JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ιανουάριος είναι κοντά με πολλά ονόματα στο τραπέζι.

Η Γιουβέντους, τον Ιανουάριο, θα προσπαθήσει να αποκτήσει τουλάχιστον έναν παίκτη στην άμυνα, και θα θελήσει να απαλλαγείτε από μερικούς παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του Κόντε. Σύμφωνα με μια έκθεση στην «Gazzetta dello Sport», τον Ιανουάριο σίγουρα θα αποχωρήσουν από την ομάδα οι Marco Motta και ο Δανός Sorensen . Ο πρώτος έχει προτάσεις από την Ισπανία, ενώ ο δεύτερος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως διαπραγματευτικό ατού σε πιθανές μεταγραφές. Στnν Αγγλία ίσως να μετακομίσει ο Krasic τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού στη Manchester United, αλλά παραμένουν ισχυρές και οι σειρήνες από την Bundesliga. Στην αρχή του καταλόγου των αποχωρήσεων βρίσκονται οι Amauri που ακούγεται ότι ενδιαφέρεται γι αυτόν η Τότεναμ , Iaquinta και Toni , ενώ ο Quagliarella θα μπορούσε να θυσιαστεί μόνο εάν η πρόταση αγοράς του θα φέρει στα ταμεία του συλλόγου όχι λιγότερα από 12 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ των στόχων της Γιουβέντους για τον Ιανουάριο, βρίσκονται αρκετά ονόματα όπως ο Zdravko Kuzmanovic ο πρώην μέσος της Φιορεντίνα ο οποίος παρά το γεγονός ότι μόλις 24 ετών έχει κερδίσει ήδη μια καλή διεθνή εμπειρία. Μετά από δύο χρόνια στη Στουτγάρδη, Σέρβος μέσος είναι έτοιμος να απαντήσει ναι σε κάθε πρόταση που θα του γίνει από τη Γιουβέντους. Και το επιβεβαιώσετε αυτό, σήμερα σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην «Tuttosport». «Σίγουρα θα ήταν ένα όνειρο να παίξω στη Γιουβέντους.Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Μέχρι τώρα, ο ατζέντης μου δεν έχει λάβει προσφορές, αλλά στη Γιουβέντους δεν μπορεί να πει όχι». Στις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την Γιούβε παραμένει ζεστό και το θέμα του Ιταλού αμυντικού της Ρούμπιν Καζάν Bocchetti , αλλά ανέκυψε τις τελευταίες ώρες και το όνομα του Martin Caceres , για την άμυνα και μπορεί να παίξει το ρόλο του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έχει ήδη παίξει στη Γιουβέντους κατά τη διάρκεια της σεζόν 2009 -2010. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει η Γιούβε να νικήσει τον ανταγωνισμό με την Pasi Saint Germain. Η Γιουβέντους, στην πραγματικότητα, μπορεί να προσφέρει 2.000.000 ευρώ για το δανεισμό του παίκτη με τη ρήτρα του παίκτη για αγορά του να καθορίζεται στα 8 εκατ. ευρώ, ενώ η γαλλική ομάδα φαίνεται να είναι έτοιμη να προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά για την οριστική αγορά του παίκτη.

Όσο για την επίθεση, μετά τη μάχη για την απόκτηση του Τέβεζ θα μπορούσε να ανοίξει ένα άλλο μέτωπο στην αγορά μεταξύ Μίλαν και Γιουβέντους: στη Γιουβέντους, στην πραγματικότητα, ασχολούνται με κάποιον που τον Ιούνιο ήταν ένας μεγάλος στόχος των αντιπάλων τους του Μιλάνου για αρκετές εβδομάδες: ο Didier Drogba . Ο 33 ετών παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού, που τελειώνει το συμβόλαιο στην Τσέλσι, τον Ιούνιο, θα επιλέξει ο ίδιος πού θα πάει, αλλά σίγουρα δεν θα πάει στο Μιλάνο, όπως ο ίδιος έχει ήδη απορρίψει την πρόταση του Γκαλιάνι. Ο Ντρογκμπά θέλει μια διετή σύμβαση με τις ίδιες απολαβές που είχε στο Λονδίνο (6 εκατ. καθαρά). Η Γιουβέντους και ο γενικός διευθυντής της Beppe Marotta θα ήταν πρόθυμοι να τον ικανοποιήσουν. Τέλος περιμένοντας να γνωρίζουν τις προθέσεις της Φιορεντίνα και Σαμπντόρια αντίστοιχα για τους Montolivo και Palombo , η Γιούβε έχει κάνει μια διερευνητική επαφή για τη μεσαία γραμμή της και το όνομα του Fredy Alejandro Guarin Vasquez , 25χρονου μέσου κολομβιανής εθνικότητας, ο πρωταγωνιστής της Πόρτο στην περυσινή καλή ομάδα του Villas Boas ο οποίος κέρδισε το Europa League είναι στους στόχους της ομάδας αλλά ο πρώην τεχνικός της Πόρτο θέλει να τον φέρει στο Λονδίνο μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Στη Juve αρέσει επίσης, όπως αναφέρθηκε από την σημερινή «La Gazzetta dello Sport», ο 17χρονος Πορτογάλος επιθετικός Εντίνιο υπό all'Olhanense, club στην Primeira Liga σήμερα κατέχει την έβδομη θέση. Εντίνιο έχει παίξει σε πολύ λίγα ματς με την πρώτη ομάδα αλλά έχει πετύχει δεκαοκτώ γκολ σε δεκαέξι παιχνίδια με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Πόρτο, και έχει προσελκύσει την προσοχή και άλλων ομάδων κυρίως της Premier League (Τότεναμ).


