JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Lapo Elkann: "Θα συνεχίσουμε να γράφουμε όμορφες σελίδες στην ιστορία μας."


Πρωταθλητές Ιταλίας, με υπερηφάνεια και ικανοποίηση. Κάθε ένας από τους οπαδούς της Γιουβέντους, απολαμβάνει τον τίτλο και την αναγέννηση της ομάδας, τι τρομάζει περισσότερα από τα οποία θα παραμείνουν στη μνήμη σας για πολλά χρόνια, που είναι μοναδική για να δώσει μακριά συναισθήματα. 


Ο Lapo Elkann δεν αποτελεί εξαίρεση: σε ερώτηση αν είναι συγκλονισμένος από αυτή την Γιουβέντους; "Αδύνατο να μην γιορτάσουμε το τέλος σε μια αξέχαστη μέρα, όμορφη. Αυτή η πλημμύρα των ανθρώπων στους δρόμους, στο Τορίνο, και όχι μόνο η εικόνα της επιτυχίας βρίσκεται χαραγμένη στο μυαλό μου. " 

Η επιτυχία αυτών ειδικότερα; "Η επιτυχία ανήκει σε όλους, από τον πρόεδρος μέχρι και τον υπάλληλο της αποθήκης, από τον διευθύνων σύμβουλος μέχρι και τον τελευταίο από τους οπαδούς. Ο κοινός παρονομαστής όλων είναι ότι δεν έχουν εγκαταλείψει ποτέ την ομάδα, ειδικά σε δύσκολους καιρούς. Τώρα υπάρχει μια δίκαιη ανταμοιβή για όλους. " 

Ένας παίκτης, ένα όνομα, μια εικόνα αυτής της Γιουβέντους. "Alessandro Del Piero. Μέχρι το τέλος έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας πολύ καλός Capitano. Έχουμε όνειρα στην σειρά, μας ευχαριστεί με την παρουσία του επί δεκαεννέα χρόνια. Έχει κάνει πολλούς να βλέπουν το ποδόσφαιρο στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο, ανέβασε τη χώρα μας με τις ιδιότητές του και τον τρόπο ύπαρξής του. " 

Ο Lapo από παιδί είχε είδωλα; "Από 6 έως 11 ετών έζησα στη Βραζιλία και είχα ως είδωλο τον  Αϊρτον Σένα, μοναδικός, ασύγκριτος. Και όσο για το ποδόσφαιρο, η ομάδα μου ήταν η Φλουμινένσε, γιατί ήταν σχεδόν ίδια με την ιταλική τρίχρωμη σημαία. Γιουβέντους, για προφανείς λόγους, ήταν και είναι πάντα στην καρδιά μου. " 

Η Juve πήρε νίκη ιστορικά, μέχρι το 2006, το έτος των διαδικασιών και του υποβιβασμού. "Στη συνέχεια, η ημέρα της φοβερή κρίση, έκανα τατουάζ το έμβλημα του συλλόγου στο δεξιό βραχίονα μου, ένα διαρκής σύμβολο. Μου αρέσουν τα εκατομμύρια των οπαδών μας:. Μαζί με τη Γιούβε στις καλές εποχές αλλά και στις δύσκολες" .

Υπάρχει και μια άλλη φάση, δεδομένου ότι δεν σε καταστρέφει σε ενισχύει "Αυτός είναι σε προσωπικό επίπεδο, είναι επίσης αλήθεια όμως και για τον σύλλογο. Που δίνει την μια μάχη μετά την άλλη ... ". 

Τι σας αρέσει στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε; Το παιχνίδι: "Δείξαμε, ότι όλοι έχουμε τη συμμετοχή τους. Και τότε είσαι ομάδα: είκοσι παίκτες έχουν σκοράρει, όλοι για έναν και ένας για όλους. Αρκεί να σκεφτούμε ότι όλοι οι οπαδοί μας φώναζαν το όνομα του Barzagli για να εκτελέσει το πέναλτι. Ο κάθε ένας παίκτης δίνει περισσότερο από το εκατό τοις εκατό, αφήνει την ψυχή στο γήπεδο. Ισχύει για το ανταγωνιστικό χαρακτήρα, η εταιρεία αξίζει αυτό. . Ο Ξάδελφο μου Ανδρέα (Agnelli.) και το προσωπικό της ομάδας, Beppe Marotta και λοιποί στην ομάδα, μέχρι τον Αντόνιο Κόντε, ασκούν μια μεγάλη και πολλή καλή δουλειά, μεγάλη και ευρεία".

Ποτέ θα είσαι ικανοποιημένος: «Ελπίζουμε να γιορτάσουμε και πάλι την Κυριακή μετά τον αγώνα εναντίον της Νάπολης: θέλουμε το νταμπλ, θέλουμε το Κύπελλο Ιταλίας ". 

Γιουβέντους είναι η οικογένεια, είναι οι άνθρωποί της."Η Γιουβέντους τα έχει όλα: ήταν στην πλατεία στο Τορίνο, σε όλη την Ιταλίας, σε όλο τον κόσμο. Η αγάπη για αυτήν την ομάδα είναι χωρίς όρια. Εντός και εκτός γηπέδου, οι άνθρωποι της Γιουβέντους δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν στην Γιουβέντους, στην ενέργειά της, σε ότι είναι σήμερα και που αντιπροσωπεύουν το μέλλον, ως οργάνωση και φιλοδοξίες, τις αξίες, την ιστορία της, το παρελθόν. " 

Στάδιο έξαλλος με μικρά αστέρια, τελικά. "Είναι ένα παράδειγμα, είναι το θετικό μήνυμα του ποδοσφαίρου της Γιουβέντους, που πηγαίνει πέρα από τα εμπόδια, το μήνυμα ότι ο αθλητισμός πρέπει να διαφημίσετε. Τα μικρότερα παιδιά, τα άτομα με αναπηρίες, οι οποίοι έχουν όλο και αξίζει καλύτερη έρευνα: θα πρέπει πάντα να βελτιωθεί από την άποψη αυτή ».

Ο Lapo με τον αδελφό του John (βασικός μέτοχος), γιόρτασαν στο γκαζόν μαζί με τους παίκτες της ομάδας:. "Αλλά κοίτα ο Τζον ήταν πάντα οπαδός, πάντα αγαπούσε την Γιουβέντους. Στη συνέχεια, ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Είμαι εξωστρεφής, ο Τζόν είναι διαφορετικός, όπως και με τον ξάδελφό μου Ανδρέα, και η Μαρία Allegra Κυρ Ήμασταν στις κερκίδες μαζί με τις θείες μου, και παρακολουθούσαμε με συγκίνηση. Είδα, επίσης, την κραυγή της μητέρας μου όταν ο Alex Del Piero έχει σηκώσει το κύπελλο. " 



Τι θα γίνει με την Γιουβέντους θα παραμένει στην κορυφή. "Θα συνεχίσουμε να γράφουμε όμορφες σελίδες της ιστορίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: