JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Έκλεισε τον Μπλεζ Ματουϊντί σύμφωνα με την L'Equipe η Γιουβέντους.


Έτοιμη να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο είναι η Γιουβέντους.Μετά τις μεταγραφές των Ιγκουαΐν,Πιάνιτις,Πιάτσα,την απόκτηση του ελεύθερου Ντάνι Άλβες και τον δανεισμό του Μπενατιά από την Μπάγερν οι ιθύνοντες της Γιουβέντους ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μία ακόμα μεγάλη κίνηση.
Ποια είναι αυτή; Η αντικατάσταση του κενού του Πογκμπά με την απόκτηση του Ματουΐντί. Το φλερτ κρατάει εδώ και αρκετές εβδομάδες ανάμεσα στην ιταλική ομάδα, την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Γάλλο μέσο. Οι Παριζιάνοι ζητούσαν ακατέβατα 40 εκατομμύρια ευρώ προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι τα ταμεία της Γιούβε ήταν γεμάτα.
Σύμφωνα όμως με τα ιταλικά Μέσα αλλά και την "L' Equipe" οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε ένα ποσό λίγο πάνω από τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Η Γιουβέντους φέρεται να έχει βρει ήδη και με τον παίκτη για συμβόλαιο διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών. Άλλωστε, ο Ματουϊντι στα 29 του χρόνια αναζητά ένα καλό συμβόλαιο το οποίο πιθανότατα να είναι και το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του.
Έτσι, εάν αληθεύουν όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας ο Γάλλος μέσος να βρεθεί στην Ιταλία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: