JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

10ο Trofeo alla memories Juventus club MEDA.!


Πριν από λίγες μέρες ζητησαμε από το κλάμπ MEDA να μας γράψουν μερικά λόγια για το 10 τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν και φέτος με απόλυτη για τα θύματα του Χειζελ και που γίνεται κάθε χρόνο στη πόλη των MEDA και είναι το παλαιότερο τουρνουά στην Ιταλια....με τη συμμετοχή των ουλτρας. Με χαρά οι φίλοι μας ανταποκρίθηκαν.


Το κείμενο που μας έστειλαν οι φίλοι μας από την Ιταλία σας το παραθέτουμε αυτούσιο παρακάτω. Εμείς δεν έχουμε παρα να τους ευχαριστήσουμε για τον κόπο που έκαναν για να μας γράψουν με μεγάλη προθυμία για αυτό το υπέροχο τουρνουά, διαβάστε τι μας είπαν:


"Όπως γινεται εδώ και 10 χρόνια σε αυτό το μέρος, τελειώνοντας η ποδοσφαιρική σεζόν ( που μας είδε να θριαμβεύουμε εκ νέου στην Ιταλία ),  οργανώνουμε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου στο οποίο προσκαλούμε όλους τους φίλους μας που αποτελούν τα διάφορα club και Group ultras. 
Σε αυτή την περίπτωση θελήσαμε να επαναλάβουμε την γιορτή, κάνοντας να συμμετέχουν στην αγωνιστική του Σαββάτου 4 Ιουνίου τα παιδιά των μικρών 2003/05/07 της Juventus, του meda και της Real meda (γυναικεία ομάδα). 
Όντας το τουρνουά μας αφιερωμένο στα θύματα της τραγικής νύχτας του Heysel, αποφασίσαμε να προσκαλέσουμε τα παιδιά για να γνωρίσουν αυτό το σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας της Juventus που σχεδόν πάντα παραγκωνίζεται. Την Κυριακή 5 Ιουνίου επέστρεψε το σύνηθες τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν 12 ομάδες και κέρδισε το JUVENTUS Club Cermenate  (δυστυχώς ο ερχομός της βροχής μας ανάγκασε να αλλάξουμε επί τόπου τους κανόνες,  κι έτσι οι τελικές φάσεις διευθετήθηκαν στα πέναλτι όταν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν ήδη ακατάλληλος). 
Παρόλο τον κακό καιρό, δεν σταματήσαμε. Τελειώνοντας το τρόπαιο, δημιουργήθηκε μια τριάδα μεταξύ της ιταλικής εθνικής dj και των πρώτων ομάδων του Meda και της Real Meda για να γιορτάσουμε με φαγητό και μπύρες. 
Και αυτόν τον χρόνο το τρόπαιο γεννήθηκε υπό το όνομα της συντροφικότητας, συγκεντρώνοντας δωρεές για τον οργανισμό Onlus L'abbraccio ο οποίος βοηθά παιδιά με  ειδικές ανάγκες. 
Ήταν σίγουρα μια επιτυχία και πάρα το ότι ήμασταν όλοι κουρασμένοι μετά από ένα τόσο μεγάλο σαββατοκυριακο, ο καθένας μας ήταν ικανοποιημένος και περήφανος για την επιτυχία του event. 
Χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους μας από την Ελλάδα, ελπίζοντας να σας δούμε σύντομα στο γήπεδο, ή, γιατί όχι, στο τουρνουά της επόμενης χρονιάς".

Αυτά μας έγραψε ο καλός μας φίλος Stefano από τους MEDA για το 10ο τουρνουά των MEDA, τον ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο που διέθεσε για να μας γράψει, επίσης ευχαριστούμε θερμά και τον φίλο μας Πάρη  που μας έκανε τη μετάφραση από τα Ιταλικά στα Ελληνικά. Να είστε καλά παιδιά.

Οι 12 ομάδες που πήραν μέρος στο 10ο τουρνουά των MEDA:

1 JUVENTUS CLUB MEDA
2 NUCLEO 1985
3 JUVENTUS CLUB DOC
4 GRUPPO MARCHE
5 NUCLEO LAGO MAGGIORE
6  CATTINARE BIANCONERA 
7 VIA FILADELFIA 88
9 VECCHI SOSI
10 EMILIA BIANCONERA 
11 VIKING JUVE
12 JUVENTUS CLUB CERMENATE

Μπράβο στους MEDA που συνεχίζουν να διοργανώνουν ένα τόσο σημαντικό τουρνουά και διαθέτουν τα έσοδα σε ιδρύματα που έχουν ανάγκη.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: