JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Οι πιθανές συνθέσεις του τελικού από το σάιτ της UEFA.

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA δίνει τις πιθανές συνθέσεις των Juventus και Barcellona για τον τελικό του Σαββάτου:


Juventus FC (ITA)
Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Evra; Marchisio, Pirlo, Pogba; Vidal; Tévez, Morata.

• Εκτός: Chiellini (Τραυματίας στη Γάμπα), Cáceres (Τραυματίας στον Αστράγαλο), Asamoah* (δεν δηλώθηκε), Rômulo* (δεν δηλώθηκε, Τραυματίας στο Μηρό)
*Δεν δηλώθηκε στη λίστα της UEFA τον Ιανουάριο.

Juve-ntinos.!!! *****Δεν θα εκπλαγώ αν θα δω στόπερ στη θέση του Μπαρτζάλι τον Βιντάλ και στη θέση του Βιντάλ τον Περέιρα.!!!


FC Barcelona (ESP)
Ter Stegen; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitić, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.

• Εκτός: Κανένας



22 παίκτες είναι στην αποστολή της Γιουβέντους για το Βερολίνο:


Τερματοφύλακες
: Gianluigi Buffon, Marco Storari, Rubinho

Αμυντικοί: Angelo Ogbonna, Andrea Barzagli, Paolo De Ceglie, Leonardo Bonucci, Stephan Lichtsteiner, Patrice Evra

Μέσοι: Paul Pogba, Simone Pepe, Claudio Marchisio, Simone Padoin, Andrea Pirlo, Arturo Vidal, Stefano Sturaro, Roberto Pereyra

Επιθετικοί: Álvaro Morata, Carlos Tévez, Kingsley Coman, Fernando Llorente, Alessandro Matri


Andrea Barzagli
Τραυματίας στο μηρό από την 23 του Μάη στο ματς ενάντια στη Νάπολι, αλλά επέστρεψε στην εκπαίδευση σε πλήρη ταχύτητα την Τετάρτη και την επομένη είχε κληθεί στην αποστολη. Δεν είναι σαφές αν θα είναι βασικός, αλλά η απουσία του Chiellini αυξάνει τις πιθανότητές του να τον δούμε στο γήπεδο από την αρχή.

Giorgio Chiellini
Ο κεντρικός αμυντικός θα αναγκαστεί να χάσει τον τελικό του UEFA Champions League εξαιτίας ενός προβλήματος στην γάμπα. Οι εξετάσεις που έχουν υποβληθεί σήμερα έδειξαν «μια βλάβη του μυός του πέλματος του αριστερού ποδιού του."

Paul Pogba
Μετά από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο που υπέστη στις 18 Μαρτίου, ο Γάλλος μέσος επέστρεψε στη δράση στις 9 Μαΐου. Από τότε έχει παίξει 255 λεπτά στη Serie A και 89 στο UEFA Champions League. "Ελπίζουμε ότι στο Βερολίνο θα είναι στη μέγιστη φόρμα του," δήλωσε ο Allegri.

Martin Caceres
Ο ευέλικτος αμυντικός έσπασε τον αστράγαλό του το Μάρτη και δεν είναι διαθέσιμος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Álvaro Morata
Μπήκε στο δεύτερο εξάμηνο του 2014, αλλά έδειξε πως είναι δυνατός και μάλιςτα στα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης CF έβαλε δυο γκολ, ο Ισπανός επιθετικός θα πρέπει να ξεκινήσει βασικός. "Φυσικά αισθάνομαι υπέροχα», είπε.

Roberto Pereyra
Αν και δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο Βερολίνο, ο Περέιρα είναι σίγουρα στις πρώτες εναλλακτικές επιλογές του Αλέγκρι. Πέτυχε δύο γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, και θα παίξει πιθανώς ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού.


Andres Iniesta
Ο έμπειρος Ισπανός μέσος βγήκε στο δεύτερο μισό του τελικού του Copa del Rey κόντρα στην Athletic Club, αλλά παρά το γεγονός ότι έχασε την προπόνηση, την Τρίτη, είπε: ". Δεν το σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα παίξω το Σάββατο" Αν η Μπάρτσα θριαμβεύσει, θα γίνει ο μοναδικός που κέρδισε τέσσερα Champions League μαζί με τον Clarence Seedorf.

Luis Suarez
Ο Ουρουγουανός έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος από ένα πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα, αλλά ήταν  στην αρχική ενδεκάδα στον τελικό του Κυπέλλου και αντικαταστάθηκε στο 78 'από τον Pedro Rodriguez, ο οποίος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Neymar. Ο επιθετικός ετοιμάζεται για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό του.

Xavi Hernandez
Μετά από 17 χρόνια, στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα, ελπίζει στην τελευταία του εμφάνιση πριν πάει στην Αλ Σαντ στο Κατάρ SC να κατακτήση το 25ο τρόπαιο στους Μπλαουγκράνα. "Αυτό είναι ξεχωριστό γιατί είναι το τελευταίο παιχνίδι μου για την Μπαρτσελόνα. Θέλω να σηκώσει το κύπελλο και να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα», είπε.

Ivan Rakitić
Man of the Match στον τελικό του UEFA Europa League το 2014 που κέρδισε η Σεβίλλη, ο Κροάτης παίξει τον πρώτο τελικό του Champions League. "Πέρυσι έπαιξα ένα τελικό, αλλά αυτό είναι διαφορετικό - είπε -.. Θα προσπαθήσω να μην πιστεύω πάρα πολύ και να προετοιμάσω τον εαυτό μου το καλύτερο"

Lionel Messi
Ο Αργεντινός έχει χάσει μόλις 23 λεπτά από το Champions League και, αν πετύχει γκολ στο Βερολίνο, θα γίνει ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε τρεις τελικούς του UEFA Champions League μετά από αυτούς του 2009 και του 2011 κόντρα στη Manchester United FC.

Δεν υπάρχουν σχόλια: