JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Αλέσιο και Ρικάρντο πάντα στην καρδιά μας.


15 Δεκεμβρίου 2006, μια ημερομηνία που θα μείνει για πάντα αποτυπωμένη στις μνήμες και στην ιστορία της Γιουβέντους και όχι μόνο. 

Γιατί εκείνη τη μέρα δύο νεαρά αγόρια που τότε ήταν μόλις 17 ετών έχασαν τραγικά τη ζωή τους: ο Alessio Ferramosca και ο Riccardo Neri. 

Και οι δύο νεαροί παίκτες του συλλόγου της Γιουβέντους, ο πρώτος μέσος και ο άλλος τερματοφύλακας, πέθαναν από πνιγμό αφού γλίστρησαν στη λίμνη Vinovo.




17 χρόνια μετά από εκείνη την τρομερή μέρα, η Γιουβέντους θέλησε να θυμηθεί τα δύο αγόρια σε ένα επίσημο σημείωμα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της: "Έχουν ήδη περάσει 17 χρόνια, αλλά η μνήμη είναι ακόμα πολύ ζωντανή μέσα μας. 

Δεκαεφτά χρόνια από εκείνη την τραγική 15η Δεκεμβρίου 2006 που πήρε τον Alessio Ferramosca και τον Riccardo Neri από κοντά μας, αλλά όχι τα πρόσωπά τους και τα χαμόγελά τους, που ήταν αυτά των δύο αγοριών 17 ετών που ήθελαν απλώς να διασκεδάσουν παίζοντας ποδόσφαιρο. Το όνειρό τους διακόπηκε πολύ σύντομα, αλλά όχι η μνήμη τους, στην πραγματικότητα , το οποίο είναι ανεξίτηλο και τους έχει δέσει ακόμα περισσότερο σε σημείο να τους κάνει αχώριστους.

Ο Ale και ο Ricky είναι πάντα μαζί ακόμα και σήμερα, όταν φτάνουμε στο αθλητικό κέντρο Vinovo όπου προπονούνται και παίζουν οι Γυναίκες της Γιουβέντους, αλλά και πολλά αγόρια και κορίτσια του τομέα της νεολαίας μας. 

Αγόρια και κορίτσια που έχουν ένα όνειρο: να παίξουν στη Γιουβέντους και, τέλος πάντων, μας αρέσει να πιστεύουμε ότι το δικό τους είναι και το όνειρο του Άλε και του Ρίκι. 

Για πάντα μαζί μας, από τις 15 Δεκεμβρίου 2006".


Δεν υπάρχουν σχόλια: