JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Αλέγκρι: "Δεν έχουμε κατάκτηση ακόμα το πρωτάθλημα"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά το τέλος του ντέρμπι στο Σαν Σίρο προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, έδωσε συγχαρητήρια στη Μίλαν για την απόδοση της και αποθέωσε τη Γιούβε που κατάφερε να κάνει 21 νίκες σε 22 ματς.

«Δεν είναι ακόμα ώρα για να πανηγυρίσουμε, καθώς μαθηματικά δεν έχουν ακόμα μείνει εκτός διεκδίκησης ούτε η Νάπολι, ούτε η Ρόμα. Με 76 βαθμούς δεν έχεις κατακτήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Αξίζουν συγχαρητήρια και στη Μίλαν για την σημερινή της προσπάθεια. Έκαναν ένα καλό παιχνίδι, όμως βρήκαν απέναντί τους τον Μπουφόν, που ήταν σε μεγάλη μέρα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Μιχάιλοβιτς», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει περισσότερο την κατοχή και να δημιουργούσαμε έτσι τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο τέρμα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις στο San Siro. Η Μίλαν έχει καλούς παίκτες και εμείς πλέον από την πλευρά μας επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια. Κάθε ομάδα που μετρά 21 νίκες σε 22 αγώνες ξεκάθαρα κάνει κάτι πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: