JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Κάλιαρι-Γιουβέντους 0-2, ο Γκονζάλο την οδηγεί στο 6ο.!



Χάρη στη «ντοπιέτα» του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κάλιαρι με σκορ 2-0 και σημείωσε την 20η φετινή της νίκη στη Serie A, παραμένοντας φυσικά στην πρώτη θέση.

«Μπαίνουμε στην πιο καθοριστική καμπή της σεζόν και πρέπει να είμαστε σοβαροί συνεχώς πλέον», λέει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Στο 100ο του παιχνίδι πρωταθλήματος στον πάγκο της Γιουβέντους, ο allenatore είδε την ομάδα του να κάνει για πρώτη φορά φέτος 5η σερί νίκη, διατηρώντας για 5ο σερί ματς το «μηδέν» στην άμυνα. Και από εκεί και πέρα, αναλαμβάνει ο Ιγουαΐν, ο οποίος έβαλε άλλα δύο γκολ και έφτασε τα 18 στη Serie A (1ος σκόρερ μαζί με Τζέκο) και 21 συνολικά στη σεζόν. Και όλα αυτά, έγιναν με τους Μπιανκονέρι να μην φορτσάρουν περισσότερο από όσο έπρεπε. Ετσι, παραμένουν στο +7 και όλα εξαρτώνται από αυτούς.
Το ματς άρχισε με την Κάλιαρι να μπαίνει καλά και να δείχνει αποφασισμένη να πρεσάρει από ψηλά. Οι Ροσομπλού έβγαζαν πάθος και γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε νόημα στο να κλειστούν και να περιμένουν πότε θα το φάνε, αποφάσισαν να προσπαθήσουν να δυσκολέψουν το παιχνίδι της Γιουβέντους. Οι Μπιανκονέρι, οι οποίοι στο 18' είδαν τον Κιελίνι να αποχωρεί με ενοχλήσεις και να αφήνει τη θέση του στον Ρουγκάνι, πήραν τον έλεγχο μετά το 20λεπτο αλλά δεν είχαν κάποια βοήθεια από τους Μαρκίζιο-Ντιμπάλα, με συνέπεια να πάνε κυρίως από τα άκρα με σέντρες. Ο Principino, τελικά, την βρήκε την λύση στο 37', όταν πέρασε την κάθετη για τον Ιγουαΐν και αυτός -αφού καλυπτόταν από τον Πιζακάνε- έκανε την κίνηση και πλάσαρε ωραία πάνω από τον Ράφαελ (0-1). Και κάπως έτσι, η Γιούβε πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα, χωρίς να έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο.
Αυτό δεν χρειάστηκε, άλλωστε, να το κάνει ούτε στην επανάληψη αφού το ματς κρίθηκε από νωρίς. Στο 47' ο Κουαδράδο έδωσε στον Ντιμπάλα, αυτός πέρασε για τον Ιγουαΐν που ακολουθούσε τη φάση και το τελείωμα με το εξωτερικό έκανε το 0-2. Οι παίκτες του Αλέγκρι απλά κυκλοφορούσαν την μπάλα στη συνέχεια του παιχνιδιού κουράζοντας την Κάλιαρι, η οποία έμεινε και με το 10 παίκτες στο 67' λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Μπαρέλα για το φάουλ στον Πιάνιτς. Παρά το γεγονός αυτό, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να μειώσουν στο 72' αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Πιζακάνε, για να ακολουθήσει στο επόμενο λεπτό η ευκαιρία των φιλοξενούμενων με την άστοχη κεφαλιά του Μάντζουκιτς από κοντά. Ο Κροάτης πλησίασε στο γκολ και στο 91' αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι στην κεφαλιά του και στην επαναφορά ο Ντιμπάλα, επίσης με κεφαλιά, ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει το 0-3 αλλά ο Ράφαελ πρόλαβε και αντέδρασε εντυπωσιακά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: