JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΧ ΑLLEGRI : «ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΙΡΑ,ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΡΝΑΝΕΣ,ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΡΟΥΓΚΑΝΙ!»




«Θέλω να δω στην αυριανή προπόνηση ποιους θα έχω διαθέσιμους. Είναι κάποιοι,που έχουν παίξει εφτά ματς στη σειρά,όπως ο Κεντίρα. Δε νομίζω ότι έχει ξανασυμβεί αυτό με ο Σαμί και αυτός είναι μια πρόοδος. Αλλά θα χρειαστεί να ξεκουραστεί. Ο Μπονούτσι επίσης χρειάζεται δουλειά,καθώς δεν έχει δουλέψει πολύ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα από τις 2 Αυγούστου που επέστρεψε, λόγω προσωπικών προβλημάτων,τα οποία ευτυχώς ανήκουν στο παρελθόν.»

«Θεωρώ πως το Ίντερ - Γιουβέντους ήταν από τα πιο άσχημα παιχνίδια των τελευταίων 30 ετών από τεχνικής άποψης. Σκοράραμε με μια ωραία κίνηση του Άλεξ Σάντρο, μετά δεχτήκαμε από μόνοι μας δύο τέρματα,χωρίς να εκμεταλλευτούμε στο ελάχιστο,το νευρικό παιχνίδι της Ίντερ. Τους χαρίσαμε πολλές φορές τη μπάλα,ενώ σε αυτά τα ματς ειδικά, οι πάσες σου πρέπει να καταλήγουν σε συμπαίκτη σου.»

«Μετά ακολούθησε το δράμα των media, όπου μέσα σε 24 ώρες ακυρώθηκαν αξίες και σταθερές χρόνων. Όλα αυτά που γράφονται δεν έχουν καμία δόση αλήθειας και αποδεικνύει πόσο ανασφαλείς μπορεί κάποιοι άνθρωποι να είναι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι,κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε σύστημα,προκειμένου να αξιοποιηθούν τα χαρακτηριστικά των παίκτών που έχουμε.»

«Ο Πιάτσα είναι ένα ταλέντο με λαμπρό μέλλον, που χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής,όπως ο Ντιμπάλα πέρυσι και ο Μοράτα πρόπερσι. Ο Κεντίρα θα ξεκουραστεί και υπάρχουν οι Πιάνιτς, Λεμινά, Ασαμόα και Ερνάνες. Έχω παρατηρήσει ότι όταν παίζουμε εντός ακούγονται κάποια σφυρίγματα για τον Ερνάνες. Πρέπει να δείχνουμε σεβασμό σε αυτόν τον παίκτη, καθώς πέρυσι ήταν σημαντικός. Έπαιξε καλά στη νίκη μας στο Μάντσεστέρ και βοήθησε στο εντός έδρας ματς με την Μπάγερν, όταν βγήκε ο Μαρκίζιο στο ημίχρονο. Πρέπει να τον βοηθήσουμε.»

«Ο Μαρκίζιο δεν είναι ακόμα έτοιμος και θα απουσιάσει για κάποιο καιρό ακόμα. Ο Στουράρο επιστρέφει σιγά σιγά,αλλά ούτε αυτός ακόμα δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση.»

«Ο Ρουγκάνι θα αγωνιστεί βασικός αύριο, δείγμα του βάθος του ρόστερ μας. Είναι διεθνής, έχει ωριμάσει πολύ και φέτος δεν τον έχουμε δει ακόμα στο γήπεδο. Έχει προσαρμοστεί άριστα στην ομάδα,είναι ένας παίκτης που θα αγωνίζεται για μια δεκαετία στη Γιουβέντους, έχει βέβαια μπροστά του άλλους τέσσερις καλούς αμυντικούς. Έχει όλο το χρόνο να εξελιχθεί,αύριο θα παίξει φέτος, και θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς τα παιχνίδια είναι πολλά και είμαστε ακόμα στην αρχή.» #LaCapolista

Δεν υπάρχουν σχόλια: