JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Πογκμπά τέλος, Ciao Paul.


Η υπόθεση Πογκμπά που σέρνετε εδώ και κάποιες εβδομάδες έφτασε πλέον στο τέλος της, ο Γάλλος επιστρέφει εκεί όπου έφυγε δυσαρεστημένος πριν 4 χρόνια, εκεί που δεν τον πίστεψαν και πλέον πληρώνουν αδρά για τον πάρουν πίσω (καλά να πάθουν), ωστόσο αυτό που εμένα με ξενίζει είναι ότι ο Πολ απαρνήθηκε την ομάδα που τον ανέδειξε και που θα του πρόσφερε φέτος τον θρόνο της Ευρώπης μέσω του Champions League για τα λεφτά και τα σοκάκια τους Europa League, δεν πειράζει Πολ, καλή συνέχεια στην καριέρα σου, η Γιούβε έχει μπει πλέον στο σωστό δρόμο, στο δρόμο των επιτυχιών, μακάρι κι εςύ να συχεχίςεις σε αυτό το δρόμο, προςοχή φίλε μου μην γίνεις ακόμα ένας Μπαλοτέλι, πρόςεχε.!!!

Οι Άγγλοι πριν λίγο ανακοίνωσαν πως ο Γάλλος βρίσκεται εκεί και περνάει από ιατρικές εξετάσεις.


Σήμερα τελικά ο Πογκμπά αποφάσισε να μιλήσει στο Twitter, όπου έγραψε: «Οταν μιλάνε πολλοί, κανείς δεν καταλαβαίνει. Θα μιλήσω πολύ σύντομα».

Δεν περιμένουμε να μας πεις τίποτα Παύλο, τα καταλάβαμε όλα εδώ και βδομάδες, εμείς οφείλουμε να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα εκατομμύρια που θα έρθουν στα ταμεία της Γιούβε που θα την δυναμώσουν ακόμα πιο πολύ.

Ciao Paul Pogba.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ποιος θα απαντηση σε μενα τη παραπανο εχει ο ποκμπα απο τον μαρσελο απο πιανιτς απο βαλντεραμα πλατηνη στα 100 πεχνηδια με την γιουβε τη εκανε τα προτα 30 εκανε 15 λαθη φωβερα επη αλεγκρη τα ληγωστεψε τα λαθη ομως ητανε σε καθε πεχνηδη θεατης καμια σωστη κηνηση στα τελευτεα 15 λευτα κουνιενταν ληγω τωχο ξαναπη πολες φωρες για μενα δεν ειναι αστερη του κεντρου απλο πεχταρακη τωρα τα κολπα που κανη με την μπαλα ειναι σηνηθης φενομενο σε ολου τους ποδοσφερηστες