόγο,Μαρκίζιο,Στουράρο κατά δεύτερο,ήρθαν στην ενδεκάδα για να τρέξουν και να καλύψουν κενά,παθογένειες και ανορθογραφίες.Η παραγωγικότητα έπέσε αισθητά βέβαια,καθώς πριν την εφτάρα στη Σασουόλο την Κυριακή,η Γιούβε σκόραρε μόλις 22 γκολ σε αυτά τα 14 ματς(1,57 ανά αγώνα).Βεβαίως,του Αλέγκρι δεν τον καίγοταν καρφί,καθώς γνώριζε ότι με το υλικό που έχει στα χέια του δε μπορούσε να προχωρήσει με σκορ τύπου 2-6(στο Ούντινε) και 2-4(στη Τζένοα).

Η "επέμβαση" πέτυχε και έκτοτε απολαμβάνουμε τη γνωστή μας σε όλους μας Γιουβέντους.Σε συνδυασμό με την απόλυτη προσαρμογή του μέχρι πρότινος...αμφιλεγόμενου Μπενάτια στις απαιτήσεις της ομάδας,από τις 22 Νοεμβρίου και σε 15 διαδοχικά ματς,η Μεγάλη Κυρία έχει μόλις ένα γκολ παθητικό.Από τον πρώην της,Μάρτιν Κάσερες στο 1-3 στη Βερόνα.Μέσα στο 2018 δεν έχει ακόμα τέρμα!

Την Παρασκευή ξεκινάει άλλο ένα σερί απαιτητικών αγώνων,σε δύσκολες έδρες,κόντρα σε δυσκολοκάταβλητους αντιπάλους και η άμυνα μας καλείται να συνεχίσει να κάνει...θαύματα.
Πρώτη στάση Φλώρεντία,απέναντι στη μέτρια,φετινή Φιορεντίνα,που έχει να πανηγυρίσει νίκη στο σπίτι της από τις 3 Δεκεμβρίου!Μπορεί αγωνιστικά να μην προκαλεί δέος,αλλά όλοι όσοι ασχολούνται με το ιταλικό ποδόσφαιρο,γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα αυτού του ματς.Όταν μάλιστα,στα τελευταία 4 ματς στο Αρτέμιο Φράνκι,μετράς δύο ήττες,μια ισοπαλία και μια νίκη,θεωρώ ότι το καμπανάκι πρέπει να έχει χτυπήσει από τώρα στο Βίνοβο.Η Νάπολι φέτος είναι ιδιαιτέρως σταθερή και βαθμολογικές απώλειες δεν επιτρέπονται.

Αν ξεπεραστεί επιτυχώς ο σκόπελος των βιόλα,τότε εδώ θα είμαστε να μιλήσουμε και για το πραγματικά μεγάλο τεστ απέναντι στην Τότεναμ και τον No1 σκόρερ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για το 2017 με 56 γκολ,Harry Kane.Mέχρι τότε,επιμένουμε ιταλικά...#LaCapolista

Δεν υπάρχουν σχόλια: