JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Στο Vinovo για την προετοιμασία του τελικού της Κυριακής.


Στην Γιουβέντους τα πανηγύρια έλαβαν τέλος και επέστρεψαν στο γήπεδο για να προετοιμαστούν για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν που είναι εξίσου σημαντικό καθώς θα χαρίσει στην ομάδα τον δεύτερο τίτλο της χρονιά. Ο προπονητής Αντόνιο Κόντε θα απαιτήσει την πλήρη προσοχή όλων στην ομάδα για να καταφέρει η Γιούβε να πάρει μετά το 30ο Πρωτάθλημα και το 10ο Κύπελλο στην ιστορία της.

Ο Conte και η ομάδα άρχισαν σήμερα την προετοιμασία για τον τελικό τις 20ης Μαΐου κόντρα στην Νάπολι. Στις 15:00 στο Vinovo (κατάρτιση ανοικτή στα μέσα ενημέρωσης, αλλά όχι στο κοινό), η Γιουβέντους πέρασε στο γήπεδο και ο προπονητής θα απαιτήσει την πλήρη προσοχή από όλη την ομάδα. «Ξεχάστε τον τίτλο - είπε στους παίκτες του ο Κόντε - τελείωσαν τα πανηγύρια, τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε την Νάπολι». Αυτή είναι η ουσία της ομιλίας με την οποία υποδέχτηκε τους παίκτες της Γιουβέντους. 


Ο Conte θέλει αυτό το κύπελλο με κάθε κόστος. Ίσως γιατί θέλει να μιμηθεί τον κύριος Λίπι (ο οποίος κατά τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στην  ομάδα πήρε το νταμπλ με την Γιουβέντους) και διότι μέσω αυτού του τροπαίου η ομάδα μπορεί να ανέβει άλλο ένα σκαλοπάτι στην ωριμότητα της , αποδεικνύοντας ότι είναι σε θέση να βρει λόγους για συγκέντρωση, ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις (όπως η απόλυτη παραφροσύνη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν δυο μέρες). Αν αυτή η ομάδα είναι πραγματικά νικήτρια και μπορεί να "τρέφεται" μόνο με τον τίτλο», λέει ο Conte. 

Και η ίδια επιλογή της εκπαίδευσης, θα ακολουθήσει αυτήν την κατεύθυνση: Θα παίξει όποιος αποδείξει ότι έχει την μεγαλύτερη συγκέντρωση στον αγώνα ενάντια στην Νάπολι. Προεξοφλημένη θα πρέπει να θεωρείται η χρήση του Storari κάτω από τα δοκάρια, καθώς είναι αυτός που έπαιξε σε όλα τα μας για το Κύπελλο, και δεδομένη την απουσία του τραυματία Κιελίνι (γίνονται τώρα οι εξετάσεις για να δούμε αν μπορεί να πάει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα). Η άμυνα θα είναι πιθανότατα με τους τρεις (Barzagli, Bonucci και Caceres), ενώ στην επίθεση πρέπει να είναι και πάλι ο Del Piero, πιθανώς με τον Βούτσινιτς. Οι υπόλοιποι πρόκειται να αποφασιστούν τις επόμενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: