JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Λιχστάινερ: "Μπορεί τα λεφτά να είναι πολλά, αλλά η τιμή και καρδιά είναι πιο σημαντικά"

Μπορεί τα γαλλικά ΜΜΕ να γράφουν για την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ο Στέφαν Λιχτστάινερ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από τη Γιουβέντους.
«Παραμένω στη Γιουβέντους! Τα λεφτά μπορεί να είναι πολλά αλλά η τιμή και η καρδιά είναι πάντα πιο σημαντικά. Μην ανησυχείτε», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ελβετός δεξιός μπακ, απευθυνόμενος προς τους οπαδούς των Μπιανκονέρι που επιθυμούν την παραμονή του.

Η δήλωση του Λιχτστάινερ ήρθε μετά τα γαλλικά δημοσιεύματα που θέλουν την Παρί να δίνει 15 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους για να τον αποκτήσει
.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στεφαν ψυχαρα για παντα στη Juve..!!


Forza Juve

Σακης Θεσ/νικη

Ανώνυμος είπε...

apo tous ligous sthn eurwph pou den kanei auto pou kanoun oloi oi sixameroi kai na feugoun gia ta lefta

Ανώνυμος είπε...

Kαταρχην ο Αντσελοτι δηλωσε πως δεν ενδιαφερεται για τον συγκεκριμενο παικτη και κατα δευτερον γιατι να μην βαζαμε ενα καλο ποσο στην τσεπη μας και να παιρναμε ενα σεντερ φορ της προκοπης που οπως πανε τα πραγματα και φετος δεν θα παρουμε.Αλλωστε μην ξεχνατε πως στη θεση του εχουμε ενα παικτη πολυ καλυτερο απο αυτον(κασερες)

Unknown είπε...

Παιχταράς ο λιχ και θέλω να μείνει στη juve αλλά έχουμε δυο παίχτες που μπορούνε να παίξουνε στις θέσεις που παίζει Caceres και Isla οπότε δεν με χαλάγανε 15μ για να πάρουμε jovetic για να κάνουμε την Αγία τριάδα μπροστά for ο vucinic και από πίσω jovetic, giovinco και μετά θα λέμε που είναι η μπάλα ο ε ο που είναι η μπάλα.Και άμα έμενε κανένα ψιλό να παίρναμε και εκείνον τον κακόμοιρο τον Armero.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Εφοσον θελουμε καλο φορ να πουλησουν Ιακουιντα,Ζιγκλερ,Παντοιν,Πασιεντσα,Κουαλιαρελα,Μαρτινεζ και Μελο και οχι το καλυτερο δεξι μπακ της Ιταλιας!

Unknown είπε...

Παίκτης με ψυχή παίζει με πάθος και πάνω απ' όλα πολύ καλός παίκτης. Μετά από καιρό βρίσκει η ομάδα τόσο καλό παίκτη για αυτήν τη θέση.

Μαροτα αμα είναι να τον πουλήσεις ζήτα 20 με 25 εκατομμύρια έχει λεφτά η Παρι οπότε ζήτα.

ΥΓ: Ακόμα θυμάμαι τα 4 δάχτυλα που έδειξε στο Λαμελα πέρσι!!!
JUVENTUS-roma 4-0

Xristos είπε...

ego akomi thimamai me ton lichsteiner pou o poutanas gios pou legete muntari ton gronthokopise treis fores sto ntermpi me tin milan sto san siro gia to protathlima kai oxi mono den timorithike kata tin diarkeia tou agona alla kai kata tin episkepsi tou ston athlitiko dikasti aftos o skatomavros