JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Κιέβο-Γιουβέντους 1-2, πήρε τη νίκη, έχασε το Μπαρτζάλι.


Η Γιούβε με γκολ των Μάντζουκίτς και Πιάνιτς πήρε ακόμα ένα τρίποντο και ξεμακραίνει από τους διώκτες της στη μάχη του τίτλου.

Στο Bentegodi το ματς άρχισε στραβά για τη Γιούβε αφού στο 2' ο Μπαρτσάλι προσγειώθηκε άσχημα, πλάκωσε το χέρι του και αποχώρησε με φορείο... Δεν είναι που δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι Μπιανκονέρι, χάνουν και έναν παίκτη σε κάθε ματς. Στη θέση του μπήκε ο Μπονούτσι και ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς τις μεγάλες φάσεις στο πρώτο 25λεπτο, με την Κιέβο να αμύνεται όπως πάντα σωστά και να κλείνει όλους τους χώρους. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 28' με τον Μάντζουκιτς, ο οποίος τα έκανε όλα τέλεια εκτός από το τελείωμα, για να αστοχήσει και στο 36' σε κεφαλιά από κοντά μετά την σέντρα του Αλεξ Σάντρο. Η Γιουβέντους πίεζε για το γκολ αλλά ο Σορεντίνο στο 42' σταμάτησε με το πόδι την κοντινή προσπάθεια του Ιγουαΐν, κρατώντας το 0-0.

Το γκολ, τελικά, ήρθε νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53' για τους Τορινέζους, όταν ο Κουαδράδο έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στον Μάντζουκις, ο οποίος νίκησε τον «Σόρε» (0-1). Η Κιέβο, όμως, αντέδρασε, εκμεταλλευόμενη τα λάθη του Λιχτστάινερ. Στο πρώτο, στο 64', χρειάστηκε η απόκρουση του Μπουφόν στο κοντινό σουτ του Κάστρο. Στο δεύτερο, στο 65', ο διαιτητής πήγε στο πέναλτι για το μαρκάρισμα στον Πελισιέρ, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση και ισοφάρισε (1-1). Οι Βερονέζοι πίστεψαν ότι θα πάρουν αποτέλεσμα αλλά στο 75' ο Πιάνιτς είχε -για πρώτη φορά φέτος- την ευκαιρία να εκτελέσει φάουλ από την αγαπημένη του θέση και άφησε ακίνητο τον Σορεντίνο (1-2). Από εκεί και πέρα η Γιουβέντους ήλεγξε την κατάσταση και έχασε δύο απίστευτες ευκαιρίες στο 87' και στο 88' με τους Στουράρο και Κουαδράδο ενώ στο 92' ο Πιάνιτς πήγε για το 1-3 με νέα πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ αλλά ο Σορεντίνο έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.

* Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έφτασε στις 600 συμμετοχές στη Serie A και είναι πίσω μόνο από τους Πάολο Μαλντίνι (647), Χαβιέρ Ζανέτι (615) και Φραντσέσκο Τότι (607).

Δεν υπάρχουν σχόλια: