JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Το απαιτητικό πρόγραμμα CL και Serie A για τη Γιούβε.


 Μετά από λίγες μέρες αναμονής, η UEFA έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των αγώνων του Champions LeagueΗ Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα θα δώσει οκτώ αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του σούπερ αγώνα με τη Μάντσεστέρ Σίτυ του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ένα συναρπαστικό νέο σχήμα, αλλά σίγουρα πιο δύσκολο και απαιτητικό για να συμβαδίσει με τα εθνικά πρωταθλήματα. Ας δούμε λοιπόν όλες τις ενδιαφέρουσες διασταυρώσεις της Juventus μεταξύ Serie A και Champions League.

Το Champions League για τη Γιούβε θα ξεκινήσει επίσημα την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο Allianz Stadium κόντρα στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας PSV. Μια πρόκληση που θα έρθει μεταξύ του αγώνα στην Έμπολι και του μεγάλου εντός έδρας αγώνα με τη Νάπολι. Μια όχι και πολύ τυχερή διασταύρωση, δεδομένου ότι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε (Νάπολι) δεν συμμετέχει σε ευρωπαϊκά κύπελλα και θα μπορέσει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα. Στη συνέχεια συνεχίζουμε με το τρίπτυχο των αγώνων που θα δούμε τους Bianconeri να αντιμετωπίζουν διαδοχικά Τζένοα, Red Bull Λειψία και Κάλιαρι.

Αμέσως μετά την διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων που έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει μια πολύ κουραστική περίοδος για την ομάδα του Τιάγκο Μότα. Οι μπιανκονέρι θα υποδεχθούν μάλιστα τη Λάτσιο και τη Στουτγάρδη και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ στο ιταλικό ντέρμπι στο Σαν Σίρο. Πριν από αυτόν τον αγώνα, οι Νερατζούρι θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο εναντίον της Γιουνγκ Μπόις. Το 2024 λοιπόν θα τελειώσει με αγώνες με τη Λιλ, την Άστον Βίλα και τη Μάντσεστερ Σίτι , ενώ θα διαρκέσει το ντέρμπι με Τορίνο, Μίλαν και Μπολόνια

Σε αντίθεση με το είχαμε συνηθισμένο τα προηγούμενα χρόνια, η φάση των ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο, με τους δύο τελευταίους αγώνες των Bianconeri εναντίον Club Brugge και Benfica.


Δεν υπάρχουν σχόλια: