JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Το πάθος μας για τη Γιούβε μας οδηγεί να κάνουμε τρέλα πράγματα.!!!

Καλησπέρα Έλληνες Γιουβεντίνοι. Το πάθος μας για τη Γιούβε μας οδηγεί να κάνουμε τρέλα πράγματα. Κάτι τέτοιο έγινε και στο παιχνίδι του Champions League με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου την προηγούμενη Τρίτη.


Καταρχάς θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι σαν μέλη του Club MEDA ζητήσαμε εισιτήρια γι' αυτό το παιχνίδι κι ενώ αρχικά μας είπαν πως είναι αρκετά δύσκολο να μας δώσουν, τελικά με την επιμονή κάποιων παιδιών καταφέραμε να πάρουμε εισιτήρια για το πολύ μεγάλο παιχνίδι με τη Μπάγερν. Ήταν πολύ δύσκολο καθώς υπήρχε πολύ μεγάλη ζήτηση στην Ιταλία για το συγκεκριμένο ματς αλλά τελικά ή μεγάλη απόφαση που πήραν τα δυο μέλη μας να πάνε έξω από το γήπεδο και να βρούν τους φίλους μας Ιταλούς MEDA και να εξασφαλίσουν τα δυο εισιτήρια του αγώνα, ήταν πράξη άξια θαυμασμού και σεβασμού ταυτόχρονα. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. 
Το "Fino alla fine" στην περίπτωση μας έγινε πράξη... 


Οι Ιταλοί έπαθαν την πλάκα τους καθώς ανέφεραν στα παιδιά πως έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να δουν τη Γιούβε χωρίς να έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο και ότι εμείς οι Έλληνες αγαπάμε τη Γιούβε περισσότερο από τους μισούς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο πέταλο... και το απόδειξαν αμέσως μετά με τις φωνές τους στον αγώνα...


Λόγο της πολύ μεγάλης ζήτησης λοιπόν αποφάσισαν τα παιδιά αυτή τη φορά να ταξιδέψουν στο Τορίνο χωρίς εξασφαλισμένο εισητήριο για την curva sud, αλλά οι Ιταλοί φίλοι μας έκαναν τα πάντα και τελικά κατάφεραν να βάλουν μέσα τους δυο Έλληνες MEDA που έζησαν μεγάλες στιγμές και κέρδισαν το σεβασμό των οργανωμένων ultras της ομάδας μας.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας.!!!

Επίσης αναφέρουμε να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες τιφόζι πως έχουμε ήδη εξασφαλίσει εισιτήρια τόσο στο κυριακάτικο ματς με την Ίντερ στο πρωτάθλημα όσο και για το ματς της τετάρτης στο Μιλάνο για το κύπελλο. Ένα μέλος μας θα πάει στο παιχνίδι στο Τορίνο, και ένα άλλο στο Μιλάνο για τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου.


Αυτό που καταφερνουμε να βρίσκουμε εισιτήρια και να είμαστε παρέα με τους ούλτρας σε τόσο μεγάλα παιχνίδια, εκτός από τα λίγα λεφτά που δίνουμε... (€45 όσο και οι Ιταλοί χωρίς καπέλα και μαλακίες) είναι απίστευτο!!! Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο στο Στέφανο και το Γιάννη που κατάφεραν να αποκτήσουν το σεβασμό και το θαυμασμό των Ιταλών φίλων μας. Καταφέραμε πολλά αυτή τη φορά όλοι μαζί... Grazie amici per tutti...


Forza Raggazzi... Fino alla fine... Forza Juventus...

Δεν υπάρχουν σχόλια: