JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Αντίο Paul Labile Pogba. Καλή σου τύχη.


Η Γιουβέντους σε έκανε γνωστό στον κόσμο του ποδοσφαίρου ως παίκτη και ως άνθρωπο. Τώρα που αποφάσισες να επιστρέψεις στο Μάντσεστερ από όπου έφυγες με δυσάρεστες αναμνήσεις, εμείς σε χαιρετούμε με στυλ οπαδών  Γιουβέντους όπως είμαστε συνηθισμένοι να το κάνουμε, με μια ευχή για καλύτερο μέλλον εκεί που επέλεξες να πας! 

Σ ' ευχαριστούμε για τις καλές εμφανίσεις σου και τα εκπληκτικά γκολ σου σε αυτά τα 4 χρόνια που ήσουν στο Τορίνο. Ένα μόνο θέλουμε να ξέρεις, πως οι παίκτες απλώς περνούν από εδώ, οι Γιουβεντίνοι παραμένούν! 

Αντίο Paul Labile Pogba. Καλή σου τύχη.


Το μεγάλο Deal ολοκληρώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της τρίτης ώρα Ελλάδας και ανακοινώθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Πολ Πογκμπά ανήκει πλέον στους κόκκινους διαβόλους.

Γιουβέντους και Μάντσεστερ ήρθαν τελικά σε συμφωνία και ανακοίνωσαν τα ξημερώματα της τρίτης την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών, με την Γιούβε να κάνει γνωστό πως θα βάλει στα ταμεία της 105+5 εκατ. ευρώ. 


Τα χρήματα θα εισπραχθούν σε βάθος δυο ετών, 52,5 φέτος και 52,5 του χρόνου, ενώ τα υπόλοιπα 5 θα έρθουν στα ταμεία του συλλόγου αν στην 5ετία του συμβολαίου του Γάλλου ανανεωθεί ή πουληθεί από την Γιουνάιτεντ.