11 σχόλια:

Stelios είπε...

an exei reusto to tameio egw lew na paroume ton villa pou einai feugatos apo th barceliwma...!

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Κανωντας υποθετικη κουβεντα παντα εχουμε και λεμε.....

Πολυ καλως θα φυγει ο Μοττα,ισως και ο Σορενσεν αν και πιτσιρικας ειναι αλλα ποιος θα ναι μπακ απ του λιχσταινερ?Ο Κασερες?Ισως ,σιγουρα πολυ καλυτερος των δυο υποψηφιων για μπουλο!

Αμαουρι,Τονι και Ιακουιντα στο καλο και να μας γραφουν!Επισης για 12 μυρρια και με προοπτικη αντικαταστασης του κουαλιαρελα ενος καλυτερου επιθετικου θα ναι καλη κινηση!Θα λεγα μακρυα απο τον 33χρονο και πανακριβο Ντρογμπα!

Για την αμυνα και δει για αριστερο μπακ δεν ακουγεται κουβεντα?
Για μποκετι δεν εχω γνωμη αν καποιος γνωριζει ας πει!

Μοντολιβο το χω ξαναπει ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να παρουμε και πιθανων σε πολυ καλη τιμη λογο συμβολαιου και σχεσεων του με τους Βιολα!Αν και φοβαμαι οτι το φαλακρο αγορι θα κανει το ΕΓΚΛΗΜΑ και θα φερει τον ανεκδιηγητο παλομπο!31 χρονων παικτης ομαδας σεριε b που μαλιστα παλευει για την παραμονη!Ελεοςςς!!!!

Xristos είπε...

montolivo, boccheti kai villa. aftes einai oi protimiseis mou. ta sxolia dika sas

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, στα χαφ χρειαζόμαστε ενίσχυση για τον πάγκο. Οι περιπτώσεις των Montolivo, Kuzmanovic ακόμα και του Palombo (το βρίσκω λίγο αδύνατο να φύγει γιατί είναι η "σημαία" της Sampdoria) είναι πολύ καλές με κορυφαία τον Montolivo. Αν θυμάμαι καλά ο Marrone προορίζεται για δανικός και στην θέση του έρχεται ο ελπιδοφόρος Gabriel Appelt οπότε μαζί με τον Pazienza συμπληρώνεται η τριάδα του πάγκου. Τώρα στην άμυνα θέλουμε οπωσδήποτε ένα αριστερό back. Ο Bocchetti είναι αριστεροπόδαρος CB αλλά παίζει και σαν αριστερό back δεν ξέρω όμως επιθετικά τι λέει. Τέλος αν φύγει ο Motta και πάει δανικός κάπου ο Sorensen για να "ψηθεί" τότε ο Caceres είναι καλή λύση και για back up του Lichtsteiner αλλά και για εναλλακτικό CB. Νομίζω ότι η αγορά Montolivo,Bocchetti & Caceres θα κλείσει ότι τρύπες υπάρχουν για φέτος και επιτέλους είναι ώρα αν απαλλαγούμε από τα παλτά Amauri,Iaquinta,Toni,Motta,Grosso που ούτε για πάγκο δεν κάνουν!!!
#Delpi#

Stelios είπε...

akuro gia villa paides.... espase to podi tou...

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Τον εφαγες....:-)

Un Gobbo ad Atene είπε...

Luciano Moggi σήμερα: "Ο Benatia έχει τα σωστά χαρακτηριστικά για να είναι πρωταθλητής, είναι νέος και θα βελτιωθεί και άλλο. Θα τον έπαιρνα χωρίς να το σκεφθώ δεύτερη φορά, μπορεί να σταθεί σε κάθε top club. Με Isla, Armero και Asamoah θα είναι αξιόλογα κομμάτια στην προσεχή μεταγραφική περίοδο (σ.σ. προφανώς εννοεί του Ιουνίου). Η Udinese είναι ένας αμπελώνας και κάθε χρόνο προτείνονται σπουδαίοι πρωταθλητές. Προσοχή και στον Basta, και αυτός είναι ένας παίχτης πολύ ενδιαφέρων".

Συμφωνώ, δημήτρη/θες, για Montolivo.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Αυτη η Ουντινεζε καθε χρονο πουλαει τους παντες και καθε χρονο βγαζει ακομα καλυτερους!
Τον Μπενατια δε τον εχω παρακολουθησει καθολου ,το αλλο σουκου που δυστυχως για αυτον θα χασει θα τον προσεξω!Αλλα για να παιζει καλυτερη αμυνα της κατηγοριας οντας ο ιδιος συνομιληκος μου σιγουρα κατι καλο θα χει!Επισης για να μιλαει τοσο καλα για τον ιδιο ο Μοτζι θα ναι πολυ πιθανων ενδιαφερουσα περιπτωση!
Ο Ισλα παντως φαινεται για παιχτουρα!
Γκομπο για τον Σελοτο της Αταλαντα τι γνωμη εχεις?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δεν έχω παρακολουθήσει τόσο την Atalanta που να έχω εικόνα. Αν θυμάμαι καλά πάντως (και νομίζω ότι δεν κάνω λάθος) ο Schelotto είχε επισημανθεί επίσης από το Moggi.

Xristos είπε...

afton pantos pou prepei na paroume apo tin atalanta einai ton gabbiadini

Un Gobbo ad Atene είπε...

Πάντως, μετά το 2-2 με τη Fiorentina, o Colantuono ρωτήθηκε για το Schelotto και τόνισε πως τον Ιανουάριο δεν πρόκειται να φύγει κανένας.