JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Άνετη επικράτηση για τη Γιούβε!





Την 4η σερί νίκη της στη Serie A πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου η Γιουβέντους η οποία νίκησε εύκολα 3-0 την Πεσκάρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και αύξησε τη διαφορά της στο +7 από τη 2η Ρόμα και το +8 από τη Μίλαν.


Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε 6 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της «Γιούβε» σε σχέση με το 2-1 επί της Κιέβο την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο αυτό ελάχιστα εμπόδισε την ομάδα του να παίξει... όσο χρειάστηκε για να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση, έχοντας σαν κορυφαίους του Μάντζουκιτς και Κεντίρα.

Στο 36', μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό, ο Κροάτης φορ έδωσε την ασίστ για τον Γερμανό και αυτός δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει τον Μπιτσάρι με ωραίο σουτ για το 1-0, σε ένα πρώτο ημίχρονο που συνολικά υπήρξαν λίγα πράγματα άξια αναφοράς, με τους γηπεδούχους να παίζουν στο... ρελαντί. Πέρα από το γκολ, η «Γηραιά Κυρία» είχε ακόμη δύο ευκαιρίες με Ιγκουαΐν και Σάντρο, ενώ μία καλή φάση είχε και η Πεσκάρα με τον Καπράρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωταθλητές ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους και αφού έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Ιγκουαΐν, ο Μάντζουκιτς έγραψε το 2-0 στο 63' μετά από κεφαλιά-πάσα του Κεντίρα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 69' ο Ερνάνες με έξοχο πλασέ εκτός περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: