JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Δηλώσεις Νέντβεντ και Μαρότα για την κλήρωση.

Ο αντιπρόεδρός της Γιουβέντους Πάβελ Νεντβέντ μίλησε μετά την κλήρωση για τους 16 του Champions League και την Μπάγερν Μονάχου που βρίσκεται από το μεσημέρι στο δρόμο της Γιούβε.


Ο Τσέχος είπε για την κλήρωση: «Είχαμε και καλύτερες μέρες... Βρεθήκαμε σε έναν δύσκολο όμιλο και η ομάδα ήταν τόσο καλή όσο έπρεπε ώστε να προκριθεί χωρίς μεγάλη δυσκολία. Σίγουρα ελπίζαμε να ήμασταν λίγο πιο τυχεροί σε αυτή την κλήρωση αλλά όπως φαίνεται θα πρέπει να "υποφέρουμε" και τώρα. Μου αρέσει πολύ η ομάδα όπως συμπεριφέρεται στην Ευρώπη, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνουμε δύο καλά ματς. Εχουμε βελτιωθεί για να τα πάμε καλά στην Ευρώπη αλλά με την Μπάγερν θα είναι δυο πολύ δύσκολοι αγώνες. Καμία ομάδα, όμως, δεν είναι ανίκητη, έτσι θα πρέπει να προσεγγίσουμε αυτή την κλήρωση. Αυτό που μας λείπει αυτή την στιγμή είναι λίγη ωριμότητα, λίγη εμπειρία ως ομάδα μετά τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι και αγώνες όπως αυτοί με την Μπάγερν σου δίνουν αυτό που θες».

Δηλώσεις έκανε και ο γενικός διευθυντής της ομάδας Μπέπε Μαρότα, κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με το Νέντβεντ... «Η Μπάγερν είναι πάντα η Μπάγερν. Σε ένα πρωτάθλημα η πραγματική αξία του καθενός φαίνεται πάντα, τερματίζεις ανάλογα με την αξία σου. Στο Champions League ωστόσο  χρειάζεται να έχεις και τύχη, τα νοκ-άουτ είναι πολύ διαφορετικά παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: