JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Μια αγάπη, μια ιστορία, ένας θρύλος, μια θρησκεία, ένας παντοτινός Αρχηγός.



Συναισθήματα χαράς και λύπης ταυτόχρονα. Στιγμές μοναδικές. Μια μέρα ξεχωριστή για όλους τους οπαδούς της Juve και τους πιστούς του Μέγα Αλέξανδρου Del Piero. Ενός ποδοσφαιριστή-αρχηγού που αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος. Ενός ανθρώπου που έκανε εκατομμύρια οπαδούς δικούς του και της ομάδας του να δακρύσουν.




Στο Juventus Arena όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της κατάκτησης του 30ού πρωταθλήματος. Ενός τίτλου που είχαν ανάγκη όλοι οι τιφόζι της Κυρίας.  Ο κόσμος είχε εξαφανίσει κάθε μαγικό χαρτάκι για να πανηγυρίσει και παράλληλα να δοξάσει να χειροκροτήσει να υποκληθεί στον ένα και μοναδικό Θεό κάθε Γιουβεντίνου. Το πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο Alex προκάλεσε υστερία στις κερκίδες. Ο λαός δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει το όνομα του.



Όταν στο δεύτερο ημίχρονο ο Αntonio Conte πραγματοποιούσε αλλαγή οι Γιουβεντίνοι ανά τη γη πάγωσαν. Τα όλα όσα ακούγονταν τόσο καιρό ίσως είναι αλήθεια. O Del Piero βλέπει στη φωτεινή πινακίδα του 4ου βοηθού το Νο10. Κατευθύνεται προς το κέντρο του γηπέδου  και με τα 2 χέρια σηκωμένα προκαλεί ντελίριο στις κερκίδες. Ο κόσμος χειροκροτεί και ζητοκραυγάζει. Οι συμπαίκτες του τον αγκαλιάζουν. Κατευθύνεται προς τον πάγκο ενώ οι ιαχές του << C'e solo un capitano>> (υπάρχει μόνο ένας αρχηγός) γίνονται όλο και πιο δυνατές. O Alex σηκώνεται και κάνει προς τους οπαδούς το σήμα της νίκης. Το τί ακολουθεί δεν περιγράφεται. << Del Piero sotto la curva>> φωνάζουν οι τιφόζι και ο αρχηγός πώς να τους προδώσει. 19 χρόνια ήταν εκέι στα εύκολα και πιο πολύ στα δύσκολα.


Σηκώνεται και κάνει το γύρο του θριάμβου. Οι κάμερες αφήνουν την εξέλιξη του αγώνα και ακολουθούν τον Μεγάλο Αρχηγό. Όποιον και να πετύχουν στην κερκίδα έχει πρόσωπο δακρυσμένο και προσπαθει με κάθε τρόπο να ακουμπήσει το μεγάλο Είδωλο, τον Θεό του. Είμαι σίγουρος ότι σε αυτές τις εικόνες δεν άντεξαν και δάκρυσαν πολλοί Γιουβεντίνοι ανα τον κόσμο που έβλεπαν τον αγώνα, ίσως τον τελευταίο του αρχηγού από το σπίτι, μην μπορώντας να είναι εκεί να τον χειροκροτήσουν από κοντά και να του πουν ένα απλό << Grazie>> για όλα αυτά που πρόσφερε 19 ολόκληρα χρόνια στην αγαπημένη μας ομάδα. Για όλες τις στιγμές, για όλους τους τίτλους, για όλα τα γκολ του.


Η Juve στις 20 Μαιόυ στη Ρώμη αντιμετωπίζει τη Νάπολι στο τελικό του Coppa Italia με σκοπό να πραγματοποιήσει το νταμπλ. Όλοι οι τιφόζι ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους. O πρόεδρος Agneli την επόμενη κιόλας μέρα να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαιόυ του Del Piero με σκοπό να πανηγυριστεί όχι το νταμπλ αλλά το τρεμπλ! Η σημερινή μέρα χαράς είναι παράλληλα μια μέρα δύσκολη για όλους τους Γιουβεντίνους. O Alessandro Del Piero δεν ήταν απλά ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής της ομάδας. Δεν ήταν ούτε καν απλά ο άνθρωπος που τους έκανε Μπιανκονέρο.


 O Alessandro Del Piero είναι Iστορία !
 Ο Alessandro Del Piero είναι Θρύλος !
 O Alessandro Del Piero είναι Θρησκέια !
 Grazie Grande Capitano !
 Αlessandro Del PIero uno di noi!

Δεν υπάρχουν σχόλια: