JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Προχώρα Γιούβε, θα σε ακολουθήσω, αλλά δώσε μου λίγη πίστωση χρόνου γιανα συνηθίσω το νέο σύμβολο μας.



Πολύ κουβέντα γίνετε από την ώρα που ο Αντρέα Ανιέλι παρουσίασε το νέο σήμα της Γιουβέντους, πολύς ντόρος για το τίποτα λέω εγώ. Μπορεί σε όλους εμάς τους ρομαντικούς να μην μας άρεσε με την πρώτη ματιά το νέο σήμα, αλλά πιστεύω πως και πάλι ο Ανιέλι έχει δίκιο και μεγάλη διορατικότητα, θα το δείξει ο καιρός πιστεύω. 

Αν είναι Αηδιασμένος κάποιος από το νέο λογότυπο, θα πάψει να είναι juventinos;. Αν είναι Γοητευμένος θα αποτελέσει το νέο οπαδό της Γιούβε;. 


Το σύγχρονο ποδόσφαιρο δυστυχώς θέλει να έχει οπαδούς-πελάτες. Πελάτες, ειδικά. Δεν χρειάζομαι έναν εμπειρογνώμονα του marketing για να μου πει πως πλέον όλα στο πιδόσφαιρο περιστρέφονται γύρω από το χρήμα, δεν χρειάζομαι κανέναν να μου εξηγήσει το " πώς " και το " γιατί " της δημιουργίας του νέου σήματος, ξέρω πως αυτό έγινε για να αυξηθούν τα έσοδα της ομάδας και επίσης ξέρω πως από τώρα και στο εξής αυτό το νέο σύμβολο θα είναι συνώνυμο με την Γιουβέντους. 

Η Γιούβε είναι έτοιμη να φτάσει σε νέους ορίζοντες, να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα  της στην παγκόσμια αγορά, να αυξήσει το πελατολόγιο της. Οι νίκες είναι αυτές που σε κάνουν μεγάλο και αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό, το brand name ωστόσο είναι αυτό που θα σε κάνει αυτόνομο και κερδοφόρο για να μπορείς να αγοράζεις όποιον παίκτη θέλεις, κάτι που είναι αναγκαίο στη νέα εποχή που έρχεται...

Η Γιουβέντους φυσικά είναι παράδοση. Αλλά είναι επίσης και καινοτομία. Καθώς είναι:
- Το πρώτο club που κέρδισε το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο αστέρι στη φανέλα. Αυτό το αστέρι που προωθήθηκε από τον πατέρα του Andrea, Umberto Agnelli. 
- Το πρώτο club που κέρδισε ευρωπαϊκό κύπελλο με πλήρες ιταλική ομάδα. 
- Το πρώτο club που κατάφερε να αποκτήσει ένα ιδιόκτητο στάδιο. 
- Το πρώτο club που φέτος θα αποκτήσει το δικό του χωριό. 
- Πρώτη στο γήπεδο, πρώτη και έξω από αυτό. Η μοίρα της Γιουβέντους είναι να νικάει τους ανταγωνιστές της σε όλους τους τομείς.

Το νέο σήμα δεν είναι, ωστόσο, το πρώτο που δέχεται έντονη κριτική στις αλλάγες των οικοσημων της Γιουβέντους: την δεκαετία του 80, η Γιούβε άλλαξε το σήμα της (και τότε αυτό που είχε πριν έμοιαζε πολύ πιο ωραίο με αυτό που το διαδέχτηκε) με μια ζέβρα που κοίταγε τα δύο αστέρια, ήταν ένα σύμβολο πιο αθώο και πιο παιχνιδιάρικο, και τότε αρκετοί είχαν νοίωσει όπως και τώρα που η Γιουβέντους είχε φτιάξει κάτι πέρα από  τα συνηθισμένα σχήματα. 

Η Γιουβέντους ευτυχώς για μένα είναι μπροστά από την εποχή της, είναι ο ηγέτης στο ιταλικό ποδόσφαιρο και ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο.

Αυτό το "J" που επέλεξε για σήμα ο Ανιέλι και η διοίκηση της ομάδας είναι σε μαύρο και άσπρο φόντο που αντιπροσωπεύει το στυλ Γιούβε και δεν έχει τίποτα το αστείο. Αλλά σε κάνει αμέσως να σκέφτεσαι την Γιουβέντους. Οι δημιουργοί του νομίζω πως έχουν κερδίσει. Σε οποιον δεν του αρέσει με την πρώτη ματιά, πιστεύω πως θα του αρέσει με τον καιρό. 

Η Γιουβέντους κοιτάει μπροστά. Η Παγκόσμια κοινότητα την καλεί. Προχώρα Γιούβε, θα σε ακολουθήσω. Αλλά από ρομαντισμό και νοσταλγία για την μεγάλη αγάπη μου, δώσε μου λίγη πίστωση χρόνου για να συνηθίσω το νέο σύμβολο μας.

Fino alla fine, Forza Juventus.
Stories di un grande amore.

Δεν υπάρχουν σχόλια: